هدایت شده از سرای حکمت
به تو از دور سلام .mp3
1.15M
⚜درود خدا بر شما که مایه طهارت، برای جان ها هستید...
اَلســّــلامُ عَلــی اَلـــحُسَین
وَعَلــــی عَلی بن اَلــــحُسَین
وَعَلــــی اُولادِ اَلــــحُسَین
وَعَلــــی اَصحابِ اَلــــحُسَین
#شب_جمعه
#کربلا
#امام_حسین
#به_تو_از_دور_سلام
🏠«سرای حکمت» ، سرای نوازش روح و جان با ترنم معنویت 👇
https://eitaa.com/joinchat/449839258C828ed35f93
هدایت شده از سرای حکمت
🌹یک دستورالعمل روحبخش و نورانی، در آستانهی ماه مبارک رمضان!
اگر میخواهید بچه هایتان قرآنی بشوند، فضای خانهتان را قرآنی بکنید. همین که فضای خانه به جای موسیقی، به جای فیلم های فلان، دیگر ماهواره و فلان که جای خودش! بهجای اینها اگر فضای خانه قرآنی شد، برکات و آثاری دارد...
چرا ما قرآن حفظ نمیکنیم؟! خانمها که گاهی وقت فراغت دارند و میگویند ما در خانهمان چهکار بکنیم، چرا قرآن حفظ نمیکنند؟ از سورههای کوچک شروع بکنیم، تا ذوق پیدا بکنیم و کم کم حافظ قرآن بشویم.
پدر همینطور؛ وقتی تشریف میآوری منزل، نمازت را میخوانی، سر وقت هم میخوانی؛ قرآن را هم باز کن و چند تا آیه هم بخوان! این بچه به شما نگاه میکند؛ خوب است در محیط خانه و خانواده صوت قرآن پخش بشود.
به قول یکی از علمای بزرگ قم، این شبکهی قرآن، حجت را بر ما تمام کرده است. نگوییم این تلویزیون همهاش خراب است. این شبکه قرآن را روشن بکن، لااقل این تلویزیون، بخشی از روز، شبکه قرآن را پخش بکند. برنامههای بسیار مفید و ارزنده ای برای مادر، پدر و فرزندان دارد. خب این بچه جذب میشود. اما اگر مرتب شبکه پویا ببیند، خب معلوم است، بعد هم جذب جای دیگری می شود...
📚 گزیده ای از بیانات حجت الاسلام والمسلمین طاهری
#قرآن
#خانواده_قرآنی
#فرزندپروری
https://eitaa.com/joinchat/449839258C828ed35f93
هدایت شده از برداشت های نادرست از احکام
فال حافظ
فال گرفتن برای اطلاع از آینده خصوصاً در لحظه تحویل سال، یکی از رایج ترین کارها در بین مردم می باشد؛ در حالی که بهتر است بدانیم فال گرفتن در احکام اسلامی جایی نداشته و قضا و قدر هم با آن معلوم نمی شود.
💠 پرسش: گرفتن فال حافظ و اعتقاد به صحت آن، آیا وجه شرعی دارد؟
پاسخ: اعتقاد به صحت آن وجه شرعی ندارد.
📚سایت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی
🔸کانال برداشت های نادرست از احکام👇
http://eitaa.com/joinchat/39976963Ca74763d797
توبه
بعضی از افراد توهمی نموده و گفتهاند:
اگر انسان گناهی انجام دهد ، آثار آن گناه درنفس باقی است؛ حتی اگر توبه کامل هم نماید و خداوند او را ببخشد ، بازهم آن آثار ازبین رفتنی نیست! این بسیار اشتباه و مخالف آیات و روایات است... :
🔹خدای متعال می فرماید:
إلا من تاب و آمن و عمل عملا صالحا فأولئك يبدل الله سيئاتهم حسنات و كان الله غفورا رحيما
مگر کسى که توبه کند و ایمان آورد و کار شایسته کند. پس خداوند بدیهایشان را به نیکیها تبدیل مى کند، و خدا همواره آمرزندهء مهربان است (فرقان ۷۰)
🔹در حدیث معتبر داریم:
التائب من الذنب کمن لاذنب له
توبه کننده ازگناه مانند کسی است که هیچ گناهی نکرده است
🔹حضرت امیر علیه السلام میفرماید:
التوبه تطهر القلوب و تغسل الذنوب
توبه دلها را پاک میکند و گناهان را میشوید.
