فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات_1400
🔸جلیلی: موانع جهش کشور نباید بهانه ای برای کم کاری رئیس جمهور باشد.
🎥سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری: رئیس جمهور باید برنامه هایی برای خنثی سازی برنامه های دشمنان در راه استفاده از امکانات کشور داشته باشد.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
🔴وزیر اقتصاد: بانک مرکزی از ۳ مسیر به بورس آسیب زد
🔹در ابتدای سال ۹۹ نرخ سود بین بانکی حدود ۹ درصد بود که در همان مقطع رشد بازار سهام آغاز شده است اما در اواخر خرداد به صورت ناگهانی نرخ سود بین بانکی تقریبا دو برابر شد و به حدود ۱۸ تا ۱۹ درصد رسید.
🔹این موضوع یک سیگنال منفی برای بازارهای مالی محسوب میشود و تنها محدود به اقتصاد ایران نیست.
🔹در سال ۹۹ نه تنها نرخ سود بین بانکی تغییر کرد بلکه نرخ سود سپردههای یکساله از ۱۵ درصد به ۱۶ درصد افزایش یافت، از سوی دیگر با وجود آنکه تاکنون به سپردههای دو ساله برای بانکها تعیین نشده بود، بانک مرکزی مجوز ایجاد سپردههای دو ساله با نرخ ۱۸ درصد را صادر کرد.
🔹آنچه واضح است که بازارهای مالی از جمله بورس به شدت نسبت به نرخ بهره حساس هستند و با کوچکترین تغییری سیگنال منفی و یا مثبت دریافت میکنند.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
🔰 #تحلیل_و_تبیین | گزارش مهم سایت KHAMENEI.IR درباره شیوه رفتاری و مشی سیاسی رهبرانقلاب درباره افراد فعال در عرصه انتخابات
🔻 منطق رهبری انقلاب اسلامی، «انجام تکلیف بر مبنای حجت عندالله» است و این موضوع، یک حقیقت مطلق و شامل است.
🔸️پاسخ رهبر انقلاب به مشورت حجتالاسلام سیدحسن خمینی بدلیل اصرار وی و نه یک کنش سیاسی بلکه یک مخاطبه ایمانی-عاطفی و در مقام خیرخواهی بود.
🔹آنچه در جلسهی درس خارج فقه مهرماه۹۵ منتشر شد نیز از حکم مشابهی برخوردار است. رفتاری که نه از جایگاه کنش روزمره کنشگران سیاسی، بلکه از جایگاه پاسخگویی در برابر خداوند متعال پیرامون آن چیزی بود که درست و صلاح تشخیص داده بودند بدون اینکه امر و نهی در کار باشد.
🔸️احترام ایشان به ساختارهای قانونی بهحدی است که حتی در پاسخ به درخواست شورای نگهبان نسبتبه صلاحیت داوطلبان هم صریحا عنوان داشتهاند که بنای دخالت ندارند.
🔹️از نگاه حضرت آیتالله خامنهای احترام و حفظ حرمت ساختارهای قانونی در کنار تقویت قدرت تحلیل و تشخیص مردم خود ضامن بقاء و ادامهی انقلاب است بدون آنکه نیازی به ورود و دخل و تصرف در ساختارها یا تشخیص مردم باشد.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 #فوری | درخواست آیت اللّٰه رئیسی برای انعکاس این مصاحبه در رسانه ها
🔺 روایت سید ابراهیم رئیسی از فاجعه در اختصاص ارز دولتی/ ما با بدهکاران بانکی برخورد کردیم، چرا شما از اعلام اسامی میترسید؟
➕اسامی ۱۷ هزار نفر نقاش، بقال، کارتن خواب، خانم خانه دار و... را برای مشخص شدن تکلیف ۲۰ میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ تومانی برنگشته اعلام کردند!
➕نسبت به دستگیری و عودت پول این ۱۱ نفر ما اقدام کردیم، چرا اینها از اعلام اسامیشان میترسند؟!
