🍃🌹
✨بخشی از قراردادهای اقتصادی جدید نتیجه دیپلماسی فعال دولت✨
🇮🇷کارنامه دولت سیزدهم حاکی از آن است که دیپلماسی اقتصادی به ریل اصلی خود بازگشته است. سیاست خارجی در دولت سیزدهم فعال و فراگیر است. دولت با این دیپلماسی چند جانبهگرایانه از سویی معطل چک بیمحل برجام و گردنکشیهای غرب نمیماند و تضمین مطمئن درباره عدم تکرار عهدشکنی میخواهد و از سوی دیگر صادرات و شرکای تجاری خود را با اولویت همسایگان تنوع بخشیده است.
💢اقداماتی که در شرایط تحریم و قرار داشتن ایران در لیست به اصطلاح سیاه FATF انجام میشود و نشان میدهد اینها بهانههایی برای توجیه کمکاریها و سبک کردن بار دشمن بوده و دیپلماسی انفعالی به سر آمده است. در این دوران با تفکر و مدیریت جهادی و انقلابی، سنگ تحریمها خرد میشود و ایران نقش مؤثر خود را در تکوین «قرن جدید آسیایی» و انتقال محور قدرت از غرب به شرق ایفا میکند.
🍀پتانسیل ایران برای تبدیل شدن به یک هاب گازی
روزنامه دنیای اقتصاد اخیرا در گزارشی با تیتر «چراغ اول دیپلماسی گازی رئیسی» نوشت: «قرارداد سوآپ گازی ترکمنستان به جمهوریآذربایجان از طریق ایران، نخستین دستاورد بزرگ دیپلماتیک دولت ابراهیم رئیسی در حوزه انرژی نام گرفت... روابط حسنه گازی با جمهوریآذربایجان و ترکمنستان، پتانسیل ایران برای حرکت بهسوی تبدیلشدن به یک هاب گازی را تقویت میکند.»
🍃فیصل المقداد: تمام حوزههای اقتصادی سوریه به روی ایران باز است
فیصل المقداد، وزیر خارجه سوریه بیان داشت: سوریه توجه ویژهای به تقویت روابط تجاری با جمهوری اسلامی ایران دارد. سوریه تمام حوزههای اقتصادی خود را برای سرمایه گذاریهای ایران و حضور در پروژههای بازسازی در سوریه باز کرده است و از هرگونه مشارکت با حضور ایران در سوریه استقبال میکنیم.
🌱شیخ طحنون بن زاید، مشاور امنیت ملی امارات متحده عربی نیز در دیدار با آیتالله رئیسی گفت: ما فرزندان این منطقه هستیم و یک سرنوشت داریم لذا توسعه روابط ۲ کشور در دستور کار ما قرار دارد و آماده توسعه همکاریها هستیم و امیدواریم با سفر آیتالله رئیسی به امارات فصل تازهای از روابط دو کشور آغاز شود.
وی همچنین در دیدار شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: توسعه روابط گرم و برادرانه بین ابوظبی و تهران در ردیف اولویتهای امارات متحده عربی است.
🌿شیخ طحنون بن زاید ظرفیتهای اقتصادی قابل مبادله بین دو کشور در حوزههای ترانزیتی، انرژی، حمل و نقل، بهداشت و درمان و سرمایهگذاری را بسیار گسترده عنوان کرد و افزود: لازم است با تشکیل کارگروههای تخصصی ضمن احصای دقیق زمینههای همکاری مشترک در حوزههای مختلف اقتصادی، موانع پیشرو شناسایی و رفع شود.
🍃🌹نتیجه اینکه
گفتنی است، اوصاف فوق نشان میدهد دولت انقلابی بر رویکرد تعلیق و انتظار و برجامزدگی نقطه پایان گذاشته است. ایران در دوره جدید اجازه نمیدهد که معطل باشد و آمریکا و غرب با قدارهکشی و حیلهگری با اسم برجام بازی کنند.اهرمسازی میکند، برای حریف چارچوب مستحکم تعریف میکند و با دیپلماسی فعال، فراگیر و چندجانبه از دمشق و بیروت در کنار مدیترانه، تا دوشنبه تاجیکستان و پیمان شانگهای و بستن قرارداد سوآپ گازی در عشقآباد، تحریمهای غرب را زیرپا میگذارد. رویکردی که برکات و آثار آن بیشتر نمایان خواهد شد.
