🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
ضمن عرض سلام و خداقوت ✅ تقدیر و تشکر از خانواده های محترم بابت حضور در جلسه امروز رضائیان ،نجفی ،
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
📣 #اطلاعیه_فوتسال ⚽️⚽️ 👌تایم فوتسال تیم برهان #جمعه #ساعت۱۴ چمن بحران تبریز آدرس چمن بحران 👇 htt
#توجه
نونهالان (زیر ۱۳ سال ) علاقه مند به فوتبال
پیام ارسال بفرمایند تا ان شاءالله اقدامات لازم انجام شود
و
به زودی فوتبال نونهالان هم شروع شود .
فعلا این هفته برای نونهالان عزیز فوتبال نداریم😕
👌 پیشنهاد مشاهده👇
https://www.instagram.com/reel/DBDPXMgIYe5/?igsh=NDd4ZnBvdzZ0cnN4
●خدا باوری و بهره گیری از آیات شریف قرآن در اثبات علمی خالقی هوشیار در خلقت کرات و آسمانها
● ازوقف خانه خود به اسکان دانشجویان بی بضاعت تا اهدا کتابخانه علمی اش به کتابخانه ملی
●●●●●●●●●●●●●●●
امروز ۱۸آبان سالروز فقدان یکی از زنان ستاره علم فیزیک آسیاست.این ستاره کهکشانی ما از منطقه تاریخی بارناوای تبریز است. چه زیبا زنده یاد دکتر ناصر تکمیل همایون استاد فقید تاریخ دانشگاه تهران در باره مفاخر آذربایجان گفته است.《کفه ترازوی مفاخر آذربایجان برای ایران بزرگ مایه مباهات و افتخار است 》با این وصف چه زنان بزرگ علمی،سیاسی، هنری و فرهنگی ریشه در این خاک گهر خیز تبریز دارند.
در این شهر کهن و تاریخی زنان بزرگی را می توان سراغ گرفت که از دانشگاههای معتبر جهان دانش آموخته شده ومنشا تحولات علمی و فرهنگی در سطوح ملی و بین المللی گشته اند.پروفسور آلنوش تریان 《۱۳۰۰ه.ش ۱۳۸۹ ه.ش》 دختر زنده یاد خانم وارتوطریان تبریزی که ایشان نیز نخستین دانش آموخته رشته هنر و بازیگری از سوییس بوده که سالها قبل از تاسیس دانشگاه تهران در دارالمعلمین تدریس زبان فرانسه کرده است و این بانوی تبریزی که خود دانش آموخته از دانشگاه اروپایی بود دخترش آلنوش را پس از فارغ التحصیلی اش در رشته فیزیک دانشگاه تهران به فرانسه فرستاد تادر دانشگاه سوربن دکتری فیزیک بخواند.
علاقه آلنوش به فیزیک و مطالعه ستارگان به حدی بود که وی در دوره دانشجوی شبها با گروه دانشجویان اختر فیزیک سوربن به اطراف پاریس می رفتند و به رصد و مطالعه ستارگان می پرداختند.در کتابخانه های شبانه روزی سوربن به تورق پایان نامه هایی می پرداخت که ازسوی اساتید اختر فیزیک دانشگاههای اروپا به رشته تحریر در آمده بودند.در گروههای آماتور و تجربی ستاره شناسی پاریس بعنوان عضو افتخاری نشست و برخاست و مباحثه های طولانی با فیزیکدانان و محققان فضا داشت و در یک کلام مطالعه نویسنده این سطور درباره این ارمنی فرزانه خداباور نشان می دهد حتی آیات شریف قرآن کریم را که در باره خلقت آسمانها و کرات و ماه و خورشید آمده با علم روز به دانشجویان نشان میداد که با کشفیات اختر فیزیکان مطابقت دارد و خبر از خالق هوشمندی می دهد که شگفتی این آفرینش را رقم زده است.