📚 نکته ها از گفته ها ج۳ص۲۰۵
http://eitaa.com/joinchat/2698182658C64254aab05
شرط استجابت دعا...
همیشه از خدا انتظار مستجاب شدن دعاهای خویش را داریم ولی برای آن گامی برنمی داریم؛ درصورتی که استجابت دعا کاملا به خود ما مربوط است... !!!
⁉️ ﺳﺆاﻝ: ﭼﺮﺍ ﺍﻳﻦ ﻫﻤﻪ ﺩﻋﺎ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ ﻭ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﻧﻤﻰ ﺷﻮﺩ ﻭ ﻣﻠﺎﻳﻜﻪ ﺑﺎﺯ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﭼﺮﺍ ﺩﻋﺎ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻴﺪ؟!
✅ ﺟﻮﺍﺏ: ﺯﻳﺮﺍ ﺍﺳﺘﺠﺎﺑﺖ ﺩﻋﺎ ﺷﺮﻃﺶ «ﺗﻮﺑﻪ» ﺍﺳﺖ، ﻟﺬﺍ ﻣﻠﺎﻳﻜﻪ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ: ﺍﻳﻦ ﻣﺸﺮﻭﻁ (ﺩﻋﺎ) ﺭﺍ ﺑﺎ ﺷﺮﻃﺶ (ﺗﻮﺑﻪ) ﭼﺮﺍ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻧﻤﻰ ﺁﻭﺭﻳﺪ ﺗﺎ ﻣﺴﺘﺠﺎﺏ ﺷﻮﺩ؟ ﻭ ﭼﺮﺍ ﺩﻋﺎﻯ ﺗﺎﺋﺐ ﻭ ﺩﻋﺎﻯ ﺑﺎ ﺗﻮﺑﻪ ﻧﻤﻰ ﻛﻨﻴﺪ؟!
📚در محضر ایت الله بهجت
http://eitaa.com/joinchat/2698182658C64254aab05
💠 توصیه اخلاقی
استاد فاطمی نيا ره:
🔹بعضيها گمان ميكنند در دستگاه خدا هم ميشود زرنگي كرد! خيال ميكنند اگر يك نمازي بخوانند و روزهاي بگيرند و محاسن بگذارند و انگشتر عقيق در دست كنند، اهل بهشت هستند و ديگر هركاري كردند مهم نيست! هرچقدر هم ظلم و ستم وناحقي بجا آورند، مهم نيست!
متاسفانه بعضي از متدينين ، اعمال نيك خود را با گناهان از بين ميبرند! تا از مسجد و هيئت به منزل ميآيد با همسر وفرزندان بدخلقي ميكند و تن آنها را ميلرزاند! به مومنين تهمت ميزند و غيبت ميكند! و...
‼️عزيزان سيئات با حسنات نميسازد و آن را از بين ميبرد! بايد خيلي مواظب اعمال خود باشيم.
@akhlaghz
🌱 ضیافت ...
برخی افراد دعوت هیچ میزبانی را رد نمی کنند،و با شوق فراوان وارد میهمانی اش می شوند ، اما دعوت پروردگار خویش برای ورود به ضیافت عظیم رمضان را رد کرده و یا بی هیچ اشتیاقی وارد آن می شوند، درحالیکه اگر برکات آن را می دانستند، آرزو می کردند که این ضیافت ،به جای یک ماه ،یک سال به طول می انجامید...
🌸 برخی از فضائل و برکات ماه مبارک رمضان منقول از پیامبر رحمت (ص) :
🌙 رمضان را رمضان ناميده اند؛ زیرا گناهان را مى سوزاند؛
🌙 درهاى آسمان در نخستين شب ماه رمضان گشوده مى شود و تا آخرين شب آن بسته نمى شود؛
🌙 درهاى دوزخ بسته گردد و درهاى بهشت گشوده شود و شياطين به زنجير كشيده شوند؛
🌙 اين ماه نزد خدا ، بهترين ماه است و روزهايش بهترين روزها و شبهايش بهترين شبها و ساعت هايش بهترين ساعتهاست؛
🌙 در اين ماه شما به ميهمانى خدا دعوت شده ايد و در زمره بهره مندان از كرامت خداوند قرار گرفته ايد؛
🌙 در اين ماه نفَسهاى شما تسبيح خداست و خواب شما عبادت است و اعمال شما پذيرفته و دعايتان مستجاب ...
