فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠پاسخ جالب امام باقر (علیه السلام) به شخصی که در راه زیارت پاهایش زخم شده بودند !
🔸 آیت الله مجتهدی تهرانی (ره) : خوش بحال اینهایی که با پای پیاده میرن زیارت ...
آدمی اگر پیامبر هم باشد از زبان مردم آسوده نیست، زیرا:
اگر بسیار کار کند، میگویند احمق است.
اگر کم کار کند، میگویند تنبل است.
اگر بخشش کند، میگویند افراط میکند.
اگر جمع گرا باشد، میگویند بخیل است.
اگر ساکت و خاموش باشد میگویند لال است.
اگر زبانآوری کند، میگویند ورّاج و پرگوست.
اگر روزه برآرد و شبها نماز بخواند میگویند ریاکار است.
و اگر نکند میگویند کافر است و بیدین.
لذا نباید بر حمد و ثنای مردم اعتنا کرد.
و جز ازخداوند نباید ازکسی ترسید.
پس آنچه باشید که دوست دارید...
👤 شیخ بهائی
🗞 ⏳
لوازم تحریر برای دانش آموزان نیازمند
درحال حاضر ۲۱ پک خریداری شده
دفتر ۸۰ برگ ۱ عدد
دفتر ۴۰ برگ ۱ عدد
دفتر نقاشی ۱ عدد
مداد ۲ عدد
پاکن ۱ عدد
مداد رنگی ۶ تایی
مداد تراش ۱ عدد
شماره کارت جهت مشارکت :
5892107046136712➡️ کپی خودکار گروه جهادی یاران محمدی (ص) @Akhlagh_mohammadi
May 11
May 11
در شبی که پیامبر(ص) به معراج رفتند به اذن خداوند از بهشت و جهنم دیدن کردند.
جملاتی روی درب بهشت و جهنم نوشته شده است که اگر مومنان به معنای آن توجه داشته باشند خیر دنیا و آخرت نصیبشان می شود.
از فضائل ابن شاذان در «کتاب الروضة» نقل است که پیامبر خدا (ص) فرمودند: «هنگامی که مرا به آسمانها بالا بردند، جبرئیل به من گفت: همانا من به بهشت و دوزخ فرمان دادم تا خود را برای تو نمایان سازند».
رسول خدا (ص) فرمود: بهشت را همراه با نعمتهایی دیدم و دوزخ را نیز همراه با آتش و عذابی که در آن بود. پس بهشت هشت درب داشت، بر روی هر درب چهار سخن نوشته شده بود، که هر یک از آن سخنان از همه دنیا و آن چه در آن است بهتر بود، برای کسانی که از آن آگاه باشند و به آنها عمل کنند؛ و دوزخ آتشین نیز هفت درب داشت که بالای هر درب سه سخن نوشته شده بود، و هر یک از آن سخنان برای کسانی که از آن آگاه بوده و به آن عمل کنند، از همه دنیا و آن چه در آن قرار دارد، سودمندتر است.
پس جبرئیل به من گفت:ای محمد(ص) ، آن چه را روی درها نوشته شده است بخوان. پس آنها را خواندم.
درب های بهشت
روی اولین درب بهشت نوشته شده بود: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر چیزی روشی دارد و روش زندگی چهار چیز است: قناعت و عمل به حق و دوری از کینه و هم نشینی با نیکان.
درب دوم: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر چیزی چارهای دارد و چاره شادمانی در آخرت چهار ویژگی است: دست کشیدن بر سر یتیمان، مهربانی با بیوه زنان، کوشش در برآوردن نیازهای مؤمنان و دلجویی از نیازمندان.
درب سوم: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر چیز چارهای دارد و چاره سلامتی در دنیا چهار ویژگی است: گفتار اندک و خواب اندک و راه رفتن اندک و خوراک اندک.
درب چهارم: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد باید مهمان خویش را گرامی دارد، هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد باید پدر و مادر خویش را گرامی دارد، هر کس به خدا و روز قیامت ایمان دارد باید سخن نیکو بگوید یا این که ساکت باشد.
