هدایت شده از KHAMENEI.IR
📝 متن کامل بیانات رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی منتشر شد
🔍 بخوانید👇
https://khl.ink/f/52275
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ گاهی حقیقت را باید از زبان دشمن شنید مثل این...
🔰 حمید رسایی: "جان لیمبرت" از گروگانهای لانه جاسوسی، مسئول وقت میز ایران و سفیر آمریکا در موریتانی، خیلی زیبا تفاوت جمهوری اسلامی موریتانی با جمهوری اسلامی ایران را بیان میکند.
غیر از موریتانی، پنج کشور دیگر هم جمهوری اسلامی هستند، مثل پاکستان با جمعیتی دو برابر ایران ولی سؤال این است که چرا هجمه نظامهای استکباری به سمت جمهوری اسلامی ایران است؟
شاید بگویید چون جمهوری اسلامی ایران "متهم" است که میخواهد سلاح هستهای تولید کند. قطعا این بهانهای بیش نیست، چون جمهوری اسلامی پاکستان بمب هستهای دارد! پاکستان کلاهک هستهای و زرادخانههای اتمی دارد ولی نه تحریم میشود و نه تهدید! علاوه بر این، پاکستان مثل رژیم صهیونیستی معاهده بینالمللی NPT (منع تولید، تکثیر و استفاده از سلاح اتمی) را نپذیرفته برخلاف ایران که آن را امضا کرده است.
واقعیت همان است که جان لیمبرت به اندازه فهم خود به زبان آورده، جمهوری اسلامی ایران، رهبری دارد بر اساس مبانی تعیین شده از سوی اهل بیت (علیهمالسلام) روزی نامش سید روحالله بود و امروز سید علی است. راه پیروزی این کشور بر مشکلات هم تنها با پیروی از این رهبر و امام جامعه در دوره غیبت است.
🔺برای دیدن تحلیلهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
rubika.ir/rasaee
eitaa.com/rasaee
virasty.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
twitter.com/hamidrasaee
هدایت شده از ParsinTV l پارسین
5.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ایالات_محترقه
🔴 و همانطور که می بینید جز تلی از خاکستری از این کلیسا باقی نماند
➖ از همینجا خداقوت میگیم به آتشنشانان غیور و حرفه ای امریکا 😅
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
هدایت شده از ParsinTV l پارسین
9.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴آشوب به بالاترین حد خود در #پاریس رسیده است
وضعیتی که #غرب میخواست با #پروژه_نحسا_امینی در ایران جاری کند، بر #فرانسه حاکم شده است
🌐 با خبر از همهجا در «خبردار» ⇩⇩
🆔 @khabardar_ir
https://eitaa.com/joinchat/501284925C42aa98de8f
هدایت شده از نویسا - واحد نگارش مؤسسه مصاف
سخن اندیشمندان دربارۀ موسیقی
🔹لوتِر میگوید: «موسیقی در تخریب اعصاب انسان، از موادمخدر هم قویتر است. بعضی از غلطاندازان معتقدند که موسیقی غذای روح است. ولی هیچ دانایی این سخن را قبول ندارد. بلکه دانای کامل عقیده دارد موسیقی عذاب روح است.» منظورش از دانای کامل، خداست. موسیقی غیراصولی پدر یک نفر را میتواند دربیاورد.
🔸دکتر "اوریزِن سوئت ماردن" میگوید: «هیجان، بزرگترین عامل سکتههای قلبی است و هنرمندان اغلب با سکتۀ قلبی درگذشتهاند.» سپس نقش موسیقی را در ایجاد سکتههای قلبی و هیجانات کاذب بیان میکند.
🔹ویکتور هوگو میگوید: «علت اینکه ما از موسیقی خوشمان میآید این است که در عالم خیال و رؤیا میرویم.» بعضی موقعها آدم نیاز دارد که به عالم خیال و رؤیا برود، و موسیقی سریعاً این را تسهیل و فراهم میکند.
🔸لئو تولستوی میگوید: «موسیقی محصول تحریک احساسات و هدف احوال نفسانی و عواطف انسانی است.» میگوید تحریک احساسات و عواطف انسانی است، اسم عقل این وسط نیامده است.
🔹آرون کوپلاند میگوید: «موسیقی، انسان را از عالم اصوات بیرون میبرد و به یک دنیای خیالی و رؤیایی میراند.»
🔸هِگِل، فیلسوف مشهور آلمانی میگوید: «ذکر و عبادت مسلمانان در مساجد بیآلایش، خود فکر میآورد.» میگوید یک جایی میروید که خودش فکر میآورد و نوع عبادتشان هم طوری است که فکر میآورد. «و دعای مسیحیان در کلیساها با عربدۀ ناقوس و نقشونگارهای درودیوار، تشویش خاطر و انصراف ناظر.»
🔹کانت، فیلسوف و موسیقیدان میگوید: «موسیقی اگر از همۀ هنرها مطبوعتر باشد، ولی چون به بشر چیزی نمیآموزد، از تمام هنرها پستتر است.» یعنی اگر ویژگیاش این باشد که از همۀ هنرها بهتر و بابطبعتر هم باشد، چیزی به شما یاد نمیدهد.
🔸ویلیام جیمز میگوید: «ممکن است خداوند از گناهان و گناه موسیقی ما بگذرد، ولی ضعف اعصاب دست از سر ما برنمیدارد.» جالب است که این فرد غربی، موسیقی را گناه میداند.
🔹فرانکو باتیاتو، یکی از خوانندههای مشهور ایتالیایی، میگوید: «انسان کافیست پیامهای برخی گروههای راک را گوش دهد تا شیطانپرست شود. بسیاری از گروههای راک دچار نوعی تشنج رفتاری شده و پیغامهای شیطانی را در موسیقی خود وارد میکنند.»