📚 میزان الحکمه
http://eitaa.com/joinchat/2698182658C64254aab05
کینه
عدهای به علت ناتوانی از انتقام، خشم و ناراحتی خود را فرو میخورند ، و در دل کینه طرف مقابل را میپرورانند؛ در حالیکه مومن اهل کینه توزی نیست، چرا که خوب میداند کینه ایمان و آرامش قلبیاش را میزداید؛ لذا اگر با کسی اختلافی پیدا کند، به سرعت جهت رفع آن میکوشد .
🔹رسول الله (صلی الله علیه و آله) :
مومن از دشمنی پنهانی در دل به دور است .
🔹 و نیز ایشان فرمودند:
در هر شب ماه مبارک رمضان فرشتهای خطاب میکند: گناهان شما بخشیده شد مگر از دو دسته؛ یکی آن که افطار به شراب نماید و دیگری کسی که کینه برادر ایمانی خود را داشته باشد .
📚 بهشت اخلاق ، ج ۱
@akhlaghz
دلم میخواد... !!
یک سخنی که، به أسَف، به صورت فرهنگ حاکم شده است این است که هرکسی در انجام هر کاری، دل و خواست خود را بهانه میکند، و میگوید: #دلم_میخواهد! چنین دلی، به خداوند سوگند گِل است، و با اشاره ای از هم پاشیده و فرو خواهد ریخت.
تنها دلی که دل است و میماند و حریم و حرم خداوند میشود، آن دلی است که قربانی حق شود. و چنان محو او باشد، که از خود بی خود، و همه «او» شود. و تا انسان به این منزلت راه نیابد، از دربار رحمت و عنایت حق مسافتها فاصله دارد.
آن یکی آمد درِ یاری بزد
حلقه زد بر در به صد ترس و ادب
آری، تا آدمی خود را از خودیت دور نساخته، و خواست و خواهش خداوند را بر دل حاکم نسازد، البته از ورود به حریم حق که سراسر رحمت است و مهر، محروم میماند.١
💠پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :
خداوند عز و جل مى فرمايد: سوگند به عزّت و جلالم... كه هيچ بنده اى دلخواه مرا بر دلخواه خودش ترجيح ندهد، مگر اينكه فرشتگانم را به نگهبانى از او بگمارم و آسمان ها و زمين ها را ضامن روزى او گردانم و از پسِ تجارتِ هر تاجرى به فكر او باشم (بيشتر از تجارت هر تاجرى به او سود رسانم) و دنيا به رغم ميل خود [ذليلانه] سوى او آيد. ٢
١.اخلاق خوبان ص٢۴٣
٢.میزان الحکمه ١٨١٨
@akhlaghz
هدایت شده از سرای حکمت
⛔️ یک باور غلط و نادرست‼️
❓آیا ما فقط به خوردنیها و نوشیدنی های مادی نیاز داریم و فقط باید مراقب جسم خود باشیم؟!🧐
💢امام حسن (ع) این طور این باور غلط را اصلاح کرده اند...👆
#قلب
#تفکر
#جهاد_تبیین
https://eitaa.com/joinchat/449839258C828ed35f93
امکانات نیست...!
بسیار میشود که افراد ناکامیهای خود را به گردن نبود امکانات میاندازند. این سخن تاحدّی قابل قبول است، زیرا شرایط مساعد و امکانات نقش مهمی در پیشرفت انسان دارند، اما مهم تر از امکانات، اراده و تصمیم خود انسان است.
