در انتهای مطلب بالا که امروز در کانال منتشر شد از ستاد امربه معروف و نهی از منکر کشور درخواست شد که در مورد #کلینیک_ترک_بی_حجابی توضیحاتی برای شما که زیاد در این مورد پرسیده بودید،ارائه بدن!
جناب حجت الاسلام طاهری آکردی دبیر این ستاد در کل کشور لطف کردن و توضیحاتی برای کانال خبر فوری سری فرستادن تا از این طریق به اطلاع شما بزرگواران برسونیم که فکر میکنم خوندنش برای رفع شبهات لازم باشه 👇👇
واکنش ستاد امر به معروف به انتشار خبر «کلینیک ترک بیحجابی» در رسانهها.
برادر انقلابی و جهادی جناب اقای محمدزاده، با سلام و احترام خدمت جنابعالی و مخاطبان عزیز کانال خبر فوری سراسری و در احترام به مطالبۀ آن کانال ارزشمند توضیحاتی خدمت شما ارسال میگردد.
پس از ماجرای فتنه زن زندگی آزادی و کمرنگ شدن تب آن به مرور برخی فعالیتهای فرهنگی خودجوش در جامعه شکل گرفت که تذکر لسانی توسط مؤمنان در جامعه نمونهای از آن بود. به مرور دغدغههایی در میان مؤمنان شکل گرفت که برخی خانوادهها به ستاد مراجعه میکردند که فرزندانشان دچار شبههایی در این باره شدند. گاه خود بانوان و اقایانی که دچار سوء تفاهماتی شده بودند از ستاد خواستار مشاوره بودند. در این میان عدهای هم بودند که خود تجربه کشف حجاب داشتند و در قبال تذکر لسانی و گاه بحث و مباحثه با دینداران تغییر موضع داده و حتی محجبه به حجاب دینی شدند و خواستار کمک به ستاد جهت مشاوره به کروه اول بودند. این فعالیت الان حدود یکسال است که در دست اجراست و ثمرات بسیار داشته است.
از طرف دیگر همه معتقد بودند باید کار فرهنگی تربیتی توسط ستاد انجام شود و حتی ریاست محترم جمهور بارها گفتند که بحث را امنیتی نکنید کار فرهنگی کنید و از طرف سوم عدهای بودند بعلت فشار روانی در محیط کار و یا استهزا و تمسخر در محیطهای عمومی و حتی علمی دچار نوعی فشار روانی شده بودند و خواستار مشاوره از ستاد بودند. از طرف دیگر در جلسات متعدد با بخشهای مختلف قوه قضائیه آنان اظهار میکردند که اکر فعالیتی فرهنگی جایگزین حبس و جریمه شود بهتر است.
مجموع این موارد سبب شد ستاد امر به معروف استان تهران با هماهنگی با فراجا، قوه قضائیه و سپاه و دیگر نهادهای انقلابی طرحی را آماده نمود که از تجربه کسانیکه قبلا تجربه کشف حجاب داشتند و امروزه به حجاب شرعی اراسته شدند و توان مشاوره داشتند استفاده کند و طرح گفتگوی خود را گسترش دهد. حاصل آن شد طرح تاسیس مرکزی که بصورت جهادی با استفاده از ظرفیت نیروهای مردمی و استفاده از تجربیات کسانیکه تغییر کرده بودند محفلی برای گفتگو و بحثهای علمی و اجتماعی تهیه کنند و مقرر شد با حضور در بوستان ها و مراکز عمومی در قالب مشاوره و گفتگو، قدری از فشارهای روانی وارده بر برخی بانوان متقاضی را کم کنند. این طرح با استقبال بسیاری از خانوادهها و بانوان گرامی مواجه شد. البته موارد دیگری هم دارد که میتوانید با مراجعه به بیانیه ستاد و توضیح طرح پیگیری کنید.
تا اینجا مشکلی نبود تا اینکه برخی دوستان در ستاد امر به معروف استان تهران تصمیم گرفتند نامی متناسب با درمان معنوی فریبخوردگان فتنه اخیر یا دغذغهمندان حیا و عفاف و همچنین متقاضیان مشاوره انتخاب کنند و در جلسات تخصصی خود به نام کلینیک زیبایی اجتماعی برمحور عفاف و حجاب و کلینیک ترک بیحجابی رسیدند. تا اینجا نیز مشکلی نبود تا اینکه بدون نهایی شدن و بدون هماهنگی با ستاد مرکز و صرفاً جهت تبیین بحث، در قالب یک مصاحبه اعلام عمومی شد و همین امر تبعاتی به دنبال شد.
حال ستاد معتقد است نباید مناقشه برسر نام، سبب شود اصل محتوای کار زیبای فرهنگی و جهادی این عده نادیده گرفته شود . امروزه برخی بر سر نام قضیه مناقشه میکنند و اصل کار را نادیده میگیرند. توقع از ستاد کار فرهنگی است و چهکاری زیباتر از گفتگوی کسانیکه تجربه کشف حجاب داشتند و امروزه میخواهند ان را جبران کنند و به هموطنان خود خدمت کنند و جالبتر اینکه قوه قضاییه نیز این گفتگوها را بدل حبس و جریمه نقدی پذیرفته. پس همه کمک کنیم این کار زیبای فرهنگی تداوم یابد و ستاد نیز بر سر نام آن در حال گفتگو و جلساتی است که باید بررسی علمی شود.
ضمن اینکه در این فضا از تخصص روانشناسان و برخی کارشناسان فرهنگی هم کمک کمک گرفته میشود و صرفا کسانیکه تجریه کشف حجاب داشتند نیست.
فقط باید مواظب باشیم برخی معاندان و مخالفان ازین فرصت سواستفاده نکنند.
درهرحال ستاد امر به معروف همواره آماده شنیدن صدای دوستان و منتقدان جهت بهتر شدن کارهاست. ان شاءلله خداوند کمک کند و به همه ما توفیق خدمت خالصانه عنایت نماید
در پایان مجددا از شما مدیر انقلابی کانال خبر فوری سراسری بابت پیگیری مسأله کمال تشکر را دارم و به احترام مخاطبان محترم این کانال تلاش کردیم قدری قضیه را تبیین کنیم. ان شاءلله مورد قبول شما ومخاطبان گرامی واقع شده باشد
برادر شما محمد حسین طاهری آکردی
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر کشور
کمی طولانیه اما لطفا حوصله کنید و بخونید
چون کار بسیار ارزشمندی هست اما احساس میشه همانطور که فحوای کلام دبیر محترم ستاد هم برمیاد اسم خوبی برای این طرح انتخاب نشد لذا درخواست داریم در صورتی که مقدور هست اسم این طرح رو هم برای جلوگیری از سوءاستفاده مغرضین عوض بفرمایند.
الهی همه این عزیزان که دغدغه مند اجرای این حکم واجب الهی هستند مشمول دعای خیر حضرت زهرا (س)قرار بگیرند.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ توضیحات دکتر محمدرضا میرشمسی، معاون اجتماعی و دستگاههای حاکمیتی ستاد امر به معروف کشور درباره «کلینیک ترک بیحجابی»
🔹 منظور از کلینیک همان محلهای مشاوره است.
🔹 در این مراکز، تنها کارهای تربیتی و فرهنگی صورت میگیرد.
🔹 آقای رئیس جمهور نیز تأکید دارند که در بحث حجاب باید کار تربیتی و فرهنگی صورت بگیرد.
🔹 در این مراکز افرادی که سابقا بیحجاب بودند تجربیات خود را با دیگران به اشتراک میگذارند.
✍هر موقع هجمه های رسانه ای و ناله های شیطانی معاندین و مغرضین به سمت یک کار فرهنگی و اعتقادی زیاد شد یعنی داره خوب انجام میشه و اثر گذاری داره
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
🔴بازنشر / روضه باز حاج قاسم / ایام فاطمیه
▪️حاج قاسم،خطاب به مادران شهداء:
وقتی شما مادرها نبودید و بچههایتان در خون دست و پا میزدند، حضرت زهرا (س) را دیدم...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حال امروز امیرالمومنین علیه السلام از زبان رهبرانقلاب.....😔💔
گروه مردمی و دانشجویی «مثل هانیه» 👇
🆔️ https://eitaa.com/joinchat/2196177079C8c0a08e6b5
درست ببینیم
بعد از انتخاب آیتالله خامنهای به رهبری جمهوری اسلامی ایران، آقای هاشمی رفسنجانی در دو دورۀ متوالی بهعنوان رئیس جمهور، منتخب ملت میشود. قطعاً زاویۀ نگاه آقای هاشمی به مسائل مختلفِ حکمرانی و نوع مدیریت او، با رهبر انقلاب تفاوتهای جدی داشت، اما چون هدف رهبری حرکت انقلاب اسلامی به سمت اهداف خود است، بایستی آقای هاشمی مدیریت و از تمام ظرفیت او برای پیشرفت کشور استفاده شود.