آلنوش دختر سخت کوش و جویای نام با کوله باری از تجربه علم و دانش با رتبه ای ممتاز در ۵ سال حضور در دانشگاه سوربن موفق به اخذ دکتری فیزیک می شود و بدلیل داشتن فطانت ،هوش و ذکاوت برای ماندن و تدریس در این دانشگاه را قبول نمی کند چرا که خودش بعدها در دانشگاه تهران گفت که چون ایران به تخصص اش نیاز داشت عرق ایرانیت و حس وطن دوستی و گشودن گوشه هایی از علوم و فنون یاد گرفته به روی دانشحویان علاقمند کشورش و دعوت زنده یاد پروفسور محمود حسابی برای قبولی هیات علمی دانشگاه تهران آلنوش را مجاب کرد که قید ماندن در سوربن را بزند و نکته جالب این است که این بانوی دانشمند با هزینه خانواده تبریزی خود به سوربن رفته بود و دانشگاه تهران با اینکه به داشتن رشته های اختر فیزیک نیاز داشت ولی از بابت هزینه های تحصیل آلنوش دیناری پرداخت نکرد.
آلنوش علاوه بر تسلط به زبانهای خانوادگی خود یعنی ارمنی و ترکی آذربایجانی به زبانهای انگلیسی و فرانسه نیز مسلط بود.
پس از باز گشت به تهران در دهه ۳۰ به کسب کرسی هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه تهران نایل آمد و در طول ۳۲ سال خدمت علمی در دانشگاه تهران به تربیت هزاران دانشجو در رشته های فیزیک اختر پرداخت.
وعلاوه بر اینکه نخستین رصد خانه فیزیک خورشیدی ایران را در تهران راه انداخت به عنوان اولین زن استاد تمام در موسسه ژئو فیزیک دانشگاه تهران بعنوان یک مرجع علمی، دوستداران آسمانها و ستارگان را غرق در علم و اندوخته های خود می کرد.
در شبکه های تلویزیون داخل و خارج نتایج تحقیقات اختر فیزیک خود را اعلام می کرد و سخنرانی علمی وی در محافل رسانه ای، عمومی و دانشگاهی سراسر کشور این بانوی خوشنام را ورد زبانها انداخت و …
واحد فیزیک ستارگان دانشگاه تهران را راه انداخت.راه ورود گروههای آماتور نجوم شهرها و دانشگاهها را به واحد فیزیک ستارگان دانشگاه تهران باز کرد و در اکثر کاوشها و رصد های و مطالعات کاربردی دانشمندان ایرانی در حوزه خورشید و فضا حضور پر رنگی داشت.وی در تحقیقی ثابت کرد ۲۴۱ روز ،ایران کاملا آفتابی است و با ورود فناوریهای و امکانات و تاسیسات فنی می توان از روز های آفتابی سرزمین ایران در حوزه های مختلف و مورد نیازاز جمله مقولاتی چون انرژی ،کشاورزی و معادن بهره ها برد.
در دوره پختگی وقتی آوازه جهانی رفت رصدخانه فیزیک اختر آلمان برای تدریس و مشاوره علمی،آلنوش را دعوت کرد؛ ۴ ماه رفت و از دولت آلمان خواست تلسکوپی مدرن را به دانشگاه تهران هدیه کند و تلسکوپ زایسی که در نوع خود طراحی و ساخته پیشرفته بود به تهران آورده شد و آلنوش،پایه گذار نخستین تلسکوپ خورشیدی در ایران نام گرفت.
در سال ۱۳۴۸ ه/ش رییس گروه تحقیقات مرکز ژ ئوفیزیک دانشگاه تهران را عهده دار شد و در طول بیش از ۳ دهه علم ، اندوخته ها و تجارب خود را بدون کوچکترین چشمداشتی در اختیار علاقمندان و محققان و دانشجویان فیزیک و علوم و نجوم گذاشت.