💠 قرآن میفرماید:
دو دریا یکسان نیستند: «ما یَستَوِی البَحران» یکی شیرین و گوارا، «هَذا عَذبٌ فُرات» و دیگری شور و تلخ است: «هَذا مِلحٌ اُجاج» ۱
🐠اما اگر انسان صیّاد ماهری باشد، در هر دو دریا ماهی برای صید او وجود دارد: «وَ مِن کُلٍّ تَاکلونَ لَحماً طَرِیّا»
💎اگر انسان غوّاص واردی باشد، از هر دو دریای شور و شیرین لؤلؤ و مرجان استخراج میکند: «و تَستَخرِجونَ حِلیَة»
⛴اگر انسان ناخدای خوبی باشد، در هر دو دریا میتواند کشتی براند: «و تَرَی الفُلکَ فِیه مَواخِرَ»۲
👌آری! در شرایط شور و شیرین، شهرت یا گمنامی، غنا یا فقر، سلامتی یا بیماری، افراد لایق و توانمند بهترین استفاده را میبرند.
🔻ادامه دارد...
@akhlaghz
🔺... ادامه مطلب
چه بسیارند کسانی که با خواندن کتابهای امانی و قرضی و عاریه ای، به درجات علمی رسیده و دانشمند شده اند و در مقابل افرادی هستند که با داشتن مجهزترین کتابخانه ها، بهره لازم را از علم نبرده اند. چون جوهر و اراده و پشتکار تحقیقی نداشتند.
📚 فرزند امام خمینی (ره) مرحوم حاج احمد آقا میگفت: هیچ وقت کتابهای امام از ۲۰۰ جلد بیشتر نشد، ولی بخاطر اخلاص و اراده و جوهری که داشت دنیا را تکان داد.۳
۱. فرقان، ۵۳.
۲. فاطر، ۱۲.
۳.اخلاق آموزش ص ۸۶
@akhlaghz
ملاک تقدّم
بعضی معتقدند تقدّم و برتری افراد را جنسیت آنها، مشخص میکند؛ لذا برخی، آقایان را بر بانوان مقدم میدارند و برخی بالعکس؛ درحالیکه معیارِ تقدّم، تشخیص حق، ایمان آوردن به آن و عمل بی چون و چرا و به موقع طبق آن است.
همانطور که میبینیم یک زن همچون حضرت خدیجه (سلام الله علیها)، درست زمانی که بسیاری از مردان در تشخیص حقانیت اسلام مردد هستند، حق را تشخیص داده و در گرایش به اسلام و ایمان به خدا و رسولش پیشتاز میشود، و تمام دارایی عظیم خود را صَرف دین میکند.
✅ « ﺍﮔﺮ ﻛﺴﻲ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺳﻨّﺖ ﺑﺎﻃﻞ ﻭ ﻓﺮﺳﻮﺩﻩ ﺍﻱ ﺭﺍ ﺯﻳﺮ ﭘﺎ ﺑﮕﺬﺍﺭﺩ ﻭ ﺩﻳﻦ ﺣﻖّ ﺟﺪﻳﺪ ﺭﺍ ﺑﭙﺬﻳﺮﺩ، ﻫﻢ ﻧﺒﻮﻍ ﻓﻜﺮﻱ ﻭ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﻣﻲﻃﻠﺒﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺷﻬﺎﻣﺖِ ﺳﻨّﺖِ ﺑﺎﻃﻞ ﺷﻜﻨﻲ.
ﺩﺭ ﺷﺮﺍﻳﻄﻲ ﻛﻪ ﺑﺴﻴﺎﺭﻱ ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻓﺎﻗﺪ ﻫﺮ ﺩﻭ، ﻭ ﻳﺎ ﻓﺎﻗﺪ ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﺩﻭ ﺍﺻﻞ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﺧﺪﻳﺠﻪ (ﺳﻠﺎﻡ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻬﺎ) ﻭﺍﺟﺪ [و دارای] ﻫﺮ ﺩﻭ ﺍﺻﻞ ﺑﻮﺩ، ﻭ ﺑﻪ ﻫﻤﻴﻦ ﺧﺎﻃﺮ ﺍﺯ ﻧﺜﺎﺭ ﻣﺎﻝ ﺩﺭﻳﻎ ﻧﻜﺮﺩ » .
📚 زن در اینه جلال و جمال
http://eitaa.com/joinchat/2698182658C64254aab05
هدایت شده از برداشت های نادرست اعتقادی
نقش انقلاب اسلامی
برخی از افراد ظاهربین، در مواجهه با نظم و مدرنیته غربی، لب به ستایش گشوده و مجذوب آن میشوند؛ در حالی که هدف از رعایت آداب و مدرنیته غربی، صرفاً برای هرچه بیشتر برآوردن میلها و هوسهای دنیایی است، اما محتوای حقیقی ندارد...