وقتی از سال ۷۶ در دو دورۀ متوالی آقای خاتمی به عنوان رئیس جمهور، منتخب ملت میشود، باز روش رهبر انقلاب در مواجهه با او همان روش قبل است. مدیریت، همکاری، کمک بهمنظور پیشرفت کشور. اوضاع آقای خاتمی برای همه روشن است و نیاز به توضیح ندارد. این روش رهبر انقلاب در دورههای بعدی نیز ادامه مییابد، در دو دورۀ آقای احمدینژاد، در دو دورۀ آقای روحانی، در یک دورۀ ناتمام شهید رئیسی و اکنون در دورۀ مسئولیت آقای پزشکیان. روش رهبر انقلاب اختصاصی به رئیسجمهور و دولت ندارد، بلکه در مواجهه با تمام مسئولین به همین شکل بوده. آقای علی لاریجانی کاندید انتخابات ریاستجمهوری میشود، اما به دلایلی صلاحیت او برای این مسئولیت از طرف شورای نگهبان احراز نمیشود، در عین حال شایعات و تهمتهایی نیز پیرامون او مطرح میشود، رهبری ورود کرده و تذکر میدهند که آن شایعات و تهمتها بیخود است و او مظلوم واقع شده. همان که بسیاری از ما از او خوشمان نمیآمد را رهبری بهعنوان مشاور خود انتخاب میکند. آقای صادق لاریجانی به نشانۀ اعتراض به رأی شورای نگهبان از این شورا استعفا داده و اعتبارنامۀ ریاستجمهوری شهید رئیسی را امضا نمیکند، اما رهبری او را به ریاست یکی از حساسترین نهادهای کشور میگمارد، چرا؟
چرا رهبری علی لاریجانی را کنار نگذاشت؟ چرا رهبری صادق لاریجانی را رها نکرد؟ چرا رهبری به مجلس در یک دوره عنوان مجلس انقلابی میدهد و از آن عنوان هم سخت دفاع میکند؟ و چرا...
چون او حرکت کلی انقلاب را میبیند. چون پیشرفت همه جانبۀ کشور در یک فرآیند عمومی با مشارکت دولت (به معنای عامش) و ملت است. چون او آدمها را سیاه و سفید نمیبیند، به آدمها و مسائل، صفر و صدی نگاه نمیکند. جذب حداکثری و دفع حداقلی روش مدیریتی اوست.
همان عراقچیای که عدهای او را «ظریفِ دیگر» میخواندند، با سفر به بیروت، در میان بمبارانهای رژیم صهیونی، برای جمهوری اسلامی، آبرو خرید، همان قالیبافی که عدهای به او برچسب غیرانقلابی، سوءاستفادهچی، تکنوکرات و... میزدند با سفر به لبنان برای کشور آبرو خرید، همان لاریجانی که عدهای او را خائن و فلان و فلان میخواندند امروز با سفر به سوریه و لبنان برای کشور آبرو خرید.
خب حالا یعنی انتقاد نکنیم؟ ایرادها را نبینیم، انحرافها و اشتباهاهها و کوتاهیها را نبینیم؟ هیچی نگوییم؟ خفه شویم؟
نه!
همۀ اینها را ببینیم ولی نه صفر و صدی. اشتباهها را نقد کنیم اما آدمها را لِه نکنیم. مگر رهبری نقد نمیکند؟ تذکر خصوصی و عمومی نمیدهد؟ مطالبه نمیکند؟ چرا همۀ اینها را انجام میدهد، اما به روش صحیح.
@fakhrian_ir
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لابد یک سری باید باشد که آزادگان
عالم به این شعار رسیده اند:
لبیک یا حسین(ع)
خون شهدای سنی و مظلوم غزه، جهان را به این سمت برد.
https://eitaa.com/Politicalhistory
پالیزدار: مطالبی که علیه آیتالله امامی کاشانی گفتم برای جلب توجه بود
🔸عباس پالیزدار که در دهۀ ۸۰ به ایراد سخنرانیهای تند و آتشین علیه افراد معروف و مشهور شده بود در یکی دیگر از اظهارات خلاف واقع خود علیه آیتالله امامی کاشانی مطالبی را عنوان کرده بود.
