7⃣ اصلاح فرد و اجتماع
جامعهای که به دین پایبند نباشد، واقع بینی و روشنفکری را از دست میدهد و عمر گرانمایه خود را درگمراهی و ظاهربینی و غفلت میگذراند، عقل را زیر پا گذاشته، و چون حیوانات، کوتاه نظر و بیخرد زندگی میکند. دچار زشتی اخلاق و پستی کردار میشود و بدین ترتیب، به کلی امتیازات انسانی را از دست میدهد.
چنین جامعهای گذشته از اینکه به سعادت ابدی و کمال نهایی خود نمیرسد، در زندگانی کوتاه و زودگذر این جهان نیز، نتایج شوم و آثار ناگوار انحرافات و کجرویهای خود را دیده و دیر یا زود چوب غفلت خود را خواهد خورد و به روشنی خواهد فهمید که تنها راه سعادت، همان دین و ایمان به خدا بوده است و سرانجام ازکردار خود پشیمان خواهد شد.[17]
9)
8⃣همبستگی اجتماعی:
همبستگی و وفاق، اساس یک زندگی اجتماعی است و زوال آن موجب فروریزی ساخت جامعه و از همپاشیدگی حیات اجتماعی میشود. از طرفی هرفردی براساس غریزه خویشتندوستی، نفع خویش را میطلبد، گرچه به ضرر دیگران بینجامد و این حالت غریزی، موجب اختلاف و درگیری است. دین با تبیین حیات و مقدمه خواندن آن برای زندگی اخروی و نیز دعوت به گرایشهای معنوی وتربیت ویژه اخلاقی، این انسجام و همبستگی را فراهم میآورد.
برادرى و احساس اشتراک بر محور دیندارى سامان مىیابد. دورکیم، جامعه شناس مشهور مىنویسد: «مناسک دین براى کارکرد درست زندگى اخلاقى ما، به همان اندازه ضرورىاند که خوراک براى نگه داشتن زندگى جسمانى ما ضرورت دارد، زیرا از طریق همین مناسک است که گروه خود را تایید و حفظ مىکند.[18]
10)
9⃣ جبران کاستی های دنیای مدرن
علوم طبیعى با تمام پیشرفتهاى گستردهاش، از پاسخگویى به نیازهاى غیر طبیعى انسان عاجز است و تنها از دین مىتوان انتظار داشت تا نیازهاى ماوراى طبیعى آدمى را برآورده کند. علامه طباطبایى مىنویسد: «درست است که علوم طبیعى چراغى است روشن که بخشى از مجهولات را از تاریکى درآورده و براى انسان معلوم مىسازد ولى چراغى است که براى هر تاریکى سودى نمىبخشد.
از فن روانشناسى حل مسایل فلکى را نمىتوان توقع داشت، از یک پزشک حل مشکلات یک نفر مهندس راه بر نمىآید و بالاخره علومى که از طبیعت بحث مىنماید اصلا از مسایل ماورالطبیعه و مطالب معنوى و روحى بیگانه بوده و توانایى بررسى این گونه مقاصدى که انسان با نهاد و فطرت خدادادى خود خواستار کشف آنها است، ندارد.[19]
11)
🔟 تفسیر خوشبینانه از مرگ
بسیاری از افراد از مرگ نگرانند. اضطراب آنان به دلیل این امور است: خود مردن، از دست دادن چیزهای خوب در زندگی، و اطمینان نداشتن به آنچه قرار است بعد از مرگ رخ دهد. در اینجاست که دین تفسیری خوشبینانه از مرگ به دست می دهد و آنرا نه نابودی و از بین رفتن، که انتقال از یک نوع زندگی موقت به نوع دیگری از زندگی که همیشگی وابدی است، تلقی میکند.[20]
12)
💠غرب و آثار زیان بار تکیه افراطی بر علم و عقل و گریز از دین
1⃣ پوچ گرایی، اضطراب و احساس تنهایی:
شهید مطهری در این باره میفرماید: امروز غالبا دریافتهاند که علم گرایی محض از ساختن انسان تمام ناتوان است. علم خالص انسان تک ساحتی می سازد نه انسان چند ساحتی. امروزه هم دریافته اند که عصر علم محض به پایان رسیده و یک خلأ آرمانی جامعه ها را تهدید میکند.
