🔴سیل در ایران؛ افزایش کشتهها، نامعلوم بودن تعداد مفقودین در تهران
هواشناسی در ایران درباره وقوع مجدد سیل هشدار داده است
جاری شدن سیل در منطقه امامزاده داوود در شمال تهران که نیمه شب گذشته رخ داده، دست کم تاکنون هفت کشته بر جای گذاشته است.
سیل روزهای اخیر در استان سیستان و بلوچستان هم باعث کشته شدن پنج نفر از جمله دو کودک شده است.
در ساعات گذشته، شمار کشته شدگان در تهران به طور پیوسته در حال افزایش بوده است.
مقام های دولتی می گویند تعداد مفقودین این حادثه مشخص نیست. ساکنان خانه های اطراف از بیم افزایش تلفات از منطقه تخلیه شده اند.
بی بی سی فارسی
🔴بارش بارانهای تابستانه و نابهنگام در آخرالزّمان
بارش بارانهای تابستانه و نابهنگام از نشانههای نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- است.
عبدالّاه ابن عبّاس گفته است که با رسول خدا-صلّیالّاهعليهوآلهوسلّم- حج گزاردیم، حجّ وِداع(۱). پس، کوبۀ در کعبه را گرفت و رویش را سوی ما کرد و فرمود: آیا شما را از پیشدرآمدهای «ساعت» آگاه نکنم؟ و در آن روز، سلمان از همۀ مردم به او نزدیکتر بود، گفت: بله ای فرستادۀ خداوند. فرمود: ... هنگام آن پیشدرآمدها ... باران در سختیِ گرما خاهد بود ... و هنگام نباریدنِ باران باریده میشوند... .(۲)
بدان که مراد از «ساعت» در برخی آیات قرآنی و بسیاری از روایات اسلامی، زمان قیام قائم-علیهالسّلام- است.
نیز رسول خدا-صلّىالّاهعليهوآلهوسلّم- فرمود: بر مردم زمانی میرسد ... خداوند باران آسمان را از آنان در هنگام خِیش باز میدارد، و آن را نابهنگام فرو میریزد... .(۳)
همچنین در نوشتارهای زرتشتيان آمده است: باران بیهنگام بارد، و آنچه بارد، بیسود و بد باشد.(۴)
شایان یادآوری است، باران پدیدهای طبیعی است که بیشتر در بهار و پاییز میبارد، و بارش آن اگر سیلآسا نباشد، برای زیست انسانها، جانوران و گیاهان بسیار بایسته و سودمند است، و برف بیشتر در زمستان میبارد. بارش باران در تابستان پدیدهای کمرویداد است که اگر تند و فراوان باشد، بسیار زیانآورتر از بارش آن در دیگر فصلهای سال میباشد و برای انسانها خطرآفرین است و به فراوردههای کشاورزی آسیبهای بسیاری میزند.
—------------------------------------------------------
۱. حجّ وِداع واپسین حجّی است که پیامبر-صلّیالّاهعلیهوآله- آن را گزارد.
۲. تفسیر القمّيّ، ج ۲، ص ۸۰-۲۷۹، سورۀ محمّد-صلّیالّاهعلیهوآله-؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. جامع الأخبار، ص ۳۵۵، ف ۸۸، ح ۱؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۴. نجات بخشی در اديان، ص ۶۳، گفتار ۱، بخ ۸، با گزارش از: جاماسبنامه پهلوی، ف ۱، بند ۵.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴سیل ۶۸ سال پیش در امامزاده داوود
🔹دفعه پیش که در امامزاده داوود سیل شدید آمد، سال ۱۳۳۳ خورشیدی بود که مردم با اسب و قاطر خودشان را به امامزاده میرساندند.
🔹از اوایل تیرماه سال ۱۳۳۳ شمسی بارندگی شدید در شمال غرب تهران آغاز شده بود و در مناطقی نیز سیل جاری شده بود و ۵ مرداد پس از بارندگی شدید و طغیان آبراههها سیل به روستای امامزاده داوود (ع) رسید و خسارات و تلفات به بار آورد.
🔹عجیب و تأسفبار اینکه در آن سالها از عملیات امداد و نجات برای سیلزدگان خبری نبود و اصلا حتی معلوم نشد چند نفر در این حادثه کشته شدهاند؛ فقط بعدها بنا به تخمینها اعلام شد در مجموعه سیلهای شمال غرب تهران در تابستان آنسال بیش از ۲ هزار نفر کشته شدهاند.
خبر فوری
اخبار تهران در تلگرام
🔴سیل در ایران؛ افزایش لحظه به لحظه آمار کشتهشدگان، امدادگران در جستجوی مفقودشدگان
رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر ایران اعلام کرده است که در مجموع ۱۷ استان دچار سیل و آبگرفتگیاند. در برخی از شهرها گزارشهایی از رانش زمین منتشر شده است. در چند روز گذشته، دائما شمار کشتهشدگان و مفقودین افزایش یافته است. سازمان مدیریت بحران دستگاههای امدادی را تا سه روز آینده به حالت آماده باش درآورده است. هواشناسی نیز در برخی استانها اعلام وضعیت قرمز اعلام کرد.
در روزهای گذشته سیل در ایران دهها کشته و مجروح بر جا گذاشته است.
بیشترین تلفات در استانهای تهران و سیستان و بلوچستان اعلام شده است.
برخی منابع نیز گزارش دادند که ۷ نفر از مفقودشدگان در تهران و چهار نفر دیگر در استان چهارمحال و بختیاریاند.
بنابر آمار سازمان هلال احمر «۵ نفر در استان سیستان و بلوچستان، ۸ نفر در تهران و یک نفر در استان مرکزی جانشان را از دست دادند».
محسن منصوری استاندار تهران هم گفته در سیل در منطقه حبله رود شهرستان فیروزکوه ۹ نفر کشته، ۱۶ نفر مفقود و ۱۲ نفر مصدوم شدند.
سیستان و بلوچستان، تهران، فارس، کرمان، هرمزگان، قم، سمنان، مازندران، یزد، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، گلستان، اصفهان، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، چهارمحال و بختیاری و مرکزی از جمله استانهایی بودند که بیشترین میزان خسارت در آنها گزارش شده است.
هشدار هواشناسی و سازمان مدیریت بحران
مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران در ایران درباره مخاطرات بارشهای سیلآسا در جنوب سیستانوبلوچستان، تهران هرمزگان، کرمان، فارس، بوشهر و یزد هشدار داده است.
صادق ضیاییان رئیس مرکز ملی پیشبینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا هم گفته فعالیت سامانه موسمی «مانسون» در نیمهجنوبی کشور طی چهار روز آینده ادامه خواهد داشت.
سازمان مدیریت بحران کشور از مردم خواست به هیچ وجه به رودخانهها و اطراف درهها و محلهای خطرناک نزدیک نشوند. در حال حاضر تودههای بارشی مختلفی ایران را در بر گرفته است.
در روزهای گذشته سازمان هواشناسی در برخی استانها از جمله سیستان و بلوچستان، کرمان، فارس، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد و خوزستان وضعیت قرمز اعلام کرد.
پیشتر نیز این سازمان در خصوص بالا آمدن آب رودخانهها، آبگرفتگی معابر و جاری شدن آب در استان تهران هشدارهایی داده بود.
صبح پنجشنبه ۶ مرداد در استان تهران بارشی سیلآسا آغاز شد.
سیل در منطقه امامزاده داوود در شمال تهران جان ۸ تن از شهروندان را گرفت.
در هفته گذشته سیل در بسیاری از شهرهای دیگر ایران هم جاری شد.
در اولین روز مرداد در حادثهای دیگر ۲۲ نفر از شهروندان در سیل استهبان استان فارس جان خود را از دست دادند.
در یزد نیز یک نفر در منطقه تاریخی شهر بر اثر سیل و آبگرفتگی جان باخت.
مدیر کل مدیریت بحران استان یزد از ساکنان بافت تاریخی خواست با توجه به بارشهای شدید امروز منازل خود را تخلیه کنند و به مساجد و حسینیههای خارج بافت تاریخی بروند.
