💠تأثیر گوشیهای هوشمند بر ذهن
🔸 تحقیقات جدید نشان میدهد. هنگامی که گوشیهای هوشمند در دسترس قرار دارند حتی در صورتی که خاموش باشند، ظرفیت شناختی افراد به طور قابل توجهی کاهش مییابد. شناخت (Cognition) معانی گوناگونی را در زمینههای مختلف به خود اختصاص داده است. در علم روانشناسی منظور از شناخت، عملکردهای روانشناختی فرد میباشد. ظرفیت شناختی به #توصیف، #اکتساب، #ذخیره سازی، #تبدیل و #مورد_مصرف قرار دادن دانش میپردازد. عوامل مختلفی همچون #ادراک، #حافظه، #زبان، #استدلال و #تصمیمگیری از جمله فرایندهای ذهنی هستند که در مراحل گوناگون شناخت دخالت دارند.
🔹محققان دانشگاه " تگزاس آستین" آزمایشاتی را روی استفاده کنندگان از گوشیهای هوشمند انجام دادند تا ببینند افراد وقتی گوشیهایشان در دسترشان است حتی در صورتی که از آنها استفاده نمیکنند، چگونه امور مختلف را انجام میدهند و تمام میکنند. در یک آزمایش از افراد خواسته شد تا برای انجام امتحاناتی که نیاز به تمرکز کامل داشت پشت یک رایانه بنشینند. این امتحانات برای اندازهگیری ظرفیت شناختی شرکت کنندگان طراحی شده بود. قبل از شروع از همه شرکت کنندگان خواسته شد تا گوشیهایشان را در حالت بیصدا قرار دهند و محققان به صورت تصادفی از برخی خواستند تا گوشیهایشان را به پشت روی میز قرار دهند یا در جیب و کیفشان بگذارند و از برخی دیگر خواسته شد تا گوشیهایشان را در اتاق دیگری قرار دهند.
🔸جالب است بدانید نتایج امتحانات افرادی که گوشیهایشان در اتاقی دیگر قرار داشت به طور قابل توجهی بهتر از دسته دیگر بود.
محققان دریافتند تنها حضور گوشی هوشمند کنار فرد ظرفیت شناختی و عملکرد مغز را به طور قابل ملاحظهای کاهش میدهد، با این که فرد به اشتباه تصور میکند تمام حواس خود را معطوف به کار خود کرده است. محققان میگویند هنگامی که گوشی در دسترس شماست و از آن استفاده نمیکنید ذهن خودآگاه شما به گوشی فکر نمیکند اما همین اهتمام به فکر نکردن به استفاده از گوشی، موجب میشود تا مغز از برخی منابع محدود شناختی خود استفاده کند و این چنین است که در انجام کار دچار اختلال میشوید و نتیجه مطلوبی کسب نمیکنید.
🔹محققان طی این آزمایشات دریافتند، روشن یا خاموش بودن گوشی هوشمند اهمیتی ندارد. داشتن گوشی هوشمند در هر صورت توانایی تمرکز و انجام امور به نحو احسن را در فرد کاهش میدهد، چرا که به هر حال بخشی از مغز در حال تمرکز و فکر کردن روی استفاده نکردن از گوشی هوشمند و فکر نکردن به استفاده از آن است! لازم به ذکر است که این پیامهای ورودی به گوشی نبودند که حواس شرکت کنندگان را پرت میکرد، بلکه همین حضور گوشی هوشمند کنار فرد موجب کاهش تمرکز وی میشد.
📌این پژوهش در "Journal of the Association for Consumer Research" منتشر شده است.
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
💠 مدرس سواد و تربیت رسانهای شوید 📱
💠https://eitaa.com/joinchat/225181696C454655872b
┄┅┅┅✿✾❀✾✿┅┅┅┄
به نظر شما کدامیک از افراد زیر در انتخابات ریاست جمهوری می توانند راه شهید آیت الله رئیسی را ادامه دهند؟!
با ۸۲۱ رای در ۲۴ ساعت رای دوستان در ویراستی آقای سعید جلیلی بود...
این نظرسنجی را از دیگر کاندیداها در روزهای آینده تکرار میکنم ان شا الله
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
به برکت ولایت مطلقه فقیه و ولی فقیه حکیم، شجاع، مدیر و مدبر انقلاب اسلامی از یک پیچ بسیار سخت و تاریخی با آرامش عبور کرد.
در شرایطی که رئیس جمهور به شهادت رسیده، مجلس به پایان رسیده و خبرگان رهبری در حال آغاز است! کشور با آرامش این روزها را سپری کرد.
این معجزه ی ولایت است
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
🛑 پلتفرم هوش مصنوعی که رفتار را از طریق ویدئو پیشبینی میکند!
✒️محققان پلتفرم متن باز جدید به نام A-SOiD را توسعه دادهاند که به دلیل توانایی خود در یادگیری و پیشبینی کاربران متمایز است.
🔍 این تکنیک در یادگیری طبقهبندی برای انواع رفتارهای حیوانی و انسانی عالی عمل میکند. اگر الگوهای قابل شناسایی وجود داشته باشد، این نه تنها بر روی رفتار، بلکه بر روی هر چیزی که الگوی مشخصی دارد مثل زلزله، بازارهای سهام و پروتئومیکس و... تأثیر میگذارد.
📢 در حالی که A-SOiD به طور قابل توجهی زمینه تجزیه و تحلیل رفتاری را پیش میبرد، اما خطاناپذیر نیست. موفقیت مدل به انتخاب اولیه رفتارها و کیفیت دادههای ورودی بستگی دارد.
⌨️ این هوش مصنوعی، یک پیشرفت مهم است که فرصتی عالی را برای درک بهتر رابطه علی بین فعالیت و مغز و رفتار است.
#هوش_مصنوعی
#علوم_شناختی
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بومرنگِ اطلاعات ما
⭕️ سرنوشت اطلاعات ما در فضای مجازی چیست؟
⭕️ آیا اطلاعات تولید شده توسط ما در این فضا دست نخورده باقی میماند یا پس از پالایش به شکلی دیگر به خود ما برمیگردد؟!
⭕️ آیا در باب اطلاعات هم قانون پایستگی صدق میکند؟! یعنی اطلاعات در فضای مجازی از بین نمیرود بلکه از شکلی به شکلی دیگر تبدیل میشود!
✅ در کلیپ ارسالی که بخشی از مستند «هک بزرگ» است، نشان داده شده که چگونه یکی از شرکتهای مطرح دادهپردازی از اطلاعات کاربران امریکایی در فضای مجازی، برای مهندسی انتخابات ریاست جمهوری امریکا استفاده کرده است.
📌 پینوشت: میتوانید این مستند را که در اسفند ۹۹ از شبکه افق پخش شده را در تلوبیون تماشا کنید.
#فیلترینگ_حبابی
#عصر_جدید_رسانه_ها
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
آشنایی با نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری چهاردهم.pdf
3.09M
نخستین پرده نگار با
موضوع : آشنایی با جریان ها و نامزدهای احتمالی انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری
#انتخابات_چهاردهم
#جریان_شناسی
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
به بهانه سکوت سلبریتیها و جامعه روشنفکری ایران در قبال جنایات اسرائیل، بد نیست نگاهی بندازیم به اشخاصی که پای آرمان فلسطین ایستادند و هزینه دادند...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید