🌺 روزه در قبر چه میکند؟
🌹امام صادق (ع) فرمود:
🌸 هنگامی که مؤمن وارد قبرش می شود، نماز در سمت راست او و زکات در جانب چپ او و اعمال نیک در بالای او قرار می گیرند و روزه در گوشهای میایستد و هنگامی که دو فرشته سؤال کننده نزد مؤمن میآیند، روزه به نماز و زکات میگوید از رفیق خود دفاع کنید و اگر نتوانستید من دفاع میکنم.
📕 مستدرک الوسائل، ج۳، ص۹۰
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
🌷 زندگی امام بعد از ظهور 🌷
🌺 معمولا وقتى بندگان دنيا، به مقام و منصبى يا پست حکومتى برسند، نحوه زندگيشان عوض شده، و تجملات و ريخت و پاش روز به روز بالا مى گيرد، اما امامان معصوم و اولياء الهى چنين نبوده و نخواهند بود، بلکه در بعضى از موارد، زندگى خود را سخت تر از گذشته انتخاب مى نمودند. زيرا عمل ايشان، براى مردمانى که تحت پوشش حکومت او قرار گرفته اند، سرمشق و الگو مى باشد.
با در نظر گرفتن اين موضوع که قسمت مهمى از جرايم و جنايات و مفاسد اجتماعى از تجمل پرستى و پر زرق و برق شدن زندگى، و تشريفات بيهوده و پر خرج و کمرشکن آن سرچشمه مى گيرد، يکى از دلايل برچيده شدن مفاسد در دوران حکومت امام مهدى (عجل الله فرجه) روشن مى گردد.
در حديثى از امام رضا (عليه السلام) چنين آمده است: (و لباس قائم (عجل الله فرجه) چيزى جز پارچه خشن نيست، و غذايش نيز تنها غذاى ساده و کم اهميت است).
📚 منتخب الاثر، گلپايگانى، ص 307. واز امام صادق (عليه السلام) نيز نظير اين روايت در اثبات الهداه، ج 7، ص 79، نقل شده است.
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
🌷 نقش زنان در انقلاب حضرت مهدی (عج) 🌷
🌺 بدون ترديد، نقش زنان در تاريخ اسلام، نقش بسيار مهم و تعيين کننده اى بوده و هست. در صدر اسلام، زنانى چون نسيبه را مشاهده مى کنيم که در جنگ احد از رسول خدا (صلى الله عليه و آله و سلم) دفاع مى کرد و در اين راه زخمى گرديد. و نيز در جنگ احد، بدن امام على (عليه السلام) پر از زخم شده بود، به طورى که بدن آن حضرت از شصت جا جراحت سخت برداشت. پيامبر اکرم (صلى الله عليه و آله و سلم) دو زن را به نام سليم و ام عطيه مأمور مداواى حضرت على (عليه السلام) نمود، و آنها طبق ماموريت به زخم بندى مشغول شدند.
و همچنين نقش پر اهميت زهراى اطهر (سلام الله عليها) در دفاع از حريم ولايت، و رسوايى غاصبان خلافت، امرى است روشن و معلوم که در جاى خود بحث شده است. زنان در انقلاب جهانى حضرت مهدى (عجل الله فرجه) نيز داراى نقش مهمى هستند.
چنانکه امام صادق (عليه السلام) به مفضل بن عمر مى فرمايد: (با حضرت قائم (عليه السلام) سيزده زن همراه است. عرض کرد: آنها چه کار مى کنند؟ حضرت فرمود: مجروحين را مداوا و بيماران را پرستارى مى کنند، همانطور که در زمان پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم) چنين بود). (1)
و نيز امام باقر (عليه السلام) فرموده است (سوگند به خدا، سيصد و اندى مرد مى آيند که در ميانشان 50 نفر زن هستند، در مکه اجتماع مى کنند بى آنکه قبلا وعده داده باشند، آمدنشان مانند ابرهاى پاييزى است). (2)
📚 (1) اثبات الهداه، شيخ حر عاملى، ج 7، ص 150. (2) بحار الانوار، علامه مجلسى، ج 52، ص 223.
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 کشف معجزه قرآن و اثبات بدون خطا بودن قرآن ...
#حتما.ببینید👌
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
#امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
برای تعجیل در فرج بسیار دعا کنید
که آن فرج و گشایش شماست
👇👇👇
#دعای_فرج
🌺 بسم الله الرحمن الرحیم 🌺
🍃 الهی عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفآءُ وَ انْکَشَفَ الْغِطآءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجآءُ وَ ضاقَتِ الاَْرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ وَ اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَ عَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّةِ وَ الرَّخآءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَ الِ مُحَمَّد اُولِی الاَْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنّا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کَلَمْحِ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَ انْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَةَ السّاعَةَ السّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمینَ بِحَقِّ مُحَمَّد وَ الِهِ الطّاهِرینَ.
💖وبرای سلامتی محبوب💖
💝اللّـهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِه في هذِهِ السَّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَة وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْنا حَتّى تُسْكِنَهُ اَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طویلا .💝
.💟. ذکر تعجیل فرج رمز نجات بشر است
ما برآنیم که این ذکر جهانی بشود 💟
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
هدایت شده از عشق عالمیان
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 دعای فرج امام زمان (عج) 🌹
🌺 با صدای استاد فرهمند 🌺
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
کانال نــــِــداےِ شـــیــعــــــہ در ۲پیام رسان #گپ #سروش در حال فعالیت است؛
🔻گپ
https://gap.im/abasalehal_mahdi
🔻سروش
sapp.ir/abasalehal_mahdi313
🌷 امام مهدی(عج) از ديدگاه امام کاظم(ع) 🌷
🌺 «جناب علي بن جعفر عليهالسلام از برادرش حضرت موسي بن جعفر عليهالسلام روايت مي کند که فرمود:«هنگامي که پنجمين فرزند وصي هفتم از ديدگان ناپديد شود، از خدا بترسيد در مورد دين خود، به خدا پناه ببريد درباره ي دينتان، که هرگز کسي نتواند شما را در مورد دينتان بلغزاند. پسر جان! بيترديد براي صاحب اين امر غيبتي خواهد بود تا بيشتر معتقدين به آن، از اعتقاد خود برگردند. اين يک آزمون الهي است که شما را با آن آزمايش خواهد کرد. اگر نياکان شما ديني بهتر از اين مي يافتند آن را مي پذيرفتند».علي بن جعفر عليهالسلام مي فرمايد: عرض کردم: سرور من! مقصود از پنجمين فرزند وصي هفتم چيست؟ فرمود:- «پسر جان! عقلهاي شما از درک آن ناتوان است و استعدادهاي شما از حمل آن ناتوان است. اگر خداوند عمري دهد آن روز را درک خواهيد نمود».
📚 کمال الدين/ ص360در اين حديث امام کاظم عليهالسلام به برادرش: «پسر جان»! خطاب مي کند، که ممکن است براي محبت و شفقت و اظهار علاقه ي بيش از وصف باشد. و در همه ي منابعي که حديث نقل شده، به تعبير: «پسر جان» مي باشد. علل الشرايع ، غيبت طوسي،غيبت نعماني و کفاية الاثربه: يا بني تعبير شده.
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
🌹 انتظار ظهور حضرت مهدی(عج) 🌹
🌺 #سوال : آیا در قرآن آیه ای بدین مضمون وجود دارد که همه باید انتظار قیامت را داشته باشند; اگر این گونه است، پس انتظار ظهور حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چگونه است؟ آیا این مطلب با آیه قرآن منافات دارد؟
🌸 #جواب : آیه ای که به این مطلب اشاره می فرماید، آیه نهم دخان است: «فَارْتَقِبْ یَوْمَ تَأْتِی السَّمَآءُ بِدُخَان مُّبِین ; پس منتظر روزی باش که آسمان، دود آشکاری پدید آورد.»
این آیه شریف در مقام تهدید کسانی است که در شک به سر می برند; پس این آیه امر به انتظار قیامت نیست، بلکه نوعی تهدید و وعده به عذاب می باشد.»۱
ولی ما در مورد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) به انتظار امر شده ایم تا آن جا که بهترین اعمال انتظار فرج معرّفی کرده اند.
افزون بر این اگر امر به انتظار قیامت نیز می شد، با هم منافاتی نداشت، چرا که در این صورت، هم انتظار قیامت و هم انتظار فرج حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هر دو مطلوب بودند و یکدیگر را نفی نمی کردند; و اگر مراد این است که ما به «لقاءاللّه» امر شده ایم، و مؤمن انتظار آن را دارد، این مطلب صحیح است و چنان که گذشت با انتظار حکومت مهدوی منافاتی ندارد و انسان می تواند منتظر هر دو باشد و در واقع هر دو از یک مقوله اند.
📕 بر این اساس که یکی از معانی امر، تهدید است / تفسیر المیزان، علامه طباطبایی، ج ۱۸، ص ۱۳۶.
