هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 1 از 2
🔴هر گاه ناقوس بانگ زند، کابوس فشار آورد و گاومیش سخن بگوید...
امیر مؤمنان علی(علیهالسّلام)، در بیان نشانههای ظهور امام مهدی(علیهالسّلام)، فرمود: ای جابر، هر گاه ناقوس بانگ زند، کابوس فشار آورد و گاومیش سخن بگوید، پس، در آن هنگام، شگفتیها و چه شگفتیهایی خاهند بود! هر گاه آتش در بُصْری بدرخشد، پرچم عثمانی در درۀ سُوَیْدا(۱) پدیدار شود، بصره آشفته گردد و برخی از آنان بر برخی دیگر چیره شوند، هر گروهی بر گروهی دیگر یورش برد(۲)، لشکرهای خراسان بجنبند و شعیب ابن صالح تمیمی(۳) از درون تالقان بجوشد(۴)، برای سعید شوشی در خوزستان پیمان بسته شود، برای بلندقدان و تناوران کرد پرچم برافراشته شود و عربها بر ارمنیها چیره شوند... .(۵)
بیگمان، امام علی(علیهالسّلام) با سخنش: «هر گاه ناقوس بانگ زند» خبر داده است كه کمی پیش از قیام امام مهدی(علیهالسّلام)، ناقوس خطری کوبیده خاهد شد که هشدار میدهد مردم را که آنان در آستانۀ نابودیاند، و نیز میتواند سخن امام به چیرهشدن رومیان مسیحی بر بیشتر جهان و یورش آنان بر سرزمینهای مسلمانان کمی پیش از قیام اشارهگر باشد.
کابُوس (بَخْتَک) فشار سختی است که بر سینۀ انسان در خاب میآید و او را آزار میدهد و میترساند، و مراد از «کابوس فشار آورد»، همان فشارهای سختیاند که بر مردمان از رویدادهای ترسناک و گرفتاریهای بزرگ در ماههایی پیش از قیام امام مهدی(علیهالسّلام) فرود میآیند.
در گفتار امام: «گاومیش سخن بگوید» اشارهای نرم به داستان گوسالۀ سامری است که از تلا ساخته شده و برای آن صدای گاو بود، و بیشتر قوم موسی پیامبر(علیهالسّلام) در روزهای پنهانشدن وی آن را میپرستیدهاند، و گویا این گاومیش سخنگو در آخرالزّمان به آن گوسالۀ تلایی فریادکش میان بنی اسرائیل همانند شده است، و بنا بر آنچه در اندیشهام میگذرد، مقصود از «گاومیش سخن بگوید»، میتواند همان سخنگفتن مردی تندخو، نیرومند، ترسناک و پرنیرنگ در کارهای مردم باشد، و خداوند داناتر است.
درخشیدن آتش در بصری همان درخشش آتشی است که در حجاز، در پی ترکیدن و جوشش برخی آتشفشانهای جنوب مدینه، پدیدار میشود و در هوا پخش میگردد و شعلههایش سوی آسمان زبانه میکشند، به گونهای که بخشهای گستردهای از حجاز و سرزمینهای پیرامونش را روشن میکنند و از جاهای دور، مانند بصرای شام(۶)، دیده میشوند.
پدیدارشدن پرچم عثمانی در درۀ سویدا همان برافراشتهشدن پرچم عُثْمان ابن عَنْبَسَه سُفْیانِی، رهبر شامیان و واپسین زمامداران اَمَوی از نژاد ابو سفیان در آخرالزّمان است که در صفر پیش از قیام امام مهدی(علیهالسّلام) رهبری برخی جنبشهایی را که پیشتر در سوریه آغازیده شده بودند میپذیرد، و در رجب در درۀ خشک در سُوَیْدا برمیشورد، و در ماه رمضان بر دمشق، سپس بر بیشتر سرزمینهای شام چیره میشود، و سپاهش بر مصر، عراق، ایران و عربستان سعودی یورش میبرد.
شایان یادآوری است، از بیشتر احادیث اسلامیای که به جایگاه قیام سفیانی اشاره میکنند بهره گرفته میشود که آن همان «درۀ خشک» در کنارههای دمشق و دوردستهای آن است، و گمانی نیست در اینکه اکنون در سرزمینهای شام درهای به این نام یافت نمیشود، بلکه درۀ خشک نامی همگانی است که همۀ درههای خشک در شام را در بر میگیرد، و برای همین، به روایتی نیازمندیم که این اسم را ویژه میکند و این جایگاه را میشناساند، و آن نیست مگر همین روایتی که در آغاز گفتار گزارش کردهایم، و آن ما را یادآوری میکند که جای شورش سفیانی همان درۀ سُوَیْدا است؛ پس، روایت نزد پژوهندگان در رویدادهای آخرالزّمان بسیار گرانبهاست.
«درۀ سویدا» درهای در شهر سویدا در ۱۰۰ کم جنوب شهر دمشق است، و بنا بر آنچه کمال شوفانی، در گفتارش «دره سویدا دیگر دره نیست» در پایگاه اینترنتی «السويداء الیوم» از برخی جهانگردان گزارش کرده است که درۀ سویدا درهای گود بود که از کوه حَوْران سرازیر میشد، و بر بالایش پلی بلند و استوار و خُشساخت بود و از آن سیلابهای برندهای در برخی فصلها روان بودند که برای به کار انداختن آسیابهای آبی در غرب پل بسنده بودند، و آبهای فراوان در پایان بهار روان نمیشدند، و شوفانی گفته است: وادی سویدا سخنی پرکاربرد در زبان مردم شهر نیست؛ پس، نشانههایش پنهان شدهاند، و از آن، جز نمای ميان تُهىاش در میان ساختمانهای نو سویدا و پلهای برپا بر آن که میفهمانند بیگمان، درهای در زیرشان روان بوده، نمانده است.
بنا بر آنچه از برخی احادیث اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان هویدا میشود، آشفتگی بصره برای شورش حزب بعث و گروه داعش با رهبری اصهب مروانی از پیرامون این شهر بر دولت عراق و چیرهشدنشان بر آن و یورش آنان از آنجا بر شهر اهواز میباشد، و در پی آن رویداد، یورش ایرانیان بر عراقیها و گرفتنشان بصره را خاهد بود.
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 2 از 2
«لشکرهای خراسان» همان دارندگان پرچمهای سیاه کوچک در آخرالزّماناند، و «شعیب ابن صالح تمیمی» نوجوانی است که در تالِقان زاده میشود، و جنبش خُد را از آنجا میآغازد، و در رجب پیش از قیام امام مهدی(علیهالسّلام) در سَمَرْقنْد برمیشورد، و پس از آمدن هاشمی چینی با سپاهش از چین و مُلْتان به خُراسان و قیامش در آنجا، شعیب همراه یارانش با وی پیمان میبندد و فرمانده سپاهش میشود.
مقصود از «تالقان» در این حدیث، تالقان خراسان است که مرکز استان تَخار در شمال شرقی افغانستان میباشد و در جنوب سمرقند است که آن نیز از سرزمینهای خراسان و از شهرهای ازبکستان میباشد.
شُوش شهری باستانی در خوزستان است، و خُوزِسْتان استانی در جنوب غربی ایران است که مرکزش اهواز و از شهرهایش آبادن و شوش و شُوشْتَرند.(۷)
مراد از «سعید شوشی»، مردی از زیندگان شوش کنونی است که جنبش خوزستانیها را در آخرالزّمان رهبری میکند.
چنین مینماید که سخن امام علی(علیهالسّلام): «بلندقدان و تناوران کُرد» به کردهای طالبانی اشاره میکند که در بخشهای کوهستانی عراق، مانند سلیمانیّه و پیرامونش، جای دارند؛ زیرا آنان در سنجش با کردهای بارزانی که در بخشهای ناکوهستانی، مانند اربیل و کرکوک و پیرامونشان، زندگی میکنند، بلندقدتر و تنومندترند، و خداوند داناتر است.