به گفته اریک فروم، رشد فن آوری نتوانسته است انسان را به آرامش روانی برساند که مهمترین بنیاد سلامت از دیدگاه سازمان بهداشت جهانی است و نخستین گام در زندگی سعادتمندانه است. بلکه بر عکس آرامش را از او گرفته است.
13)
2⃣ خستگی روحی و احساس خلأ معنوی و اخلاقی
علم و فن آوری و بهرههای مادی آن از ارضای نیازهای فطری و معنوی انسان عاجزند، همین امر سبب روی آوردن بسیاری به دین شده است.
انسان معاصر با وجود برخورداری از دانش تجربی و عقل، آن را برای هدایت اخلاقی و معنوی و پاسخگویی به نیاز فطری خود ناکافی می بیند، از اینرو جمع کثیری از نسل جدید اندیشه وران غربی اعتراف کردهاند که « ماره گم کردگانی هستیم که ورای خود و آرای ضعیف خود در جستجوی کانونهایی هستیم که رفتار و اندیشه ما را به سلاح اخلاق و معنویت مجهز سازد»[21]
14)
3⃣ ناتوانی در حل معظلات بشر معاصر
طی دههای اخیر، بسیاری از اندیشه وران غربی توصیف علم تجربی بهعنوان تنها راه کشف مجهولات بشری را سخنی ناصواب و خلاف واقع شمردند.
برای مثال به اظهار ریچارد، استاد علم مصالح و مهندس برق «یکی از شدیدترین دروغ هایی که تاکنون تقریبا در همه جهان پذیرفته شده، این است که روش علمی تنها راه مطمئن به سوی حقیقت است.»[22]
4⃣افزایش تبهکاری
علوم تجربی حداکثر توان فراهم سازی رفاه را دارد، ولی این امر برای ایجاد جامعه سالم و پویا کافی نیست، بلکه اگر هدایت نشود منشأ افزایش تبهکاری است.
بر پایه تحقیقاتی که در یک کشور صنعتی جهان انجام گرفته، روشن شده است که افزایش تبهکاری در نتیجه فقر و عقب ماندگی مردم کشورها نبوده، بلکه در پی رفاه جوامع صنعتی و سیستمهای دموکراسی غربی ایجاد میشود.[23]
15)
5⃣ حیرت و سرگردانی
قرآن کریم در این زمینه میفرماید: «کسانی که ایمان به آخرت ندارنداعمال بدشان را برای آنان زینت می دهیم بطوری که سرگردان میشوند.»[24]
🔻🔻منابع :
📚[1]. ابن منظور، لسان العرب، بیروت. 1408ق، ج4، ص460
📚[2]. ر.ک: هادوی مقدم، مهدی، مبانی کلامی اجتهاد. قم، چاپ اول، 1377، ص382
📚[3]. عبدالله، جوادی آملی، شریعت در آینه معرفت، قم، مرکز نشر فرهنگی رجا، چاپ اول، 1372، ص93
📚[4]. مصباح یزدی، محمدتقی، آموزش عقاید، تهران: شرکت چاپ و نشر بین ااملل، 1377، ص11
📚[5]. فنائی، ابوالقاسم، «انتظار بشر از دین، درنگی در صورت مسأله»، مجله نقد و نظر، سال دوم، شماره 7 8، تابستان وپاییز 1375، ص 279 312.
📚[6]. سروش، عبدالکریم، آن که به نام بازرگان بود نه به صفت، مجله کیان، ش 28 و 48، مدارا و مدیریت، ص 135
📚[7] . سروش، عبدالکریم، بسط تجربه نبوی ، مقالات « دین اقلی و اکثری » و « ذاتی و عرضی دین »، تهران: صراط، 1377.
📚[8]. اتیل ژیلسون، عقل و وحی در قرون وسطی، ترجمه شهرام پازوکی، تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، 1371، ص 2 و 5.
📚[9]. در دیدگاه آخرت گرا از نظر دانشمندان مسلمان نقش دین در حیات دنیوی و معیشت این جهانی به صورت امری طفیلی و بالعرض می شود که در دعوت انبیا جایگاه عمده ای ندارد. اما نظریه آخرت گرایانه نزد برخی از معاصران مفهوم دیگری دارد:دین فقط برای آخرت است و امور مربوط به عالم سیاست، حکومت، قدرت، اقتصاد، فرهنگ و... به خود مردم وانهاده شده است و تمام سخنان دین به عالم بعد از مرگ مربوط است. (فرامرز قراملکی، احد، مبانی جهت گیری دعوت انبیا، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، چاپ اول، 1376، ص 90)
📚[10]. فنائی، ابوالقاسم، پیشین، ص 279-312
📚[11]. قدردان قراملکی، محمد حسن، «فلسفه نیاز به دین و پیامبران»، فصلنامه قبسات، 1382، ش27.