میزان بارندگیهای چند روز گذشته در سیستان و بلوچستان هم بیسابقه است و مدیرکل هواشناسی این استان گفته که «رکورد ۶۰ ساله بارشهای تابستان در زاهدان با این بارندگیها شکسته شد.»
این استان نیز یکی از بالاترین آمار تلفات را ثبت کرده است.
بی بی سی فارسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴آغاز تخریب خانه ها و اماکن در بافت تاریخی و فرسوده شهر
🔻به دلیل حجم باران و خیس شدن خانههای کاهگلی از ساعتی قبل خانه ها و اماکن تجاری در بافت تاریخی و فرسوده شهر یزد در حال تخریب است.
🔻به همین دلیل دستور تخلیه بافت تاریخی صادر شده است.
فیلم مربوط به محله دروازه قصابها است.
🔴امارات و قطر را سیل برد/ اعراب: هیچ کس را نداریم به دادمان برسید
در یک رویداد طبیعی نادر، قطر و امارات تحت تاثیر بارانهای شدید قرار گرفتند که باعث جاری شدن سیل در خیابانها شد و بسیاری از ساکنان را مجبور کرد به محل های امن پناه ببرند.
به گزارش خبرگزاری برنا، قطر و امارات متحده عربی تحت تاثیر بارانهای شدید قرار گرفتند که باعث جاری شدن سیل در خیابانها شد و بسیاری از ساکنان را مجبور کرد در مقابل سیل غیرعادی تابستانی به هتلها پناه ببرند.
*** سیل سهمگین در قطر و امارات در سایه عدم کمک دولتمردان
بارش باران منجر به جاری شدن سیل ناگهانی در بخشهای شرقی امارات شد که به خانهها آسیب رساند و وسایل نقلیه را با خود برد.
اماراتیها: هیچ کس را نداریم، به دادمان برسید...!
شهروند اماراتی در "الفجیره" ضمن اعتراض به کمبود امکانات و عدم حضور تیمهای امدادی درخواست کمک میکند!
در این تصاویر شهروندان اماراتی عاجزانه طلب کمک میکنند و میگویند نه نیروی پلیس و نه نیروهای ستاد بحران، هیچکس به دادمان نمیرسد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سیل دیروز در امارات!
🔴درگیری بین نیروهای مرزبانی ایران و طالبان در مرز هیرمند
از یک ساعت پیش، درگیری شدیدی بین نیروهای مرزبانی طالبان و ایرانی شروع شده و درگیری طی ۱ ساعت گذشته شدت زیادی پیداکرده بهطوری که نیروهای طالبان در حال استفاده از سلاحهای نیمه سنگین هستند.
منابع غیر رسمی تعداد کشتهها را تا کنون ۱۲ و زخمیها حدود ۲۴ نفر اعلام کردن
فوری: لحظاتی قبل بین نیروهای مرزبانی #ایران و #طالبان در مرز هیرمند درگیری ایجاد شده. ایرنا به نقل از فرماندار هیرمند این موضوع را تایید کرده است.
اخبار توئیتری
🔴دو پیشبینی شگفت پیرامون بارش بارانهای سیلآسا کمی پیش از ظهور در ایران
🔹در کتاب اَوِسْتا که کهنترین نوشتار زرتشتیان میباشد، آمده است: «بهناگاه سیل ممالک آریایی را فرا گیرد. بهناگاه لشکر دشمن به ممالک آریایی درآید. بهناگاه ممالک آریایی در هم شکند».(۱)
مراد از «ممالک آریایی»، کشور ایران کنونی است، و مقصود از «لشکر دشمن»، خزرها و ترکهای قفقازی، عربهای عراقی و شامی و رومیان در آخرالزّمان میباشند.
🔹نسْتْرْآدامُوس، پیشگو و ستارهشناس مشهور فرانسوی، نزدیک ۴۶۰ سال پیش، در رباعیای كه با بهرهگیری از روایات اسلامی بیانگر رویدادهای ایران در آخرالزّمان سروده، به بارش بارانهای سیلآسا اشاره کرده است:
باران، گرسنگی و جنگ در ایران بازنمیایستند.
ایمانی بزرگ پادشاه را به زانو درمیآورد.
آن کارهایی که در فرانسه آغاز شده بودند، در همانجا پایان مییابند.