درب پنجم: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر کس میخواهد به او ظلم نشود نباید ظلم کند، و هر کس میخواهد او را شماتت نکنند نباید دیگران را شماتت کند، و هرکس میخواهد خوار نگردد نباید دیگران را خوار سازد، و هر کس میخواهد در دنیا و آخرت به ریسمان محکم چنگ زند، باید بگوید: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست.
درب ششم : معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. هر کس میخواهد قبرش فراخ و گسترده باشد باید مسجد بسازد و هرکس میخواهد زیر زمین کرمها او را نخورند باید در مساجد ساکن شود [۱]. و هرکس میخواهد شاداب و سرزنده باشد و هرگز فرتوت نشود باید مساجد را بروبد [۲]و هر کس میخواهد جایگاه خود را در بهشت ببیند باید مسجدها را با فرش بپوشاند.
درب هفتم: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست. روشنایی دل در چهار ویژگی است، عیادت بیمار و تشییع جنازهها و خرید کفن و پرداخت بدهی؛ و بر درب هشتم نوشته شده بود: معبودی جز الله نیست و محمد فرستاده خدا و علی، ولی خداست.هر کس میخواهد از این درها وارد شود باید به چهار چیز چنگ زند ؛ سخاوت و خوش خلقی و صدقه و خودداری از آزردن بندگان خدا.
درب های جهنم
و دیدم بر اولین در از درهای جهنم سه سخن نوشته شده بود: هر کس به خداوند امید ببندد سعادتمند شود، و هر کس از خداوند بیم داشته باشد در امان است، و هر کس به کسی جز خدا امید ببندد و از غیر او بترسد فریب خورده و تباه شود.
درب دوم: هر کس میخواهد در روز قیامت برهنه نباشد باید در دنیا بدنهای برهنه را بپوشاند و هرکس میخواهد در قیامت تشنه نباشد باید در دنیا تشنهها را سیراب کند، و هر کس میخواهد در قیامت گرسنه نباشد باید در دنیا شکمهای گرسنه را سیر کند.
درب سوم: خداوند دروغ گویان را لعنت کند، خداوند بخیلان را لعنت کند، خداوند ستمکاران را لعنت کند.
درب چهارم: خداوند کسی را که اسلام را خوار داشته خوار کند، خداوند کسانی را که به اهل بیت علیهم السلام اهانت روا داشته خوار سازد، خداوند کسانی را که ستمکاران را در ستم به بندگان یاری کرده اند لعنت کند.
درب پنجم: از امیال درونی پیروی نکن، چرا که این هوسها مخالف ایمان هستند، و در آن چه برایت سودی ندارد زیاده گویی نکن که دراین صورت رحمت خدا از تو دور میشود؛ و یاری دهنده ستمکاران نباش.
درب ششم: من برای تلاش گران حرام هستم، من برای صدقه دهندهها حرام هستم، من برای روزه داران حرام هستم.
درب هفتم: خویشتن را محاسبه کنید، پیش از آن که شما را مورد حسابرسی قرار دهند، و خویشتن را سرزنش کنید.پیش از این که شما را مورد سرزنش قرار دهند و خدا را بخوانید پیش از آن که بر او وارد شوید و دیگر قادر به خواندن او نباشید.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب اسلامی به نماز جمعه میآیند
🔹️اقامه نماز جمعه تهران به امامت رهبر انقلاب به همراه مراسم بزرگداشت پرچمدار مقاومت شهید سیدحسن نصرالله در مصلای امام خمینی تهران
🔹️مراسم بزرگداشت مجاهد فی سبیلالله و سیّد عزیز امت اسلامی، شهید حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن نصرالله و همراهان ایشان ازجمله سردار شهید نیلفروشان از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی روز جمعه ۱۳ مهرماه از ساعت ۱۰:۳۰ صبح در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.
