هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍ارتش برای سرکوب تجزیه طلبان در کردستان وارد مبارزه شد جنگ روانی بر علیه آن شروع شد که ملی و مردمی نیست باید منحل شود. سپهبد شهید قرنی از امام خمینی در خواست حمایت از ارتش کرد. امام ۲۹ فروردین را روز ارتش اعلام نمود که نه تنها منحل نمیشود بلکه سرافراز در کنار سپاه باقی میماند درود بر امام و نخستین سپهبد شهیدش که در اثر همین درخواست حمایت از ارتش ترور شد .
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍حال سلیمانی و حجازی پرکشیده اند به ملکوت و قاآنی جای هر دو را پرکرده و تل آویو را از درون به هم ریخته است
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍کم کم وداع سخت و تلخ با رمضان المبارک
@qavami
هدایت شده از سید صمصام الدین قوامی
✍داستان ملاقات رضا ربع پهلوی و نتانیاهو ی ورشکسته :
"من مست و تو دیوانه ما را که برد خانه"
@qavami
هدایت شده از سعداء/حجت الاسلام راجی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دو دقیقهی طوفانی (پیشنهاد تیتر با شما)
🔻 فتنه ۱۴۰۱، اتحاد سران طاغوت علیه ایران
🔻 نگاه متفاوت ما با حضرت آقا!
🔻 پمپاژ امید در جامعه
🔻 دید امیدوارانه مقام معظم رهبری به آینده ناشی از چیست؟!
🔻 کمیت دشمنان یا کیفیت دوستان؟!
🔻 اختلاس مالی یا اهتمام کاری؟!
🔹 برشی از گفتگوی تلویزیونی #حجت_الاسلام_راجی
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
🆔 @soada_ir
هدایت شده از A M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📡 سلطان_شیاطین
⁉️افشاگری حجتالاسلام عالی در شبکه افق
⁉️برنامه رابرت مرداک سلطان رسانههای غربی برای زنان ایرانی‼️
🔴 رابرت مرداک غول رسانه ای اروپا و صاحب اکثر رسانه های فارسی زبان ماهواره ای و گرداننده اصلی جنگ نرم صهیونیسم بین الملل:
❓"برای نابودی ایران باید در خصوص کلمه ی مقدسی به نام خانواده هزینه کرد
❓و من قصد دارم تا موضوع مادر را در دستور کار خود قرار دهم
❓و در ایران مادر خانواده همه چیز را مدیریت می کند،
❗️و اگر مادر را به لجن بکشیم
❓تمام این جامعه به لجن کشیده خواهد شد.
❗️قصد این مجموعه رسانه ای ان است که تا سال ۲۰۲۰ واژه ای به نام مادر و حیا را در ایران بدون مفهوم کند"
( برگرفته از مقاله مرداک سال۲۰۰۲)
👈شبکه های ماهواره ای فارسی زبان همگی برنامه های خود را رایگان پخش می کنند!
👈در صورتی که مردم در اروپا و آمریکا حتی برای دیدن یک مسابقه فوتبال هم باید حق اشتراک بپردازن؟
👈آیا واقعا این عجیب نیست!
👈آیا نباید از خود پرسید که بی بی سی و اینترنشنال و منو تو و جم تی وی و رادیو فردا و صدای آمریکا چرا و چرا؟!
👈این همه سرمایه گذاری کرده اند تا رایگان برنامه پخش کنند؟!
👈در این دنیای وا نفسا که سود بیشتر حرف اول را می زند؟
👈چطور امثال مرداک میلیاردها هزینه پخش ماهواره های فارسی زبان می کنند؟!
👈امروز ماهواره مصداق کامل دجال است، آوردن آن به خانه سپردن بنیان و عفت خانواده به دست شیطان است.
❓٪داشتن ماهواره در خانه کلاس نیست بلکه اوج وادادگی در مقابل هجوم ابتذال و سقوط است٪❗️
❌❌❌
هدایت شده از محمد هادی هاشمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📜موضوع: رفتارشناسی خوارج با مقیاس مهدویت.