نشانهای رازآلود برای کسی که در تنگناست.(۲)
بی گمان، مراد نسترآداموس از باران پیوسته در ایران، همان بارانهای سیلآسای پیاپیای میباشند که کمی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام- میبارند و مایۀ سستی زمین و تباهی روییدنیها و گرسنگی فراگیر میشوند، و جنگ میان ایران و عراق پس از چیرهشدن اَصْهَب مَرْوانِی و پیروانش از بازماندگان حزب بعث و گروه داعش بر این کشور و یورش شَرُوسِی یهودینژاد و ناصبیروش با نیروهای خَزَر و ترکش از قفقاز جنوبی بر ایران و دیگر جنگها را در پی دارند.
——————————————
۱. یَشْتها، ج ۱، ص ۳۷۱، بخ تیر یشت، کردۀ ۱۶، بند ۶۱. مانند این نوشتار در بهرام یشت، کردۀ ۱۷، بند ۵۳ نیز آمده است.
۲. نوشتارهای نسترآداموس به زبان فرانسوی و برگردان آن به زبان انگلیسی، سانتوری ۱، رباعی ۷۰؛ ترجمۀ یکی از دانشمندان معاصر.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔴شاخ و شانهکشیدن گروهها و کشورها در برابر هم
چند ماهی است که برخی مسئولین ایرانی از امکان گامبرداشتن ایران سوی ساخت سلاح هستهای و تولید بمب اتم سخن به میان میآورند، و غربیها نیز بر اظهار نگرانیهای خیش افزودهاند! روسها و چینیها هم در برابر آمریکاییها و اروپاییها شاخ و شانه میکشند. کرۀ شمالی هم موشکهای دوربردش را به رخ آمریکا میکشد. ارمنستان و آذربایجان نیز گاه و بیگاه با هم درگیر میشوند. اسرائیلیان و فلسطینیان هم با بمب و موشک بر یکدیگر میتازند. اسرائیل لبنان را به حملۀ نظامی تهدید میکند و گروه حزبالّاه هم موشکهای انبارشدهاش را به رخ اسرائیل میکشد. در افغانستان و عراق نیز ناآرامیهایی دیده میشوند. آیا به وضعیّتی که در روایات زیر به آن اشاره شده است، نزدیک شدهایم؟!👇👇👇
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🔻صفحۀ 1 از 2
🔴بالابردن توانمندان شاخهایشان را در آخرالزّمان
آشکارکردن توانمندان نیروها و جنگافزارهایشان را برای دشمنانشان از نشانههای نزدیکشدن زمان قیام امام مهدی-علیهالسّلام- است.
از یحیی ابن سالم روایت شده است که ابو جعفر باقر-علیهالسّلام- فرمود: دارندۀ اين فرمان کوچکترین ما در سال، و پنهانترین کس از ما است. گفتم: آن رویداد کی خاهد شد؟ فرمود: هر گاه سواران در پیمانبستن با پسر جوان بروند، در آن هنگام، هر شاخداری پرچمی را برمیافرازد؛ پس چشمبهراه گشایش باشید.(۱)
«فرمان» در این حدیث همان فرمان خداوند به برپاکردن راستی و برابری است، و «دارندۀ اين فرمان» مهدی قائم-علیهالسّلام- میباشد که به جایگاه امامت رسید، در حالی که پنج سال داشت، و کمسالترین از میان امامان دوازده گانه-علیهمالسّلام- بود، و «صِیصِیَة»، در نوشتار عربی حدیث، به معنای «شاخ» است، مانند شاخ گاو و آهو، و آن، در اینجا اشاره به هر چیزی است که با آن بازداشته میشود، چون نیرو و جنگافزار.
