eitaa logo
الفِ آزادی.
659 دنبال‌کننده
128 عکس
1 ویدیو
1 فایل
یک میهن‌دوستِ آزادی‌خواه. آزاد باد زن, زنده باد آزادی.
مشاهده در ایتا
دانلود
الفِ آزادی.
#ناشناس https://eitaa.com/alefeazadi/323 مشکل این کشور دقیقا همچین افراد و تفکراتین.افرادی که یا ت
برای همین هدف این‌جا رو تأسیس کردم، چون به جایی تعلق نداشتم، هیچ شعاری عقاید من رو بیان نمی‌کرد. ما هم عضوی از این جامعه هستیم ما هم سهمی از این ملک داریم. امید برای آبادی و آزادی.
میدونی پیام های ناشناستو که داشتم میخونم ،دیدم اکثرا از مشخص نبودن طرفشون و مسیرشون صحبت می کنن،هنوز میگن نمیدونیم کدوم درسته کدوم غلط. در حالی که به نظر من که خودم خیلی چیزا رو قبول نداشتم و الان به یقین رسیدم که جز دو جبهه ی حق و باطل ،هیچ مسیر دیگه ای وجود نداره همون طور که بین جهنم و بهشت خدا راه دیگری قرار نداده. ما در زمانی زندگی می کنیم که اتفاقا جبهه حق و باطل کاملا آشکار شده ،یه سمت کودک کش ها و سرشبکه های پرونده اپستین و زورگو های یهود و صهیونیست هستن که همه‌مون درباره جنایاتشان خبر داریم ،از کودک کشی هاشون توی غزه و ایران خودمون گرفته ،تا خوردن و پختن کودکان در جزیره شیطانی اپستین. یه سمت هم کسانی هستن که در برابر اونها ایستادن ،حرف اشتباه و غلطی هم نمیزنن ،جمهوری اسلامی ،شعارش استقلال آزادی جمهوری اسلامیه و از اول انقلاب هم به همین شعار عمل کرده . بعد از کوروش تنها رهبری که یه وجب از خاک این کشور رو به اجنبی نداد سید علی بود.همین که ما این شبها وسط جنگ ،با امنیت کامل در راهپیمایی و تجمع ها و بدون ترس شرکت می کنیم نشان آزادیه،اینکه کسی جرئت نمیکنه چپ نگاهمون کنه ،آزادیه .بستگی داره آزادی رو در چی معنی کنیم و به نظر من ،ما آزادی و استقلال واقعی رو در انقلاب اسلامی بدست آوردیم .حالا هرچند بعضی مسئولین و عملکرد هاشون مردم و آزار داده و تو مخمصه قرار داده ولی کلیَت این نظام ،جز صلاح و پیشرفت و تامین امنیت و استقلال و آزادی برای مردم ایران نداشته. یه بار دیگه از اول بخونین اگر خیلی سنگین صحبت کردم ولی حرف دلم بود و واقعا بابتش تحقیق کردم و کلی کتاب خوندم ،من خودم ۱۶ سال بیشتر ندارم ولی برام مهمه هدف زندگیم و در چه مسیری خرج کنم.
الفِ آزادی.
#ناشناس میدونی پیام های ناشناستو که داشتم میخونم ،دیدم اکثرا از مشخص نبودن طرفشون و مسیرشون صحبت می
خوشحالم مسیرتو پیدا کردی. برای هرکس این سفر متفاوته و من به عقایدت احترام می‌ذارم.
https://eitaa.com/alefeazadi/463 مطهرسازی افراطی هم همیشه به معنای سنگین بودن تلقی نمی‌شود. خیلی از مسائلی که نام بردید بسیار جای نقد داره. برخی نقدهای وارده هم در این‌ کانال گفته شده. ---------------- من هم می‌خواستم اشاره کنم، ولی خیلی جای کار داره. و ایشون نوجوان هستند و در مسیر متوجه می‌شن به زودی اگر واقعا جویای حقیقت باشند.
https://eitaa.com/alefeazadi/463 دوست عزیزی که از امنیت حرف می‌زنی، مگه نمیگفتید که تروریست‌‌ها بودن که هم‌وطن‌هامون، معترضین دی‌ماه رو شهید کردن؟! الان که حرف‌هاتون تبدیل شد به یه پارادوکس بزرگ! ----------------- =)))))
آقا من نفهمیدم شما کدوم وری ای. الان میگی ج.ا بمونه یا پهلوی بیاد؟(فعلا کاری با شرایط جنگی ندارم. کلی میگم) --------------- تنها آپشن های ذهنی شما همین دوتاست؟ :) پهلوی برای من حتی گزینه هم نیست. در این برهه زمانی درباره‌ی ج‌ا دچار شک و شبهه هستم. باید بیشتر راجع بهش فکر کنم.