🔹️در ادامه این مراسم و درپی شهادت مظلومانه پرچمدار مقاومت و آزادی قدس و فلسطین، حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن نصرالله و در آستانه اولین سالگرد حماسه طوفانالاقصی توسط رزمندگان مقاومت اسلامی فلسطین، نماز جمعه این هفته تهران روز جمعه ۱۳ مهرماه به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مصلای امام خمینی (ره) اقامه میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
آرزوی وصال دوست
آرزو دارم که گر گل نیستم، خاری نباشم
باربردار ار ز دوشی نیستم، باری نباشم
گر نگشتم دوست با صاحبدلی، دشمن نگردم
بوستان بهر خلیل ار نیستم، ناری نباشم
نیست گر در آستینم دست بهر دستگیری
باری اندر آستین این و آن ماری نباشم
گر که نتوانم ستانم داد مظلومی ز ظالم
باز آن خواهم که همکار ستمکاری نباشم
گر نگشتم رحمتی بر خلق، زحمت هم نگردم
گر نمی جویم دلی از کس، دل آزاری نباشم
گر که نتوانم ز پا افتاده را باشم عصایی
لیک بر فرق امیری درّ شاهواری نباشم
نیست باکی گر نباشم رونق بازار دانش
لیک کالای سفاهت را خریداری نباشم
راهم ار روزی به خلوت خانه اسرار دادند
از جهالت مایه افشای اسراری نباشم
همچو خواب آلودگان مستانه گر ره می سپارم
ناسپاس از رهنماییهای هشیاری نباشم
جهل را بر تن چه نشتر نیستم، مرهم نگردم
فضل را در بر چو فخری نیستم، عاری نباشم
در ره ابرار گر سر گوی میدانی نگردد
خاک بوس آستان مشت اشراری نباشم
نیستم گر نوشدارویی برای دردمندی
نیز بر بی دست و پایی نیش جراری نباشم
گر نریزم آب رحمت از سبویی در گلویی
دلخوشم گر خنجری بر قلب افکاری نباشم
گر پری بگشوده دارم همچو کبک کوهساری
طعنه زن بر خواری مرغ گرفتاری نباشم
«شمسم» و خواهم که گر روشن نسازم محفلی را
محفلی را مانع اشراق انواری نباشم
الإمام الكاظم عليه السلام :
كانَ لُقمانُ عليه السلام يَقولُ لاِبنِهِ : يا بُنَيَّ ، إنَّ الدُّنيا بَحرٌ ، وقَد غَرِقَ فيها جِيلٌ كَثيرٌ ، فَلتَكُن سَفينَتُكَ فيها تَقوَى اللّه ِ تَعالى ، وَليَكُن جِسرُكَ إيمانا بِاللّه ِ ، وَليَكُن شِراعُهَا التَّوَكُّلَ ، لَعَلَّكَ ـ يا بُنَيَّ ـ تَنجو وما أظُنُّكَ ناجِيا! يا بُنَيَّ ، كَيفَ لا يَخافُ النّاسُ ما يوعَدونَ ، وهُم يَنتَقِصونَ في كُلِّ يَومٍ ، وكَيفَ لا يُعِدُّ لِما يوعَدُ مَن كان لَهُ أجَلٌ يَنفَدُ . يا بُنَيَّ ، خُذ مِنَ الدُّنيا بُلغَةً ، ولا تَدخُل فيها دُخولاً يَضُرُّ فيها بِآخِرَتِكَ ، ولا تَرفُضها فَتَكونَ عِيالاً عَلَى النّاسِ ، وصُم صِياما يَقطَعُ شَهوَتَكَ ، ولا تَصُم صِياماً يَمنَعُكَ مِنَ الصَّلاةِ ؛ فَإِنَّ الصَّلاةَ أعظَمُ عِندَ اللّه ِ مِنَ الصَّومِ .