ابو جارود گفته است که شنیدم ابو جعفر [باقر]-علیهالسّلام- میفرمود: هر گاه همپیمانی با نوجوان آشکار شود، هر شاخداری شاخش را بر پا خاهد کرد.(۲)
واژۀ «الغلام»، در نوشتار عربی حدیث پیشین، به معنای پسر موی بر پشت لب روییده است، و عربها به «الکُهْل» (میانسال) نیز «الغلام» میگویند، و همچنین از روی مجاز به «الرجل» (مرد) «الغلام» گفته میشود، و «الصبيّ» (نوجوان)، در حدیث پسین، به معنای کسی است که از جوان کمسالتر است، و بنا بر آنچه هویداست، «پسر جوانی» که سواران در همپیمانشدنش میروند و «نوجوانی» که همپیمانی با وی آشکار میشود، یک مردند، و برخی پژوهشگران باور دارند که او همان واپسین پادشاهان بنی عبّاسی است که بخشی از سرزمینهای مشرق را در آخرالزّمان فرمانروایی میکنند، و میگویند که مراد از «الصبيّ» در اینجا کسی نیست که در سنّ نوجوانی میباشد، بلکه مقصود کسی است که در خرد و بینش نوجوان میباشد، و خداوند داناتر است.
يعقوب سَرّاج(۳) گفته است که به ابو عبدالّاه [صادق]-علیهالسّلام- گفتم: گشایش شيعيان شما کی است؟ فرمود: هر گاه فرزندان عبّاس ناسازگاری کنند و تواناییشان سست شود و آزمندی کند در آنان کسی که آزمندی نمیکرد، عربها افسارهایشان را برکنند، هر شاخداری شاخش را بالا بَرَد، سفیانی آشکار شود، یمانی روی آورد و حسنی جنبش کند، دارندۀ این فرمان (امام مهدی)، با آنچه از رسول خدا-صلّیالّاهعلیهوآله-رسیده است، از مدینه سوی مکّه میرود... .(۴)
بر پایۀ روایات اسلامی بیانگر رویدادهای آخرالزّمان، چندماهی پیش از قیام امام مهدی-علیهالسّلام-، میان بنی عبّاسی که بخشی از سرزمینهای مشرق را فرمانروایی میکنند، ناسازگاریای سخت میافتد و در پادشاهیشان کسانی که از آنان ناتوانتر بودند آزمند میشوند، عربها بر فرمانروایانشان میشورند و از فرمانبرداریشان بیرون میروند، پس برکنارشان میکنند و هر کاری که میخاهند، انجام میدهند، هر توانگری برای خاستن پادشاهی و فرماندهی برمیخیزد، پس توان بازدارندهاش از نیرو و جنگافزار را برای دشمنانش آشکار میکند، عثمان ابن عَنْبَسَه سفیانی در درۀ خشک در شام برمیشورد، و پس از چیرهشدن بر دمشق، میان مردم آشکار میشود، منصور حسینی یمانی در یمن برمیشورد و از آنجا سوی مدینه میآید و به امام مهدی-علیهالسّلام- میپیوندد و با هم پنهانی سوی مکّه میروند، و حسنیای که مردی از تبار امام حسن پسر امام علی-علیهماالسّلام- است، اندکی پیش از ظهور امام مهدی-علیهالسّلام- در مکّه برمیشورد، و با این کار میخاهد بر امام در قیام پیشی بگیرد، ولی کشته میشود و به هدفش نمیرسد، و میان این حسنی مکّی با حسنی شامی و حسنی گیلانی جداییای آشکار است.
🔻صفحۀ 2 از 2
امروزه میبینید که بیگمان برخی دولتهای همروزگار مانند کرۀ شمالی، با آشکارکردن موشکهای کمانهکوبش، به ترساندن دولتهای همسایۀ خیش مانند کرۀ جنوبی و ژاپن یا دولتهای دور از خد مانند آمریکا برخاسته است، تا برای دشمنانش توان ویرانگر و بازدارندهاش نمایان شود، و پیشبینی میکنیم که بهزودی، چنانکه امام باقر و امام صادق-علیهماالسّلام- خبر دادهاند، بسیاری از دولتها و گروهها به این کار که کشتار و آشفتگی را پدید میآورد، برخاهند خاست، و از خدای متعالی میخاهیم که در قیام امام مهدی-علیهالسّلام- و بهسازی کارهای جهان شتاب ورزد.
در پایان این گفتار یادآور میشویم، همان گونه که شاخ در روزگاران کهن نشان نیروی پیشگیرنده بود، موشک در روزگار ما نماد توانایی بازدارنده به شمار میآید، و شگفت آنکه میان این دو چیز همانندیهای بیرونی و درونی یافت میشوند.