🔸آرتور شوپنهاور آلمانی میگوید: «عیبی که موسیقی دارد این است که ما را به طور کامل از واقعیات برکنار میکند.»
🔹دکتر الکسیس کارد، زیستشناس و فیزیولوژیست فرانسوی میگوید: «کاهش عمومی هوش و نیروی عقل از تأثیر الکل و سرانجام از بینظمی در عادات ناشی میگردد. و بدون تردید رادیو و موسیقی در این بحران فکری سهیمند. سینما و رادیو و موسیقی و ورزشهای نامناسب، روحیۀ فرزندان را فلج میکند.»
برگرفته از سخنرانی استاد رائفیپور با موضوع:
✅ آسیبشناسی موسیقی
📅 ۳۰ مهر ۹۱
📍اهواز
#موسیقی
#فرهنگی_اجتماعی
#متن_کوتاه
📚 واحد نگارش مؤسسه مصاف (نویسا)
🆔 @Masaf_Nevis
هدایت شده از انجمن علمی علوم سیاسی
💎 معرفی استاد / جناب آقای دکتر موسی نجفی / استاد علوم سیاسی
🌐 AEOS.IR/post/92 اطلاعات بیشتر
♦️ گزیده / نام: موسی ، نام خانوادگی: نجفی ، مرتبه علمی: استاد تمام پایه ۲۹ ، رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی / کارشناسی علوم سیاسی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه تهران ، 1366 /کارشناسی ارشد علوم سیاسی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه تهران ، 1370 / دکترای تخصصی علوم سیاسی (گرایش اندیشه سیاسی)، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی،1379 / عضو پیشین هیئت علمی گروه آموزشی علوم سیاسی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران. / مدیر گروه اندیشه سیاسی دانشکده الهیات و فلسفه دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات تهران. / رئیس پژوهشکده اندیشه سیاسی ،انقلاب و تمدن اسلامی،پژوهشگاه علوم انسانی ومطالعات فرهنگی. / مدیر گروه دوره دکترای علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران در موسسه پژوهشی و آموزشی امام خمینی (ره) قم
#️⃣ #علوم_سیاسی #معرفی_استاد #موسی_نجفی
🆔 @AEOSIR 👈 عضو شوید ✌️
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
اندازه بهینه دولت در اقتصاد
اندازه بهینه دولت در هر کشور یعنی دولت باید به قدری باشد که بتواند تکالیف قانون اساسی که به رای مردم گذاشته شده است و مطالبات مردم و وعدههای حاکمیت را از طریق حمایت، هدایت، نظارت و در برخی موارد حضور فعال و موثر مستقیم، به نحو مطلوب به ثمر برساند و نقاط ضعف کشور را پوشش دهد.
قانون اساسی بویژه در اصول ۴۳ و ۴۴، سیاست های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی به خوبی این موضوع را تبیین مینماید.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از بیداری طلاب
📝 گزارشی گذرا از جلسه با دبیر جدید شورای عالی انقلاب فرهنگی
(بخش دوم)
شورای عالی انقلاب فرهنگی بهمثابه #قرارگاه_فرهنگی کشور
📌 استاد خسروپناه در ادامه در تبیین برنامههای خود برای این مسئولیت جدید گفتند:
🔻مقام معظم رهبری نظرشان این است که شورا باید #قرارگاه باشد. لذا شورا باید بر حوزه سیاستگذاری و هدایتگری و نظارت تمرکز بیشتر داشته باشد. به تعبیر بنده این قرارگاه که کار هدایتگری دارد چهار وظیفه دارد:
1⃣ راهبینی: یعنی رصد و اولویت شناسی و نیازسنجی ...
2⃣ راهبردی: یعنی سیاست نویسی سند هایی که می نویسند سیاست های عملیاتی است که ذیل سیاست های کلان مجمع تشخیص و رهبری باید نوشته شود. یعنی کار شورای عالی مقررات گذاری نیست بلکه سیاست گذاری عملیاتی است.
3⃣ راهبری: یعنی حالا این سیاست ها نوشته شد باید تقسیم کاری بشود این سیاست ها را چه کسی باید عملیاتی کند چه کسی برای این ها باید برنامه بنویسد؟ وظیفه سازمان تبلیغات چیست؟ ارشاد چی وزارت علوم چطور وزارت بهداشت چطور فرهنگستان ها چه وظیفه ای دارند؟ مثلا وزارت ارشاد معاونت علمی وزارت گردشگری و...
4⃣ راهسنجی: که کار چهارم است یعنی نظارت و بازرسی فرهنگی که آیا دستگاه ها عمل کرده اند یا نه گوش داده اند یا نه و اثر سنجی. یعنی گاهی دستگاه مصوبه را خوب انجام داده است اما در اثر سنجی می بینی اثر نگذاشته است و مشخص می شود سیاست یا برنامه ایراد داشته است.
🔻 شورای عالی انقلاب فرهنگی غیر از هدایتگری دستگاههای حاکمیتی و دولتی مانند وزارت ارشاد و سازمان تبلیغات، باید نسبت به تشکل های مردمی هم این شأن را داشته باشد. یعنی تشکل های مردمی هم تحت هدایت این شورا پیش برود. تشکلها بر اساس بیانیه ای از این شورا پیش برود. آقا توجه به این دارد که تشکل های مردمی هر کدام ساز خودشان را می زنند. آقا اشراف دارد که تشکل های مردمی جبهه، انسجام لازم را ندارند و گاهی اقداماتشان بیشتر موجب کشیدن دیواری دور خودشان می شود.
این درباره شان و جایگاه شورای عالی که باید اینگونه باشد.
📌 ادامه دارد...
🆔 @taalighat
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh