eitaa logo
اخبار لفور
1.6هزار دنبال‌کننده
18.3هزار عکس
19.9هزار ویدیو
223 فایل
هرچیزی که درباره #لفور بایدبدانید #لفور جایی که بایدرفت ودید اخبار و مطالب ارسالی شما👇 @Ab_Azizi #تبلیغات پذیرفته می‌شود👆 کانال ایتا @akhbarelafoor گروه ایتا eitaa.com/joinchat/131203086C0505ea2121 کانال تلگرام t.me/akhbarelafoor
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از Amiri
امریکا پارسال یه عروسی می‌خواست اینجا بگیره؛ اسم دوماد اسراییل بود و اسم عروس آی‌مک دوماد سرخوش و شنگول، داشت به حجلهٔ عروس می‌رفت که یهو حماس از راه رسید و با عملیات طوفان‌الاقصی گردن دوماد رو گرفت و از حجله کشیدش بیرون 🔺حالا ببینیم قضیه چیه؛ ✍ عماد دولت‌آبادی غرب و شرق دنیا باید از یه راهی به هم وصل باشن، راه سنتیِ حمل و نقل توی دنیا، مسیر آبی رنگه که از کنار یمن می‌گذره. آمریکا اومد یه مسیر جدیدی طراحی کرد؛ «مسیر هند، کشورهای عربی، اسراییل، اروپا» که با رنگ قرمز مشخص شده به این مسیر جدید میگن آی‌مک. مهم‌ترین اثر مسیر جدید این بود که اسراییل رو تبدیل می‌کرد به دروازه‌ی حمل و نقل دنیا جدای از سود اقتصادیش؛ این مسیر جای پای اسراییل رو هم محکم می‌کرد و بقیهٔ کشورها بهش وابسته می‌شدن. خب وقتی اسراییل بشه دروازه، بقیه‌ی کشورا باید به رسمیت بشناسنش دیگه. چنین اتفاقی به معنای تقویت اسراییل و تضعیف فلسطین بود مسیر آی‌مک می‌تونست اسراییل رو همیشگی کنه و وقتی اسراییل همیشگی می‌شد، طبعا فلسطین هم برای همیشه از بین می‌رفت فلسطینی‌ها دو تا انتخاب داشتن برای همیشه از بین برن یا جلوی نابودی کامل بایستن فلسطینی‌ها مثل همیشه تصمیم گرفتن برای بقای خودشون بجنگن؛ حاضر شدن تلفات بدن ولی از بین نرن. و نتیجهٔ این تصمیم شد عملیات طوفان‌الاقصی حماس و حزب‌الله با این عملیات‌های خودشون، ثابت کردن که اسراییل امن نیست و به درد اینکار نمی‌خوره و اسراییلی که پارسال داشت با آی‌مک عروسی می‌کرد تا دروازهٔ حمل و نقل دنیا بشه، الان داره سر بقا و موجودیت خودش می‌جنگه 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
10.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرق گوشت ذبح حلال و گوشت ذبح غیرحلال 👌 جالبه، حتما ببینید. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
14.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️الحوثی: به‌زودی با موشک‌های فراصوت به دشمن حمله می‌کنیم «محمدعلی الحوثی» عضو شورای سیاسی یمن: 🔹آمریکا به ملت‌های زیادی حمله کرد و آن‌ها را اشغال کرد، آیا توانست ادامه دهد؟ 🔹رژیم صهیونیستی در روزهای آینده با موشک‌های فراصوت هدف قرار گرفته می‌شود تا آنچه را که ملت فلسطین و یافا چشیده‌اند، بچشید. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: دچار خطای محاسباتی نخواهیم شد رئیس مجلس: 🔹در این میدان، دچار خطای محاسباتی نشده و نخواهیم شد. شکستی در کار ما نیست؛ چه پیروز شویم، چه به شهادت برسیم 🔹شهدای مقاومت جاودان‌اند و ما جامانده. روح بلند آن‌ها هم‌اکنون حامی مقاومت است. مصیبت دیده‌ایم، اما منفعل نیستیم. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