امام كاظم عليه السلام :
لقمان پيوسته به پسرش مى گفت : «پسرم ! دنيا درياست و در آن ، گروه هاى بسيارى غرق شده اند . پس بايد كشتىِ تو در آن ، پروا كردن از خداى تعالى ، و پُل تو ايمان به خدا ، و بادبان كشتى ات توكّل باشد ، تا ـ پسرم! ـ شايد نجات پيدا كنى ؛ هر چند من گمان ندارم كه نجات يابنده باشى . پسرم ! چگونه مردم از آنچه وعده داده شده اند ، نمى ترسند ، در حالى كه هر روز ، از [عمر] آنان كاسته مى شود ؟! و چگونه كسى كه اجلِ پايان پذيرى دارد ، براى آنچه وعده داده شده ، مهيّا نمى گردد ؟! پسرم ! از دنيا به اندازه نياز ، بر گير و چنان در آن وارد نشو كه به آخرتت زيان رسانَد ، و آن را چنان رها نكن كه سربارِ مردم شوى ، و چنان روزه بگير كه شهوتت را قطع كند و روزه اى نگير كه از نماز ، بازت دارد ؛ چرا كه نماز ، نزد خدا ، از روزه بزرگ تر است» .
قصص الأنبياء : ص 190 ح 238 ، بحار الأنوار : ج 13 ص 416 ح 10 .
خوب به این اسمها نگاه کنید
لسوتو
بابادوس
کومور
موریس
نائورو، پالائو، پاپوآ گینه نو
سن مارينو
سنت کیتس و نویس
ساموآ
سائوتومه
سیشل
سوازیلند
تونگا
تووالو
وانواتو
مالاوی
کیپ ورد
جیبوتی
بنين
بلیز
آنتیگوا باربادو
جزایر سلیمان
جزایر فارور، جزایر مارشال
موریتانی
و بسیاری دیگر...
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر و زیر ۱۰۰هزار نفر جمعیت دارند و کاملا برنامه ریزی شده و با سیاستهای پلید آمریکا تشکیل شده و اینک عضو سازمان ملل و هر کدام یک حق رای دارند !
هستند
از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل شد ، تا کنون
کشورهای زیادی با هدایت آمریکا، اصطلاحاً مستقل شده اند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو (۲۰۰ کشور) رسانده اند
جالب اینجاست که به یکباره شما میشنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کرده اند ! یا میگویند جامعه جهانی نگران برنامههای هسته ای ایران است ! اما کسی نمیگوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده
است !؟
کسی نمیگوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد !
بطوری که جمعیت ۱۰ کشور روی هم رفته کمتر از یکی از شهرکهای
کوچک شهرستانهای ایران نیست
ا. واتیکان زیر ۱،۰۰۰ نفر
۲.نائور کمتر از ۱۱،۰۰۰ نفر
۳.تووالو - کمتر از ۱۲,۰۰۰ نفر
۴ پالائو - بیشتر از ۱۸,۰۰۰ نفر
۵. سن مارینو - کمتر از ۳۴,۰۰۰ نفر ۶ ۶.لیختن اشتاین - کمتر از ۳۹,۰۰۰ نفر
۷.موناکو - کمتر از ۴۰۰۰۰ نفر
۸.سنت کیتس و نویس - کمتر از ۵۴,۰۰۰ نفر
۹. جزایر مارشال - کمتر از ۶۰,۰۰۰ نفر
۱۰. دومينيكا - کمتر از ۷۲,۰۰۰ نفر
جمعیت ۱۲۶ کشور عضو سازمان ملل فقط هفتاد میلیون نفر هست ، که بله قربان گوی آمریکا هستند
مساحت تمامی این کشورها به اندازه ایران نمیشود
خوب حالا فهمیدید کدام دنیا مارا به نقض حقوق بشر محکوم
میکند ؟؟؟
#یحیی_سنوار
#مرگ_بر_اسرائیل
#سید_حسن_نصرالله
#سوال
@Akhlagh_mohammadi
امام علی علیه السلام :
در راه خدا با دستهای خود جهاد کنید، اگر نتوانستید با زبانهای خود و اگر باز هم نتوانستید با قلب خود جهاد کنید.
