از نیمه شب گذشته ؛ خوابش نبرده بود
طفل سه ساله ای که دگر سالخورده بود
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴منطقه یسود حماله در جلیل علیا مورد هدف حملات موشکی مقاومت قرار گرفت
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴سایت «نهال اوز» توسط گردان های مقاومت وابسته به حماس هدف حملات موشکی قرار گرفت
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴خیابان مقابل وزارت دفاع در تل آویو توسط معترضین مسدود شد
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴نیروی زمینی ارتش تروریستی اسراییل در منطقه چلیحات ،غرب محله تل الحوا در غزه مورد حملات راکتی مقاومت قرار گرفت
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
اخبار مقاومت اسلامی
🔴نیروی زمینی ارتش تروریستی اسراییل در منطقه چلیحات ،غرب محله تل الحوا در غزه مورد حملات راکتی مقاومت
🔺یک جیپ نظامی رژیم صهیونیستی توسط گردان های مقاومت نیز با آل یاسین 105 در خیابان السیناء در محله تل الحوا در غرب شهر غزه هدف قرار دادند و تمامی سرنشینان خودرو بدرک واصل شدند
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔺رئیس هتاک ستاد پزشکیان در سلماس که در جشن پیروزی پزشکیان توهین های وقیحانه و بیشرمانه ای به شهدا و شهید رییسی و پیامبران الهی کرده بود امروز توسط سازمان اطلاعات سپاه پازداشت شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴حماس: نتانیاهو همچنان در حال سنگاندازی بر سر راه توافق است
🔻جنبش مقاومت اسلامی حماس در بیانیهای تاکید کرد در شرایطی که این جنبش برای تسهیل دستیابی به توافق برای توقف جنگ به شیوهای مثبت و انعطافپذیر عمل کرده، نتانیاهو همچنان در حال سنگاندازی بیشتر بر سر راه مذاکرات و تشدید جنایات علیه ملت فلسطین و تلاش برای کوچاندن فلسطینیان به منظور به شکست کشاندن هرگونه تلاشی برای رسیدن به توافق است.
🔻این جنبش افزود: ما در جنبش حماس خواستار مداخله واسطهها برای پایان دادن به فریبکاریها و جنایات نتانیاهو هستیم و از جامعه جهانی و سازمان ملل میخواهیم به مسئولیتهای حقوقی و انسانی خود عمل کرده و رژیم اشغالگر را برای توقف نسلکشی علیه ملت فلسطین و بازخواست و محاکمه سران این رژیم بخاطر جنایاتشان تحت فشار قرار دهند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
9.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺رونمایی گردانهای المجاهدین در غزه از راکت "حاصب"
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴عملیاتهای گردانهای قسام در روز 276 نبرد طوفان الاقصی
🔻گردانهای قسام در اولین عملیات امروز نیروهای اشغالگر اسرائیلی را در محور نتساریم با موشکهای کوتاه برد 114 میلی متری رجوم هدف قرار داد.
🔻مجاهدان قسام یک جیپ نظامی اسرائیلی را هم در منطقه الشالیهات در غرب محله تل الهوا در شهر غزه با یک مین هدف قرار دادند.
🔻قسام اعلام کرد مجاهدان این گردانها گروهی از نیروهای پیاده ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه الشالیهات در غرب محله تل الهوا در غزه با مین ضدنفر هدف قرار داده است و در این عملیات نیروهای اشغالگر کشته و زخمی شدند.
🔻قسام یک جیپ نظامی دیگر را هم در خیابان الصناعه در محله تل الهوا با راکت ضدزره یاسین 105 منهدم کرد.
🔻قسام اعلام کرد در عملیاتی دیگر یک نفربر اسرائیلی را در میدان هفدهم در غرب محله تل الهوا در غزه با بمب "شواظ3" هدف قرار داده است.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🔴یحیی سریع: نیروهای مسلح یمن با همکاری مقاومت اسلامی عراق با استعانت از خداوند متعال یک هدف حیاتی را در ام الرشاش در جنوب فلسطین اشغالی با تعدادی پهپاد هدف قرار دادند و به لطف خدا اهداف با موفقیت منهدم شد.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is
🌍 ناو سهند که در حالت تعادل قرار گرفته بود با پاره شدن طناب های مهار کننده او مجدد به زیر آب رفت و این بار به طور کامل غرق شد.
🔹مهندسان وزارت دفاع و نیروی دریایی ارتش درحال برسی شرایط هستند تا بتوانند مجدد با تخلیه آب ناو را به حالت تعادل برسانند اما بنظر این کار غیر ممکن شده است.
▪️در این حادثه ناوبان یکم خسروی به شهادت رسیدند.
#اخبار_مقاومت_اسلامی
@akh_moq_is