هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
چطوری بفهمیم دیسک کمر داریم؟
روی سطح صاف دراز بکشید و پاهایتان را بالا بیاورید؛ اگر بین زاویه 30 تا 70 درجه درد شدیدی در کمر احساس کردید؛ شما مشکل بیرون زدگى دیسک کمر دارید.
اگر این تير كشيدن به پشت زانو رسيد، عصب سياتيک شما تحت فشار بين مهره هاست
#دانستنی
🔴#حدیث_روز
💠پيامبر خدا صلى الله عليه و آله: هر كس با زنى كه محرم او نيست شوخى كند، به ازاى هر كلمه اى كه در دنيا به آن زن گفته است هزار سال[در آتش] نگه داشته شود
ميزان الحكمه ج12ص425
https://eitaa.com/alemafzal
📲 📌 عضو شوید☝️
هدایت شده از تبلیغات پر بازده هادی
5.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اگه ۳۰ میلیون تومن سرمایه برای شروع کارنداری
👈 این متنو نخون ❌
👌 تو یه فضای ۲۰ متری، با ۴ ساعت کار در روز
#سنگ_مصنوعی تولید کن وماهانه بین ۲۰ تا ۳۰میلیون تومن درآمد داشته باش.😳💶
✅ اگه میخوای بدونی این کار به دردت میخوره یا نه روی لینک زیر کلیک کن👇👇👇
https://rahyafteam.com/jashnvareh-eita
یارو میره سمعک بخره فروشنده میگه: همه جورشو داریم. از ۱۰ هزار تومنی تا یک میلیون تومن طرف میپرسه: ۱۰ هزارتومنی اش چطوری کار می کنه؟ فروشنده میگه:.
.
.
.
.
این اصلا کار نمیکنه فقط مردم با دیدنش بلندتر حرف می زنن!
خلاقیتش فقط 😄😄😄😂
✨
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
🔹فقط خواستم بدونی که....
🔹فایل صوتی شماره۱۱۶
🚨عوارض واکسن فایزر.
🚨چه کسانی اصرار داشتند واکسن فایزر به کشور وارد کنند؟
🚨چه کسی جلوی ورود فایزر را گرفت؟
🚨چه کسانی به این کار اعتراض کردند؟
🚨میزان انسانیت و معرفت برخی افراد گستاخ؟
❎❎❎
آیه126🌹ازسوره آل عمران 🌹
وَ ما جَعَلَهُ اللَّهُ إِلَّا بُشْرى لَكُمْ وَ لِتَطْمَئِنَّ قُلُوبُكُمْ بِهِ وَ مَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِيزِ الْحَكِيمِ
و خداوند اين (نزول فرشتگان) را جز مژده و بشارتى براى شما قرار نداد، تا دلهاى شما بدان آرام گيرد و (بدانيد كه) هيچ پيروزيى نيست مگر از جانب خداوند عزيز و حكيم
آیه126🌹ازسوره آل عمران 🌹
وَ ما جَعَلَهُ=وقرارندادآن را
اللَّهُ =الله
إِلَّا=جز
بُشْرى=مژده ای
لَكُمْ=برایتان
وَ لِتَطْمَئِنَّ=وتا آرام گیرد
قُلُوبُكُمْ =دلهایتان
بِهِ=با آن
وَ مَا النَّصْرُ=ونیست یاری وپیروزی
إِلَّا=جز
مِنْ=از
عِنْدِ اللَّهِ =نزد الله
الْعَزِيزِ=آن پیروزمند
الْحَكِيمِ=سنجیده کار
هدایت شده از روابط،عمومی عقیدتی سیاسی پلیس آگاهی فاتب
🌎🌎🌎
🔴 تحلیلی بر موضع اخیر رهبری
👤 #
1️⃣ اختلافهای اجتماعی در جامعۀ اسلامی بر دو نوع هستند:
🔹 «اختلافهای عقیدهای» و «اختلافهای سلیقهای». رهبر انقلاب بر این باور است که اختلافهای مبتنی بر «عقیده»، همچنان حجّت و اعتبار دارند و نباید تصوّر کرد که زمانۀ داوری بر اساس عقاید به سر آمده و دیگر نباید ارزشها را معیار و محک انگاشت. برخی گفتهاند که باید دامنۀ مرزبندیها را به فراتر از ارزشها گستراند و از جمله باید ملّیّت (به معنای تجدّدی و مستقل از دین) را مبنا انگاشت، اما بیان اخیر رهبر انقلاب نشان میدهد که باید خودی و غیرخودی و دوست و دشمن و بومی و بیگانه را از دریچۀ «ارزشهای دینی» تعریف کرد و به سوی معیارهای سکولار نچرخید.
🔸 این ارزشها که وصل و فصل اجتماعی، برآمده از آنهاست عبارتند از «اسلام» و «انقلاب» و «ولایت فقیه». آنان که این ارزشهای بنیادی را باور دارند و هویت خود را ذیل آنها تعریف میکنند، برادر ما هستند.
