11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اعتراض دکتر قاضی زاده هاشمی در حضور روحانی به دوگانه تفریح و مذهب!
🔹سفرهای عراق و مراسمات مذهبی را تعطیل میکنید، سفرهای ترکیه و کیش آزاده؟!! ما چه پاسخی به این دوگانگی بدیم؟!
👈 کانال #سربازان_بابصیرت_امام_خامنه_ای
هدف این کانال ایجاد اتحاد بین نیروهای انقلابی در انتخابات ۱۴۰۰ هست پس ما را در این امر یاری نمائید
#تازه_تاسیس_و_در_حال_عضو_گیری
@Awakenedsoldiersof_Imam_Khamenei
1️⃣سالروز عروج ملکوتی
شهید علی احمدی فیروزجایی
نام پدر:عبدالرسول
نام مادر:رقیه احمدی
تاریخ تولد :1343/2/2
تاریخ شهادت : 1366/01/18
محل شهادت : شلمچه
گلزار:شهدای فیروزجاه
2️⃣ کربلای هشت
🌺پدر شهید:یک روزاز مدرسه گریه کنان به طرف خانه آمدعلت را جویا شدم و گفتم برای چی گریه می کنی؟گفت : من یک کتاب دینی داشتم و معلم مدرسه ام که خانم بدحجابی بود آن را زیر پا گذاشت و له کردمن خیلی ناراحت شده بودم.فاصله منطقه ما تا فیروزجاه 20 کیلومتر بوده است و زمان طاغوت بود و مدرسه انقلابی هم وجود نداشت.
🌹فاصله خانه تا مدرسه بسیار طولانی بود به ناچار می بایست این فاصله طولانی را هر روز میرفت و می آمد چون آنزمان جاده ای وجود نداشت و اگر باران می آمد به قدری گل و لای بالا می آمدکه توان حرکت کردن را از آدم سلب میکرد و آب رودخانه ها هم در روز های بارانی بالا می آمد.یکبارشهید داشت از رودخانه عبور میکرد،آب او را داشت با خودش میبرد که اهالی او را از رودخانه بیرون کشیدند.به قدری این مسافت و سختی راه او را اذیت میکردکه وقتی به خانه می آمد با همان زبان کودکانه اش می گفت : آقا جان ! من از شنبه دیگر به مدرسه نمیروم .
@sangareshohadababol
داستان یک عکس؛ وقتی آقا تریبون را به حنانه داد
🔹در یکی از دیدارهای خانوادهی شهدای مدافع حرم با رهبر انقلاب، نوبت به همسر و فرزند شهید روحالله طالبی اقدم که میرسد، جلو میروند تا با آقا صحبت کنند. آقا از دختر سه چهار سالهی شهید میپرسند: اسم شما چیست؟ پاسخ میدهد: «حنانه» و بعد هم میرود و مینشیند. اما کمی بعد انگار یادش میآید که میخواسته برای آقا شعر بخواند.
🔹آقا به زبان آذری میگویند: عیبی ندارد، بخوان. حنانه دوباره مقابل آقا میایستد و شروع به شعر خواندن میکند: یه توپ دارم قل قلیه؛ سرخ و سفید و آبیه. آقا که میبینند صدای حنانه آرام است، به زبان آذری به حنانه میگویند: جلوتر بیا، بعد هم میکروفون را به سوی او میچرخانند تا همهی حضار شیرینزبانی حنانه را بشنوند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 واکنش تند روحانی به گاندو
روحانی: «چرا در مورد شکست آمریکا توسط دولت تدبیر و امید، فیلم درست نمیکنید؟»
🔹مثلا اون صحنهای که عراقچی با اقتدار خودکار پرت کرد یا اون جایی که طعم آدامس مورد علاقتون رو هم فهمیده بودن؟
🔹یا اونجایی که جاسوسهای نایاکی وسط تیم مذاکره کننده رفت و آمد داشتند؟
🔹یا وقتی آمریکا یه طرفه از برجام خارج شد و شما ذلیلانه در برجام موندین و حتی کم کردن تعهدات رو هم با کلی تاخیر شروع کردین؟
🔹 نگران نباشید! کارنامه پرباری دارین آقای روحانی، به وقتش اونم میسازیم
👈 کانال #سربازان_بابصیرت_امام_خامنه_ای
هدف این کانال ایجاد اتحاد بین نیروهای انقلابی در انتخابات ۱۴۰۰ هست پس ما را در این امر یاری نمائید
#تازه_تاسیس_و_در_حال_عضو_گیری
@Awakenedsoldiersof_Imam_Khamenei
💠 رزق
🔹 «وَ لَا مَرْزُوقٍ مَا لَيْسَ لَكَ»؛[1] آنچه براي تو نيست به آن نمي رسي. اگر کار کردي #حلال بود در آن شرايط به اين حدّ مي رسي. «کژ روي جف القلم کژ آيدت»،[2] به قول حکيم فردوسي:
اگر بار خار است خود کِشته اي ٭٭٭ وگر پرنيان است خود رشته اي[3]
فرمود اگر راه درست رفتي، يک #رزق_خاص داري؛ بيراهه رفتي يک #رزق_مخصوص داري. نه رزق تو کم و زياد ميشود، شرايط خاص را اگر رعايت کردي؛ نه عمر تو کم و زياد مي شود اگر شرايط مخصوص را رعايت کردي. اگر با #صله_رحم و #بهداشت زندگي کردي، عمر مشخص داري. بدون صله رحم و بهداشت زندگي کردي، عمر محدود داري، همه مشخص است. ما يک أجل مقضي داريم يک أجل مسمّيٰ: ﴿أَجَلٌ مُسَمّي عِندَهُ﴾،[4] آن که تقديرپذير و تغييرپذير است همين أجل مقضي است که به دست خود آدم است؛ ولي کلّ اين جريان که «ففي نظام الكلّ كلٌ منتظم».
🔹 گاهي در بعضي از اين اعلاميه ها ميگويند «مرگ نابهنگام»! مرحوم حکيم سبزواري را خدا رحمت کند! فرمود ما چيز #نابهنگام در عالم نداريم، هر چيزي #به_هنگام است، ولي اين شخص چون حساب نمي کرد خيال مي کرد که نابهنگام است؛ وقتي علل و عواملش را در نظر بگيرد معلوم مي شود به هنگام است.
ما ليس موزوناً لبعض من نغم ٭٭٭ ففي نظام الكلّ كلّ منتظم
موتاً طبيعيا غدا اخترامي ٭٭٭ قيس إلي کلّية النظام[5]
شما وقتي مرگ نابهنگام پنداري را بر اساس کلّ نظم علل و اسباب بسنجيد، مي بينيد که در جاي خودش است و به هنگام است. ما چيز نابهنگام در عالم نداريم! «موتا طبيعا غدا اخترامي»، «اخترامي»؛ يعني نابهنگام. اين مرگ، مرگ طبيعي است. کسي آن را نابهنگام مي پندارد که از علل و عوامل قبل و بعدش آگاه نباشد و گرنه:
موتا طبيعيا غدا اخترامي ٭٭٭ قيس إلي کليّة النّظام
ايشان مي فرمايند که نه مرگ جلو و عقب دارد، نه رزق جلو و عقب دارد.
[1]. نهج البلاغه، نامه72.
[2]. مثنوی معنوی، مولوی، دفتر پنجم، بخش135. «کژ روی جف القلم کژ آيدت ٭٭٭ راستی آری سعادت زايدت».
[3]. شاهنامه فردوسي, فريدون, بخش20.
[4]. سوره انعام, آيه2.
1. شرح المنظومة، ج2، ص422.
#روز_جهانی_بهداشت
#صله_رحم_و_بهداشت
#اجل_مقضی_و_مسمی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 درس اخلاق
تاریخ: 1396/09/30
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درمان رایگان ۷۰۰۰ زوج نابارور
🔹مدیرعامل بنیاد برکت: تا امروز ۷ هزار زوج نابارور در مناطق محروم روستایی برای طی مراحل کامل درمان رایگان پذیرفته شده و تحت حمایت «طرح برکت خانواده» قرار گرفتهاند.
@Farsna
11.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خانواده سه نفری که همگی به سوی خدا شتافتند و آسمانی شدند.
🔴روحانی: آمریکا آمده توبه کند
🔺️خدایا خائن به خون سیدالشهدای مقاومت رو ذلیل کن
که ما را در برابر خانواده شهدا شرمنده کرد...
#فریدونکنار_سبز
@fereidonkenar_sabz
⭕️بیانیه شورای هیئات مذهبی استان مازندران جهت برگزاری مراسمات ماه مبارک رمضان
👈حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای محمدی لائینی نماینده محترم رهبری در استان مازندران
👈جناب آقای حسین زاده گان استاندارمحترم
👈اعضای محترم ستادمبارزه با کرونای استان
✅بسم الله الرحمن الرحیم
⭕️به حول قوه الهی در استانه حلول ماه مبارک رمضان ماه ضیافت اللهی ،ماه عبادت و بندگی ،بهارقرآن و ماه رحمت و مغفرت ، شورای هیئات مذهبی استان مازندران مطالبات به حق جامعه متدین ، انقلابی و ۴هزار هیئتهای مذهبی را از مسئولان محترم استان بهویژه ستاد ملی مبارزه با کرونا اعلام میدارد.
ماه مبارک رمضان به عنوان ماه بندگی خداوند و ماه عبادت شناخته میشود حال اگر مراسمات دینی و مذهبی در این ایام کمرنگ شود یقیناً مسائل دینی و مذهبی نیز در جامعه کمرنگ خواهد شد.