شاید مقصود امام علی(علیهالسّلام) از گفتارش: «عربها بر ارمنیها چیره شوند»، چیرهشدن برخی گروههای تروریستی عرب مانند داعش و جز آنان باشد که با ترکهای ترکیه و آذربایجان در یورش بر ارمنستان همبسته میشوند، و خداوند داناتر است.
----------------------------------------------------------
۱. در همۀ نسخههای چاپی مشارق أنوار اليقين نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «سوداء» (سیاه) یافت میشود که به «السویداء» اصلاح و ترجمه گردید.
۲. در همۀ نسخههای چاپی مشارق أنوار اليقين نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «صبا کلّ قوم إلی قوم» یافت میشود که به «صبأ كلّ قوم علی قوم» اصلاح و ترجمه گردید.
۳. در همۀ نسخههای چاپی مشارق أنوار اليقين نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «تبع» یافت میشود که به «نبع» اصلاح و ترجمه گردید.
۴. در نسخۀ چاپی مشارق أنوار اليقين پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «التیميّ» یافت میشود که سازگار با آنچه در برخی نسخههای چاپی این کتاب آمده است، به «التمیميّ» اصلاح و ترجمه گردید.
۵. مشارق أنوار الیقین، ص ۲۶۶، خطبۀ تَطَنْجِیَه؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۶. بُصْری یا بصرایِ شام شهری در جنوب دمشق در استان دَرْعا و نزدیک مرزهای شمالی اُردن است؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۷. بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴گرانشدن نرخها در آخرالزّمان نشانۀ چیست؟!
قاسم ابن اسحاق از پدرش از نیای خُد روایت کرده است که رسول خدا(صلّیالّاهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: نشانۀ خُشنودی خداوند(تعالی) در مردمش، ارزانی نرخهایشان و برابریورزیدن پادشاهشان، و نشانۀ خشمگینی خداوند(تباركوتعالى) بر مردمش، از راستی برگشتن پادشاهشان و گرانی نرخهایشان است.(1)
امیر مؤمنان [علی](عليهالسّلام) روایت کرده است که رسول خدا(صلّیالّاهعلیهوآلهوسلّم) فرمود: هر گاه خداوند بر گروهی از مردم خشم گیرد و میان آنان شکنجهای فرو نفرستد(2)، نرخهاهايشان گران میشوند، عمرهايشان كوتاه میشوند، بازرگانانشان سود نمیبرند، ميوههايشان پاكيزه نمیشوند، رودهايشان پُرآب نمیشوند، بارانهايشان از آنان بازداشته میشوند و بدهایشان بر آنان چيره میگردند.(3)
——————————————————————-
1. الكافي، ج ۱۰، ص ۵۲، ک المعیشة، ب الأسعار، ح ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
2. مرادش آن است: میان آنان گرفتاری بزرگ و یکبارهای نفرستد.
3. الكافي، ج ۱۰، ص ۵۵۳، ک المعیشة، ب النوادر، ح ۵۴؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
بنابراین همانگونه که ذکر شد، به جز تعداد اندکی از دروزی ها، بقیه ی آن ها در شرارت های آخرالزمان، نقش کلیدی دارند.
عجیب اینکه در حال حاضر نیز که دوره ی آخرالزمان می باشد (بنابر نظر بسیاری از صاحبنظران و با توجه به وقوع بسیاری از پیشگویی های روایات معصومین (ع))، ردپای دروزی ها در بسیاری از فتنه های منطقه ی خاورمیانه ملاحظه می گردد. گرچه در حال حاضر سفیانی خروج نکرده است، و بالطبع بزرگترین فتنه ی « بنی کلب » (دروزی ها) به وقوع نپیوسته است، اما به نظر می رسد تحرکات سیاسی و نظامی دروزی ها در حال حاضر، به سمتی پیش می رود که در صورت خروج سفیانی و آغاز حرکت ضد شیعی توسط او، همراهی و بیعت دروزی ها با او دور از انتظار نیست. نکته ی عجیب تر اینکه محل زندگی دروزی ها، بسیار نزدیک به محل خروج سفیانی (وادی یابس یا شام) است که این مسئله نیز انطباق « بنی کلب » بر دروزی ها و احتمال بروز فتنه از سوی آن ها را دوچندان می نماید.
http://www.alvadossadegh.com/1388-05-14-11-07-12/
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴دو پیشبینی شگفت پیرامون بارش بارانهای سیلآسا کمی پیش از ظهور در ایران
🔹در کتاب اَوِسْتا که کهنترین نوشتار زرتشتیان میباشد، آمده است: «بهناگاه سیل ممالک آریایی را فرا گیرد. بهناگاه لشکر دشمن به ممالک آریایی درآید. بهناگاه ممالک آریایی در هم شکند».(۱)
مراد از «ممالک آریایی»، کشور ایران کنونی است، و مقصود از «لشکر دشمن»، خزرها و ترکهای قفقازی، عربهای عراقی و شامی و رومیان در آخرالزّمان میباشند.
🔹نسْتْرْآدامُوس، پیشگو و ستارهشناس مشهور فرانسوی، نزدیک ۴۶۰ سال پیش، در رباعیای كه با بهرهگیری از روایات اسلامی بیانگر رویدادهای ایران در آخرالزّمان سروده، به بارش بارانهای سیلآسا اشاره کرده است:
باران، گرسنگی و جنگ در ایران بازنمیایستند.
ایمانی بزرگ پادشاه را به زانو درمیآورد.
آن کارهایی که در فرانسه آغاز شده بودند، در همانجا پایان مییابند.
نشانهای رازآلود برای کسی که در تنگناست.(۲)
بی گمان، مراد نسترآداموس از باران پیوسته در ایران، همان بارانهای سیلآسای پیاپیای میباشند که کمی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- میبارند و مایۀ سستی زمین و تباهی روییدنیها و گرسنگی فراگیر میشوند، و جنگ میان ایران و عراق پس از چیرهشدن اَصْهَب مَرْوانِی و پیروانش از بازماندگان حزب بعث و گروه داعش بر این کشور و یورش شَرُوسِی یهودینژاد و ناصبیروش با نیروهای خَزَر و ترکش از قفقاز جنوبی بر ایران و دیگر جنگها را در پی دارند.
——————————————
۱. یَشْتها، ج ۱، ص ۳۷۱، بخ تیر یشت، کردۀ ۱۶، بند ۶۱. مانند این نوشتار در بهرام یشت، کردۀ ۱۷، بند ۵۳ نیز آمده است.
۲. نوشتارهای نسترآداموس به زبان فرانسوی و برگردان آن به زبان انگلیسی، سانتوری ۱، رباعی ۷۰؛ ترجمۀ یکی از دانشمندان معاصر.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴خشکسالی بی سابقه در بزرگ ترین دریاچه و رودخانه ایتالیا
به گزارش ایران آنلاین، سخت ترین خشکسالی در ایتالیا سطح آب رودخانه "لیک گاردا" را که بزرگ ترین دریاچه این کشور اروپایی به شمار می رود به نزدیک پائین ترین حد ثبت شده رسانده و بخش های زیادی از صخره هایی که تاکنون زیر سطح آب قرار داشته اند، پدیدار شده و دمای آب آن تا نزدیک میانگین دریای کارائیب بالا رفته است.
بسیاری از کشورهای اروپایی مانند اسپانیا، آلمان، پرتغال، فرانسه، هلند و انگلیس در تابستان کنونی از خشکسالی رنج می برند، به کشاورزان و صاحبان مشاغل وابسته به آب رودخانه و دریا، آسیب رسیده و مقام ها وادار به محدود کردن مصرف آب شهروندان شده اند.
🔴 *ترتیب حوادث «آینده» در فتنه شام (سوریه) قبل ظهور:*
1️⃣ منطقه شام و سوریه، عراق، فلسطین و عربستان؛ مرکز تحولات و رویدادهای مهمی خواهند بود. در آینده کشورهای مذکور در جغرافیایی عصر ظهور و در مثلث «مکه ـ کوفه ـ قدس» اتفاقاتی بسیار سریع و شگفتآور رخ خواهد داد که تاثیرات داخلی و منطقهای و حتی جهانی خواهند گذاشت.
2️⃣ *از جمله این حوادث، فتنه «طولانی» منطقه شام قبل از ظهور است که صحنه رویارویی، اختلاف بین رمحان (جریان اصهب و جریان ابقع)، حضور ترکها و رومیها خواهد بود که سرانجام منجر به قدرت رسیدن آخرین حاکم دمشق قبل از ظهور (سفیانی) خواهد گردید.*
🔘 سفیانی که توسط مثلث «روم، یهود و عرب» حمایت و پشتیبانی میشود ابتدا بر دمشق و سایر مناطق الکورالخمس مسلط میگردد و آنگاه بعد از پیروزی در جنگ قرقیسیا، عزم حمله به عراق را خواهد داشت.
3️⃣ *ترتیب حوادث فتنه شام (سوریه) قبل از ظهور:*
🔸 اختلاف و صفآرایی نظامی بین دو جبهه مخالف رایة الاصهب، حکومت و رایة الابقع، معارضین (اختلف الرمحان بالشام)
🔹 جنگ در منطقه شام با کشتههای فراوان (رجفۀ تکون بالشام یهلک فیها اکثر من مائۀ الف)
🔸 ورود ادوات نظامی و سلاحهای پیشرفته به سوریه (اصحاب البراذین الشهب المحذوفۀ)
🔹 دخالت نظامیان پرچمهای زرد رنگ در تحولات فتنه شام (الرایات الصفر تقبل من المغرب حتی تحل بالشام)
🔸 خسف دمشق در محور جابیه- حرستا در اثر زلزله یا حمله نظامی و ... (تخسف قریۀ من قری الشام تسمی الجابیۀ)
🔹 و نشانه آن، بخشیهای از مسجد اموی و مراکز حکومتی دمشق، نیز دچار حادثه میشود (تسقط طائفۀ من مسجد دمشق الایمن)
🔸 اعلام رسمی ادعای استقلال کُردها از حاکمیت سوریه (مارقۀ تمرق من ناحیۀ الترک)
🔹 *حمله ترکیه به شرق سوریه و پایان آرزوی کُردهای سوریه (سیقبل اخوان الترک حتی ینزلوا الجزیرۀ)*
🔸 غربیها که خود از اختلاف، قتل و جنگ جهانی قبل ظهور، رنج میبرند (هرج الروم)
🔹 *اما در آخرین مرحله از حوادث فتنه شام، بخشی از غربیها (آمریکا و ...) در دفاع از یهودیان اسرائیل به منطقه شام، لشکرکشی نظامی کرده و وارد منطقه رمله در نزدیکی بیتالمقدس در فلسطین میشوند (و ستقبل مارقۀ الروم حتی ینزلوا الرملۀ)*
🔸 تسلط سفیانی (حاکم آینده دمشق) بر منطقه شام: البته وی نیز حدود دوسال بیشتر حکومت نخواهد کرد و سرانجام در جنگ با سپاه قدس امام مهدی، شکست خواهد خورد.
📗 منابع: نعمانی، الغیبۀ، ص305.
طوسی، الغیبۀ، ص461. مجلسی، بحارالانوار، ج52، ص216 و 253. نعمانی، الغیبۀ، ص279. شیخ مفید، الاختصاص، ص255.
طوسی، الغیبۀ، ص442. عیاشی، التفسیر، ج1، ص64.
مجلسی، بحارالانوار، ج52، ص237.
#فتنه_شام
#هرجالروم
#تحولات_خاورمیانه
♨️جــامــع تــریــن ڪــانــال بــا مــوضــوع آخــرالــزمــان ومــهدویــت بــا ذڪــر مــنــابــع روایــات وڪــلــیــپ ها
👇👇👇👇👇👇
ظــهور مــنــجــی عــج وحــوادث آخــرالــزمــان و عــلــائم ظــهور
🌷ظهور منجی۱🌷 https://chat.whatsapp.com/Il6iQbgeidL0ntWZXhab5v
🌷ظهور منجی۲🌷 https://chat.whatsapp.com/LvnqgCc0cI97Du6QcCgGLt
🌷لــیــنــگ تــلــگــرام 🌷 https://t.me/fram45625017
🔴 *سوءاستفاده «اخوان الترک» از واقعه هرج الروم و حمله ترکیه به شرق سوریه*
🔹متعاقب اعلام رسمی استقلال کُردهای سوریه، جهان نیز ملتهب است خصوصا هرج و مرج در کشورهای غربی به اوج رسیده است (هرج الروم) بدینسان قدرت های بزرگ ضعیف میشوند.
🔸 *و در این میان «اخوان الترک» که از اعلام استقلال «مارقة الشام» در مرزهای خویش، شدیدا احساس خطر کرده است (مارقة تمرق من ناحیة الترک)*
🔹از فرصت هرج و مرج جهانی، کمالاستفاده را برده و سرانجام به مناطق «جزیرة» بین دجله و فرات خصوصا در شرق سوریه (الحسکه، رقه و دیرالزور)، حمله نظامی گسترده خواهد داشت (سیقبل اخوان الترک حتی ینزلوا الجزیرۀ)
🔸*ترکیه و همپیمانان نیابتیشان تا مناطق نفتی دیرالزور، پیشروی میکنند.*
📘نعمانی، الغیبة، ص280.
🔴 *بنابراین سناریوی «آینده سیاسی» در مناطق شرق سوریه، ابدا آرام نخواهد شد بلکه بعد از تحرکات اکراد، با وقوع هرج الروم، ترکیه به سوریه حمله خواهد کرد. و برخلاف «تحلیل سیاسی» که گمان میکنند ترکیه به دلیل مختلف از جمله حضور «مراکز نظامی آمریکا» در شرق سوریه، جرئت حمله به کُردها را ندارد، سخت در اشتباه هستند. اما در ادلب و حلب هرچند ترکیه نفوذ بیشتری دارد اما ترکیه موفق به اشغال نظامی این مناطق در غرب سوریه نخواهد شد.*
#فتنه_شام
#سوریه
#ترکیه
♨️جــامــع تــریــن ڪــانــال بــا مــوضــوع آخــرالــزمــان ومــهدویــت بــا ذڪــر مــنــابــع روایــات وڪــلــیــپ ها
👇👇👇👇👇👇
ظــهور مــنــجــی عــج وحــوادث آخــرالــزمــان و عــلــائم ظــهور
🌷ظهور منجی۱🌷 https://chat.whatsapp.com/Il6iQbgeidL0ntWZXhab5v
🌷ظهور منجی۲🌷 https://chat.whatsapp.com/LvnqgCc0cI97Du6QcCgGLt
🌷لــیــنــگ تــلــگــرام 🌷 https://t.me/fram45625017
┄┄┅━༅𖣔﷽𖣔༅━┅┄┄
*🌺منتظران ظهور🌺*
✨﷽✨
*💞﮼السَّلاَمُعَلَیْکَیَابَقِیَّةَاللَّهِفِیأَرْضِهِ💞*
*🕌راهپیمایی ملیونی اربعین یکی از مهمترین عوامل زمینه ساز ظهور بر اساس کتاب مقدس*
┄┅═✧❁✧═┅┄
*▪️راهپیمایی ملیونی اربعین که امروز پایه های تمدنی غرب را به زلزله انداخته است و آینده فرهنگ لیبرال و نظم نوینی جهانی صهونیسیم و آمریکا را به خطر جدی مواجه ساخته است در کتاب مقدس مسیحیت بعنوان یکی از نشانه ظهور منجی موعود ذکر شده است .*
*▪️در انجیل بشارت هایی در رابطه با منجی آمده، که در آن در رابطه با پسر انسان که منظور همان منجی آخر الزمان است صحبت شده است.*
*مستر هاکس آمریکایی در کتاب « قاموس کتاب مقدس می گوید در انجیل هشتاد بار واژه پسر انسان به کار رفته است که تنها ۳۰ مورد آن به حضرت عیسی قابل تطبیق است ۵۰ مورد دیگر از منجی ای سخن می گوید که در پایان روزگار یعنی آخرالزمان ظهور خواهد کرد و عیسی(ع) نیز با او خواهد آمد و او را جلال و عظمت خواهد داد*
*🔸️در انجیل لوقا در رابطه با ظهور منجی و نشانه های نزدیکی ظهور او چنین آمده*
*▪️"هم چنان که برق از مشرق ساطع شد تا در مغرب ظاهر شود، ظهور پسر انسان در آسمان پدیدار شود و جمیع طوایف زمین سینه زنی کنند و پسر انسان را ببینند که بر ابر های آسمان با قوت و جلال می آید، آسمان و زمین زایل خواهد شد اما سخن من هرگز زایل نخواهد شد، اما از آن روز و ساعت هیچ کس اطلاع ندارد، حتی ملائکه آسمان، شما نیز حاضر باشید، زیرا در ساعتی که گمان نبرید پسر انسان می آید*
*📚انجیل لوقا باب ۱۸ آیه ۱۸*
┄┅═✧❁✧═┅┄
*▪️✍از این مطلب کتاب مقدس مسیحیت چنین بر داشت می شود که منجی آخرالزمان که از آن بعنوان پسر انسان تعبیر شده است در وقت ظاهر می شود .که مردم جهان از ملیت های مختلف در یک جای واحد دور هم جمع شده و همه سینه زنی می کند .خب مصداق این را ما در کجا مشاهده می کنیم در اربعین حسینی که در آن از ملیت های مختلف حدود ۱۱۰کشور جهان مسلمان .مسیحی .یهودی .شرکت می کند و سینه می زند .وعشق ارادت شان را به این انسانی که منجی آخرالزمان پسر آن انسان است اظهار می کند .پس اربعین بهترین ظرفیت برای زمینه سازی ظهور منجی آخرالزمان محسوب می شود بر اساس نقل کتاب مقدس مسیحیت.*
┄┄┅┅✿❀❀✿┅┅┄┄
*💞اَللّهُــمَّ عَجـِّـل لِوَلیِّــکَ الفَــــرَج💞*
┄┄┅━༅𖣔﷽𖣔༅━┅┄┄
⭕️ *آیا «قرقیسیا» همان جنگ آرماگدون در فلسطین است؟*
پاسخ به این سوال بستگی دارد به اینکه محدوده جغرافیایی قرقیسیاء، کجا باشد: شرق سوریه یا فلسطین؟
✅ دیدگاه اول: قرقیسیا در فلسطین
🔹*قرقیسیا در لغت، معرب شده مکانی در نزدیک دریاچه بحرالمیت بنام گرگسا است. گرگسا تقریبا نزدیک محل هرمجدون (آرماگدون). نتیجه اینکه جنگ قرقیسیا همان نبرد آرماگدون است.*
✅ دیدگاه دوم: قرقیسیا در شرق سوریه
🔸*منطقه قرقیسیا: محل اتصال رود خابور به فرات در شرق سوریه در دیرالزور است(1). *
🔹و حوادث منطقه قرقیسیا در سوریه یکی از علتهای اصلی جنگ بین جبّارین و قدرتهای استعماری است و شیعه در این جنگ، شرکت ندارد(2).
🔸*که از زمان خلقت آسمان و زمین در تاریخ بشریت، چنین جنگی روى نداده و روى نخواهد داد(3) و بیانگر این است از سلاحهای غیرمتعارف استفاده خواهد شد که قبل از آن، سابقه نداشته است؛ البته شدت جنگ، تعداد کشورهای درگیر، تعداد کشتهها نیز میتواند مقصود باشد.*
🔹قرقیسیاء، یکی از عوامل اصلی و گسلهای فعال «جنگ جهانی» قبل ظهور، خواهد بود؛ بدین معنا که اختلاف قدرتهای بزرگ در فتنه شام، موجب سرایت شعلههای جنگ به سراسر جهان خواهد بود(4).
✅ کدام دیدگاه، ارجح است؟
🔸*دیدگاه دوم؛ زیرا در کتب معتبر حدیثی، قرقیسیاء در نزدیکی فرات توصیف شده است(5) و فرات در شرق سوریه است و نه در فلسطین.*
🔹مهمتر اینکه سفیانی وقتی بر دمشق، مسلط میشود آنگاه عزم حمله به کوفه و نجف خواهد داشت. و در مسیر حمله به عراق، لشکر سفیانی در قرقیسیا نیز درگیر جنگ میشود(6).
🔸*بنابراین به این دو قرینه، محدوده جغرافیایی قرقیسیاء در احادیث، شرق سوریه توصیف شده است و نه در فلسطین.*
✅ جمع بین دو دیدگاه:
🔹هرچند بیان گردید منطقه جغرافیایی قرقیسیاء با آرماگدون متفاوت است؛ یکی در سوریه و دیگری در فلسطین. ولیکن این دو کشور در محدوده «بلاد شام» محسوب میشوند و به قرینه توصیف جنگ آرماگدون به قتل حداقل نیمی از مردم دنیا، که در واقع جنگ جهانی قلمداد میشود؛ با توصیف جنگ قرقیسیاء شباهت دارد (لَمْ یكُنْ مِثْلُهَا مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ).
🔸*از اینرو برخی محققین، هنگام بیان شباهتها از جنگ جهانی در اسلام و نبرد آرماگدون در مسیحیت، از تعبیر «مهمترين پيشگويىهاى عهدين و نظاير اسلامى»، یاد کردهاند(7).*
✅ نکته پایانی:
🔹*جنگ آرماگدون، دستپروده کتاب «تحریف شده» تورات و انجیل است و از دیدگاه مسلمانان، معتبر نیست. اما اگر مسیحیان صهیونست، در راستای نقشه ابلیس برای قتل ابناء بشر، درصدد تعبیر این خواب آشفته (جنگ آرماگدون) برآیند، آنگاه این مساله از «نگاه علمی» و نوشتههای روی کاغذ، فراتر خواهد رفت و «رنگ و بوی اقدام عملی» به خود خواهد گرفت و به سادگی قابل اغماض و چشمپوشی نیست. *
🔸البته گزارههای اسلامی، نیز از وقوع کشتار و قتل بیش از نیمی از مردم جهان، خبر داده است. با این تفاوت که اسلام صرفا از این رخداد، خبر داده است اما صهیونیسم مسیحی معتقد است باید مقدمات کشتار وسیعی جهانی را فراهم کنند.
📗منابع:
۱. حموی، معجم البلدان، ج۴، ص۳۲۸.
۲. بِقِرْقِیسِیاءَ ... هَلُمُّوا إِلَی الشِّبَعِ مِنْ لُحُومِ الْجَبَّارِین (نعمانی، الغیبة، ص۲۷۸).
۳. یا مُیسِّرُ، کَمْ بَینَکُمْ وَ بَینَ قِرْقِیسَا (قرقیسیا) ... إِنَّهُ سَیکُونُ بِهَا وَقْعَةٌ لَمْ یکُنْ مِثْلُهَا مُنْذُ خَلَقَ اللَّهُ تَبَارَکَ وَ تَعَالَی السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضَ وَ لَا یکُونُ مِثْلُهَا مَا دَامَتِ السَّمَاوَاتُ وَ الْأَرْضُ (کلینی، الکافی، ج۸، ص۲۹۵).