🔹پالیزدار در صحن دادگاه و همچنین جلسۀ بازپرسی و در صفحۀ ۱۰۴ پرونده ضمن اقرار به اشتباهات صورتگرفته در سخنرانیهای خود علیه مرحوم آیتالله امامی کاشانی میگوید: «معادن سنگ مرمر دهبید فارس و یا معدن قاسمزغالی متعلق به مجتمع توانبخشی حضرت ولیعصر(عج) بود و وقفنامۀ سازمان اوقاف و امور خیریه را داشت.
🔹آقای امامی کاشانی هیچ انتفاعی در آن مجتمع نداشت و مطالب جنجالی که از طرف من ایراد شد و شخصیت ایشان را مورد بیحرمتی قرار داد تحت تاثیر جو عمومی و جهت جلب توجه دانشجویان بود.
🔹پس از بررسی مطالب، متوجه نادرستبودن مطالب منتسب به ایشان شدم و از محضر ایشان عذرخواهم.
🔹شخص ایشان هیچگونه نفع شخصی در این موقوفات نداشته و بنده تصور کرده بودم که این موقوفات از املاک شخصی ایشان است».
@Farsna
❇️درباره انتخاب آقای دکتر لاریجانی برای مذاکره با سوریه( ۱)
آقای لاریجانی برای مذاکره با بشاراسد رفتند سوریه .در رسانه ها آمده مشاور رهبری رفتند سوریه.
یکی از رسانه ای ها هم نوشته بود :
"آقا مثل ما نیستند.دایره انقلابیگری رو تنگ نمیگیرند!!!"
منظورشون این بود که آقای لاریجانی هم انقلابیاند به خاطر این آقا فرستادنشون مذاکره.
درباره این سفر چند نکته وجود دارد.
اول👇
به خیال نویسنده همه تصمیمات رهبری صرفا دیدگاه شخصی ایشون هست یا همه مشاورهای آقا همفکرهای صد در صدی آقاهستن.رهبری یه جایگاهه که در بسیاری از مسائل با سایر جایگاه های نظام مشورت می کنن وخیلی وقتا با دیدگاه "اکثریت مسوولین نظام" همراهی می کنن.مثل برجام ومذاکرات هسته ای و چندین مساله دیگه که حتی برخلاف نظر شخصی شون برای عبرت گرفتن مسوولین و اتمام حجت با ملت از طریق قید کردن شروطی با تصمیمات دیگر مسوولین نظام همراهی کردند که البته مسوولین آن خطوط قرمز را هم رعایت نکردند.
پس بعضی ماموریت های اشخاص می تونه بخاطر پیشنهاد یا درخواست ومشورت و همفکری مسوولین دولتی یا در راستای هماهنگی با گفتمان غالب در بین مجموعه مسوولین دولتی و مجلس و...باشه
سوم
مواردی وجود داره که شخص چندان هم طبق ملاک و شاخص هایی که رهبری درباره انقلابی گری گفتند ،انقلابی نیست اما آقا بهش ماموریت دادن.
کمال خرازی اصلاح طلب رو که در دولت خاتمی دنبال مذاکره و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی بود و آقا مخالفت می کردن با سیاست هاشون.آقا اون دوران انتقادهای زیادی کردن از دولت خاتمی اما الان خرازی رو به عنوان عضو شورای راهبردی سیاست خارجه منصوبش کردن.رئیسشه و سیاست های کلی وزارت خارجه نظام رو تعیین می کنه و گاهی هممیره مذاکره!مثال دوم آقای ولایتی . که در انتخابات۹۲اون حرفای نادرست و بر خلاف امنیت و مصالح ملی رو درباره سیاست خارجه نظام زد باعث پیروزی حسن روحانی شد که آقا بعد از انتخابات علنی جواب حرف غلطش رو دادن اما همونو به عنوان مشاور رهبری در زمان دولت روحانی می فرستادنش مذاکره با کشورها!خب اینا یعنی آقای ولایتی و خرازی طبق چترچوب و شاخص های رهبری انقلابی اند؟!یا مثلا اگه کسی ازشون انتقاد کرد ضدولایت و ضدرهبریه؟
تحلیلش چیه 👇
یادداشت بعد را ملاحظه کنید
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam
❇️درباره سفر آقای لاریجانی ۲
تحلیل این انتخاب
آقا یک حداقل یا کف رو دارند مسولینی که
۱.اون #حداقل هارو دارا باشند و
۲. تجربه ی در حیطه ای مهم مخصوصا در سطح مذاکرات دارند
می فرستند ماموریت.
