eitaa logo
اخبار فوری
4.4هزار دنبال‌کننده
22.9هزار عکس
19.2هزار ویدیو
5 فایل
کانال خبر ویژه
مشاهده در ایتا
دانلود
امیر قطر به دمشق رفت 🔹تمیم بن‌‌حمد به‌عنوان اولین رهبر خارجی پس از تغییر حکومت در سوریه، وارد دمشق شد. .
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 قالیباف در مراسم رونمایی از تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب معبد زیرزمینی: با مجاهدت شهدای دفاع مقدس بود که امروز سیلوهای پرتابی ما می‌توانند از دل کوه‌های سربه‌فلک‌کشیده دشمن را هدف قرار دهند 🔹فتح‌الفتوح امام ما تربیت انسان‌هایی با چنین تفکر و ایمانی بود. .
10.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 آزادی نظامیان صهیونیست در مقابل منزل شهید السنوار در خان‌یونس .
🔴کرسنت دلارهای گمشدۀ بابک زنجانی را پیدا کرد 🔹‌️افشای سندی پس از ۹ سال مشخص کرد که معادل ۲ میلیارد دلار از دارایی بابک زنجانی در بانکی در مالزی بلوکه شده است. 🔹‌️با این پول می‌شد ظرف همین مدت یک پتروپالایشگاه توسعه داد و مشکل ناترازی بنزین را حل کرد. 🔹‌️شرکت اماراتی کرسنت در تلاش برای نقد کردن طلب خود از ایران، این پول بلوکه شده را پیدا کرده و در پی ضبط آن است. 🔹‌️قبل‌تر بیژن زنگنه که اکنون از متهمان پروندۀ کرسنت در ایران است، در یک مصاحبۀ تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد و اصلا چیزی به این بانک وارد نشده است». .
🔴🎥 دیدار و گفتگوی سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان و شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست وزیر و وزیر خارجه قطر .
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ تدارک حماس برای مبادله برخی اسرا از مقابل منزل یحیی السنوار 🔹تصاویری از مقابل منزل شهید یحیی السنوار رئیس‌دفتر سیاسی حماس منتشر شده و گفته می‌شود که امروز برخی از اسرای اسرائیلی از این نقطه به نمایندگان صلیب سرخ تحویل داده خواهند شد. ‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️آغاز مقدمات تبادل ۱۱۰ اسیر فلسطینی در ازای سه نظامی صهیونیست .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جنایت فجیع تروریست های الجولانی در روز سقوط حلب لازم به ذکر است که فرد کشته شده از افسران بلند پایه ارتش اسد بوده که از سال ۲۰۱۳ از ارتش جدا شده بود! .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شیعیان اصیل علی(ع) رو در روی دشمن ترین دشمن خدا، کنار مرز، روی خرابه ها، پس از یک جنگ طولانی پیروزمندانه شهادت می‌دهند: اشهد ان علی ولی الله اما اینجا ما گرفتار فلان مداح هستیم که در اوج امنیت نظام شیعی شبهه پراکنی می‌کند، آن دیگری خود را حق می‌داند و ناگهان بفکر پاکت مداحان افتاده است! فرعی ترین امور، مقابل چشم همگان، همه را یک کاسه می‌کند و دل ها نسبت بهم چرکین میشود! در حالی که جدال اصلی جای دیگر است. این صحنه زیبا و غرورآفرین از دل اسلام ناب می آید. شانس دیدن پیروزی مومنان و شکست رذل‌ترین دشمنان خدا از اسلام ناب برمی آید. سایر مسیرها انحراف از مسیر اصلی است./ .