@basiratizeh_info
🔺سناریوی آمریکایی
🔹چرایی مخالفت گروههای مقاومت با نتایج انتخابات عراق
🖊ثمانه اکوان - کارشناس بینالملل
📝با توجه به اعتراضهای کنونی از سوی جریانهای مقاومت، آمریکا و عوامل داخلی آن سه راهبرد را در دستور کار قرار دادهاند:
الفـ به دنبال ایجاد دوگانه موافقـ مخالف در جریان شیعه برای ایجاد همان جنگ شیعیـ شیعی در داخل عراق هستند. اکنون در عراق برخی جریانهای شیعی همچون جریان صدر موافق اعلام نتایج و بسیاری از جریانهای دیگر مخالف نتایج هستند.
آمریکا به دنبال آن است که در این مقطع از این دوگانگی ایجاد شده یک نوع تقابل و درگیری را ایجاد کند. این درگیری بیش از همه به سود آمریکا و به ضرر مردم عراق خواهد بود.
📎 در سایت هفته نامه متن کامل را بخوانید
http://ssweekly.ir/%D8%B3%D9%86%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%88%DB%8C-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C/
@ssweekly
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | تلاش رسانههای غربگرا برای گره زدن اقتصاد مردم به مذاکرات ‼️
🍃🌹🍃
🔻 طرح توافق موقت از سوی آمریکا (برداشتن بخش کوچکی از تحریمها ازسوی آمریکا و در عوض بازگشت ایران به تعهدات هسته ای برجام) در مذاکرات وین به نظر می رسد گام اول آنچه که بایدن در ابتدای ورود به کاخ سفید با عنوان توافق جامع (هستهای، موشکی و منطقهای) از آن یاد کرده باشد.
🔹 قوه عاقله غرب می داند که دولت ۱۳ که برآمده از اراده ملت ایران بعد از تجربه تلخ اعتماد به آمریکا در ۸ سال گذشته بوده به دنبال بی اثر کردن تحریم ها با تکیه بر توان داخل است. لذا در این مرحله که دور اول مذاکرات دولت ۱۳ با آنهاست با طرح این موضوع به دنبال شرطی کردن دوباره اقتصاد ایران است.
🔸 در این سناریو لشکر رسانهای غرب و پیاده نظام او در داخل بار دیگر آمریکا رو منجی اقتصاد ایران معرفی کرده و از طرفی با ایجاد ناامنی در مرزهای ایران، ایجاد بحرانهای ساختگی و به آشوب کشاندن برخی از اعتراضات به حق مردم و ناامنی در مسیر فروش نفت و .... توان دولت را در مسیر بی اثر کردن تحریم ها بگیرند و مسیر جعلی رفع تحریمها از طریق مذاکره (زیاده خواهی آمریکا) را جایگزین کنند منتهی با این تفاوت که دیگر این جریان غرب گرا نیست که در این مسیر می رود بلکه جربانی که خواستگاه آن ارزشهای انقلاب است در این مسیر می رود.
🔺 فلذا باید مراقبت کرد به خصوص در موضوعاتی که منجر به اختلال در امنیت داخلی می شود تا دولت بتواند با تمام قوا در حل مشکلات کشور قدم بردارد.
✍ حمید جعفری
#روشنگری
#ثامن
#جهاد_تبیین
@basiratizeh_info
نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران
«طحنون بن زاید» مشاور امنیت ملی امارات دیروز (15 آذرماه) به تهران آمد و با علی شمخانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیسجمهور کشورمان دیدار کرد. با توجه به آنکه کشور امارات در سالهای اخیر دنبالهرو سیاستهای آمریکا و عربستان در منطقه بوده است، سؤالات زیادی در خصوص اهداف این سفر مطرح است.
