♨️سوال:
🔰چه کاري انجام بدهيم که عاقبت. به خير شويم؟
✍️پاسخ:
با دقت به امور ذيل و انجام آنها مطمئنا عاقبت خوشي در انتظار بندگان است:
1- تقوا و پرهيزگاري
2- تحکيم اعتقادات
3- توکل بر خدا
4- توسل به ائمه معصومين عليهم السلام
5- احترام به ديگران بوِيژه پدر و مادر نمونه بارز در زمان حاضر ، شهيد حججي که احترام به پدرو مادر او را عاقبت بخير کرد
6-توبه از گناهان
7- ترک آرزوهاي دراز و دست نيافتني
8- برنامه ريزي دقيق در تمام زندگي و انجام وظايف بندگي
9- انجام واجبات و ترک محرمات
10- دستگيري از نيازمند و مسکين
11- اشک و گريه بر مصائب اهل بيت
12 فراموش نکردن قبر و قيامت
و ...
موفق باشيد.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
♨️سوال:
🔰در انتخاب دختر خوب براي ازدواج زيبايي چقدر مهم هست؟ اصلا چقدر بايد زيبا باشد؟ آيا ملاکي براي ميزان زيبايي هست؟
دخترهايي اطرافم هستند ولي ملاک هاي من را ندارند البته يکيشان ملاک ها را دارد ولي آنقدر زيبا نيست که دل من را بدست آورد . مي ترسم او را انتخاب کنم ولي بعد از ازدواج به دختران زيباتر نگاه بکنم!!
✍️پاسخ:
معيار اصلي در ازدواج دينداري و اخلاق و كفويت و همتايي است. در روايتي از پيامبر دختر زيبا در خانواده فاسد به گلي كه در مزبله روئيده تشبيه شده است. حضرت فرموده از ازدواج با اين دختران بايد حذر كرد چون بستر تربيتي خوبي نداشته اند و زمينه فساد در آنها زياد است.[1
چرا زيبايي جزء معيارهاي اصلي نيست؟ براي اين كه اولا به تدريج به خاطر سن و بيماري ممكن است زيبايي آسيب ببيند و ثانيا در زندگي مرد پيوسته با زيباتر از او هم مواجهه مي شود و اگر جايي انتظارش را تنظيم نكند هميشه دلمشغول و آشفته است. اخلاق و دين و انديشه معيار اصلي است چون اين امور مي تواند رو به ارتقا باشد با گذشت زمان.
پيامبر فرمودند اگر «معيار اصلي» اخلاق و دينداري باشد نه مال و جمال، خداوند از فضل خود مال و جمال هم نصيب او مي كند. و مهر زن را در دل مرد مي اندازد و چشمان زيبا بين به او مي دهد:
اگر بر ديده مجنون نشيني
به غيراز خوبي ليلي نبيني
همتايي
در ازدواج همتايي مهم است. نبايد انتظارات يك سويه باشد همان طور كه مرد دوست دارد همسرش زيبا باشد بايد به خود هم توجه كند كه درجه زيبايي اش چه قدر است. اگر دين و اخلاق كم رنگ باشد و مرد زيبايي زيادي نداشته باشد چه بسا زن دچار لغزش شود.
✍نتيجه اين كه:
بايد معيارهاي اصلي را در نظر داشت. حتما بايد علف به دهن بزي به قول معروف شيرين بيايد و به دل فرد بنشيند. نبايد به گمان اين كه بعد از ازدواج يا بعد از امدن فرزند به دل خواهد نشست ازدواج كرد كه ازدواج هاي زيادي از اين جهت ويران شده است.
📚1. ر.ك: أَیها النّاسُ، إیاکمْ وَ خَضْراءَ الدَّمَنْ، قیلَ: یا رسولَ الله، وَ ما خضراءُ الدَّمَن؟ قالَ: أَلْمَرْأةُ الحَسْناءٍ فی مَنْبَتِ السُّوءٍ( بحارالانوار، ج 103، ص 236.
#مشاوره
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
♨️ سوال:
🔰 آیا بسته شدن بخت امری خرافی است یا چنین امری امکان پذیر است ؟
✍️ پاسخ:
سحر و جادو و بستن بخت از امورى است كه واقعیت دارد البته یادگیرى و یاد دادن آن حرام است. وجود چنین نیروها به مقتضاى نظام دنیا مى باشد كه تزاحم میان زشتى ها و پلیدى ها وجود دارد و همچنان كه انسان هاى شیطان صفت و زشت كار وجود دارد جن هاى پلید و آزاردهنده نیز وجود دارد.