---------------------------------------------------------
۱. الغیبة، نعمانی، ص ۱۹۰، ب ۱۰، ح ۳۵؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۲. الغیبة، نعمانی، ص ۲۸۲، ب ۱۴، ح ۵۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
۳. در همۀ نسخههای چاپی الغیبة نزد ما، در نوشتار عربی حدیث، در اینجا «يعقوب ابن السَّرّاج» یافت میشود که به «يعقوب السَّرّاج» اصلاح و ترجمه گردید.
۴. الغيبة، نعمانی، ص ۲۷۸، ب ۱۴، ح ۴۲؛ ترجمۀ سیّد سلیمان مدنی تنکابنی.
📚گزیدههایی از کتاب: جهان در آستانۀ ظهور؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺گفتار 👆«بالابردن توانمندان شاخهایشان را در آخرالزّمان»👆 با افزایش و ویرایشی نو در کانال آخرالزّمان ارائه شده است. بنا بر این، کسانی که نشر و ویرایش پیشین این گفتار را در پایگاههای اینترنتی خد بارگذاری کردهاند، ویرایش جدید را جایگزین کنند.
🌺آدرس کانال عربی آخر الزمان (قناة آخر الزمان)
خانندگان گرامی، مباحث مهدویت و آخرالزّمان به زبان عربی نیز ارائه می شود. برای دیدن متن عربی آیات و روایات اسلامی و شرح و تفسیر آنها به لینک زیر مراجعه بفرمایید. اگر دوستان عرب یا آشنا با زبان عربی دارید، آدرس کانال عربی «آخر الزمان» را به آنان بدهید تا گامی در گسترش فرهنگ مهدوی بردارید.👇👇👇
✔️قناة آخر الزمان👈👈👈
@joinchatakherozzaman
🌺پیشبینی قیام حسنی گیلانی در آیات قرآنی، روایات اسلامی، نوشتارهای زرتشتیان، پیشبینیهای نسترآداموس و جفر
پیگیر گفتار مفصّل «قیام حسنی گیلانی در دیلمستان» باشید... به دلیل گستردگی بحث و روایات این گفتار تأخیری در نوشتن و ترجمۀ آن پدید آمده است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
روز شهادت حضرت عبّاس؛ تاسوعا یا عاشورا؟
روز شهادت حضرت عبّاس(علیهالسّلام) عاشورا بوده است، و روز تاسوعا به دلیل ردّ امان نامۀ دشمن از سوی آن بزرگوار به وی نسبت داده شده است.
الحق که به تو نام قمر میآید
ای ماهترین عموی دنیا عبّاس
قامتش اوج قیام است، قیامت کرده
قد سقّای تو رعناست اگر بگذارند
سالگرد تاسوعای حسینی تسلیت باد
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺من غرّش طوفانم!
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
هدایت شده از آخرالزّمان
🔴بستن آب روی اهل بیت امام حسین (ع) به دستور که بود؟
محمد حسین رجبی دوانی کارشناس و پژوهشگر تاریخ اسلام با موضوع شقاوت و معرفی دشمنان امام حسین (ع)، به زندگی «عمر بن حجاج زبیدی» یکی از دشمنان و خائنین واقعه عاشورا اشاره کرد و گفت: یکی از اشقیا و سرشناسان کوفه «عمر بن حجاج زبیدی» است. او سابقه خیانت باری را از خود به یادگار گذاشته، شوهر خواهر هانی بن عروه از اصحاب امام حسین (ع) است. عمر ابن حجاج هنگامی که هانیه به سبب پناه دادن به مسلم بن عقیل توسط ابن زیاد دستگیر و در دارالعماره کوفه به زندان افکنده شد همراه با قبیله مذحج برای آزادی او به سوی دارالعماره آمدند و آنجا را محاصره کردند.اما هنگامی که سخنان قاضی شریح را که به خواست ابن زیاد بر فراز بام دارالعماره آمده بود و سخنرانی دروغی مبنی بر سلامت هانی کرد، محاصره را رها کرده و بازگشتند. این اتفاق در حالی افتاد که هانی منتظر بود تا هم قبیله های اوداخل دارالعماره شوند و او را از دست یزیدیان کوفه نجات دهند.