«مطهره گونه‌ای» به زندان معرفی شد 🔹مطهره گونه‌ای، فعال فضای مجازی با سابقه متعدد توهین و اقدام علیه امنیت ملی و روانی جامعه که در روزهای اخیر نیز محتواهای توهین آمیز تولید و منتشر کرد بود به زندان معرفی شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قالیباف: در اراضی اشغالی، ترس جایگزین امنیت شد رئیس مجلس: 🔹پس از طوفان‌الاقصی، تمام دکترین نظامی رژیم صهیونیستی به خطر افتاده است. 🔹در اراضی اشغالی، ترس پایدار جایگزین امنیت پایدار شده است. اگر کمک‌های آمریکا نبود، ارتش رژیم در روزهای اول از هم فرومی‌پاشید. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حمله موشکی قسام به تل‌آویو یک سال پس از ۷ اکتبر 🔹تصاویر شلیک موشک‌های قسام به تل‌آویو توسط گردان‌های قسام؛ یک سال پس از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
هشدار زرد هواشناسی در پی ورود سامانه بارشی 🔹سازمان هواشناسی کشور در پی ادامه فعالیت سامانه بارشی قدیمی و نفوذ یک سامانه بارشی جدید به کشور از امروز تا شنبه ۲۱ مهر هشدار زرد هواشناسی صادر کرد. 🔹اثرات این سامانه در جنوب غرب کرمان، جنوب بوشهر و دامنه و ارتفاعات سیستان و بلوچستان و هرمزگان احساس خواهد شد. روز سه‌شنبه، هرمزگان، جنوب سیستان و بلوچستان، دامنه و ارتفاعات جنوب غرب کرمان و نیمه شمالی آذربایجان غربی تحت تأثیر قرار خواهند گرفت. 🔹به همین ترتیب، در روزهای بعدی این وضعیت به استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و نوار شرقی اردبیل نیز گسترش خواهد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
16.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ثروت عظیم 🔹روایت یک خبرنگار از دیدار اخیر نخبگان و استعدادهای برتر علمی با رهبر انقلاب. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
یکسال از حرفه‌ای‌ترین عملیات کماندویی معاصر گذشت ابوعبیده سخنگوی القسام: 🔹یک سال از حرفه‌ای‌ترین و موفقیت‌آمیزترین عملیات کماندویی در دوره معاصر گذشت. 🔹دشمن پس از آنکه به مرحله پایانی برنامه‌ریزی برای وارد کردن ضربه‌ای بزرگ به مقاومت در غزه رسیده بود، ضربه‌ای پیشدستانه به او وارد کردیم. 🔹نبرد طوفان الاقصی پس از آن آغاز شد که تجاوزات دشمن علیه مسجد الاقصی به مرحله خطرناک و بی‌سابقه‌ای رسید. 🔹نبرد طوفان الاقصی پس از تشدید شهرک‌سازی، اشغالگری، یهودی‌سازی و تجاوزات دشمن علیه اسرای فلسطینی آغاز شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.
حمله موشکی ایران باعث وحشت دشمن صهیونیستی شد «ابوعبیده» سخنگوی القسام: 🔹عملیات‌های مقاومت علاوه بر ضربات سهمگین بر توانایی‌های نظامی و امنیتی دشمن صهیونیستی وارد کرد، خسارات اقتصادی را بر این رژیم تحمیل و موجب اجبار آنها به مهاجرت شد. 🔹نبرد طوفان‌الاقصی تنها پس از تشدید اقدامات دشمن صهیونیستی به منظور شهرک سازی، یهودی سازی و کینه‌ورزی نسبت به اسیران فلسطینی رقم خورد. 🔹پهپادهای یمنی و عراقی در آسمان فلسطین اشغالی جولان می‌دهند و ضمن ضربه وارد کردن به دشمن صهیونیستی خسارات فراوانی بر این رژیم تحمیل می‌کنند. 🔹با گذشت یک سال از عملیات طوفان‌الاقصی ایران ضربات وعده صادق را وارد آورد که باعث ترس و وحشت دشمن صهیونیستی شد. 🔰 به کانال اخبار بپيونديد. 👇👇 @akhbarelafoor 👆 با ما همراه باشید.