➕بعضی از این ۱۱ نفر از معروفها هستند و نامشان هم رسانهای شده است!
در انتظار ظهور آقایمون ومولایمان امام زمان عج الله تعالی فرجه
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری
چون تحریم هست؛
همهی بیکفایتیها هم، موجّه است ❗️
#انتخابات_۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️توی یه دقیقه همتی نابود شد 😂
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
💢 اگر کوتاهی کنیم در تمام سیئات آنها شریک هستیم. همانگونه که در مناظره ها مشهود است عدهای نه به قانون و نه به ارزشهای اخلاقی و دینی پایبند هستند، این ها حتی برخلاف قوانین مناظرات صریحا دروغ میگویند و اگر چنین افرادی حاکم شوند ادامه دهنده مسیر قبل بوده و خسارت چندبرابر است و چیزی باقی نمیماند.
💬 آیت الله محمود رجبی، رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی قم و از شاگردان برجسته مرحوم علامه مصباح یزدی
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات_1400
🔸جلیلی: برای استفاده از تمام ظرفیت های جهان و اعتلای ایران باید برنامه داشت.
🎥سعید جلیلی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری: سیاست خارجی فعال، سیاستی است که برای 200 کشور جهان برنامه داشته باشد نه چند کشور محدود
🔹برای تک تک کشورهای همسایه باید برنامه های واقعی، عملیاتی و غیر شعاری داشت.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#انتخابات_1400
🔸حضور حدود یک میلیون و 400 هزار رای اولی در انتخابات امسال
🎥رئیس ستاد انتخابات 1400: 59 میلیون و 310 هزار و 307 نفر شامل 29 میلیون و 980 هزار و 38 نفر مرد و 29 میلیون و 330 هزار و 269 نفر زن واجد شرایط شرکت در انتخابات امسال هستند.
🔹عرف: یک میلیون و 392 هزار و 148 نفر شامل 706 هزار و 988 نفر مرد و 685 هزار و 160 نفر زن هم رای اولی های امسال برای شرکت در انتخابات هستند.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸رأی دادن در زمان سختی، اجر بیشتری دارد🔸
شرکت در انتخابات در وقتی که #مشکلاتی در جامعه هست، ارزشش بیشتر است. هر چه مشکل بیشتر باشد، بیعت کردن با نظام و حضور در صحنه، اجر بیشتری دارد. خداوند در قرآن می فرماید آن هایی که با تو «فی ساعه العسره» (در زمان #عسرت و سختی) همراهی کردند اجرشان بیشتر است.
من عرض می کنم: این رأی دادن های شما، اصولاً جزء رأی دادن در «ساعت عسرت» است. بیعت در «ساعت عسرت» است. اثر این رأی دادن، برای همیشه در زندگی شما باقی می ماند و [اگر انجام نشود]، #محرومیت آن برای همیشه #وجدانتان را آزرده می کند. کسانی بودند که در صحنه های پیش از انقلاب شرکت نکردند؛ بعد از اینکه انقلاب پیروز شد آن ها همیشه خودشان را ملامت می کردند و یک آتشی همیشه دل آن ها را می سوزاند: «نارُ اللهِ الْمُوقَدَةُ * الَّتي تَطَّلِعُ عَلَى الْأَفْئِدَةِ»: آتش سوزان الهی که بر دل ها می تابد.
#انتخابات
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
.
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت اول
🔰 حمید رسایی: تقریبا از سال ۸۴ و نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بود که موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» روی زبانها افتاد. این قاعده پیش از این همواره و در هر انتخابات، برای کاندیدای خاصی مطرح میشد که این بار اساسا در میدان رقابت نتوانست حاضر شود.
در روزهای اخیر و به مناسبت این دوره از انتخابات ریاست جمهوری اما باز هم موضوع «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» محل نزاع موافقان و مخالفان کاندیداها شده است. برخی عمل به این قاعده را کلا منتفی و برخی عمل به آن را در هر شرایطی صحیح دانستهاند و برخی هم حیران بین درستی و نادرستی آن ایستادهاند. در این باره چند نکته قابل تامل است که اگر به آنها توجه شود، این سردرگمی پایان خواهد یافت.