📚[12]. سوره رعد28 «آگاه باشید تنها با یاد خدا دلها آرامش می یابد.»
📚[13]. آذربایجانی، مسعود و موسوی اصل، سید مهدی، در آمدی بر روانشناسی دین، 1385، تهران: مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی سمت، چاپ اول، ص152- 151.
📚[14]. طوسی، خواجه نصیرالدین، تلخیص المحصل، تهران، انتشارات اسلامی، ص363
📚[15]. سوره ق آیه16
📚[16]. جوادی آملی، عبدالله، انتظار بشر از دین، پیشین، ص41تا47
📚[17] آموزش دین، جمع آوری و تنظیم از: سید مهدی آیت الهی، قم، جهان آراء، ص 25.
📚[18]. همیلتون، ملکم، جامعه شناسی دین، ترجمه محسن ثلاثی، تهران، مؤسسه فرهنگی انتشاراتی تبیان، 1381، ج 2، ص 179.
📚[19]. طباطبایى، محمد حسین، فرازهایى از اسلام، ص 8.
📚[20]. در آمدی بر روانشناسی دین، پیشین، ص159
📚[21]. صفاوردی، سوسن، رستاخیزی در تاریکی، ص69. به نقل از: ساجدی، ابولفضل، دین و دنیای مدرن، قم، انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، 1378، ص109
📚[22]. مهری، حسین، صدای پای دگرگونی، ص71. به نقل از: ساجدی، ابولفضل، دین و دنیای مدرن، قم، انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی، 1378، ص109
📚[23]. همان، ص108 - 118
📚[24]. نمل، آیه 4.
✍نویسنده : سيده معصومه جوادي زاويه
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹وظیفه افراد
در جامعه
👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
سیل چشمانم باز از فراقت جاریست
خستہ ام باز بیا جمعہ ها تڪراریست
در پے قافیہ ها چہ پریشان ماندم
قافیہ در شعرم با حضورت جاریست
بہ هوایت آقا بغض ڪرده شعرم
آسمانش انگار نم نمڪ بارانیست
دل من پر غصہ حال شعرم خوش نیست
نفسے مانده فقط جاے شڪرش باقیست
در فراغت آقا چشم در راهم من....
گرچہ این جمعہ همان جمعہ تڪراریست
#اللﮩـم_عجـل_لولیـڪ_الفـرجــــ
@ala_allah
💢شیعیان باید در شب و روز جمعه گوش به زنگ باشند که شاید ندای ظهور حضرت بقیة الله ارواحنافداه بلند بشود. لذا بچه هایتان را هم به گوش به زنگ بودن عادت بدهید.
در زیارت روز جمعه به حضرت عرض می کنیم: «هذا یوم الجمعه و هو یومک المتوقع فیه ظهورک» یعنی این روز جمعه است و آن روز شماست که توقع بیشتری برای ظهور شما هست.
⤴️آیت الله ابطحی رحمة الله علیه
@ala_allah
#تلنگر_و_تفکر
💢حواستان باشد. دور امام زمان ارواحنافداه خیلی خلوت است.
امام زمانِ ما غم و غصّهی تنهایی و غربت زیاد دارند.
⚠️مبادا شیطان شما را جدا کند، مبادا دنیا در نزدتان زینت پیدا کند، مبادا آداب و رسوم، و افکار و خیال باطل، شما را ببرد.!!!!!