تو میگی مخالف دخالت خارجی هستی ولی خب وقتی مردم زورشون به یه دیکتاتوری نمی‌رسه، چاره چیه؟ چه بسا اینکه اهداف و منافع اون خارجی در راستای منافع مردم خودمون هم باشه ----------------- سال ۵۷ مردم زورشون به دیکتاتور رسید، پس مشکل زور نیست، مشکل انگیزه و اتحاد مردمه! منفعت اون خارجی هم دربه زانو در آوردن کشورته، به غارت بردن منابعش و به بردگی گرفتن ملتش! اینا در راستای منافع توعه؟
https://eitaa.com/alefeazadi/467 جسارتا، میتونم علت شک و شبهه‌تون رو بدونم؟ این شک و شبهه بخاطر این هست که شما در این ایدئولوژی‌ای که انقدر بهش نقد وارد کردید، امید اصلاح میبینید یا صرفا چون درحال حاضر گزینه‌ی دیگه‌ای نداریم این طور فکر میکنید؟ --------------------- می‌دانم که جامعه حاضر به دادن هزینه‌ای بیشتر بعد از این جنگ برای تغییر نظام نیست؛ همچنین در طول این سال‌ها دیده‌ام که جمهوری اسلامی اصلاح پذیر نیست. پس دچار نوعی درماندگی شده‌ام.
https://eitaa.com/alefeazadi/467 هنوزم هم بعد از اینهمه جنایت و تبهکاری، بنظرتون ج.ا باید بمونه؟؟ اصلا اگه از کارهاشونم چشم‌پوشی کنیم و نیمه‌ی پر لیوان یعنی مزایایی که واسه ما داشتن رو هم ببینیم.. -------------------- می‌دونم منم سوال‌های زیادی دارم، بخاطر همین گفتم نیاز دارم بیشتر فکر کنم و بیشتر بخوانم.
سلام و درود حقیقتا با صحبت هاتون منو شگفت زده کردین جوری صحبت میکنید که انسان تمایل پیدا میکند به خواندن نظرات و حرف هایتان من به عنوان فردی که مذهبی و انقلابی هستم و همچنین آزادی خواه صریحتا جذب سخنان شما شدم اما سوالی برایم پیش امد اینکه شما میگید ما نباید صرفا دنبال منجی باشیم به چه معنی هست؟ همونطور که میدونید ذات انسان جوری هست که مدام به دنبال یک منجی و قهرمان میگرده تا بتونه اون رو اسوه قرار بده و ازش تبعیت کنه این در وجود آدمی نهادینه شده و چه کسی انسان رو با همچین نیازی آفریده؟ نمیدونم شما تا چه حد به دین ویا مذهب شیعه باور دارید اما من به عنوان کسی که در محیط مذهبی بزرگ شدم با دانستن این موضوع که خداوند اگر نیازی رو در وجود انسان قرار داده جواب اون روهم آفریده میگم «مثل نیاز و حس تشنگی که با آفرینش آب به اون پاسخ داده» خداوند همچنین نیاز به منجی و پیشوا رو در انسان قرار داده پس با قرار دادن نیاز در بطن انسان پاسخ اون رو هم به طبع داده و جوابی برای اون قرار داده به نام ظهور حضرت مهدی و وعده داده به روزی که شما ازش صحبت میکنید روزی که آزادی و عدل سرتاسر جهان رو پر میکنه و من چیزی که از بین تمام متون شما متوجه شدم همین نیاز بود همین که همه ی ما عاجزانه به دنبال آن آزادی و عدل میگردیم و پریشان هستیم اما این صحبت من برای انسان پر تفکری مثل شماست که از حرف هایتان منطق تراوش میشود میخواهم بدانم راجب دین اسلام چه نظر و پاسخی دارید؟ من به عنوان فرد مسلمان به ظهور منجی موعود اعتقاد دارم و فکر میکنم پاسخ به تمام این پرسش ها و دوگانگی ها عدم شناخت درست این فرد است کسی که قرآن وحی داده به وجود و ظهور او پس ممنون میشوم که پاسخ منطقی به من بدهید و همچین لطفا همه بچه مذهبی ها رو بد و بی منطق نبینید مشکل جامعه ما این است که هیچ کدام طاقت شنیدن حرف های هم را نداریم و من به شخصه خیلی وقت بود میخواستم با فردی همسو با افکار شما تبادل نظر کنم یاحق
الفِ آزادی.
#ناشناس سلام و درود حقیقتا با صحبت هاتون منو شگفت زده کردین جوری صحبت میکنید که انسان تمایل پیدا می
اعتقاد به حضرت مهدی امری شخصی و فردی است و اینجا بحث من هم نیست. من این ایده‌ی منجی‌محور را برای حکومت‌های انسان‌های عادی گفتم، حضرت مهدی طبق دین اسلام معصوم هستند و مصون از خطا، پس صحبت من اصلا در رابطه با ایشون نیست. حکومت های فرد محور، در سیستم‌هایی که قدرت متمرکزه و به افراد وابسته است خیلی راحت شکسته می‌شود و جامعه از هم می‌پاشد؛ اینکه مردم بنشینند منتظر منجی و خودشان دست روی دست بگذارند تا ظالم هرچه می‌خواهد بکند، ایده‌ای تباه و پوچ است و فقط ظلم را بیشتر می‌کند.
https://eitaa.com/alefeazadi/471 ببخشید دارم تو جواب دادن به پیام ممبرهات فضولی می‌کنماا ولییی، باید به این دوست عزیزمون هم بگم که دین و سیاست از هم کاملا دو تا مبحث جدا هستن و بنظرم ما داریم وارد عصر جدیدی میشیم یا بهتره بگم شدیمم، که اکثرا سکولاریسم هستن (و من فکر میکنم که دلیل موفقیت‌شون هم در این هست!!) در نتیجه قاطی کردن این دوتا موضوع کار غلطیه اونم اینجا وقتی که ما داریم راجع به مسائل سیاسی خیلی جدی بحث می‌کنیم. ---------- بله، منم از ارتباط دادن این دو کمی تعجب کردم.