۴. امیری، آتش آذربایجان قبل از ظهور، ص۶۰ و ص۵۵-۵۶.
۵. قِرْقِیسَا قُلْتُ هِیَ قَرِیبٌ عَلَی شَاطِئِ الْفُرَات (کلینی، الکافی، ج۸، ص۲۹۵).
۶. السُّفْیَانِیِّ ... لَایَکُونُ لَهُ هِمَّةٌ إِلَّا الْإِقْبَالَ نَحْوَ الْعِرَاقِ یَمُرُّ جَیْشُهُ بِقِرْقِیسِیَاءَ فَیَقْتَتِلُونَ بِهَا فَیُقْتَلُ بِهَا مِنَ الْجَبَّارِینَ مِائَةُ أَلْف (نعمانی، الغیبة، ص۲۸۰).
۷. ریشهری، دانشنامه امام مهدی، ج۱، ص۱۱۵.
♨️جــامــع تــریــن ڪــانــال بــا مــوضــوع آخــرالــزمــان ومــهدویــت بــا ذڪــر مــنــابــع روایــات وڪــلــیــپ ها
👇👇👇👇👇👇
ظــهور مــنــجــی عــج وحــوادث آخــرالــزمــان و عــلــائم ظــهور
🌷ظهور منجی۱🌷 https://chat.whatsapp.com/Il6iQbgeidL0ntWZXhab5v
🌷ظهور منجی۲🌷 https://chat.whatsapp.com/LvnqgCc0cI97Du6QcCgGLt
🌷ظهورمنجی ۳
https://chat.whatsapp.com/GyZ0siSnfRoHcF7c0VdvYy
🌷لــیــنــگ تــلــگــرام 🌷 https://t.me/fram45625017
هدایت شده از
🔴 *امام محمد باقر علیه السلام فرمود: «برای بنی عباس و مروانی، واقعه ای در قرقیسا روی میدهد که در آن جوانان نورس پیر میشوند. خداوند پیروزی را نصیب آنها نمی گرداند و به پرندگان آسمان و درندگان زمین فرمان میدهد که گوشت ستمگران را بخورید! سپس سفیانی خروج میکند. »*
📖 غیبت نعمانی، ص۳۰۳
#قرقیسیا
#نبرد_سخت_آخرالزمان
هدایت شده از
🔴 فاجعه اتمی در کمین اروپا
📰نیویورک تایمز:
🔸*نیروگاه هستهای، گروگان جنگ اوکراین است.*
🔸تهدید در حال افزایش است و کارمندان در تلاش برای جلوگیری از یک فاجعه هستند.
🔻*نیروگاه هستهای زاپروژیه جهان را با یک فاجعه هستهای تهدید میکند.*
🔸در تاریکی زمستان، گلولههای ردیاب خودروهای زرهی روسیه از کنار راکتورهای هستهای و خطوط فشار قوی عبور کردند. آتش شروع شد. قطعاتی بر روی محفظه راکتور بارید.
🔸*در اتاق کنترل راکتور شماره ۳، اپراتورها وحشت کردند. یکی از آنها با بلندگو گفت: شلیک به تأسیسات هستهای را متوقف کنید. "شما امنیت کل جهان را به خطر میاندازید."*
🔻پنج ماه بعد توپخانه بار دیگر به ایستگاه حمله کرد و شبح یک فاجعه هستهای احتمالی توجه جامعه جهانی را به خود جلب کرد.
🔸*مقامات ایالات متحده، اتحادیه اروپا و سازمان ملل خواستار ایجاد یک منطقه غیرنظامی در آنجا شدهاند، زیرا اوکراین و روسیه یکدیگر را به برنامهریزی برای حمله به نیروگاه هستهای متهم میکنند و بسیاری از این نگراناند که زاپوروژیه اکنون بیش از هر زمان دیگری در خطر است.*
#فاجعه_اتمی
#هرجالروم
♨️جــامــع تــریــن ڪــانــال بــا مــوضــوع آخــرالــزمــان ومــهدویــت بــا ذڪــر مــنــابــع روایــات وڪــلــیــپ ها
👇👇👇👇👇👇
ظــهور مــنــجــی عــج وحــوادث آخــرالــزمــان و عــلــائم ظــهور
🌷ظهور منجی۱🌷 https://chat.whatsapp.com/Il6iQbgeidL0ntWZXhab5v
🌷ظهور منجی۲🌷 https://chat.whatsapp.com/LvnqgCc0cI97Du6QcCgGLt
🌷ظهورمنجی ۳
https://chat.whatsapp.com/GyZ0siSnfRoHcF7c0VdvYy
🌷لــیــنــگ تــلــگــرام 🌷 https://t.me/fram45625017
هدایت شده از
⚫️ پشت پرده فتنه عراق/چرا مقتدی صدر امروز عراق را به آشوب کشاند؟
🔹مقتدی صدر رهبر جریان صدر عراق امروز پس از بیانیه آیتالله حائری، اعلام کرد که هیچ زمانی ادعای رهبری و مرجعیت نداشته و برای همیشه از فعالیتهای سیاسی کنارهگیری میکند.پس از این بیانیه مقتدی هوادارانش در برخی شهرهای عراق ایجاد آشوب و فتنه کردند.
⏪آیت الله محمد صادق صدر (پدرِ مقتدی صدر) قبلا گفته بودن: بعد از من از آیت الله العظمی شیخ کاظم حائری اطاعت کنید
🔹آیت الله سید کاظم حائری هم امروز اعلام کرد بهدلیل کهولت سن از مرجعیت انصراف میدهد و از طرفدارانش خواست که از آیتالله خامنهای اطلاعت کنند. مقتدی صدر انتظار داشت بعد از آیت الله سیدکاظم حائری مقام مرجعیت در عراق را تصاحب کند که ناکام ماند و رو به ایجاد فتنه آورد.
☫ به کانال #سردار_قاآنی بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2972123219C5b728b290b
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴سرنوشت دولت پایانی عراق پیش از اصهب مروانی
خانندگانی که پیگیر مباحث ما میباشند در جریان هستند و خانندگان تازه وارد نیز بدانند که همان گونه که پیشتر در برخی گفتارهایمان اشاره کردهایم، سقوط دولت عراق از سوی حزب بعث و داعش خاهد بود و بر این دولت شبیخون میزنند که در روایتی به آن اشاره شده است، و بغداد و بصره و دیگر شهرهای عراق جز کوفه و پیرامونش را میگیرند و هاشمی شیصبانی بر کوفه و پیرامونش چیره میشود و چند ماه با دولت اصهب مروانی در بغداد همپیمان میشود و با هم همکاری میکنند و کاری بر زیان یکدیگر نمیکنند و سپس میانشان اختلاف میافتد و با هم درگیر میشوند...
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 1 از 4
🔴جنگهای پایدار و آشوبهای فراگیر از صفر تا صفر
صفر دومین ماه از ماههای دوازدهگانۀ سال هجری قمری نزد مسلمانان است، و از برخی روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان بهره گرفته میشود که هر گاه خدای متعالی بخاهد امام مهدی-علیهالسّلام- را بر جهانیان چیره کند، میان آنان، بهویژه مسلمانان، جنگهایی پایدار و آشوبهایی فراگیر را در بازهای یکساله پیش میاندازد که از صفر سال پیش از قیام امام آغازیده، و در صفر پس از قیامش پایانداده میشوند، و چنین مینماید که آغاز جنبشهای اصهب مروانی در عراق و اعرج کندی در لیبی و عثمان سفیانی در سوریه همان آغاز آشوبها و جنگهایی باشند که در این بازۀ زمانی روی میدهند، و برخی پژوهشگران باور دارند که شوریدن ترکها بر ارمنیها در قفقاز جنوبی آغاز آن جنگها و آشوبهاست، و خداوند داناتر است.
در اینجا شایان اشاره است که ماه صفر در روزگار نادانی عربها به بدشگونی شناخته شده بود، و عربها باور داشتند که صفر ماه فرودآمدن ناشادمانیها و ناخُشایندهاست، و افسوس اینکه آن باور نادرست میان مسلمانان تا روزگار کنونی ما نیز پخش شده است، به گونهای که بسیاری از ایشان میگویند که صفر ماهی بدشگون است، بهویژه واپسین روز چهارشنبۀ آن. پس، از سفرکردن در صفر یا پیوند زناشویی در آن خُدداری میکنند، در حالی که از پیامبر و خاندانش-صلواتالّاهعلیهم- چیزی که نشانگر ناخجستگی این ماه یا برخی روزهایش باشد، به ما نرسیده است، مگر برخی روایتهایی که در بارۀ رویدادهای صفر پیش از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- آمدهاند، و آن نیز برایِ مؤمنان چشمبهراه نیکوست.
از کتاب عبدالّاه ابن بَشّار، شیرخُرده(۱) با حسین-عليهالسّلام-، روايت شده است: هر گاه خداوند بخاهد خاندان محمّد را چیره گرداند، جنگ را از صفر تا صفر پیش میاندازد، و آن، در آستانۀ قیام مهدی-عليهالسّلام- است.(۲)
چنین مینماید که این روایت از سخنان پیامبر-صلّىالّاهعليهوآله- باشد، اگرچه عبدالّاه ابن بَشّار پابن ابی عَقِب دُئْلی لَیْثی، شاعر مشهور و دارندۀ قصیدۀ مَلاحِم، آن را به وی نسبت نداده است.
ابو هُرَیْرَه از پیامبر-صلّىالّاهعليه[وآله]وسلّم- روایت کرده است که فرمود: مرگی(۳) در صفر خاهد بود... .(۴)
بیگمان رسول خدا-صلّىالّاهعليهوآله- در این روایت از رویدادن مرگی در ماه صفر خبر داده است، و هرچند ما آشکارا نمیدانیم که این مرگ برای چه و در کجا رخ میدهد، گمان میرود که آن در میان مسلمانان خاهد بود.
شایان یادآوری است، هنگامی که ما به نوشتار همۀ این حدیث برمیگردیم، میبینیم که در گزارش برخی سخنانش پیشوپسانداختنی روی داده است، و از آنچه پسانداخته شده است، سخن «مرگی در صفر خاهد بود» میباشد، در حالی که آن، به رویدادی در صفر پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- در ماه محرّم اشاره میکند.
بنا بر آنچه در احادیث اسلامی آمده است، بزرگستارهای دنبالهدار که «گیسوی سختیآور» یا «گیسوی شیطان» نامیده میشود، کمی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام-، از صفر تا رجب در کرانههای آسمان میگردد تا آنکه در شعبان میان خُرشید و زمین جای میگیرد و در ماه رمضان به زمین نزدیک میشود و پیرامونش میچرخد و اندکاندک درون پوشش گازیاش میرود و میسوزد و شعلهور میشود و سه یا هفتشبی پیاپی برای زمینیان نورافشانی میکند، و تندبادی سرخ پدید میآورد و شهابهایی فراوان بر روی زمین فرو میباراند و ناگهان با صدایی سخت و بسیار ترسناک در مشرق میافتد و مایۀ گرفتاریها و ناخُشیهایی برای مردم میشود.
ابن مسعود گفته است: در ماه صفر نشانهای خاهد بود، و ستارهای که برای وی دنبالههاییاند، پدیدار(۵) میشود.(۶)
چنین مینماید که این حدیث از سخنان پیامبر-صلّىالّاهعليهوآله- باشد، اگرچه عبدالّاه ابن مسعود صحابی آن را به وی نسبت نداده است.
از روایت وَلِید ابن مُسْلِم و جز آن بهره گرفته میشود که ترکها و رومیان، هنگام گردش ستارهای دنبالهدار در کرانههای آسمان از ماه صفر تا رجب پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام-، درون سرزمینهای کردی و عربی میروند.
ولید گفته است: ... جز این نیست که ستارۀ نشانهها ستارهای است که در صفر و در دو ربیع یا در رجب در کرانهها میگردد، و در آن هنگام، خاقان با ترکها میرود، در پیِ او رومیان آشکارشونده با پرچمها و صلیبها میروند.(۷)
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 2 از 4
«خاقان» واژهای ترکی است که در روزگاران کهن لقب پادشاهان ترکها بود، و بنا بر آنچه هویداست، مراد از «خاقان» در این حدیث، واپسین فرمانروای ترکیه در آخرالزّمان است که نیروهای ترکش از مرزهای جنوبی این کشور میگذرند و درون بخشی از سرزمینهای جزیره که در شمال و شرق کشور سوریه جای دارد، میروند، و مقصود از «رومیان آشکارشونده با پرچمها و صلیبها»، نیروهایی مسیحیاند که از سرزمینهای رومیان، مانند اروپا و آمریکا، به دشت عُمْق، میان حَلَب و اَنْتاکِیَه، در شمال غربی سوریه، قَرْقِیسِیا در شرق این کشور و حِمْص در غرب سوریه و رَمْلَه در شمال فلسطین و اسکندریّه در شمال مصر میآیند.
ذی قَرَبات(۸) گفته است: مردم در صفر ناسازگاری میکنند، و به چهار تن میگرایند: مردی در مکّه پناهنده، و دو مرد در شام که یکی از آن دو سفیانی و دیگری کبودچشم و زردی آمیخته با سرخی و سپیدی از فرزندان حَکَم است، و مردی از زیندگان مصر که [کوتاهقدّی](۹) بسیارزورگو است، پس آنان چهار تن میباشند. مردی از کِنْدیان خشمگین میشود و سوی کسانی که در شاماند، میرود و سپاه را به مصر میآورد. پس آن بسیارزورگو كشته میشود و مصر چون پاشیدهشدن سرگین شتر پاشيده میشود. سپس [سفیانی سپاهی را](۱۰) سوی کسی که در مکّه است، میفرستد.(۱۱)
چنین مینماید که این روایت از سخنان پیامبر-صلّىالّاهعليهوآله- باشد، اگرچه ذو قَرَبات حِمْیَری صحابی آن را به وی نسبت نداده است.
مراد از «مردی در مکّه پناهنده» در این حدیث، امام مهدی-علیهالسّلام- است که پس از پنهانشدنی دراززمان، در ماه محرّم سال قیامش، در مدینه آشکار میشود، و هنگامی که سپاه سفیانی به این سرزمین میرسد، و میخاهند وی را دستگیر کنند و بکشند، او بر جان خِیش نگران میشود و سوی مکّه میگریزد و به کعبه پناه میبرد.
بدان که «پناهنده» از ویژگیهای امام مهدی-علیهالسّلام- میباشد، و بر کسی که از زبان عربی آگاه است، پوشیده نیست که پناهنده در اینجا معنایش «پناهنده به کعبه در آینده» میباشد، و از این حدیث و دیگر احادیث اسلامی بهره گرفته میشود که پیروان امام مهدی-علیهالسّلام- هنگامی که برخی نشانههای نزدیکشدن زمان ظهورش را در ماه صفر پیش از قیامش میبینند، با برخی نشانههایی که پیشتر دیدهاند، چشم به راه ظهور و قیامش در ماه محرّم سال قیامش میشوند.
«سُفْیانِی» همان عُثْمان ابن عَنْبَسَه شامی، رهبر شامیان و واپسین زمامداران اَمَوی از نژاد ابو سفیان در آخرالزّمان است که در صفر پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- رهبری برخی جنبشهایی را که پیشتر در سوریه آغازیده شده بودند میپذیرد، و در رجب در درۀ خشک در سُوَیْدا برمیشورد، و در ماه رمضان بر دمشق، سپس بر بیشتر سرزمینهای شام چیره میشود، و سپاهش بر مصر، عراق، ایران و عربستان سعودی یورش میبرد.
«دیگری کبودچشم و زردی آمیخته با سرخی و سپیدی از فرزندان حَکَم» همان اَصْهَب مَرْوانِی، رهبر زیندگان جزیره(۱۲) و عراق(۱۳) و واپسین زمامداران اَمَوی از نژاد مَرْوان حِمار پسر محمّد پسر مروان پسر حکم پسر ابو عاص پسر اُمیّه در آخرالزّمان است که در صفر پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- رهبری برخی جنبشهایی را که پیشتر در سرزمینهای جزیره و عراق آغازیده شده بودند میپذیرد، و در رجب یا نزدیکش بر بغداد، سپس بر بیشتر سرزمینهای کشور عراق چیره میشود، و با هاشمی شَیْصَبانِی شورشگر در کوفه پیمان میبندد، و سپاهش با فرماندهی عَوْف سُلَمِی با ایران میجنگد، و بر سوریه یورش میبرد.
برخی پژوهشگران گمان میکنند «مردی از زیندگان مصر که کوتاهقدّی بسیارزورگو است» همان عبدالفتّاح سِیسِی رئیسجمهوری کنونی مصر است که نماد زمامداران سکولار(۱۴) ستیزهگر با گروههای تروریستی مانند داعش میباشد، پس او کسی است که با دست سپاه قیسیان، بربرها و سیاهان آفریقایی یا با دست گروهی از مصریان سَلَفیای که به این سپاه میپیوندند، کشته میشود، و خداوند داناتر است.
«مردی از كِنْدیان» همان عبدالرحمان اَعْرَج کِنْدِی رهبر قیسیان، بربرها و سیاهان آفریقایی در آخرالزّمان است که چندماهی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- رهبری برخی جنبشهایی را که پیشتر در لیبی و پیرامونش آغازیده شده بودند میپذیرد، و در جمادی آخر یا نزدیکش در آنجا برمیشورد، سپس سپاهش را به مصر میآورد، و آنان را با فرماندهی اَبْقَع فِهْرِی مصری برای نبرد سوی فلسطین، اردن و سوریه میفرستد.
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 3 از 4
امیر مؤمنان علی ابن ابی طالب-عليهالسّلام- فرمود: سه پرچم ناسازگاری میکنند: پرچمی در مغرب، وای بر مصر از آنچه(۱۵) در آنجا فرود میآید از آنان (مغربیها)، و پرچمی در جزیره، و پرچمی در شام؛ آشوب یکسالی میان آنان پایدار میشود... .(۱۶)
بیگمان امام علی-عليهالسّلام- در این روایت از رویدادن آشوبهایی یکساله میان نیروهای اعرج کندی از لیبی و نیروهای اصهب مروانی از جزیرۀ عراقی و نیروهای عثمان سفیانی از سوریه خبر داده است، و از برخی احادیث اسلامی بهره گرفته میشود که آشوبها در میان پرچمداران سهگانه از ماه صفر پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- آغازیده میشوند، و در صفر پس از قیامش پایانداده میشوند.
شَهْر ابن حَوْشَب گفته است: ... در صفری از صفرها هر بسیارزورگویی در جایگاه گردآمدن رودها کشته میشود.(۱۷)
چنین مینماید که این حدیث از سخنان پیامبر-صلّىالّاهعليهوآله- باشد، اگرچه شهر ابن حوشب تابعی آن را به وی نسبت نداده است.
مراد از «صفری از صفرها» در این روایت، صفری است که در پیِ محرّمی میآید که امام مهدی-علیهالسّلام- در آن ماه در مکّه قیام میکند، و مقصود از «جایگاه گردآمدن رودها»، سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات و پیرامون آن دو میباشند که کشتارگاه بسیاری از بسیارزورگویان در آخرالزّماناند.
ابو بَصِیر از ابو عبدالّاه [صادق]-عليهالسّلام- روایت کرده و گفته است: از او در بارۀ رجب پرسیدم؟ فرمود: آن ماهِ یادآوری است که عربهای روزگار نادانی آن را بزرگ میداشته اند، و آن را ماه ناشنوای خدا مینامیدهاند(۱۸). گفتم: شعبان؟ فرمود: کارها در آن شاخه شاخه میشوند. گفتم: رمضان؟ فرمود: ماه خدا است، و در آن به نام زمامدارتان و نام پدرش بانگ زده میشود. گفتم: پس شوّال؟ فرمود: کار گروه در آن پراکنده میشود. گفتم: پس ذی قعده؟ فرمود: در آن مینشینند(۱۹). گفتم: پس ذی حجّه؟ فرمود: آن ماهِ خون است. گفتم: پس محرّم؟ فرمود: در آن حلال حرام، و حرام حلالکرده میشود. گفتم: صفر و ربیع؟ فرمود: در آن دو رسواییای سخت زشت و کاری بزرگ است. گفتم: جمادی؟ فرمود: در آن گشودن است از آغازش تا پایانش.(۲۰)
بنا بر آنچه هویداست، مراد از «کارها» در این حدیث، کارهای بنی عبّاس میباشد، و «زمامدارتان» همان امام مهدی-عليهالسّلام- است، و مقصود از «گروه»، فرمانروایان بنی عبّاسیاند که بخشی از سرزمینهای مشرق را در آخرالزّمان فرمانروایی میکنند.
در پایان این گفتار برای شما روشن میکنم که بنا بر برخی روایات اسلامی، در آخرالزّمان، میان مردم، بهویژه مسلمانان، آشوبها و جنگهایی آشکار میشوند که دوازده سال پایدار میمانند، و سپس آشوبها و جنگهایی سختر از پیش که پایدار و ناگسستنیاند، در آستانۀ قیام امام مهدی-علیهالسّلام- از صفر تا صفر روی میدهند.
از بَزَنْطِی روایت شده است که رضا-علیهالسّلام- فرمود: پیشاپیش این رویداد کشتاری بسیار ریشهبرانداز(۲۱) است. گفتم: بسیار ریشهبرانداز چیست؟ فرمود: پایداری است که سست نمیشود.(۲۲)
مراد امام رضا-علیهالسّلام- از سخنش: «این رویداد»، قیام امام مهدی-علیهالسّلام- میباشد.
---------------------------------------------------------
۱. بیگمان در برخی روایات اسلامی آمده است که «حسین-علیهالسّلام- از فاطمه-علیهاالسّلام- و از هیچ زنی شیر نخُرد»، و در هیچ روایت و تاریخی یافت نمیشود که عبدالّاه ابن بشّار و امام حسین-علیهالسّلام- از یک پستان شیر خُرده باشند، مگر در این سخن، و شاید مراد گویندهاش آن باشد که آن دو را یک دایه پرورش داده است.
۲. الصراط المستقیم، ج ۲، ص ۲۸۵، ب ۱۱، ف ۱۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. در همۀ نسخههای چاپی الفتن نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «صوت» یافت میشود که سازگار با آنچه در المستدرك علی الصحيحين آمده است، به «موت» اصلاح و ترجمه گردید.
۴. الفتن، ص ۱۴۹، الجزء ۳، ح ۶۱۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۵. در همۀ نسخههای چاپی الفتن نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «يبتدأ» یافت میشود که به «یتبدّی» اصلاح و ترجمه گردید.