⤴️استاد اخلاق حاج آقا زعفری زاده
@ala_allah
4_5859655617446152806.mp3
1.4M
🔊🔉نواهنگ فوق العاده محشر
بسیار زیبا و فوق العاده عالی
من سر قرارم تو کجایی؟؟؟
با صدای حاج امیر کرمانشاهی
🎼یا صاحب الزمان
یه کربلا میخوام بگو باشه
همراه رفیقام بگو باشه
میشه تو هم باشی
باهم باشیم
تعبیر بشه رویام
بگو باشه
#بحق_الزینب_عجل_لولیک_الفرج
#بحق_الزینب_عجل_لولیک_الفرج
#بحق_الزینب_عجل_لولیک_الفرج
#پیشنهاد_دانلود 👌👌👌👌👌
⤴️از دست ندیها
✨✨✨✨✨✨✨✨
👆👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
#ولادت_عمه_ی_سادات_مبارک
وقتی حضرت علی (ع) و حضرت فاطمه زهرا (س) با هم ازدواج کردند،صاحب پنج فرزند به نام های حسن، حسین، زینب، ام كلثوم و محسن شدند.
حضرت زینب(س)،سومین فرزند آنها بود.زینب،به معنی زینت پدر است و این نام از طرف خداوند برای او انتخاب شد.زینب پنج سال بیشتر نداشت که پدر بزرگ اش،حضرت محمد(ص) را از دست داد.حضرت فاطمه(س) بعد از پدر گرامی اش چند ماهی بیشتر در این دنیا نماند بنابراین زینب از محبتهای مادری هم زیاد بهره ای نبرد.بعد از مادر،پدرش علی(ع) و برادرانش حسن(ع) و حسین(ع) تربیت او را به عهده گرفتند.
زینب(س) به برادرانش علاقه زیادی داشت و موقعی که می خواست ازدواج کند،با خواستگارش، عبدالله بن جعفر شرط کرد که او را از برادرش،امام حسین جدا نکند. بانوی بزرگ اسلام زینب كبری(س)حدود سی و پنج سال داشت كه پدرش علی(ع) به شهادت رسید. شهادت امیرالمؤمنین و جدایی زینب از پدر بسیار سخت بود.
او بعد از وفات پدر بزرگش رسول خدا و شهادت مادرش فاطمه زهرا (س) دل به پدر بسته بود.پس از آن،در سال های بعد،شهادت مظلومانه برادران عزیزش را به چشم خود دید و اشك غم از دیدگانش جاری شد و روحش آزرده شد اما این مصیبتها،دردها،رنجها و غمهای عظیم اراده او را ضعیف نکرد.او با صبرش،موجب افتخار و سرافرازی خاندان نبوت و ولایت شد.در روز عاشورا به خاطر فداكاریها و پرستاری های زیبایش از امام سجاد(ع) که در آن زمان بیمار بودند،و مجروحین دشت کربلا،نامش در تاریخ جاودان گشت و روز ولادت او را به نام روز پرستار نامگذاری کردند
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹در روز ولادتِ تو ای ماهِ دمشق،جایِ همهیِ مدافعانت خالی..
🔹وقتی به جهاد فراخوانده میشدند، سراسیمه و مشتاقانه به سمت آن میرفتند
🔹جایگاه شهدای مدافع حرم در کلام امیرمومنان❤️ علی علیه السلام
🌺میلاد حضرت زینب سلام علیکم الله علیها و روز پرستار گرامی باد🌺
👆👆👆👆👆👆👆
👌👌👌👌👌👌👌
✅✅✅✅✅✅✅
@ala_allah
🌼راهکارهایی برای غافل نشدن از #نماز_اول_وقت
💠 دائم الوضو بودن
خیلی وقتها یکی از عوامل پنهان تأخیر در #نماز نداشتن وضو هست، مخصوصاً برای وقتهایی که خونه نیستیم.
💠الگوگیری از خانواده
اگه میخوایم بچههامون اهل #نماز_اول_وقت باشند،باید اول سجاده خودمون رو پهن کنیم وبرنامههایی مثل خرید، مطالعه،بازی،مهمونی وغذا رو باوقت اذان هماهنگ کنیم.
💠بلند اذان گفتن و #نماز جماعت خوندن در خونه
این روش هم ما رو و هم باقی اهل خونه رو تشویق به #نماز_اول_وقت میکنه.اذان گفتن رو هم میشه بعنوان یک مسئولیت بین افراد خانواده تقسیم کرد.
💠رفیقِ #نماز_اول_وقت خوان
رفیق خوب حال آدم روخوب میکنه و عادتهای خوب یادمون میده.میشه با جمعی ازدوستان قرار بذاریم و وقت #نماز همدیگر روخبر کنیم.
