6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضرت #حوّا به شیطان میگه: من که نمیخواستم با #آدم باشم، میخواستم با تو باشم🤔 اینها بخشی از سریال «لوسیفر» هست. طبق افکار سنجی، دو سریال «لوسیفر» و «الیت» (که مسائل #جنسی رو عادی میکنه)، دو سریال پرطرفدار بین جوان هاست.
🔸حالا فکر کنید فرزند شما بشینه پای اینجور سریال ها
✅@akharinbaran
📸 «دندان های عقل به پهلو رشد می کنند و به مرور زمان صاف می شوند. این درد عمدی است که مغز شما را مجدداً سیم کشی کند و مسیرهای جدیدی را باز کند.پروردگار بزرگ واقعاً خالق هوشمندی است آدرنالین ناشی از درد یک هدیه پنهان است . این ۴ دندان عقل نیز مستقیماً به قلب و غده صنوبری شما متصل می شوند. آنها را به دلیلی دندان عقل می نامند و به همین دلیل است که در طب هاریسونی مشتاق هستند که آنها را بکشید تا قدرت و پتانسیل واقعی شما را از شما بگیرند.»
✅@akharinbaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویر هوایی از دیدار به یادماندنی یاسوجی ها با رئیسجمهور
✅@akharinbaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرم
حسین #حسین گره مونو وا کن 🖤
• ارباب جان گره این
نفس ما را
باز کن
در حرکت خیلی کندیم
دستمان را بگیر...
✅@akharinbaran
10.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️چرا خداوند ما را به دنیای پر از بلا آورد؟
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #عالی
✅@akharinbaran
تبریز امروز شاهد #تشییع #شهیدی بود که از آن جوانهای امروز مارکپوش و عطرزده و البته دکتری بود که جانش را داد برای شهرش و #عزای حسینی.
پدر شهید #مدافع_امنیت امیر حسین پور :
⏺این پسر آنقدری خاص بود که هر چقدر هم بگویم باز هم ناگفتههای زیادی میماند! هی میگفت میخواهم مدافع حرم شوم! آن موقعها کم سن و سال بود و اجازه ندادم؛ مدام میگفت کاش در کربلا شهید شوم.
⏺ وقتی از پایگاه به امیر زنگ زدند که انگار چند نفر میخواهند بنرهای امام حسین(ع) را که به مناسبت محرم در میدان ساعت نصب شده است را آتش بزنند، طاقت نیاورد، لباس رزم پوشید و رفت. میگفت نابرادرها به امام حسین(ع) زورتان نمیرسد به جان بنرهایش افتادهاید؟ پسرم دست خالی بود! آن نابرادر چند ضربه به او زد و چاقو به یکی از چشمهایش زده بود که شدت جراحت به قدری زیاد بود که بعد از 4 روز به #شهادت رسید همان آرزویی که داشت.
✅@akharinbaran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #اراذل ززآ بعد از انتشار هنجارشکنیشان به گونی هدایت شدند
🔹در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی که در آن دو نفر زن و مرد اقدام به هتاکی و #بی_احترامی با استفاده از الفاظ رکیک به #آمربه_معروفی که اقدام به تذکر لسانی به آنان درخصوص رعایت حجاب و شان موقعیت خانواده های حاضر در پارک مخابرات واقع در محله ستارخان را می نمایند، دستور جلب هر دو به مامورین مرکز عملیات و مرکز اطلاعات فضای مجازی پاوا صادر و هر دونفر دستگیر شدند.
🔹از متهم محمد مقدم چرکاری مقدار تقریبی ۷۰گرم مواد مخدر از نوع ماریجوانا و تعداد چهار قبضه سلاح سرد کشف و ضبط گردید.
🔹خانم دستگیر شده اعتراف نموده که تصاویر مربوط به آمر به معروف را به پیج های ضد انقلاب ارسال کرده است.
#حجاب
✅@akharinbaran
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویر دیده نشده از حل و هوای غمیگن و ناامید رزمندگان پس از جام زهر هاشمی رفسنجانی با پذیرش قطعنامه
خیلی از رزمندگان حاضر به تحویل سلاحهای خود نبودند
✅@akharinbaran
افتتاح یک پروژه در سفر رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویراحمد که آب مورد نیاز سه استان را تأمین می کند...👌
✅@akharinbaran
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پسربچه بازیگوشی که خودش را زودتر از رئیسجمهور به سکو رساند😊
حاشیه دیدار امروز رئیسجمهور با مردم بهمئی
✅@akharinbaran