محل نزاع و بحث اینجاست: در کارزار انتخاباتی با کاندیدهایی مواجه هستیم که #از_نظر_ما یکی از آنها از جمیع شرایط، اصلح و بقیه افراد صالح و حتی برخی از آنها از نگاه ما (نه از نگاه مراجع قانونی و تایید کننده) غیرصالح هستند.
اجازه دهید موضوع را در قالب مثالی مطرح کنم. فرض کنید چهار گزینه داریم که وقتی ویژگیهای آنها را در ابعاد مختلف مورد دقت قرار میدهیم، از امتیازهای ۱۹، ۱۷، ۱۱ و ۹ برخوردارند که طبعا از نگاه ما گزینه اول اصلح، گزینه دوم صالح، گزینه سوم هم به نسبت گزینه مردود، کاندیدایی صالح و گزینه چهارم هم که به دلیل عبور از خط قرمزهای ما اساسا مردود و غیرصالح است.
طبعا اگر در حالتی باشیم که فرد اصلح مقبولیت داشته باشد، تکلیف روشن است. اما مفروض بحث ما این است که از #راه_مطمئن و درستی (نه صرفا ادعای این رسانه و ادعای درگوشی آن چهره سیاسی) به این نتیجه رسیدهایم که به احتمال زیاد، گزینه اصلح مورد نظر ما متاسفانه مقبولیت لازم در صحنه رقابت انتخاباتی را ندارد و در ادامه فرایند انتخاباتی هم به این مقبولیت دست نمییابد اما گزینه دیگری که صالح است، از این مقبولیت برخوردار است و اگر آرا متفرق شود، گزینه اصلح و صالح، هیچکدام انتخاب نمیشوند بلکه ممکن است فرد غیرصالح (با معدل ۹) قدرت را در دست بگیرد. طبعا قدرت یافتن چنین گزینهای، لطمات جبران ناپذیری برای مردم، کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی به دنبال خواهد داشت. در این حالت، تکلیف ما چیست؟
به نظرم در این حالت ما با دو #قاعده_اصلی مواجهایم:
اصل اول: از طرفی اصل عقلی و نقلی (روایات معصومین) این است که انتخاب اصلح بر صالح ترجیح دارد. طبعا بهم زدن این قاعده «خلاف اصل» است حتی اگر ترجیح صالح مقبول بر اصلح نامقبول باشد. اگر این «خلاف اصل» دائما تبدیل به «اصل» شود، نتیجه آن به مرور زمان، نزولی و عبور از صلاحیتها خواهد بود. چرا که فرد صالحی که در این دوره مقبول بوده است پس از مدتی با تغییر ذائقهها نسبت به فردی که امتیاز کمتری از او داشته، نامقبول خواهد شد و ...
اصل دوم: اما از طرفی نمیتوان تردید کرد که در فعالیتهای اجتماعی بویژه رقابتهای انتخاباتی (که حصول نتیجه در آن، متوقف بر آرای تک تک افراد جامعه است) باید تلاش کرد و با کار جمعی، آرای بیشتری به دست آورد. بدیهی است در چنین کارزاری اگر شما آرای خود را متفرق کنید، فرد ناصالح امورات کشور را به دست خواهد گرفت.
طبعا کار وقتی به اینجا رسید، پای یک قاعده عقلی به میان میآید و این سئوال مطرح میشود: آیا در چنین مواقعی، برای دفع مفسده بزرگ، انتخاب صالح مقبول بر اصلح ترجیح دارد یا باید همچنان بر انتخاب فردی که #از_نظر_ما اصلح است، اصرار ورزید؟
آنچه نویسنده این سطور میفهمد و درس آن را خدمت استادش پس داده، به این سئوال نمیتوان یک جواب ثابت داد بلکه به فراخور شرایطی، پاسخ تغییر میکند. برای فهم بهتر موضوع، ادامه بحث را با دقت بیشتری دنبال کنید.
توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که...
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
♻️ قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، در انتخاب بین رییسی و جلیلی
🔹 قسمت دوم
🔰 حمید رسایی: توضیح اینکه اگر صحنه انتخابات اینگونه بود که:
فرض اول – فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد اما فرد صالح (B) با ۱۷ امتیاز، مقبولیت اجتماعی دارد. بنا بر این فرض، از نظر کیفی، فاصله کمی بین آنهاست. در این فرض با توجه به فاصله کم اصلح و صالح مقبول از نظر شرایط کیفی، بدیهیترین تصمیم این است که پس از ناامیدی از ایجاد اقبال برای فرد اصلح، باید به فرد صالح اما مقبول رای داد تا از قدرت یافتن فرد ناصالح جلوگیری کرد.
به عبارت دیگر در این فرض، خود «مقبولیت» به یکی از شرایط اصلح بودن تبدیل می شود چون انتخاب آن از مفسده بزرگتری که قدرت یافتن فرد ناصالح است، جلوگیری می کند. در این فرض در حقیقت باز هم شما به اصلح رای دادهاید.
فرض دوم - فرد اصلح (A) با ۱۹ امتیاز، مقبولیت ندارد و فرد صالح (B) که ۱۷ امتیاز داشت و با اصلح فاصله کمی داشت هم مقبولیت ندارد اما گزینه سومی (C) با ۱۲ امتیاز از مقبولیت برخوردار است. در این جا هرچند گزینه (C) به نسبت کسی که امتیازش ۹ است، صالح شمرده میشود اما فاصله او با گزینه اصلح خیلی زیاد است.
در فرض دوم از آنجا که فاصله اصلح با صالح مقبول از نظر شرایط کیفی خیلی زیاد است، نباید به قاعده خلاف اصل «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» تن داد و باید تحت هر شرایطی روی رأی به اصلح تاکید کرد تا ارزشهای مدیریتی فراموش نشود و مسیر نزولی روز به روز بیشتر نگردد. دلیل آن هم روشن است. در این فرض، شرایط کیفی فرد مقبول به گزینه ناصالح، خیلی نزدیکتر است تا فرد اصلح.
حال که صورت مساله و تا حدودی پاسخ آن روشن شد یادآور میشوم که بحث «ترجیح صالح مقبول بر اصلح» را یک بار خدمت استادم مرحوم آیت الله مصباح یزدی (ره) مطرح کردم و آنچه در فروض مختلف نوشتم، برگرفته از آموزههایی است که از آن استاد عزیز آموختم.
اما اکنون و در شرایط فعلی، آنچه نگارنده از صحنه آرایی انتخابات پیش رو درک میکند این است که هر دو گزینه، آقایان جلیلی و رییسی از سلامت مدیریتی و اقتصادی و اعتقاد به آرمانهای انقلاب اسلامی و اعتقاد به توان داخلی و ولایتمداری برخوردارند و البته هر یک ویژگیهای مثبت مختص به خود هم دارند. وقتی با دقت نگاه میکنید، از جهاتی آقای رییسی و از جهات دیگری آقای جلیلی، امتیازات بیشتری دارند.
تا اینجا آقای جلیلی به دلیل کار کارشناسی مستمر سالهای گذشته از اشراف بیشتری نسبت به حوزههای اجرایی برخوردار است و تفاوت ملموسی با جلیلی سال ۹۲ کرده است اما متاسفانه به دلیل ادبیات نخبگانی، همچنان در برقراری ارتباط با اکثریت تودههای عمومی و لایههای مختلف جامعه مشکل دارد و نتوانسته اقبال عمومی را به شکل گستردهای فراهم کند. به نظرم این موضوع در ادامه مسیر انتخابات نیز تغییر نخواهد کرد.