💠خوندن کتاب درباره اهمیت #نماز_اول_وقت
کتاب«چگونه یک #نماز خوب بخوانیم»از آقای پناهیان،به خیلی از دوستان کمک کرده تا با #نماز_اول_وقت رفیق باشند.
💠دنبال کردن سخن بزرگان
آیتالله بهجت درباره #نماز_اول_وقت میگفتن« #نماز مثل لیموشیرینه. اگه از اول وقتش بگذره، تلخ میشه» همین یک تلنگر هست که شیرینی عبادت رو با تلخی #نماز دیروقت عوض نکنیم.
@ala_allah
🌴اقامه #نماز وترویج
این عبادت حیاتبخش 🌴
ما مسلمانان که به معاد اعتقاد داریم باید از رهگذر مسئولیت و امکانات و قدرتی که در اختیار داریم، هوشمندانه توشه و ذخیرهای برای آخرت خود از پیش بفرستیم و دستخالی به دیدار معبود نرویم،
آنگونه که قرآن مجید میفرماید:
«قَدِّمُوا لِأَنْفُسِکُمْ»
(بقره، ۲۲۳)
🍁و در آیه دیگر تأکید میکند:
«تَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَیْرَ الزَّادِ التَّقْوی»
(بقره، ۱۹۷)
✍بنابراین اقامه #نماز باید مقصد_اعلای ما باشد و همانگونه که مقام معظم رهبری (مدظلهالعالی) فرمودهاند در این مسیرشایسته است که همه با هم کاستیها را جبران کنیم
@ala_allah
زینت خانه ی مهتاب به دنیا آمد
زینب⚘ حضرت ارباب به دنیا آمد
بهترین خوبترین خواهر دنیا آمد
حضرت فاطمه ی⚘ دیگر دنیا آمد
https://digipostal.ir/nurseday5
@ala_allah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبح علی الطلوع سلامٌ علی الحسین😍
بالدمِ والدُموع سلامٌ علی الحسین 😍
این عین عاشقی ست که هر روز میشود
با نامتان شروع سلامٌ علی الحسین 😍
#صلی_الله_علیک_یااباعبدالله✋
☀️☀️☀️☀️
@ala_allah
صبح را آغاز میکنیم
با نام خدایی که همین نزدیکیهاست
خدائی که در تار و پود ماست
یاد خدا آرام بخش دلهاست
روزت را متبرک كن با نام و ياد خدا
خدا صداى بندههايش را دوست دارد
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃
🌸 الهـی بـه امیـد تــو 🌸
@ala_allah
🍀 مادرها به وقتش بچه را از شیر میگیرند، ولی بچه مدام اشک میریزد، اما مادر اعتنایی نمیکند،
🍼 بچه خبر ندارد که این مادر مهربان میخواهد در برابرش سفرههایی از غذاهای رنگین پهن کند...
🍀 درست مانند انسانی که وقتی خداوند از او چیزی را میگیرد ناله میکند و ناسپاسی می کند
👌 گاهی گرفتن یک نعمت نویدبخش دادن نعمت بزرگتر است و در حقیقت از سر لطف خدا ست نه بخل و ...
🔺 فقط باید کمی صبور بود و به خدا اعتماد کرد.
@ala_allah
وقتی صبرت سر اومد و طاقتت کم شد
رو به خدا مدام در دلت بگو:
اراده ی تو، نه اراده من
به طریق تو، نه به طریق من
به وقت تو، نه به وقت من
@ala_allah
💐از رسول الله پرسیدند:
چرا دعا می کنیم ولی مستجاب نمی شود؟ در حالی که خداوند متعال فرموده است:
« بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را »
حضرت فرمودند:
چون ده چیز قلب های شما را میرانده است:
1_خدا را شناختید ولی اطاعت نکردید،
2_قرآن را قرائت کردید ولی عمل نکردید،
3_ادعای محبت رسول خدا را دارید
ولی با اولاد او دشمنی کردید،
4_ادعای دشمنی شیطان دارید ولی از او پیروی کردید،
5_ادعا می کنید بهشت را دوست دارید
ولی برای آن تلاش نمی کنید،
6_ادعا می کنید از آتش می ترسید
ولی بدن خود را در آن می اندازید،
7_به جای عیب خود به عیب دیگران پرداختید،
8_ادعا کردید دنیا را دوست ندارید
ولی به جمع اموال پرداختید،
9_به مرگ اعتراف می کنید ولی
برای آن آماده نیستید،
10_مردگان را دفن کردید ولی عبرت نگرفتید.