۶. الفتن، ص ۱۴۸، الجزء ۳، ح ۶۰۹؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۷. الفتن، ص ۱۵۲، الجزء ۳، دنبالۀ ح ۶۲۰؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۸. در نسخۀ چاپی الفتن پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «ذي قریات» یافت میشود که به «ذي قربات» اصلاح و ترجمه گردید.
۹. میان دو چنگک از افزودههای ما است که آن را از روایت دیگری از ذی قربات مانند این روایت که در «الفتن، ص ۱۹۶، الجزء ۴، ح ۸۰۱» آمده است، گرفته و ترجمه کردهایم.
هدایت شده از آخرالزّمان
🔻صفحۀ 4 از 4
۱۰. میان دو چنگک از افزودههای ما است که آن را از روایت دیگری از ذی قربات گرفتهایم که گفته است: «پس هر گاه سفیانی به کسی که در مصر است برسد، سپاهی را سوی کسی که در مکّه است، میفرستد، و مدینه را سختتر از حَرَّه ویران میکنند تا آنکه به بَیْدا رسیدند فرو برده میشوند»؛ الفتن، ص ۱۹۶، الجزء ۴، ح ۸۰۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۱. الفتن، ص ۱۹۸، الجزء ۴، ح ۸۰۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۲. جزیره بخش شمالی سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات از جنوب شرقی ترکیه و شمال و شرق سوریه تا درون عراق است، و مراد از «جَزِیرَه» در اینجا، بیشتر سرزمینهای جزیره میباشد که درون کشور عراق جای دارد، و از مَوْصِل در شمال تا تَکْرِیت بر کنارۀ باختری دجله و حَدِیثَه بر کنارۀ خاوری فرات کشیده میشود؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۳. مقصود از «عِراق» در اینجا، بخش جنوبی سرزمینهای میان دو رود دِجْلَه و فُرات و پیرامون آندو است که از سامَرّا بر کنارۀ خاوری دجله و هِیْت بر کنارۀ باختری فرات آغاز میشود و تا آبادان در جنوب غربی ایران و پایانۀ بَصْرَه در شمال کویت کشیده میشود؛ بهرهگرفتهشده از: برخی منابع.
۱۴. زمامداران سکولار کسانیاند که نه باورهای دینی را پشتیبانی و نه با آنها ناسازگاری میکنند.
۱۵. در همۀ نسخههای چاپی عقد الدرر نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «و ما» یافت میشود که به «ممّا» اصلاح و ترجمه گردید.
۱۶. عقد الدرر، ص ۷-۱۲۶، ب ۴، ف ۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۷. الملاحم، ص ۱۶۶، ب ۱۸، ح ۹۷؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۱۸. بر کسی که به تاریخ روزگار نادانی عربها مینگرد پوشیده نمیماند که آنان واژۀ «الّاه» را به کار میبرده و او را باور میداشتهاند، ولی ایشان برای «الّاه» همبازانی میگرفتند و بتها را در کنار «الّاه» میپرستیدهاند. و جوهری در الصِّحاح گفته است: «مردم روزگار جاهلیّت رجب را ماه ناشنوای خدا مینامیدهاند. خلیل گفته است: جز این نیست که به آن نام نامیده شده است، چون در آن ماه صدای یاریخاهی و کارزاری و برخُرد جنگافزاری شنیده نمیشده است؛ زیرا آن از ماههای حرام است».
۱۹. در نسخۀ چاپی سرور أهل الإيمان پشتوانۀ ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «يقاعدون» یافت میشود که سازگار با آنچه در بحار الأنوار آمده است، به «يقعدون» اصلاح و ترجمه گردید.
۲۰. سرور أهل الإيمان، ص ۴۶؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲۱. در همۀ نسخههای چاپی بحار الأنوار نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا و پس از آن «بَیُوح» و «البیوح» یافت میشوند که سازگار با آنچه در روایتی دیگر مانند این روایت که در بحار الأنوار آمده است، به «بَؤُوح» و «البؤوح» اصلاح و ترجمه گردیدند.
۲۲. بحار الأنوار، ج ۵۲، ص ۱۸۲، ب ۲۵، ح ۶، با گزارش از: قرب الإسناد؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴رویآوردن مردم به دیدار آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- در آخرالزّمان
ساختن ساختمانهای برافراشته و بازارها پیرامون آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- و رویآوردن مردم از سراسر زمین به دیدار آن، از نشانههای سپریشدن دوران بنی مروان یا دوران بنی عبّاس و نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- است.
امام رضا از پدرانش از امیر مؤمنان [علی]-صلواتالّاهعليهم- روایت کرده است که وی فرمود: گویا ساختمانهای بزرگی را میبینم که پیرامون آرامگاه حسین-عليهالسّلام- برافراشته شدهاند، و گویا کجاوههایی(۱) را میبینم که از کوفه سوی آرامگاه حسین میروند، و شبها و روزها نمیگذرند، مگر آنکه از گوشهوکنارهها سوی آنجا برده شوند، و آن، هنگام سپریشدن پادشاهی بنی مروان خاهد بود.(۲)
امام رضا از پدرانش-علیهمالسّلام- روایت کرده و فرموده است: علی ابن حسین-عليهماالسّلام- فرموده است: گویا ساختمانهای بزرگی را میبینم که پیرامون آرامگاه حسین-عليهالسّلام- برافراشته شدهاند، و گویا بازارهایی را میبینم که گرداگرد آرامگاهش را گرفتهاند؛ پس، روزها و شبها نمیگذرند، مگر آنکه از گوشهوکنارهها سوی آنجا برده شوند، و آن، هنگام سپریشدن پادشاهی بنی مروان خاهد بود.(۳)
بیگمان برخی پژوهشگران در زیرنویس بر این روایت نوشته است: «و در نسخهای: ملك بنی العبّاس است»(۴). بنا بر این، نشانههایی که در روایت آمدهاند، از نشانههای نابودی پادشاهی بنی عبّاس در آخرالزّمان خاهند بود.
امروزه میبینید، چنانکه امام علی و نوهاش علی ابن حسین-صلواتالّاهعلیهم- خبر دادهاند، پس از فروپاشی زمامداری صدّام در عراق، بازارهایی نو و ساختمانهایی بلند، مانند هتلها، پیرامون حرم حسینی ساخته شدهاند، و رویآوردن مردم به زیارت آرامگاه امام حسین-علیهالسّلام- افزایشی چشمگیر داشته است، به گونهای که ميليونها تن از شیعیان امام و دوستدارانش برای دیدار آرامگاه شریف وی از سراسر زمین، سواره و پیاده، روز اربعین حسینی در ماه صفر از هر سالی، به کربلای مقدّس میآیند، و بنا بر پیشگوییهای بیرون آورده شده از روایات اسلامی، مروانیان، مانند بازماندگان حزب بعث و گروه داعش، چند ماه در آخرالزّمان بر عراق چیره میشوند و شتابان نابود میشوند، و بنی عبّاس بخشی از سرزمینهای مشرق را چندین سال در آخرالزّمان فرمانروایی میکنند و ناگهان نابود میشوند، و این گونه خدای متعالی زمینه را برای قیام امام مهدی-علیهالسّلام- و پیادهکردن فرمانروایی وی بر عراق و همۀ جهان فراهم میکند.
----------------------------------------------------------------
۱. مراد از «کجاوهها» در این حدیث، خُدروهای سواری به کار رونده در آخرالزّماناند.
۲. بحار الأنوار، ج ۴۱، ص ۲۸۷، ب ۱۱۴، ح ۹، با گزارش از: عیون أخبار الرضا؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. بحار الأنوار، ج ۹۸، ص ۱۱۴، ب ۱۵، ح ۳۶، با گزارش از: صحیفة الرضا؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. بنگرید: فروع الکافي، ج ۳، ص ۲۰۷، ک الجنائز، ب ۶۸، پ ۴.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1