آقای رییسی اما هر چند سابقه مدیریت کلان مستمر و طولانی بویژه در بخش قضا داشته است و مانند آقای جلیلی نسبت به جزییات حوزههای اجرا آشنایی ندارد اما اشراف کلی بر مباحث و مشکلات کشور را دارد و به دلایل مختلفی که یکی از مهمترین آنها اقدامات امید بخش ایشان در برخورد با مفاسد و رسیدگی به مشکلات مردم در دوره ریاست قوه قضاییه بوده، از اقبال بیشتری برخوردار است و این موضوع کاملا مشهود است.
بنابر این به عقیده نویسنده این سطور، هر چند آقای جلیلی از نظر برخی به دلیل اشراف بیشتر بر بخشهای اجرا اصلح است اما برخی ویژگیهای آقای رییسی در کنار اقبال عمومی نسبت به ایشان خیلی بیشتر است. با این وجود از آنجا که این دو مدیر انقلاب اسلامی از نظر کیفی خیلی با هم فاصله ندارند و در معدلگیری نهایی از جهت جمیع شرایط نزدیک به هم هستند، بنا بر ضرورت جلوگیری از قدرت یافتن فردی که از نظر ما صلاحیت لازم را ندارد، اجرای قاعده ترجیح صالح مقبول بر اصلح، از طرف کسانی که آقای جلیلی را اصلح میدانند، اقدامی عاقلانه و از زاویهای که متذکر شدم، در حقیقت انتخاب اصلح است.
در عین حال، طبعا اگر کسی صحنه انتخابات را اینگونه نبیند که بنده میبینم، یعنی قائل به این باشد که فرد اصلح از مقبولیت لازم برخوردار است یا در ادامه مسیر آن را کسب میکند یا فاصله اصلح با صالح مقبول را زیاد ببیند یا ... حتما باید به تکلیف خود در حمایت از گزینه اصلح عمل کند. در این صورت نه تنها چنین فردی قابل سرزنش نیست که قابل ستایش هم هست.
علاوه بر همه اینها بلا تردید، هیچ یک از این دو عنصر مدیریتی جبهه انقلاب، شهوت نشستن بر کرسی ریاست جمهوری را ندارند و در روزهای آینده، خود به خوبی به جمعبندی لازم خواهند رسید.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
🔘 تکذیب ادعای همتی درباره تردد کشتیهای ایران
▪️کشتیهای زیادی با پرچم ایران تردد میکنند
دبیرکل انجمن کشتیرانی:
🔹همین امروز کشتیهای زیادی تحت پرچم ایران در آبهای بینالمللی تردد دارند.
🔹در همه دنیا و در حرفه دریایی، در حوزه مالکیت کشتی، الزام، پرچم نیست.
🔸دیروز همتی گفته بود: ما الان یک کشتی با پرچم ایران نمیتوانیم به دریا بفرستیم.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیت الله #رئیسی: ما به دنبال اقناع احساس مردم درباره استقرار عدالت هستیم.
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرکت جالب یک ستادانتخاباتی
🎥 کلیپ گزارش
🔷ستاد خدمت رسانی آیت اللّه رئیسی در #شهرستان_میاندوآب شروع به کار کرد !
🔷حامیان آیت اللّه رئیسی خدمت رسانی به مردم شهرستان میاندوآب را با پاکسازی ورودی و خروجی های شهر بصورت خودجوش شروع کردند
#دولت_مردمی
#ایران_قوی
#رأی_من_رئیسی
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تعریف آقای همتی از عملکرد خوب آقای رئیسی در قوه قضائیه قبل از رقابت ریاست جمهوری
👆👆👆کاش در لحظه های حساس بتوانیم انصاف را رعایت کنیم. همتی انصاف و مردانگی را فدای حزبش کرد
کانال رسمی پاسخ به شبهات و شایعات
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥🔥برنامه مفسدانی که زخم خورده عدالت هستند برای هفته پایانی انتخابات چیست؟
🔻🔻
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
۲۴ خرداد ۱۴۰۰
14.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاه کلید وارد میشود🤣😂🤣
🌿منتظر حضور ارزشمندتان در جمع دوستان گروه مقابله با عملیات روانی-انتخابات۱۴۰۰ هستیم
۲۴ خرداد ۱۴۰۰