اخذ دهها مدال ، جایزه و لوح با رتبه های علمی و پژوهشی برتر از برخی دانشگاههای معتبر بین المللی /سازمان وقت علوم و ستاره شناسی /دانشگاه تهران/انجمن مفاخر علمی/کتابخانه ملی و موسسه ژئو فیزیک در کارنامه درخشان علمی این بانوی فرهیخته دیده می شود.
سخنرانی های علمی در دانشگاههای آمریکا و اروپا و ناسا در مجلات معتبر علمی منتشر شده و اهدا کتابخانه چند هزار جلدی خود به کتابخانه ملی ایران و وقف منزل شخصی خود برای اسکان دانشجویان بی بضاعت وی را مورد تحسین محافل آکادمیک و مردمی کرده و بهعنوان چهره ماندگار از سوی وزارت علوم و سازمان صدا و سیما منتخب و فیلم مستند بانوی خورشید را نیز سالها پیش شبکه یک تلویزیون در باره طلوع و غروب این بانوی ممتاز دانشمند ایرانی ساخته است.
آلنوش سال ها در آسایشگاهی، تنهایی روزگار میگذراند و طبق اسناد منتشره دانشجویان اختر فیزیک ایران این نابغه فیزیک در آسایشگاه نیز حال و هوایی دیگر داشت؛
روی آخرین عکسهای آلنوش با خودکار نوشته بودند، آخرین روزهای تدریس در دانشگاه تهران. آلنوش میان خنده و خیرگیهایش، عکسها را به ملاقاتکنندگانش نشان داده بود. او سال ٤٨ رئیس گروه تحقیقات ژئوفیزیک تهران و ١٠سال بعد به درخواست خودش بازنشسته شد. وقتی پنجاهونه ساله بود، دیدن دنیا از پشت دریچه تلسکوپ را به کار و تدریس در دانشگاه تهران ترجیح داد.
چرا ازدواج نکردید؟ اول آلبوم عکس را بست و بعد جواب داد: «من با کارم ازدواج کردم، خیلی عجیب بود، بچههایم شما هستید، به فکرم هستید، مثل بچههای واقعی آدم.» بعد دوباره آلبوم عکسهایش را باز کرده و دستش را روی عکسی که در آن از همیشه جوانتر بود، کشیده بود. سرش را پایین نگه داشته بود. کسی نمیدانست در آن لحظات او به چه چیزی خیره مانده بود، به چه چیزی میاندیشید. به عشقی قدیمی که عدهای از یاران دور آلنوش ادعا میکردند، بابت نرسیدن به او بوده که تجرد را انتخاب کرده یا حتی به عشقی که تنها از دریچه تلسکوپ نمایان بوده. اخترکی با عمری کوتاه میان یک طلوع و غروب یا حتی ابرنواختری که به لحظات انفجارش نزدیک میشده.
«از استادان خود راضی هستید؟ بعد از این همه سال، کینهای؟ ناراحتی؟ آنها نگذاشتند شما به فرانسه بروید؟» یکی از همراهان پرسیده بود، آلنوش در حالی که سرش را هماهنگ با انگشتهای دست راستش به عقب تکان میداد، به همراهانش فهمانده بود که کینهای از کسی به دل ندارد. بعد بیآنکه کسی چیزی بگوید رو کرده بود به دختران همراه در مجموعه و این بار با سرعتی پایینتر از مکالمات قبلیاش درحالیکه مکثهای ممتدی میان دیالوگهایش داشت، گفته بود: «آخرین روزهایی که مادرم زنده بود، از او پرسیده بودم اگر بین من و برادرم یکی قرار بود به دانشگاهی در خارج برود، میگذاشتی کداممان برویم؟ گفته بود حتما من. گفته بود درس خواندن زنها مهمتر از مردهاست، آنها بالاخره کار میکنند، اما زنها برای این که کار کنند، باید حتما درس بخوانند.» همراهان سکوت کرده بودند، آلنوش که چند دقیقه پیش از این دیالوگ اعلام کرده بود دختران حاضر در جمع هر کدام شاگردان اسبقش هستند، گفته بود دوست دارد هر کدام عالیترین مدارج تحصیلی را طی کنند.