این امکان برای آنها فراهم بود که مانع فاجعه کربلا شوند و همان روز کار یزیدیان کوفه را تمام کنند اما با خیانت حجاج اندکی بعد عبیدالله بن زیاد لعنت الله علیه هانی را به شهادت رساند و پیکر پاک او را در کوچهها و خیابانهای کوفه گرداند. عمر ابن حجاج نه تنها به خون خواهی برادر همسر خویش قیام نکرد بلکه همراه عبیدالله بن زیاد شد و به کربلا آمد.
با یاران هم قبیله خود در مقابل امام حسین علیه السلام قرار گرفت در حالی که جزو کسانی است که از امام برای آمدن به کوفه دعوت کرده بود. حجاج با وقاحت تمام فرماندهی ۵۰۰ نفر از لشکریان اشقیا را برای بستن آب فرات بر امام حسین علیه السلام و خاندان بر عهده گرفت. عمر ابن حجاج زمانی که حضرت ابوالفضل عباس (ع) برای برداشتن آب در روز هفتم محرم همراه شماری از اصحاب به فرات آمده بود درگیر شد، اما نتوانست حریف حضرت شود و از مقابل آنها عقب نشینی کرد. این فرد در روز عاشورا از فرماندهان برجسته عمر سعد لعنت الله علیه بود و او از کسانی بود که پیشنهاد داد با اصحاب امام حسین علیه السلام نمیتوان جنگ تن به تن کرد و باید آنان را در میدان سنگباران کنیم.
پارس نیوز
🔴قیام یزید بر امام حسین-علیهالسّلام-
شیعیان دوازده امامی قیام را تنها برای امام مهدی-علیهالسّلام- و پنج یاور راستینش، هاشمی چینی، شعیب خراسانی، قریشی سیستانی، حسنی گیلانی، حسینی یمانی، جایز میدانند، و سنّیان نیز شوریدن بر فرمانروایان را روا نمیدانند، هرچند هر دو گروه در برهههایی از تاریخ بر این باور پایدار نبودهاند!
شیعیان دوازده امامی، بر پایۀ آنچه در احادیث اسلامی و کتابهای تاریخی آمده است، بر این باورند که امام حسین-علیهالسّلام- چون پیشاپیش میدانست که یزید میخاهد وی را در مکّه دستگیر کند و یا به گونهای ناشناش بکشد، با گروهی از خانواده و خیشان و یارانش از مدینه به مکّه آمد و شتابان از آنجا سوی کوفه رفت تا خد را به هوادارانش برساند، ولی یزیدیان در سرزمین کربلا راه را بر وی و همراهانش بستند و با ایشان جنگیدند و آنان نیز در برابر دشمنانشان از خیش پاسداری و پشتیبانی کردند تا آنکه بیشترشان به شهادت رسیدند. بنا بر این، باید گفت که یزید و پیروانش بر امام حسین-علیهالسّلام- شوریدند، و او بر آنان نشورید، بلکه ایشان را به کارهای نیک فرمان داد و از کارهای زشت باز داشت و هدفش زندهکردن دین و بهبود کار مسلمانان بود، و شایعۀ نادرست قیام امام حسین-علیهالسّلام- بر یزید از تفکّر زیدیان سرچشمه گرفته و نزد شیعیان شهرت یافته است!
📚 گزیدههایی از کتاب: آیینۀ پژوهش؛ پژوهش و نوشتۀ سیّد سلیمان مدنی تَنْکابُنِی
✍🏻روش ما در نوشتن واژهها، بر پایۀ درستنویسی و سازگاری نوشتار با گفتار و برخی نکتههای دیگر است.
✔️کانال آخرالزّمان
@joinchatakheruzzaman1
🌺گفتار 👆«قیام یزید بر امام حسین-علیهالسّلام-»👆 با افزایش و ویرایشی نو در کانال آخرالزّمان ارائه شده است. بنا بر این، کسانی که نشر و ویرایش پیشین این گفتار را در پایگاههای اینترنتی خد بارگذاری کردهاند، ویرایش جدید را جایگزین کنند.