غرب داراي نظم چشمگيري است اما بايد از خود پرسيد هدف از اين نظم چيست؟ نظم براي اهدافي متعالي، يا نظم براي هرچه بيشتر برآوردن ميل ها و هوس ها؟
افراد سعي مي کنند سر وقت از خواب بلند شوند، موهايشان را منظم شانه بزنند، كراواتشان را ببندند و به اداره روند و بعد از ظهر خيلي منظم و سر وقت به خانه برگردند، ولي اين همه نظم براي هيچ. ادب غربي؛ ادبي است بدون محتواي حقيقي.
«جنتلمن»بودن، يعني تمام قواعدِ پذيرفته شده ي جامعه ي غربي را محترم بشماريم و اين در برخورد اول هرکس را جذب مي کند مگر اين که متوجه شويم اين نوع ادب غير از ادبي است که دين الهي بر آن تأکيد دارد.
⚠️ اگر اميرالمؤمنين(ع) در وصيت خود امام حسن و امام حسين «عليهماالسلام» را به تقواي الهي و نظم در امورشان دعوت مي کنند، جهت و آرمان آن نظم، به سوي هرچه بيشتر قدسي شدن است و غفلت نکنيم که در حال حاضر در تمدن غربي، ادبِ دنيايي جاي ادب ديني را گرفته است؛ همان طور که قوانين بشري جاي احكام الهي نشسته و لذا هر قدم كه به اين تمدن نزديك شويم، چون رويکردش دنيا است، به همان اندازه از عالَم ديانت فاصله مي گيريم.
‼️بر اين مبناست که تأکيد مي کنيم انقلاب اسلامي نه تنها ما را به ادبِ مدرنيته دعوت نمي كند، بلكه ما را به عالَمي متضاد با عالَمي که مدرنيته بشر را به آن مي خواند، دعوت مي نمايد.
📚انقلاب اسلامی، برون رفت از عالم غربی
🔸کانال برداشت های نادرست اعتقادی ⛔️
@eteghadz
🌲همت بلند دار ...
برخی تصور می کنند پس از مدت کمی عبادت ، باید حالاتی فوق العاده مثل نزول ملائک یا رویاهای رحمانی و... برای آنها اتفاق بیفتد !! و چون در خود اثری از این امور نمی بینند از ادامه مسیر ناامید و منصرف می شوند. درحالیکه هدف از عبادت و بندگی ، رسیدن به مقامات والای انسانی و شایستگی ملاقات با پروردگار است ، که این مهم جز با اراده قوی و همت بلند ممکن نیست.
🔹ﺁﻣﻮﺧﺘﻦ ﻫﻤﺖ ﺍﺯ ﻛﺒﻮﺗﺮ
ﺟﻨﺎﺏ ﺁﺧﻮﻧﺪ ﻣﻠﺎ ﺣﺴﻴﻨﻘﻠﻰ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﺩﻭ ﺳﺎﻝ ﺳﻴﺮ ﻭ ﺳﻠﻮﻙ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﻮﺩ ﺭﺳﻴﺪ ﻭ ﺧﻮﺩ ﺁﻥ ﺟﻨﺎﺏ ﮔﻔﺖ :
ﺩﺭ [فکر] ﻋﺪﻡ ﻭﺻﻮﻝ ﺑﻪ ﻣﺮﺍﺩ ﺑﻮﺩﻡ، ﺩﻳﺪﻡ ﻛﺒﻮﺗﺮﻯ ﺑﺮ ﺯﻣﻴﻦ ﻧﺸﺴﺖ ﻭ ﭘﺎﺭﻩ ﻧﺎﻧﻰ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺧﺸﻜﻴﺪﻩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻣﻨﻘﺎﺭ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﻫﺮ ﭼﻪ ﻧﻮﻙ ﻣﻰ ﺯﺩ ﺧﻮﺭﺩ ﻧﻤﻰ ﺷﺪ، ﭘﺮﻭﺍﺯ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺑﺮﻓﺖ ﻭ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺗﺮﻙ ﮔﻔﺖ. ﭘﺲ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﻯ ﺑﺎﺯﮔﺸﺖ ﺑﻪ ﺳﺮﺍﻍ ﺁﻥ ﺗﻜﻪ ﻧﺎﻥ ﺁﻣﺪ ﺑﺎﺯ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧﻮﻙ ﺯﺩ ﻭ ﺷﻜﺴﺘﻪ ﻧﺸﺪ، ﺑﺎﺯ ﺑﺮﮔﺸﺖ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﭼﻨﺪﻯ ﺁﻣﺪ ﻭ ﺑﺎﻟﺎﺧﺮﻩ ﺁﻥ ﺗﻜﻪ ﻧﺎﻥ ﺭﺍ ﺑﺎ ﻣﻨﻘﺎﺭﺵ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺑﺨﻮﺭﺩ، ﺍﺯ ﺍﻳﻦ ﻋﻤﻞ ﻛﺒﻮﺗﺮ ﻣُﻠﻬﻢ ﺷﺪﻡ ﻛﻪ ﺍﺭﺍﺩﻩ ﻭ ﻫﻤﺖ ﻣﻰ ﺑﺎﻳﺪ.۱
۱-پندهای حکیمانه در اثار استاد حسن زاده املی
@akhlaghz
هدایت شده از سرای حکمت
اوج درجه پرهیزکاری.mp3
3.56M
🛤آیا کسی هم هست که به دنبال راهی برای عاقبت بخیری نباشد🤔⁉️
🎧این قطعه صوتی ، حاوی نکات ظریف قرآنی، پیرامون عاقبت بخیری و رسیدن به اوج درجه پرهیزکاری است.
#قرآن
#اسلام
🟣 سرای حکمت را با دوست داران قرآن به اشتراک بگذاریم👇
🆔 @sarayehekmaatt
حلم
معمولا مردم در برابر اهانت و جسارت دیگران برآشفته شده و از خود عکس العمل جدی نشان می دهند؛ گاهی جسارتش را زبانی و گاهی عملی جبران می کنند. درحالیکه حلم و بردباری در چنین شرایطی باعث حفظ کرامت و بزرگی انسان و حقارت شخص توهین کننده خواهد شد، و اثرش در تربیت و اصلاح طرف مقابل ، بسیار بیشتر از مقابله به مثل است.
💠 مختصر تاریخ دمشق ـ به نقل از مردی از اهل شام ـ :
وارد مدینه شدم ، مردی را دیدم که زیبایی او مرا خیره کرد .
پرسیدم : این مرد کیست ؟
گفتند : حسن بن علی .
من بر علی به داشتن چنین فرزندی حسادت کردم . پس نزد او رفتم و گفتم : تو پسر ابو طالب هستی ؟
فرمود : من نوه او هستم .
گفتم : نفرین بر تو و پدرت ؛ نفرین بر تو و پدرت . اما او سکوت کرد و چیزی در جوابم نگفت .
سپس فرمود : فکر می کنم غریب هستی . اگر مرکبی از ما بخواهی در اختیارت می گذاریم ، اگر عطیه ای بخواهی به تو می دهیم ، و اگر یاری بخواهی یاری ات می کنیم.
من از نزد آن حضرت رفتم در حالی که محبوبترین فرد روی زمین نزد من بود .۱
۱.میزان الحکمه ۱۳۵
@akhlaghz
🕊🌿🕊🌿🕊🌿🕊🌿🕊🌿🕊🌿🕊🌿
فخرِ فانی!!
گاهی انسان موهبتهایی که خداوند از لطف خویش به او عطا نموده را نتیجه همت خود دانسته و با آنها به دیگران فخر میفروشد. گاه به پست و مقامش میبالد، گاه به مال و ثروت و حتی گاهی به پست و مقام فرزند يا اقوام خويش!!
‼️ اما هیچ چیز در این دنیای فانی ارزش فخر فروشی ندارد؛ چرا که انسان و آنچه به او افتخار می کند در چشم بهم زدنی از بین می روند؛ همانطور که قرآن می فرماید:
« کلُّ شيٍ هالکٌ الّا وجهه ».۱
💠 مولای متقیان علی(ع)ميفرماید:
انسان را چه به فخرفروشی!