🎙 سخنران:حجة الاسلام محمد رضا #هاشمی
✳️ @Akhlagh_Et
✅عنوان سازی های رسانهای
🔹«عنوان سازی» یکی از مهمترین و در عین حال موثرترین روش های رسانه ای برای تاثیر مشخص بر مخاطب است. با این روش #رسانه میتواند به صورت «هدفمند»، مفهوم موردنظر خود را در ذهن مخاطب ایجاد و ضمن تکرار، آن را در ذهن نهادینه سازد.
🔹آنچه در این روش رخ میدهد، هدفگیری «ضمیر ناخودآگاه مخاطب» است. در «عنوان سازی»، رسانه با استفاده از کلماتی با «مفاهیم نزدیک به هم» اما متفاوت در معنا، وارد عمل میشود و «مخاطب» بدون در نظر گرفتن بار معنایی متفاوت واژه ها، تحت تاثیر آنها قرار میگیرد.
🔹به کلمات زیر دقت کنید و ببینید که به ظاهر همه آنها یک معنا دارند، در حالی که در واقع بار معنایی و روانی هر کدام از کلمات با دیگری تفاوت دارد. همین عنوان سازی باعث میشود ما فردی را شهید، اما بی بی سی کشته بخواند. همین روش باعث میشود ما برخی را منتقد، اما رسانه هایی آنها را معترض بنامند. در ظاهر برای مخاطب هر دو اینها یکی است اما در عمل با یکدیگر فرق دارند.
⬅️رزمنده ـ جنگجو ـ مبارز
⬅️دولت ـ نظام ـ رژیم ـ حکومت ــ حاکمیت
⬅️واکنش ـ تلافی ـ دفاع
⬅️عدم احراز صلاحیت ـ رد صلاحيت
⬅️سانسور ـ تحريف
⬅️معترض ـ آشوبگر
⬅️فرار ـ عقب نشينی
⬅️اعتصاب ـ تحصن ـ تجمع ـ راهپیمایی ـ تظاهرات
⬅️هلاکت ـ مرگ ـ وفات ـ شهادت
و......
🔹«واژه ها» در اخبار، بی دلیل انتخاب نمیشوند. هر واژه بر روی #مخاطب اثر خاص خود را دارد. حواسمان به واژه ها باشد.
@amniatemeli
🔰 درسهای نمایندگان کنگره برای لیبرالهای ایرانی/ بخش اول
✍مهدی جمشیدی
🔹گاهی رهبر معظمّ انقلاب در میانۀ گفتههای خویش، ارجاعهایی به غرب میدهند و منطق آنها را در عمل توضیح میدهند، امّا روایتی که از غرب ارائه میکنند برخلاف روایتهای روشنفکران ایرانی از واقعیّتهای آنجاست. ازاینرو، برخی تردید میکنند که آیا روایت ایشان از منطق حکمرانی در غرب، حقیقت دارد یا ایشان به دلیل مقابله و مواجههاش با تمدّنی غربی، چنین تصویری را عرضه میکنند؟
🔹هرچند مطالعۀ بسیاری از واقعیّتهای قدرت و دولت در غرب، میتواند بیانگر صدق و درستی روایت ایشان از غرب باشد، امّا به نظرم جلسهای که نمایندگان کنگرۀ آمریکا برای بهاصطلاحتوضیحخواهی از مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک برگزار کردند، بیش از واقعیّتهای دیگر، خصوصیّت آشکارکنندگی دارد و میتواند به زبان صریح، حقایق را به مخاطب ایرانی بنمایاند. ازاینرو، چند لایه از آنچه که در این جلسه گذشت را ارائه میکنم.
1⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، دوگانۀ «حاکمیّت» و «مردم» نساختند و نگفتند که حضور در شبکههای اجتماعیِ بیگانه را باید به «انتخاب خودِ مردم» واگذار کرد و ما به عنوان کسانی که در حاکمیّت هستیم، نباید در این روند طبیعی، «مداخله» کنیم و بخواهیم به آن جهت بدهیم. آنها مردم را «در برابر حاکمیّت»، تصویر و توصیف نکردند و به این طریق، حاکمیّت را «منفعل» و «بیعمل» نساختند. آنها آشکارا «به جای مردم» تصمیم میگرفتند و «به جای مردم» سخن میگفتند، درحالیکه «انتخاب مردم»، همان بود که در «عمل» انجام داده بودند؛ یعنی حضور گسترده در مدیر شبکۀ اجتماعی تیکتاک.
🔹این حضور عملیِ مردم، هرگز مجوزی برای «عقبنشینی» و «انفعال» نمایندگان کنگرۀ آمریکا نشد و در درون آنها، «تعارض منافع» ایجاد نکرد که خود را در مقابل مردم قرار ندهند. آنها مدعی نشدند که چنین منطقی، موجبات «شکاف دولت و ملّت» را فراهم میآورد و جامعه را تحریک میکند و میشوراند.
2⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا به عنوان «تکثّر سلایق» و «تعدّد علایق» در جامعه، اجازه ندادند که جامعه با انتخابهای خودش تنها بماند و هیچ «هدایت» و «جهتدهی» و «اثرگذاریِ» حاکمیّتی در میان نباشد، بلکه آشکار از تهدیدها و چالشهای حضور در شبکۀ اجتماعی تیکتاک سخن گفتند و با وجود «مقبولیّت» این شبکه در آمریکا، وجود آن را یک خطر بزرگ شمردند. آنها بهرسمیّتشناختن دیگریها و تنوّعها را به معنی «عدمسیاستگذاری» و «خلاءتدبیر» معنا نکردند و مسیر «ولبودنِ فضای مجازی» را در پیش نگرفتند.
3⃣. نمایندگان کنگرۀ آمریکا، بسیار به «امنیّت ملّی» ارجاع دادند و همۀ مطلوبهای دیگر خود را در سایۀ آن تفسیر کردند و هیچ تناقض و تعارضی را با آن برنتافتند. امنیّت ملّی، در رأس همۀ مقدّسات آنهاست و هیچ امری از نظر اهمّیّت و اولویت، در کنار آن نیست. آنها نهتنها از «ارجاعدادن به امنیّت»، شرمنده و سرافکنده نبودند، بلکه چنان قاطع و راسخ سخن میگفتند که گویا به کتاب مقدّس استناد میکردند. در آنجا، «استدلال امنیّتی» همچون یک نقطۀ ضعف و در برابر رویکردهای دیگر نیست. آنها حتّی «لیبرال-دموکراسی» را نیز در سایۀ امنیّت پذیرفتهاند و با آن مقیّد و محدود کردهاند.
👇ادامه در بخش دوم
eitaa.com/noheday/1047
🔺به کانال هفتهنامه ۹دی بپیوندید🔻
http://eitaa.com/joinchat/389742592Cfbd77cc21a
در حالی که ساعتی پیش فیصل بن فرحان وزیر امور خارجه عربستان برای اولین بار در طول یک دهه گذشته وارد فرودگاه بین المللی دمشق شد، منابع کویتی هم اعلام کردند که هفته آینده وزیر امور خارجه این کشور نیز برای دیداری رسمی راهی سوریه خواهد شد. این نخستین سفر وزیر امور خارجه کویت از سال ۲۰۱۰ به سوریه است. کشورهای عربی در حالی زنگ دروازههای دمشق را به صدا در میآورند که منطقه غرب آسیا در حال تغییرات اساسی بوده و تحولات جدی به خود میبیند، تحولاتی که به باور بسیاری از کارشناسان غیر قابل پیش بینی و غافلگیرکننده است.
@syriankhabar