نگاهی به زندگی پربار علمی ۹۰ سالهی آلنوش نشان میدهدکه وی با سخت کوشی، پشتکار و علاقه، یکی یکی پله های ترقی را طی کرده ونام و آوازهی ملی و بین المللی یافته است از وی بعنوان نفر اول زن اختر فیزیک قاره پهناور آسیا یاد می شود که مطالعه زندگی این بانوی دانشمند میتواند الگوی خوبیبرای دختران و پسران ایرانی باشد تا آنان نیز با تلاش و کوشش وافر و طی مدارج علمی در هزاره اطلاعات و دانایی و نوآوری راه ها و اکتشافات جدیدی را به جامعه ی بشری بگشایند و زینت هر ایرانی در محافل علمی و آکادمیک باشند.
●محمد فرج پور باسمنجی
●عضو خانه توسعه آذربایجان
🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
باسلام و صبح به خیر 🤝 #معجزه_شکرگزاری #قسمت_بیست_و_چهار خدایا شکرت بابت تمامی نعمت هایی که به ما
24-the-magic-podcast.mp3
5.21M
باسلام و صبح به خیر 🤝
#معجزه_شکرگزاری
#قسمت_بیست_و_پنج
خدایا شکرت بابت تمامی نعمت هایی که به ما عطافرمودی مخصوصا
نعمت کمک کردن و یاری کردن دیگران
🙏
#مطالعه
■مسجد دانشگاه تبریز چرا باید تعطیل باشد.
●●●●●●●●●●●●●●
بیش از ۲۰ هزار نفر دانشحو ،کارمند و استاد در دانشگاه تبریز مشغول به تحصیل و کار و تدریس هستند که باید برپایی فرائض دینی از جمله نماز مهمترین واجبی بزرگ پروردگار، در این دانشگاه مادر و بزرگ مد نظر متولیان امور فرهنگی ،گروه الهیات و معارف اسلامی،دفتر نمایندگی تشکل های اسلامی و از همه مهمتر روابط عمومی این دانشگاه باشد که حدود ۱۰۰ نفر در این تشکل های رسمی،و غیر رسمی فعالیت می کنند و حقوق می گیرند ولی لیاقت برپایی فرائض دینی و واجبی دین مبین اسلام را ندارند. هفته گذشته از دانشکده ادبیات برای شرکت در نماز جماعت به مسجد دانشگاه رفتیم اولا از اقامه اذان و پخش از مناره های آن خبری نبود و مراسمی نیز در تالار وحدت برپا بود و جمعی از مؤمنین و مؤمنات و دانشجویان ایرانی و خارجی برای اقامه نماز به مسجد می آمدند که با درب بسته این مسجد بزرگ که میلیاردها تومان برای احداث آن هزینه شده مواجه شدند.چند نفر از نمازگزاران با مسئولان دانشگاه تماس،گرفتند که موفق به اخذ پاسخ نشدند.از جمله نویسنده این سطور با شخص مدیر روابط عمومی دانشگاه تماس گرفتم که پیام زدند که پیام بدهم.در این زمان نه در روز جزا اینهمه نیروی فرهنگی و روابط عمومی و تشکل های دینی و مذهبی دانشگاه تبریز چه جوابی برای خالق متعال در سهل انگاری برپایی نماز ستون اول دین مبین خواهند داشت.جز رو سیاهی در محضر پروردگار عالمیان.
●محمد فرج پور باسمنجی
عکس از محمد فرج پور باسمنجی
هدایت شده از 🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
#طرح_رشد
#کارگروه_خیاطی_آل_طاها
📢 فرصت نهایی ثبت نام مجازی در دورههای کارگروه خیاطی
✅ با بروز ترین متد ها
بالاترین کیفیت و قیمت های استثنایی
شروع دوره ها از اواخر آبان ماه
جهت ثبت نام و توضیحات بیشتر در مورد دوره ها، به آیدی زیر در ایتا پیام دهید .