گزارههای خبری: 1- انور قرقاش «مشاور سیاسی رئیس امارات متحده عربی» با انتشار توییتی اعلام کرد: «سفر شیخ طحنون بن زاید به تهران در راستای تلاشهای امارات متحده عربی با هدف تقویت پلهای ارتباطی و همکاری در منطقه و حفظ منافع ملی انجام شده است». 2- سیمون هندرسون (مدیر برنامه سیاست خلیجفارس و انرژی در موسسه واشنگتن) در واکنش به سفر این مقام اماراتی به ایران گفته است: «ایران خود را مرکز خاورمیانه میداند. آنها خود را کشور مسلط بر خاورمیانه میدانند. ایرانیها خود را ازنظر جمعیت بزرگتر میبینند و ازنظر ذخایر نفت و گاز نیز ایران بزرگتر است. ایران ازنظر طبیعی و موقعیتی نیز کشور مسلط بر خلیجفارس است. آنها میخواهند کشورهای دیگر نیز از این موضوع آگاه باشند و به ایران پایبند باشند. امارات در خلیجفارس در حاشیه است». 3- عبدالباری عطوان، سردبیر روزنامه رأیالیوم نیز در مقاله جدید خود مینویسد: «سفر طحنون بن زاید به ایران ازاینجهت حائز اهمیت است که بیانگر نرم شدن مواضع امارات در قبال ایران است. در سالهای اخیر سیاست خارجی و منطقهای کشورهای شورای همکاری خلیجفارس (بهاستثنای قطر)، مبتنی بر تشدید محاصره ایران و ایجاد ناآرامی و آشوب داخلی در این کشور بوده است. زمانی که این کشورها به اهداف خود نرسیدند، سیاست مذکور خود را حتی به شکل موقت کنار گذاشتهاند و بهدنبال بهبود روابط با ایران هستند».
گزاره تحلیلی: سفر مشاور امنیت ملی امارات به تهران را میتوان از دو جنبه موردبررسی قرار داد؛ اول آنکه کشورهای حاشیه خلیجفارس به این نتیجه رسیدهاند که آمریکا بهعنوان یک ابرقدرت در حال افول و رژیم صهیونیستی بهعنوان کشور در حال سقوط توان دفاع از کشورهای حاشیه خلیجفارس را ندارد. خروج آمریکا از افغانستان و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ سیفالقدس در نوار غزه در کنار افزایش قدرت محور مقاومت در منطقه سبب شده تا کشورهایی همچون امارات در فکر کاهش تقابل خود با محور مقاومت باشند. دومین نکته آنکه ازآنجاییکه دولت سیزدهم سیاست خارجی خود را بر مبنای حفظ و توسعه روابط با کشورهای منطقه بهویژه کشورهای جنوب خلیجفارس تعریف کرده است، فضای تعامل بیشتری بین ایران و امارات بهوجود آمده است. گفتوگوهای تلفنی بین حسین امیرعبداللهیان و شیخ عبدالله بن زائد آل نهیان، وزرای خارجه ایران و امارات و سفر اخیر معاون سیاسی وزیر خارجه به ابوظبی، مسیر بازتعریف روابط دو کشور را هموارتر ساخته است. از سوی دیگر اظهارات دوستانه انور قرقاش وزیر مشاور در امور خارجی دولت امارات که گفته بود تنش با ایران به سود هیچیک از کشورهای منطقه نیست، نشان میدهد که امارات بهخوبی به نقش تأثیرگذار ایران در حفظ ثبات منطقه پی برده است.
@ghotbnama
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 نقش تقوا در عاقبت بخیری
#آیت_الله_مظاهری
@basiratizeh_info
🍁
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل(۱۲۲)
🌀 خبر: «علی باقری» مذاکرهکننده ارشد کشورمان و «انریکه مورا» هماهنگکننده کمیسیون مشترک، روز پنجشنبه را بهعنوان تاریخ ازسرگیری گفتوگوهای وین مشخص کردند.
🍃🌹🍃
❌ گزارههای خبری:
1⃣ وزیر امور خارجه و مسئول تیم مذاکرهکننده کشورمان پیشازاین بر تنظیم دو سند پیشنهادی ایران بر اساس متن برجام و شش دور گفتگوهای گذشته در وین تأکید کرده بودند.
2⃣ به گزارش خبرگزاری «رویترز»، سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در خصوص بسته پیشنهادی ایران گفته است: «ما پیشنهادها را با دقت و بهطور کامل بررسی کردیم و به این نتیجه رسیدیم که ایران تقریباً تمام مصالحههایی را که قبلاً در ماهها مذاکره سخت بهدستآمده بود، نقض کرده است. این پیشنهادها پایهای برای پایان موفقیتآمیز گفتوگوها نیست».
💠 گزارههای تحلیلی:
1⃣ پذیرش دو سند ارائه شده کشورمان از سوی طرفهای برجامی، موجب خواهد شد تا این اسناد به مبنایی برای مذاکرات بعدی بدل شود و این یعنی بازی در زمین ترسیم شده ایران. از سوی دیگر مبنا قرار گرفتن سندهای ایران طرف مقابل را به ارائه پاسخهای مستند، مستدل و منطقی به این پیشنهادها ملزم میکند و همچنین در چنین شرایطی جمهوری اسلامی میتواند از اهرمهای فشار استفاده نشده خود برای گرفتن امتیازهای بیشتر بهره گیرد.