شایان ذكر است: گرچه سحر و جادو واقعیت دارد ولى نیامدن خواستگار براى دختر اصلا دلیل بسته شدن بخت نمى باشد و غالب آنچه امروزه در میان مردم در این باره شایع است بىاساس مىباشد و اكثر كسانى كه به این امور مىپردازند كلاه بردارانى هستند كه از این طریق قصد اخاذى و پر كردن جیب خود را دارند. ولى اگر بر فرض موردى پیدا شد كه سحرى در كار بود راههایى براى بطلان آن وجود دارد:
۱- استعاذه به خداوند و خواندن سوره هاى فلق و ناس.
۲- خواندن و نوشتن آیات ۷۵ تا ۸۲ سوره یونس.
۳- دعا وتضرع به درگاه خداوند.
۴- درخواست دعا از اولیاى واقعى خداوند.
۵- صدقه دادن.
در مورد دعا نویسى برخى از مدعیان آن افراد حرفهاى هستند كه چندان اعتمادى به گفته هایشان نیست. اگر كسى خواهان دعاست باید با زبان خویش و با كمال توجه به مفاهیم و مضامین آن به درگاه خداوند دعا كند و از او حوائج خویش را طلب نماید یا از اهل دانش و بصیرت در دین دعاها و اذكارى را بپرسد.
آگاهى به غیب- در مرحله اول- اختصاص به خداوند عالم دارد و در مرحله دوم، از آن انبیا و ائمه و اولیاى اوست كه آنها از خودشان استقلالا چیزى ندارند، بلكه خداوند عالم طبق مصالح، به اندازه اى كه صلاح مى داند، آگاهى از غیب را در اختیار آنها قرار مى دهد.
لذا فالگیرى و كف بینى و طالع شمارى كه نوعا كار افراد شیاد است، هیچ مستند شرعى ندارد و اعتقاد به آن صحیح نیست. این گونه كارها علم شمرده نمى شود البته سحر و ارتباط با اجنه علمى است كه از گذشته تاكنون بوده والان هم كسانى داراى این علم هستند، ولى شرعا یادگرفتن سحر و استعمال آن حرام است. البته یادگرفتن این علوم براى كسانى كه هدفشان ابطال سحر و یا مبارزه با مدعیان دروغین نبوت است، اشكال ندارد.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
♨️سوال:
🔰آیا برای ازدواج استخاره گرفتن درست است یا خیر؟ من يک خواستگار دارم و در مورد ازدواج با ایشون ايشون هربار با قرآن از طريق نت استخاره کردم بد اومده !!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
✍️پاسخ:
استخاره آداب و شرايطي دارد.
استخاره در جايي است که انسان بعد از فکر و تحقيق و مشورت، قدرت تصميم گيري نداشته باشد و تحقيق و مشورت براي او کار ساز نشده و نتوانسته تصميم بگيرد.
در اين صورت ميتواند براي انجام و يا ترک کاري استخاره بگير
اگر خود شخص هم نميتواند استخاره بگيرد ميتواند از کساني که توانايي گرفتن استخاره دارند درخواست استخاره کند.
استخاره هاي اينترنتي توصيه نميشود. و قابل اعتماد نيستند.
ازدواج هم مانند امور ديگر است و لازم است ابتدا فکر و تحقيق و مشورت انجام بگيرد. و بدون اين مقدمات نبايد استخاره کرد.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
♨️سوال:
🔰چرا حدود صد سال قبر امیرالمومنین علی(ع) مخفی بود؟
✍️پاسخ:
در رابطه با دلیل مخفی بودن قبر امیرالمؤمنین علیه السلام، به مدت صد سال، نظر شما را به مطالب زیر جلب می كنم.
روشن است كه عوامل و حوادث گوناگونی موجب عداوت و كینه توزی نسبت به حضرت علی علیه السلام شده است؛ از آن جمله:
۱ - امیرالمؤمنین علیه السلام همیشه به حق عمل میكرد و عمل به حق در كام بیشتر مردم تلخ بود.
۲ - كشتن بسیاری از سران كفر در زمان پیامبر(ص)، از قریش و یهودیان و... .
۳ - جنگ جمل كه برنامه ریزی اصلی آن با عایشه بود.
۴ - جنگ صفین كه با معاویه و لشكر او انجام شد.
۵ - ماجرای پذیرش حكمیت.