✅ پس ملاک برادری و نابرادری، «ارزشها» هستند و نظر رهبر انقلاب این نیست که باید ایدئولوژی و لایهبندیهای ایدئولوژیک را کنار نهاد و شهروندی و ایرانیّت، ملاک است.
🔹 آری، خدمات اجتماعی و عمومی، از آنِ همه هستند و شکافهای ارزشی در آنها دخالتی ندارند، اما پیوندها و اتصالها و اتحادها و ولایتهای اجتماعی، باید «ماهیّت ارزشی» داشته باشند. جامعۀ اسلامی، خنثی و بیجهت و بیهویّت نیست، بلکه حتی در درون خود، حامل ولاءهای ایمانیِ مثبت و منفی است و همبستگیهایش بر ارزشها تکیه دارد. این وضع، خواهناخواه، نوعی لایهبندی اجتماعی ایجاد میکند که البته حالت حداکثری و گسترده ندارد.
2️⃣ اما دربارۀ «اختلافهای سلیقهای» باید گفت که حضورشان در زندگی اجتماعی، طبیعی است و این قبیل تنوّعها و تکثّرها، قابل زدودن نیستند. در این قلمرو باید تحمل و سعۀ صدر داشت و برتابید و همدلی کرد و حس غیریّت و دیگری نداشت. سلایق، در گسترۀ درون ارزشها تعریف میشوند و برخاسته از خصوصیّت «پیوستاری» و «طیفیِ» زندگی اجتماعی هستند.
🔹 معتقدان به اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، همگی در یک «سطح» نیستند، بلکه برخی اعتقاد راسخ دارند و عاملیّت عالی، و برخی فروتر هستند و دچار ضعف و کاستی. جامعۀ اسلامی به این اعتبار، جامعۀ یکدست نیست که در آن، همه همانند یکدیگر باشند و اثری از «درجات» و «مراتب» در آن به چشم نخورد.
🔸 «مسائل بیخود» که در سخن رهبر انقلاب، نسبت به جبههبندی و غیریّتسازی پیرامونشان اعتراض شد، از همین اختلافهای سلیقهای حکایت میکنند. باید در مقابل این اختلافها، با دیدۀ اغماض نگریست و برآشفته نشد و طرد و حذف نکرد.
✅ از این جمله، میتوان به این واقعیت اشاره کرد که هر چند برترین و بهترین پوشش در منطق فرهنگیِ انقلاب، چادر است، اما این ارزشگذاری به آن معنی نیست که پوششهای دیگری که میتوانند بخش عمدۀ کارکرد چادر را برآورده سازند، ضدّارزش هستند و کسانی که در این جریان و جبهه قرار میگیرند، دیگریهای فرهنگیِ ما هستند.
3️⃣ نکتۀ مهم دیگر این است که «معنا» و «مقوّمات» و «مرزها»ی اسلام و انقلاب و ولایت فقیه، دلخواهانه نیستند و اینگونه نیست که کسی بتواند ادعا کند به اسلام اعتقاد دارد اما خواهان حاکمیّت ارزشهای اسلامی بر جامعه نیست، یا انقلابی است اما نمیخواهد میان جهان فرهنگیِ انقلاب و جهان فرهنگیِ غرب، فاصله و حائل قرار بدهد، یا به ولایت فقیه باور دارد اما آن را زمینی و دورهای و وکالتی میانگارد.
🔸 اعتقاد به این بنیانها به معنی اعتقاد به معنایی است که امام خمینی از آنها ارائه کرده است، نه هر «تفسیر رقیق» و «برداشت فروکاهیدهشده»ای که مرزبندی را موهوم و سیّال میسازد.
✅ کسی که میگوید به اسلام اعتقاد دارد اما نسبت به کشف حجاب، دلنگران نیست و معتقد است باید الزام را کنار نهاد و حجاب را به انتخابهای شخصی وانهاد، جامعۀ اسلامی را به سوی ولنگاری سوق میدهد و از این جهت، اعتقاد راستین و مؤمنانه به اسلام ندارد.
💢 همچنین کسانی که میگویند باید آرمانهای انقلابی را کنار گذاشت و در نئولیبرالیسم جهانی، هضم شد و جهان را همچون یک خانواده انگاشت و از جمله باید فضای مجازیِ غربی را پذیرفت، به آموزۀ بنیادین استقلال فرهنگی و هویّتی که جوهرۀ انقلاب را تشکیل میدهد، باور ندارند. به هر اندازه که اعتقاد واقعیِ دیگران به این ارزشهای بنیادین، بیشتر باشد، حس برادرانۀ ما به آنها نیز بیشتر خواهد شد و هرچه این اعتقاد، کمتر باشد، این حس نیز کمتر خواهد شد.
#