👈اینطور هم از رادیکال و اپوزیسیون شدن شون جلوگیری می کنند هم از توانمندی شان استفاده می کنند تا به هدر نروند.برای دولت پزشکیان هم خوب است که آقای لاریجانی یک ماموریت یا مذاکره ای بروند تا از حجم انتقادهای حامیان ایشان کم شود.
من انتخاب افراد را با گفتمان دولت ها بی ارتباط نمی دانم. آقا تا جای ممکن در تصمیمات تنش و تقابل و هزینه با دولت ها را کم می خواهند.در عین حال ماموریت هم انجام شود.دوران دولت کنونی که رئیسش نه ضدانقلاب و نه انقلابی است مشاورین بینابینی رهبری برای مذاکرات هزینه کمتری دارند.
چون اولا با گفتمان دولت تناسب بیشتری دارند و باعث جدال و کشمکش داخلی نمی شوند.دوم بی تجربه همنیستند از طرفی به عنوان نماینده رهبری نه رئیس قوه مذاکره می کنند پس نمی توانند که منافع ملی را نادیده بگیرند.چون افراد وقتی در یک مسئولیت کوچکتر هستند احتمال تصمیمهای ضدمنافع ملی در آنها کمتر است در جایگاه مشاور اختیارات بسیار کمتری دارند برخلاف جایگاه ریاست قوه که دستشان بازتر است.
از طرفی آقا چند مشاور دارند که در زمینه مذاکره تجربه دارند. آقایان شمخانی،جلیلی،لاریجانی ولایتی.آقای ولایتی که کهولت وکسالت دارند.دکتر جلیلی انقلابی اند و با گفتمان دولت تناسبی ندارند. رقیب پزشکیان بودند و دولت احتمالا اگر ایشان وارد مذاکره شوند مانع تراشی می کنند.نزدیکترین به گفتمان دولت کنونی که نه ضدانقلاب اند نه انقلابی آقای لاریجانی اند .
آقای لاریجانی به چند دلیل گزینش شدند:
۱.تجربه مذاکره دارند چون دبیر شورای امنیت ملی بوده و زیاد مذاکره کرده
۲.طرف مذاکره خودی است نه آمریکا.
۳. ایشان نه در قامت رئیس یک قوه با اختیارات تام بلکه در قامت نمایندهای با اختیارات بسیار محدود و تابع نظام مذاکره میکنند.
۴.الان بدنه مهمی از نظام شامل دولت ومجلس و...نسبت به مسائل کلان دیدگاه خاص وفاقی دارند.ترکیبی از مذاکره و گاهی مقاومت. بینابینی اند.آقای لاریجانی مشاور آقا دیدگاه بینابینی این طیف سیاسی را که الان غلبه دارند می توانند در مذاکرات نمایندگی کنند.
۵.اخیرا موضع خوبی در قبال مقاومت گرفتند.پس برای مذاکره از طرف نظام بد نیستند.
۶.ایشان الان مسوولیت خاصی ندارند و بهتر است که بعد از آن موضع گیری خوب در فضای سیاست کنشگری داشته باشند تا به حاشیه نروند و رادیکال نشوند.
وگرنه که خود آقا بارها و همین امسال در دیدار با مجلس تلویحا از عملکرد های ایشان دردوره ریاست مجلس انتقاد کردند.تصویب ۲۰دقیقه ای برجام و ...
اما
آقا مثل ما نیستند که محو در اشخاص باشند به نحوی که اشتباهات آنها را توجیه کنند واز آنها انتقاد نکنند. در عین حال مثل بعضی از ما هم نیستند که فکر می کنیم اگر کسی مناسب ریاست یک قوه نیست مناسب هیچ مسوولیت و ماموریت دیگری هم نیست.
ایشان متناسب با گفتمان دولتها از ظرفیت افراد و مشاورینی که همفکر آنها در دولتها هستند استفاده می کنند مخصوصا اگر تجربه ای در زمینه ی سیاست خارجه داشته باشند.که عدد باتجربه های مذاکرات بسیار کم است.این شطرنج و مهارت آقاست.ربطی به تنگ و گشادی دایره انقلابی گری هم ندارد.
🔹فتح قلم🔹
https://eitaa.com/fatheGhalam