2⃣ طرفهای غربی و آمریکا برای ترسیم نقشه راه مدنظر خویش در مذاکرات و تحمیل فشارها بر جمهوری اسلامی از ظرفیتهای رسانهای خویش نیز نهایت بهره را میبرد. موضع امانوئل مکرون، رئیسجمهور فرانسه درباره مذاکرات وین که گفت: «این مذاکرات موفقیتآمیز نبوده و بعید است بهزودی از سر گرفته شود» و یا ادعای غربیها مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی دو هفته پیش اطلاعاتی را با متحدان آمریکایی و اروپایی به اشتراک گذاشته که نشان میدهد ایران گامهای فنی برای آمادهسازی غنیسازی اورانیوم تا غنای ۹۰ درصد را برداشته است، از این جنس اقدامات رسانهای برای تحتفشار قرار دادن جمهوری اسلامی تعبیر میشود.
💢 نکته پایانی: تجربه نشان میدهد با شروع مذاکرات این نوع شانتاژهای رسانهای افزایش مییابد؛ لیکن تیم دیپلماسی کشورمان میبایست در برابر سیاسیکاری طرف مقابل عقبنشینی نکرده و بهدرستی بر شروط گرفتن ضمانت از آمریکا درباره ماندن در برجام و رفع تمامی تحریمها پافشاری کند.
✍ فرهاد کوچک زاده
#روشنگری
#ثامن
@basiratizeh_info
🔴 المیادین از 5 شرط ایران در مذاکرات وین خبر داد
🔸شبکه «المیادین» به نقل از چند منبع خبر داد که هیأت اعزامی ایران به مذاکرات وین پنج شرط برای ۱+۴ دارد.
🔸خواستهها اولا رفع تحریمهای مربوط به توافق هستهای و... است و همچنین راستی آزمایی درباره رفع تحریمها و کسب ضمانت است.
🔸از جمله دیگر شروط هیأت ایرانی در گفتوگوهای وین، جبران خسارتهای ایران و بازگشت تمامی طرفها به تعهدات ذیل توافق است
🔸این منابع که اشارهای نیز به نام آنها نشده، با اشاره به سخنان امروز «لیز تراس» وزیر خارجه انگلیس بیان کردند که «اظهارات وزیر خارجه انگلیس یک پیام تهدید مردود است. وزیر امور خارجه انگلیس، امروز، به صورت غیرمستقیم به ایران هشدار داد و گفت: «مذاکرات در وین آخرین شانس ایران برای بازگشت به برجام است.
🔸این منابع افزودند: دستیابی به یک نتیجه در آینده نزدیک در گفتوگوهای وین را دور از ذهن میدانیم. ما دو پیشنویس ارائه کردیم که قابل ویرایش هستند. ما منتظر موضع اروپا هستیم.
🔸«علی باقری» معاون سیاسی وزارت خارجه ایران نیز گفته است که ایران یک سند سوم تحت عنوان «تصمیم» درباره راستیآزمایی لغو تحریمها آماده کرده که قرار است به طرفهای مقابل ارائه کند.
@basiratizeh_info
🍁
📝 #یادداشت_کوتاه | تبیین شبکهای ‼️
🍃🌹🍃
🔻 کم نیستند افرادی که با سخنوری، قلمزنی و یا تولیدات هنری در قالبهای مختلف، در حال جهت دهی به افکار عمومی هستند، اما آنهایی که رسالت خود را روشنگری و بصیرت افزایی قرار دادهاند، زیاد نیستند.
🔹حال اگر همین جمع محدود هر کدام از منظر خود یار این امر شوند، بعید است بتوان با نقطه زنی های دشمن در جنگ روانی مقابله کرد.
🔸 واقعیتهای موجود جامعه ایجاب میکند امر روشنگری به صورت شبکه ای صورت گیرد، به این معنا که موضوعات و محورهای که با اولویت های جامعه تطابق دارند در دستور کار قرار گیرند و صدای واحدی از بسیج منعکس شود.
🔺 در حال حاضر کانالهای پایگاه محور #ثامن، زمینه روشنگری شبکه ای را فراهم کرده که باید از آن بهره برد و لوازم آن را به درستی دنبال کرد.
✍ دکتر قاسم حبیبزاده
#روشنگری
#جهاد_تبیین
@basiratizeh_info
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 میلاد دخت جلیل القدر امیرالمؤمنین(ع) و حضرت فاطمه(س) مبارک باد🌼
#حضرت_زینب
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
@basiratizeh_info