دعائم الإسلام ج 1 ، ص 343
#ترجمه_آنلاین
#هوش_مصنوعی
حقیقت زن ایرانی_1401718191857.mp3
14.21M
علّامه مجاهد سید عبد الحسین شرف الدّین می گوید: «کسى در کرامت و بزرگوارى اخلاقى، پاکى سرشت، پاکى وجود و خلوص جوهر از حضرت (زینب (س))، به جز جدّ او و همان پدر و مادرى که او را به دنیا آوردند، برتر دیده نشده است. او از جمله زنان کمیابى بود که شتاب زدگى او را منحرف، و خشم او را سبک نکرده، هیچ عاملى بردبارىاش را از وى نگرفته و بر او چیره نشده بود. در تیزهوشى، پاکى روح، لطافت احساس، نیرومندى و پایدارى و استوارى دل و جان، آیتى از آیات الاهى و در والاترین شکل شجاعت و بلند پروازى و اوجگیرى روحى بود.
#میلاد_حضرت_زینب
#الگوی_نمونه
آموزش قرآن به فرزندان
آشنایی کودکان با مفاهیم قرآن در سنین کم، موجب رشد معنوی و فکری آنان میشود. امام علی (علیه السلام) میفرماید: "نخست تو را کتاب خدا بیاموزم" (نهجالبلاغه).
#فرهنگ_کتابخوانی #تربیت_فرزندان
تشویق به نماز و آداب دینی
آموزش نماز و عادات دینی از دوران کودکی نه تنها برای رشد معنوی ضروری است، بلکه موجب استحکام روانی و جسمانی فرزند میشود. "پدر و مادر باید فضای خانه را ملکوتی کنند."
#فرهنگ_کتابخوانی #تربیت_فرزندان
دعای والدین برای سعادت فرزند
دعای والدین برای فرزند، تاثیری عمیق بر زندگی فردی و اجتماعی او دارد. امام سجاد (علیه السلام) در رساله حقوق میفرمایند: "وجود فرزند بخشی از وجود توست."
#فرهنگ_کتابخوانی #تربیت_فرزندان
عادت دادن به ذکر و دعا
معصومان بر عادت دادن فرزندان به ذکر و دعا تاکید داشتهاند. امام زین العابدین (علیه السلام) شبهای نیمه شعبان، فرزندان خود را به دعا و استغفار مشغول میکردند.
#فرهنگ_کتابخوانی #تربیت_فرزندان
نظارت بر دوستان و محیط اجتماعی فرزند
تاثیر دوستان در تربیت فرزند غیرقابل انکار است. حضرت سلیمان (علیه السلام) میفرماید: "شخصیت انسان را با دوستانش بشناسید."
#فرهنگ_کتابخوانی #تربیت_فرزندان
قبر ما سوخته ها، جنّت ما خواهد شد
بنویسند اگر بر لحد ما «زهرا»
این روز ها متعلق به مادرم ؛ حضرت زهرا (سلام الله عیها) است
برای درک مظلومیت ایشان خطبه فدکیه را میگزارم
تا با خواندن آن بدانید که خلفای وقت خلاف آیات قران عمل میکردند و نظر میدادند.
#شرح_خطبهفدکیه
#دردانه_رسول
#مادرم
دلم گرفته ای دوست، هوای گریه با من
گر از قفس گریزم، کجا روم، کجا من؟
کجا روم؟ که راهی به گلشنی ندارم
که دیده بر گشودم، به کنج تنگنا من
نه بستهام به کس دل، نه بسته دل به من کس
چو تخته پاره بر موج، رها، رها، رها من
ز من هر آن که او دور، چو دل به سینه نزدیک
به من هر آن که نزدیک، از او جدا جدا من
نه چشم دل به سویی، نه باده در سبویی
که تر کنم گلویی، به یاد آشنا من
ز بودنم چه افزون؟ نبودنم چه کاهد؟
که گویدم به پاسخ که زندهام چرا من؟
ستارهها نهفتم، در آسمان ابری
دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه با من