⭕️هیئتیها و جامعه مذهبی از ابتدای شیوع ویروس کرونا نشان دادند که در رعایت اصول بهداشتی و تمکین از پروتکلها و ابلاغیههای ستاد ملی مقابله با کرونا در صف اول قرار داشته و تأکید وزیر بهداشت بر رعایت حداکثری هیئتهای مذهبی در ماه محرم سال گذشته نیز تأییدی بر این مطلب است، اما چرا مسئولان ستاد ملی مقابله با کرونا با این وجود، دوباره بیشترین سختگیری را درباره برپایی مراسمهای مذهبی و تجمعات مناسبتی دارند و در مواجهه با مراسمات مذهبی سختگیرانهترین ابلاغیهها را صادر میکنند و نسبت به دیگر فعالیتها و مناسبت ها ازجمله نوروز منفعل عمل نمودند و حتی مجوز فعالیت نیز در این شرایط برایشان صادر میکنند که این جای بسی تامل دارد؟
⭕️ستاد مقابله با ویروس کرونا و دولت باید در تصمیمگیریها برای اعمال محدودیت ها و شیوه اعمال آن باید از نظرات متخصصان و کارشناسان مسائل دینی استفاده کنند و با مشورت آنها از فرصت ویژه رمضان بهرهمند شوند تا شاهد نشاط دینی در جامعه باشیم چراکه جامعه امروز بیش از هرزمانی نیازمند تقویت ارتباط با خدا و بهره بردن از مناسک دینی است بنابراین امیدواریم فرصت رمضان با بیتدبیری از بین نرود.
⭕️ اگر ما از لزوم فعالیت هیئتهای مذهبی و برپایی مجالس دعا صحبت میکنیم این سخن، منافاتی با رعایت پروتکلهای بهداشتی ندارد و در مراسمهای ماه محرم نیز این موضوع را ثابت کردیم و بهتصریح رهبر معظم انقلاب بهترین گروهی که دستورالعملها را رعایت کردند و در کمکهای مؤمنانه شرکت کردند همین هیئتیها و تشکلهای دینی بودند.
⭕️شورای هیئات مذهبی انعکاس دهنده مطالبه مردم ولایت مدار و متعهد و متدین است و ما خواهان تجدید نظر در زمینه این مصوبه در ایام باقی مانده تا ماه مبارک رمضان هستیم.
⭕️ تعطیلی محافل معنوی و مذهبی در این شرایط سخت از جهت روحی و روانی، بهداشتی و جسمانی جامعه را دچار آسیب میکند در حالی که در عین رعایت دستورالعملهای بهداشتی میتوانیم شاهد برگزاری مراسم معنوی در ایام ماه مبارک رمضان باشیم.
سخنان اخیر رهبر معظم انقلاب بیانگر آن است که ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا در خصوص تصمیمگیریهای خود باید از نظرات کارشناسان مذهبی و دینی برای مراسمات ماه مبارک رمضان استفاده کند اما به نظر میرسد تصمیمات اخیر ستاد ملی کرونا با نگاه کارشناسانهای همراه نبود.
⭕️علی رغم اینکه همگان اذعان دارند هیئتهای مذهبی در ایام کرونا با حضور در بیمارستانها و کمک به کادر درمان، تولید ماسکهای بهداشتی و کمکهای مومنانه نقش مهمی را در مبارزه با کرونا ایفا کردند.
⭕️تصمیمات ستاد ملی کرونا دوگانه است و تجربه برگزاری مراسم در ایام محرم، صفر، فاطمیه و ماه رمضان سال گذشته نشان میدهد که میتوان با برنامه ریزی درست و با رعایت دستورالعملهای بهداشتی و فاصله اجتماعی مراسمات مذهبی را به خوبی برگزار کرد.
🔰شورای هیئات مذهبی استان مازندران
وصال دو عاشق پس از 32 سال
🔹کیومرث و توران تیموری زوج کوهدشتی پس از 32 سال انتظار سرانجام به هم رسیدند. آقای تیموری گفته: قرار بود در 18 سالگی با دختر عمهام ازدواج کنم اما مشکلات خانوادگی مانع آن شد. از آن روز مرتب به خواستگاری ایشان رفتم اما خانواده جواب منفی دادند.
🔹حتی سال 83 به دلیل خواستگاری زیاد، از من شکایت کردند و به زندان افتادم. در این مدت خانم تیموری همه خواستگارانش را جواب کرد و بالاخره امسال با همکاری روحانی روستا و 200 نفر از اهالی به خواستگاری رفتیم و خانواده دختر موافقت خود را با این ازدواج اعلام کردند.
@AkhbareFori
https://instagram.com/fori_plus?igshid=la45abwlch90