۶ - جنگ نهروان كه با خوارج صورت گرفت.
ناگفته نماند كه منشأ و بهانه این وقایع در زمان حكومت حضرت علی علیه السلام و دشمنی ها با او، قتل عثمان بود؛ خوارج نهروان جنگ با حضرت علی علیه السلام را عبادت میدانستند و سبّ و دشمنی حضرت و كشتن كسانی را كه منسوب و یا وابسته به امام بودند، در سرلوحه برنامه های آنان قرار داشت، چنان كه عبدالله بن خبّاب بن ارت را كه از اصحاب حضرت بود، با همسرش به شهادت رساندند.
دشمنی ها از سوی آنان ادامه یافت تا این كه عبدالرحمان بن ملجم حضرت علی علیه السلام را به شهادت رساند، پس از مراسم تشییع و تدفین، ابن ملجم را برای اجرای قصاص به حضور امام مجتبی علیه السلام آوردند، به حضرت عرض كرد: میخواهم در گوش شما آهسته چیزی بگویم؛ امام حسن علیه السلام پیشنهاد او را رد كرده و فرمود: میخواهد گوش مرا به دندان بگیرد؛ ابن ملجم گفت: به خدا قسم! اگر میگذاشت گوشش را جدا میكردم.
براساس این مسئله توجه به دو نكته ضروری است:
الف) هرگاه قاتل در بند و كسی كه در انتظار كشته شدن به سر میبرد، این گونه دشمنی خود را اظهار كند، چگونه خواهند بود كسانی كه هیچ منعی برای دشمنی نداشته باشند؟
ب) هر گاه خوارج كه هیچ قدرت حكومتی و غیر آن را در اختیار نداشتند، این گونه دشمنی خود را ابراز كنند، چگونه خواهد بود افكار یاران معاویه و خاندان بنی امیه، در حالی كه حكومت در اختیار آنان بود؟ از اطراف هدایا به سوی آنان سرازیر میشد، آنان مبالغه در محو آثار آل محمدصلی الله وعلیه وآله را از اعظم قربات میدانستند.[۱
روشن است كه انواع دشمنیها با حضرت و یاران او با شهادت حضرت به پایان نرسید. صفحات تاریخ مملو از این قبیل عداوتها است. لعن و سب حضرت علی و امام حسن و امام حسین علیهم السلام در قنوت نماز و تحت تعقیب قرار دادن اصحاب حضرت همانند میثم تمار و رشید هجری و جویریة بن مسهر توسط معاویه، نیز لعن امام علیه السلام در منابر و خطبه های نماز جمعه، و انواع اهانتها به حضرت، بخشی از این دشمنیها است.[۲
مجموعه این عوامل سبب شد كه حضرت علی علیه السلام وصیت كند كه مخفیانه او را دفن كرده و قبر مطهرش را پنهان كند.
برخی از مورخان و سیره نگاران در این زمینه آورده اند:
۱- اختفای قبر حضرت برای همگان نبوده، بلكه مقصود مخفی بودن آن از دشمنان و نا اهلان بوده است از محمد بن سائب كلبی درباره علت این امر سؤال شد، در پاسخ گفت: از ترس خوارج و دیگران.[۳
۲- مجلسی هم علت اختفای قبر حضرت را ترس از خوارج و منافقان میداند.[۴
۳- در عبارت دیگری آورده است: غرض حضرت از وصیت به مخفی بودن قبر این بوده است كه بنیامیه محل قبر را ندانند، چرا كه اگر میدانستند قبر مطهرش كجا است، جنازه را بیرون میآورده و آتش میزدند، همان گونه كه با جنازه زید بن علی بن الحسینعلیهمالسلام چنین كردند. بنابراین احتمال اهانت به جنازه امیرالمؤمنان علیه السلام وجود داشت.[۵
۴- هتك حرمت به ساحت حضرت، بسیار جدی بود.
برخی از عالمان تصریح كرده اند: چون حضرت علی علیه السلام نسبت به دشمنیهای بنی امیه آگاهی داشتند، به اختفای قبر خود وصیت فرمودند.[۶
با انقراض دولت بنیامیه به مرور زمان از دشمنیها نسبت به حضرت كاسته شد، به نحوی كه امام صادق علیه السلام در دوران بنی عباس موانع اختفا را برطرف دانسته و با زیارت قبر حضرت، مردم را به آن راهنمایی كردند.
📚۱]. سید عبدالكریم بن طاووس، فرحة الغری، منشورات الشریف الرضی، قم، ص ۱۷ - ۱۹.