ابتدايش نطفهای است و فرجامش مرداري! نه می تواند خود را روزی دهد و نه میتواند جلوی مرگ خود را بگیرد!! ۲
۱. سوره قصص آیه۸۸
۲.نهج البلاغه موضوعي
http://eitaa.com/joinchat/2698182658C64254aab05
قرآن
برخی قرآن را در شب قدر به سر می گیرند ، اما در طول سال هیچ ارتباطی با آن ندارند ؛ درحالیکه انس با قرآن برای انسان ، سراسر خیر و برکت است.
🔹امام على عليه السلام :
كتاب خداوند تبارك و تعالى را بياموزيد؛ زيرا كه آن نيكوترين سخن و رساترين اندرز است و قرآن را بفهميد؛ زيرا كه آن بهار دلهاست و از نور آن شفا جوييد؛ زيرا كه آن شفابخش بيماريهاى سينه هاست و آن را نيكو تلاوت كنيد؛ زيرا كه آن بهترين داستان (تاريخ) است.۱
☑️ ﺩﺭ ﻟﻴﺎﻟﻰ ﻗﺪﺭ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﻪ ﺩﻝ ﻛﻦ، ﻧﻪ ﻓﻘﻂ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﻪ ﺳﺮ، ﻛﻪ ﺍﻭﻟﻰ ﺟﻮﻫﺮ ﺫﺍﺕ ﺗﻮ ﮔﺮﺩﺩ ﺩﻭﻣﻰ ﺧﺎﺭﺝ ﺍﺯ ﮔﻮﻫﺮ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ.۲
۱.میزان الحکمه
۲-پندهای حکیمانه در اثار استاد حسن زاده املی
@akhlaghz
هدایت شده از سرای حکمت
امیدبخشترین آیه قرآن_۲۰۲۳_۰۴_۱۱_۲۲_۲۵_۵۲_۴۳۲.mp3
3.5M
این آیه برای کسی که در ته باتلاق ناامیدیست😰،نهایت نجات و امیدواریست☺️ ...
🔅اِنَّ اَلحَسَنات یُذهِبنَ اَلسَّیئات
⭕️وقتی پیامبر(ص) به شخصی که مرتکب چنین جنایتی شده ، امید نجات و بخشش می دهد، قطعا برای تو هیچ بن بستی وجود نخواهد داشت...‼️
#شب_قدر
#دعا
#امید
🆔 @sarayehekmaatt
صدهزار برابر برای خودت🤲
برخی از افراد گمان می کنند اگر برای دیگران دعا کنند، خودشان محروم می مانند و هیچ بهره و نصیبی ندارند؛ به همین دلیل، در مواقع استجابت دعا و ایام خاص مناجات، مثل شب قدر و... فقط به خود و اطرافیانشان دعا می کنند؛ درحالیکه نمیدانند دعای به دیگران، صد هزار برابر در حق خود شخص دعاکننده به اجابت می رسد!
🔹امام صادق علیه السلام فرمودند: چون كسى در غياب، برادر خود را دعا كند، وى را از فراز عرش ندا دهند كه: و براى تو صد هزار برابر آنچه براى برادر خود خواستى مقرّر است، و چون براى خود دعا كند همان يك چيز كه خواسته است به او داده خواهد شد، بنابراين آن صد هزار ضمانت شده از اين يك كه اجابتش معلوم نيست بهتر است!
📖إِذَا دَعَا الرَّجُلُ لِأَخِیهِ بِظَهْرِ الْغَیْبِ نُودِیَ مِنَ الْعَرْش،ِ وَ لَکَ مِائَةُ أَلْفِ ضِعْفِ مِثْلِه وَ إِذَا دَعَا لِنَفْسِهِ کَانَتْ لَهُ وَاحِدَةٌ. فَمِائَةُ أَلْفٍ مَضْمُونَةٌ خَیْرٌ مِنْ وَاحِدَةٍ لَا یَدْرِى یُسْتَجَابُ لَهُ أَمْ لا !
📚 شیخ صدوق، من لا یحضره الفقیه، ج۲، ص۲۱۲ و و نیز در الکافی، ج۲
@akhlaghz