بنابراین دعای شما مستجاب نمی شود
▫️مواعظ العددیه جلد ۲▫️
@ala_allah
✅چرا دعای ما مستجاب نمی شود؟
✍امام صادق (عليه السّلام) :
در بنى اسرائيل مردى بود كه سه سال پيوسته دعا می كرد تا خداوند پسرى به او روزى كند ، ولی هنگامی كه ديد خدای متعال دعای او را مستجاب نمی کند ، گفت : پروردگارا ! آيا من از شما دورم که سخنم را نمی شنوى ، يا به من نزديكى ولی پاسخم را نمی دهى ؟ ! كسى به خوابش آمد و به او گفت : تو سه سال خدا را با زبانی بدگو ، قلبی سركش و ناپاک ، و با نيتى نادرست خوانده ای ؛ پس بايد فحش و بدگویی را ترک ، قلبت را از گناهان خالی ، و نيتت را درست کنی ، تا دعایت مستجاب شود
«... إِنَّكَ تَدْعُو اللَّهَ عَزَّ وَجَلَّ مُنْذُ ثَلَاثِ سِنِينَ : بِلِسَانٍ بَذِيءٍ ، وَ قَلْبٍ عَاتٍ غَيْرِ تَقِيٍّ ، وَ نِيَّةٍ غَيْرِ صَادِقَةٍ ... » .
💥امام صادق ( علیه السلام ) فرمود :
آن مرد به این دستور عمل كرد ، سپس دعا كرد و خداوند نیز پسری را روزی او قرار داد .
📚الكافي ، ج ۲ ، ص ۳۲۴
@ala_allah
⤵️حاج آقا قرائتی :
ما وظیفه داریم دعاکنیم،چه اجابت بشه چه نشه...اگر دست بندازی تو آب همیشه نمیتونی چیزی بالا بیاری دعا هم همینطوره قرار نیس هرچی بخوای از خدا بهت بده ادعونی یعنی منو بخوان تا اجابتت کنم نه اینکه هم به من بگی هم به دیگران رو بزنی! ادعونی یعنی اونچه که صلاحمه بهم بده ... یه جا خدا میگه استجب لکم بخوان تا اجابتت کنم... یه جا میگه استجیبوا لله و للرسول تو هم خدا و رسول اجابت کن تا اجابتت کنم...
در دعا تکلیف مشخص نکن! حضرت یوسف گفت خدایا زندان بهتره واسه من تا اینکه اسیر دام زنان بشم! یوسف تو زندان فهمید با دعایی که خودش کرده افتاده زندان... بایدمیگفت خدایا نجاتم بده از شر زنان! حضرت موسی گفت خدایا من به خیری که ازجانب تو بهم برسه نیازمندم. خدا جریان طوری چید بخاطر آب دادن به بزغاله ها هم صاحب زن شد، هم مسکن، هم شغل، هم سرمایه، هم امنیت... موسی بخاطر خدا رفت جلو کمک دختران شعیب کرد خدا هم کمکش کرد همه چی بهش داد.
این یه قانونه إن تنصرالله....ینصرکم خدارو یاری کن تا خدا یاریت کنه... مهمان تکریم کن، آبگوشت نذار جلوش... حضرت ابراهیم برای دو نفر گوساله چاق کشت وآب بهشون داد پرسیدند ازحضرت سوره طولانی در نمازبخونیم بهتره یا قنوت طول بدیم؟ فرمود سوره کوچک بخون ولی قنوت طول بده... دعا مغز عبادته هنگام دعا دستت بیار بالا ده بار بگو یا رب که اجابت نزدیکه....
💥حدیث داریم از دعا خسته نشو یا اجابت شود. یا مشابهش بهت میدن. یا دفع بلا میکنن. یا اونو به نسلت میدن.یا بجاش نسل صالح میدن. یا ذخیره آخرت میکنن. یا کفاره گناهات میکنن. و قیامت که میبینی چی بجای دعاهای اجابت نشدت دادن آرزو میکنی ایکاش هیچ حاجتم نمیدادن... هیچ دعایی پیش خدا گم نمیشه! تو صلاح خودتو نمیدونی همیشه بگو خدایا اگر اینکار خیرداره برام بده...
@ala_allah