[۲]. همان، ص ۲۳ - ۲۵.
[۳]. همان، ص ۱۲۳ - ۱۲۴.
[۴]. محمد باقر مجلسی، بحارالأنوار، ج ۴۲، ص ۳۳۸.
[۵]. همان، ص ۳۹۲.
[۶]. قطب الدین الراوندی، الخرائج و الجرائح، ج ، مؤسسة الامام المهدی، قم، ۱۴۰۹ ه' ، ج ۱، ص ۲۳۴؛ مفید، الارشاد، ج ۱، ص ۱۰؛ الطبرسی، تاج الموالید (مجموعه نفیسه) نشر مكتبة آیة الله العظمی مرعشی نجفی، ص ۹۳.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
✅ مردی خدمت پیامبر اکرم رسید و عرض کرد آیا به من اجازه میدهید که آرزوی #مرگ بکنم؟
🌹حضرت فرمود: مرگ چیزی است که چاره ای از آن نیست و #مسافرتی است طولانی که سزاوار است برای کسی که بخواهد به این سفر برود #ده هدیه با خود ببرد.
آیا #هدایا را آماده کردی⁉️
✍پرسید آن هدایا کدامند؟
رسول اکرم صلی الله علیه وآله فرمودند:
✅ ۱- هدیه عزرائیل
✅ ۲- هدیه قبر
✅ ۳- هدیه نکیر و منکر
✅ ۴- هدیه میزان
✅ ۵- هدیه پل صراط
✅ ۶- هدیه مالک (خزانه دار جهنم
✅ ۷- هدیه رضوان (خزانه دار بهشت)
✅ ۸- هدیه پیامبر
✅ ۹- هدیه جبرئیل
✅ ۱۰- و هدیه خداوند متعال
اما هدیه عزرائیل چهار چیز است:
✅ ۱. رضایت حق داران.
✅ ۲. قضای نمازها.
✅ ۳. اشتیاق به خداوند.
✅ ۴.آرزوی مرگ.
اما هدیه قبر چهار چیزاست :
✅ ۱. ترک سخن چینی.
✅ ۲. استبراء.
✅ ۳. تلاوت قرآن.
✅ ۴. نماز شب.
اما هدیه نکیر و منکر چهار چیز است:
✅ ۱. راستگویی.
✅ ۲. ترک غیبت.
✅ ۳. حق گویی.
✅ ۴. تواضع در برابر همه
اما هدیه میزان چهار چیزاست:
✅ ۱. فرو خوردن خشم.
✅ ۲. تقوای راستین.
✅ ۳. رفتن به سوی جماعت.
✅ ۴. دعوت به سوی آمرزش الهی
اما هدیه صراط چهار چیزاست:
✅ ۱. اخلاص عمل.
✅ ۲. زیاد به یاد خدا بودن.
✅ ۳. خوش اخلاقی.
✅ ۴. تحمل کردن آزار دیگران
اما هدیه مالک(خزانه دار جهنم) چهار چیزاست :
✅ ۱. گریه از ترس خداوند.
✅ ۲. صدقه مخفی.
✅ ۳.ترک گناهان.
✅ ۴.خوش رفتاری با پدر و مادر
اما هدیه رضوان(خزانه دار بهشت) چهار چیزاست :
✅ ۱. صبر در ناملایمات.
✅ ۲. شکر بر نعمت.
✅ ۳انفاق مال در راه اطاعت خداوند.
✅ ۴.رعایت امانت در مال وقفی
اما هدیه رسول اکرم(ص) چهار چیزاست:
✅ ۱. دوست داشتن او.
✅ ۲. پیروی از سنت او.
✅ ۳. دوست داشتن اهل بیت او.
✅ ۴. زبان را از بدی ها حفظ کردن
اما هدیه جبرئیل چهار چیزاست
✅ ۱. کم حرف زدن.
✅ ۲.کم خوردن.
✅ ۳. کم خوابیدن.
✅ ۴. مداومت بر حمد
اما هدیه خداوند متعال چهار چیزاست:
✅ ۱. امر به نیکی.
✅ ۲. نهی از بدی.
✅ ۳. نصیحت و خیرخواهی برای مردم.