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
🌷 دین هنگام ظهور حضرت مهدی(عج) 🌷
#قسمت.دوم
🌺 از نکات بالا معلوم شد که آیه، مفهوم گسترده ای دارد و هر کسی را که به چنین حالتی برسد شامل می شود; امّا طبق روایات، یکی از مصادیق روشن این آیه وجود حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است; چرا که ایشان در زمانی که همه جا را فساد گرفته باشد، درها بسته شده، کارد به استخوان رسیده، بشریت در بن بست سختی قرار گرفته، و حالت اضطرار در کل عالم نمایان شود. در آن هنگام در مقدس ترین نقطه روی زمین حضرت مهدی همانند مضطری دست به دعا برمی دارد و تقاضای کشف سوء می کند و خداوند این دعا را سر آغاز انقلاب مقدس جهانی او قرار می دهد و او و یارانش را خلفای روی زمین می کند; چنان که در روایتی آمده است; «این آیه در مورد مهدی از آل محمد(علیه السلام) به خدا سوگند مضطر اوست، هنگامی که در مقام ابراهیم دو رکعت نماز به جا می آورد و دست به درگاه خداوند متعال بر می دارد. خداوند دعای او را اجابت می کند، ناراحتی ها را برطرف می سازد و او را خلیفه روی زمین قرار می دهد.۵
ب ـ از آیات ۶۰ تا ۶۴ سوره نمل، خداوند پرسش کوتاه و پرمعنایی را مطرح می کند:
«آیا خداوند با این همه قدرت و توانایی بهتر است یا بت های بی ارزشی که آنان ساخته اند؟» در این آیات به شرح آن پرسش پرداخته و در ضمنِ پنج آیه، پاسخ پرسش حساب شده مشرکان را مورد بررسی قرار می دهد و روشن ترین دلایل توحید را در پنج آیه، ضمن اشاره به دوازده نمونه از مواهب بزرگ خداوند بیان می کند.
سخن از مشکلات و شکستن بن بست ها و اجابت دعاهاست:
«أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَ یَکْشِفُ السُّوءَ وَ یَجْعَلُکُمْ خُلَفَآءَ الاَْرْضِ أَءِلَـهٌ مَّعَ اللَّهِ قَلِیلاً مَّا تَذَکَّرُونَ; (نمل، ۶۲) ]آیا معبودهای بی ارزش شما بهترند[ یا کسی که دعای مضطر را اجابت می کند و گرفتاری را بر طرف می سازد و شما را جانشینان زمین قرار می دهد؟ آیا معبودی با خداست؟ کمتر متذکر می شوید!»
در این آیه، خداوند می فرماید: تنها خدا دعای درمانده را اجابت می کند. در این آیه در اجابت دعا و برطرف نمودن گرفتاری روی دو چیز تکیه شده است:
۱. دعا با حالت اضطرار و درماندگی باشد; چرا که تا آدمی درمانده نشود، دعایش آن جدّیت و حقیقت را که در حال اضطرار واجد است، ندارد;
۲. ضمیر «ه» در جمله: «إذا دعاه» می فهماند که خدا وقتی دعا را اجابت می کند که
دعا کننده به راستی او را بخواند; نه این که در دعا رو به خدا کند و دل به اسباب ظاهری داشته باشد و این وقتی صورت می گیرد که امید دعا کننده از همه اسباب ظاهری قطع شده باشد; همانند مسافران کشتی طوفان زده.
عبارت «یجعلکم خلفاء الأرض» اشاره به یکی از همان مواهب دوازده گانه است که دلالت می کند، نه تنها خداوند مشکلات و ناراحتی ها را برطرف می سازد، بلکه به انسان، خلافت زمینی بخشیده است تا با آن مقام، در زمین و هر چه مخلوق زمینی است، به هر گونه ای که خواست تصرف کند.
بعد از ذکر این نعمت و دلیل توحید (همه در حال اضطرار به سوی یک مبدأ توجه می کنند و فقط خداست که مشکلات را برطرف می کند) می فرماید:
«أءلهُ مع الله; آیا معبودی دیگر با خداوند هست» و سزاوار است که بت ها را شریک او قرار دهید؟ در پایان با عبارت «قلیلا ما تذکرون»، کفار و مشرکان را توبیخ می کند که چرا از این دلایلِ روشن، پند و اندرز نمی گیرید!۶
ختم این آیه شریفه طریق خاصی ندارد. امّا همین که انسان با توجه به معنای این آیه ـ تنها خدا دعا را مستجاب می کند و گرفتاری را برطرف می نماید ـ آن را چند بار تلاوت نماید، انقطاع ازغیر برایش پیدا می شود و زمینه اجابت دعایش فراهم می گردد.
📚 ۵. تفسیر نورالثقلین، علامه حویزی، ج ۵، ص ۲۹۳، مؤسسة التاریخ العربی / تفسیر نمونه، آیه الله مکارم شیرازی و دیگران، ج ۱۵، ص ۵۲۲، دارالکتب الاسلامیة.
۶. تفسیر المیزان، ج ۱۵، ص ۳۸۲ / تفسیر نمونه، ج ۱۵، ص ۵۱۷.
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷
28.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹 دعای عهد 🌹
🌺 با نوای استاد فرهمند 🌺
🌺🌷🌹
🌺🌷یا اباصالح المهدی 🌷🌺
🇮🇷 @abasalehal_mahdi
🌷 اَللّهُـــمَّ عَجـِّــل لِوَلیِّــکَ الفَـــرَج 🌷