♦️درمان سالمندان بالای ۶۵ سال رایگان میشود
مدیر عامل بیمه سلامت:
🔹با همکاری سازمان برنامه و بودجه و پیشنهادی که به شورای عالی بیمه داده شده است، مقرر شد درمان و بستری سالمندان بالای ۶۵ سال رایگان شود.
@Akhbarboushehr
♦️اولین برد ایران جوان در خانه رقم خورد
🔹هفته دوم لیگ دسته دوم کشور امروز پیگیری شد که در یکی از حساسترین بازیهای این هفته تیم فوتبال ایران جوان بوشهر از ساعت ۱۶ در ورزشگاه شهید بهشتی میزبان امید تهران بود و به برتری دو بر یک دست یافت.
🔹تلاش دو تیم در نیمه اول گلی در بر نداشت اما در نیمه دوم بازی هجومی از سوی هر دو تیم شاهد بودیم و ابتدا این تیم مهمان بود که به گل دست یافت ولی پس از این گل ایران جوان برای جبران گل خورده بازی را هجومی دنبال کرد و موفق دقیقه ۸۰ توسط میلاد ابطحی از روی نقطه پنالتی کار را به تساوی بکشاند.
🔹این پایان کار نبود و بازی هجومی شاگردان مهدی کریمیان نتیجه داد و در دقیقه ۹۰ مهدی زارعی موفق شد گل دوم را به ثمر برساند تا ایران جوان به یک برد ارزشمند خانگی دست پیدا کند.
🔹با این پیروزی ایران جوان چهار امتیازی شد.
#فوتبال #ایران_جوان_بوشهر
@Akhbarboushehr
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رفع افت سرعت گوشی شیائومی
#ترفند_موبایلی
@Akhbarboushehr
♦️گفتم که آره
🔹رئیس جمهور بعد از ارائه لایحه بودجه تاکید کرد که وزیر ارتباطات در خصوص فیلترینگ، اطلاعات را جمعآوری و در نشست سران گزارش داد. قرار شد مجلس، قوه قضاییه و وزارت ارتباطات بنشینند و جمع بندی داشته باشند و مراحل طی شود. پزشکیان در تاکید خبرنگاران مبنی بر اینکه آیا مشکل فیلترینگ حل می شود اظهار داشت که "گفتم که آره"
🔹دویستونودوسومین شماره جلد یک خبرفوری
#تیتر_یک
@Akhbarboushehr
♦️تصادف زنجیرهای در دشتستان با ۳ مصدوم
حمیدرضا شبانکارهفرد رئیس اورژانس ۱۱۵ و فوریتهای پزشکی شهرستان دشتستان:
🔹یک فقره تصادف ما بین خودرو سوزوکی، پراید و پژو ۴۰۵ رخ داده است. این حادثه تصادف منجر به مصدوم شدن ۳ نفر شد.
🔹این حادثه ساعت ۱۴ امروز در محور مواصلاتی سه راهی شهر وحدتیه به مرکز پیام اورژانس ۱۱۵ استان مخابره شد که بلافاصله آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ قلعه سفید و هلال احمر به صحنه حادثه اعزام شدند.
🔹دو نفر از مصدومین توسط آمبولانسهای اورژانس ۱۱۵ و یک مصدوم توسط آمبولانس هلال احمر پس از ارزیابیهای اولیه و اقدامات تکمیلی درمانی به بیمارستان شهید صادق گنجی برازجان اعزام شدند./فارس
@Akhbarboushehr
🔸اوقات شرعی فردا چهارشنبه ۲ آبان ۱۴۰۳ به افق بوشهر (احتیاط یک تا دو دقیقهای لحاظ شود)
🌱وقت دعا ما رو هم به خاطر داشته باشید🌱
یاحق
@akhbarboushehr
هدایت شده از خبر فوری
♦️با هم دعای فرج را برای سلامتی و فرج آقا امام زمان(عج) میخوانیم
🔹با قرائت دعای فرج به این جمع میلیونی بپیوندیم
@AkhbareFori
🌱هر روز خود را با بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ آغاز کنید
🔹امام صادق(ع): از دو مسلمان كه به هم برخورد میكند آن كه ديگری را بيشتر دوست دارد بهتر است.
#صبح_نو
امروز چهارشنبه
۲ آبان ماه
۱۹ ربیعالثانی ۱۴۴۶
۲۳ اکتبر ۲۰۲۴
@Akhbarboushehr