✅ ۴. و مهربانی کردن با همه
📚منبع:کتاب المواعظ العدديه. احاديث ده گانه.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
♨️سوال:
🔰شیعه چند فرقه دارد ؟
✍️پاسخ:
علامه طباطبائی در باره ی شیعه و انشعابات آن می نویسد:
«مذهب شيعه » در زمان سه پيشواى اول از پيشويان اهل بيت حضرت اميرالمؤمنين على و حسن بن على و حسين بن على عليهم السلام هيچ گونه انشعابى نپذيرفت؛
ولى پس از شهادت امام سوم، اكثريت شيعه به امامت حضرت على بن الحسين امام سجاد علیه السلام قائل شدند و اقليتى معروف به «كيسانيه » پسر دیگر امام على عليه السّلام، محمد بن حنفيه را امام دانستند و معتقد شدند كه محمد بن حنفيه پيشواى چهارم و همان مهدى موعود است كه در كوه رضوى غايب شده و روزى ظاهر خواهد شد!
پس از شهادت امام سجاد عليه السّلام، اكثريت شيعه به امامت فرزندش امام محمد باقر عليه السّلام معتقد شدند و اقليتى به زيد شهيد- كه پسر ديگر امام سجاد بود- گرويدند و به «زيديه » موسوم شدند.
پس از شهادت امام محمد باقر عليه السّلام، شيعيان وى به فرزندش امام جعفر صادق عليه السّلام ايمان آوردند و پس از شهادت آن حضرت، اكثريت، فرزندش امام موسى كاظم عليه السّلام را امام هفتم دانستند و جمعى اسماعيل پسر بزرگ امام ششم را - كه در حال حيات پدر بزرگوار خود در گذشته بود - امام گرفتند و از اكثريت شيعه جدا شده به نام اسماعيليه معروف شدند.
و بعضى پسر ديگر آن حضرت، نعبداللّه افطح » و بعضى فرزند اسماعیل، «محمد» را پيشوا گرفتند و بعضى در خود آن حضرت توقف كرده، آخرين امامش پنداشتند.
پس از شهادت امام موسى كاظم عليه السّلام اكثريت شيعه، فرزندش امام رضا عليه السّلام را امام هشتم دانستند و برخى در امام هفتم توقف كردند كه به «واقفيه » معروفند.
ديگر پس از امام هشتم تا امام دوازدهم كه پيش اكثريت شيعه «مهدى موعود» است، انشعاب قابل توجهى به وجود نيامد و اگر وقايعى نيز در شكل انشعاب پيش آمده چند روز بيش نپاييده و خود به خود منحل شده است؛
مانند اين كه «جعفر» فرزند امام دهم پس از شهادت برادر خود امام حسن عسکریعلیه السلام دعوى امامت كرد و گروهى به وى گرويدند؛ ولى پس از روزى چند متفرق شدند و جعفر نيز دعوى خود را تعقيب نكرد و همچنين اختلافات ديگرى در ميان رجال شيعه در مسائل علمى كلامى و فقهى وجود دارد كه آنها را انشعاب مذهبى نبايد شمرد.
فرقه هاى نامبرده كه منشعب شده و در برابر اكثريت شيعه قرار گرفته اند، در اندك زمانى منقرض شدند جز دو فرقه ی: ((زيديه و اسماعيليه )) كه پايدار مانده اند و هم اكنون گروهى از ايشان در مناطق مختلف زمين، مانند: يمن و هند و لبنان و جاهاى ديگر زندگى مى كنند.
📚منبع:
شیعه در اسلام، ص: ۳۲ -۳۸، تهران، دار الکتب الاسلامیه، ۱۳۸۹ ق ه.
✅ کانال نکته های خوب
https://t.me/joinchat/AAAAAD6-XqFRfH2MhUjA3g
هدایت شده از تبلیغ همراه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر معظم انقلاب:
اگر میخواهید نهی از منکر بکنید با مهربانی و با روی خوش نهی از منکر بکنید.
#بصیرت_دینی_انقلابی
هدایت شده از تبلیغ همراه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ بسیار زیبا از سخنان مقام معظم رهبری درباره حجاب
#سبک_زندگی_اسلامی
هدایت شده از تبلیغ همراه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کجای قرآن حجاب اومده؟!
🎤دکتر فرهنگ: به صراحت آمده است👆
بسیار علمی و زیبا
#محتوای_پژوهشی
هدایت شده از 📚 داستان های آموزنده 📚
علّامه محمدتقی جعفری (ره) حافظه ای قوی داشت، به طوری که صد هزار بیت فارسی و عربی در حفظ داشت.
روزی در تاکسی گفت: خدای من! راننده تاکسی اعتراض کرد و گفت: مگر خدا فقط متعلق به شما است که می گویی ای خدای من. ایشان فوراً این شعر سعدی را خواند:
چنان لطف او شامل هر تن است
که هر بنده گوید خدای من است
راننده از این حاضر جوابی علامه خوشش آمد.
نكته هاى ناب اخلاقى، ص38
•┈••✾📚 @Dastan 📚✾••┈•
هدایت شده از الف جهانم حسین(ع)_الیاس جاهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند کوتاه
الگوی آزادی
نگاهی به کارنامه سیاه گروهک منافقین در ایران و عملیات های تروریستی صورت گرفته توسط این گروه
کانال کتاب فیلم دفاع مقدس
@ketab_film_defaa_mogaddas
هدایت شده از الف جهانم حسین(ع)_الیاس جاهد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم کوتاه
فیلمی جذاب از آموزش های کلاه سبزها- تکاوران
🔺خداوند همه فرزندان غیرتمند این آب و خاک را حفظ فرماید. انشاالله
کانال کتاب فیلم دفاع مقدس
@ketab_film_defaa_mogaddas
هدایت شده از دوستی با خدا
می گویند #تقوا از #تخصص لازم تر است،
آن را می پذیرم؛
اما می گویم آن کس که تخصص ندارد
و کاری را می پذیرد ؛
بی تقواست...!
🌋 @doostibakhoda
هدایت شده از دوستی با خدا
به خدا گفتم بیا دنیارو قسمت کنیم
آسمون واسه من و ابراش واسه تو
دریا مال من و موج هاش مال تو
ماه برای من و خورشید برای تو
خدا خندید و گفت
تو انسان خوبی باش
همه دنیا مال تو
منم مال تو
🌋 @doostibakhod
هدایت شده از دوستی با خدا
لقمان حکیم گفت :
من سیصد سال با داروهای مختلف مردم را مداوا کردم و در این مدت طولانی به این نتیجه رسیدم که هیچ دارویی بهتر از محبت نیست ... !!
🌋 @doostibakhoda
هدایت شده از بهسمت آرامش 🌱✨
از حکیمی پرسیدند:
چرا هیچ از عیب
مردم سخن نمیگویی؟
حکیم گفت:
هنوز
از محاسبه
عیب های خــودم
فارغ نشده ام تا
به عیب های دیگران بپردازم.
@Dastanhaykotah
هدایت شده از بهسمت آرامش 🌱✨
عارفی را گفتند: از که آموختی محبت را؟!
گفت: از درخت
پرسیدند: چگونه؟!
گفت: هر موقع به او لگدی زدم، به جای تلافی بر سرم شکوفه ریخت...
@Dastanhaykotah
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
💠کسی ک روزگار فانی را بزرگ بشمارد ، او را خوار خواهد کرد.
📚 #نامه ۳۱
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
1_3056063.mp3
4.79M
هدایت شده از یا امیرالمومنین علیهالسلام
4_179963055302508622.mp3
16.88M
🌺شرح اولین خطبه نهج البلاغه
🔴 جلسه ٩_ قسمت دوم
#خطبه_١
⏲زمان: ۱۷:۳۰
🎤 #استاد_محمدعلى_انصارى
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
🌺قبل از مسافرت ببین همسفرت کیست ،
و پیش از خرید خانه ببین همسایه ات کیست.
📚 #نامه ۳۱
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
✨ وَالْحِرْفَةُ مَعَ الْعِفَّةِ خَيْرٌ مِنَ الْغِنَى مَعَ الْفُجُورِ✨
🌺درآمد (کم) همراه با پاکى و درست کارى بهتر از ثروت فراوان توأم با فجور و گناه است.
📚 #نامه ۳۱
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
1_16074637.mp3
19.92M
🌺شرح اولین خطبه نهج البلاغه
🔴 جلسه ٩_ قسمت سوم
#خطبه_١
⏲زمان:۲۰:۴۳
🎤 #استاد_محمدعلى_انصارى
@nahjol_balagheh
هدایت شده از نهج البلاغه 🇮🇷
#نهج_البلاغه
✨مَنِ اسْتَقْبلَ وُجُوهَ الاْرَاءِ عَرف مَوَاقِعَ الْخَطَإِ✨
🌺كسى كه از آراء مختلف استقبال كند (و نظرات متفاوت را بررسى نمايد) موارد خطا را خواهد شناخت
📚 #حکمت ۱۷۳
@nahjol_balagheh