•┈┈┅┅┅🪡┅┅┅┈┈•
@Artisticskills
•┈┈┅┅┅🧵┅┅┅┈┈•
🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
✨ #اطلاعیه_دومیدانی🏃♂️🏃♂️ تایم دومیدانی تیم برهان آل طاها روزهای #یکشنبه #ساعت ۱۷:۳۰ ☆☆☆☆☆☆☆
#گزارش_دومیدانی 🏃♂️🏃♂️
👌 بانی پذیرایی(کیک و رانی) بعداز ورزش امروز خانواده محترم خسروی
👈جهت قبولی احسانشون و برآورده شدن حاجاتشون صلوات می فرستیم 🙏
پ ن ۱: امروز تثبیت ۱۰ کیلومتر
پ ن ۲ : جای غائبان خالی تر از خالی
پ ن ۳ : واقعا عالی بودید بچه ها 💪
🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
باسلام و صبح به خیر 🤝 #معجزه_شکرگزاری #قسمت_بیست_و_پنج خدایا شکرت بابت تمامی نعمت هایی که به ما
25-the-magic-podcast.mp3
4.98M
باسلام و صبح به خیر 🤝
#معجزه_شکرگزاری
#قسمت_بیست_و_شش
خدایا شکرت بابت تمامی نعمت هایی که به ما عطافرمودی
🙏
#مطالعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌐 شروع ثبت نام کلاس های زبان انگلیسی و عربی (کنکور ، تقویتی ، مکالمه)
.
🎓با تاکید بر رویکرد تعاملی و مکالمه محور
.
در سطوح(مقدماتی /متوسط / پیشرفته)
⭕️با استفاده از اساتید مجرب
.
🚫ظرفیت محدود 🚫
.
📌جهت ثبت نام به آیدی زیر
🆔 @Altaha1400
در #ایتا پیام ارسال بفرمائید.
#زبان
#عربی
#انگلیسی
#راه_رشد
#آل_طاها
#طرح_رشد
#کارگروه_خیاطی_آل_طاها
عجله کنید که این فرصت ویژه و استثنایی رو از دست ندید...🎉
📢 فرصت نهایی ثبت نام در دورههای کارگروه خیاطی
✅ با بروز ترین متد ها
بالاترین کیفیت و قیمت های استثنایی
شروع دوره ها از اواخر آبان ماه
جهت ثبت نام و توضیحات بیشتر در مورد دوره ها، به آیدی زیر در ایتا پیام دهید .
•┈┈┅┅┅🪡┅┅┅┈┈•
@Artisticskills
•┈┈┅┅┅🧵┅┅┅┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤صل الله علیک یا بضعه الرسول الله🖤
🏴 روضه وسفره #فاطمیه آل طاها 🏴
روز #پنجشنبه
#ساعت ۱۶:۳۰
آستان مقدس امامزادگان دال و ذال
👌از یکایک نوجوانان عزیز جهت حضور در مجلس عزای پاره تن نبی اکرم دعوت بعمل می آید .
از الان برای روز پنجشنبه برنامه ریزی بفرمائید جهت دیدار و عزاداری برای وجود نازنین حضرت صدیقه کبری (س)🏴
👌مداحی فوق را چندین بار استماع کرده وتمرین بفرمائید تا روز ۵شنبه زمزمه کنیم ان شاءالله🏴
🕋 کانال قرآنی آل طاها 🎤📝
🖤صل الله علیک یا بضعه الرسول الله🖤 🏴 روضه وسفره #فاطمیه آل طاها 🏴 روز #پنجشنبه #ساعت ۱۶:۳۰ آستان
#مشارکت
باسلام و تحیات
در نظر داریم روز پنجشنبه شب شهادت ام ابیها
به همت خانواده های محترم
بعداز کلاس حفظ سفره حضرت زهرا سلام الله علیها داشته باشیم در آستان مقدس امام زادگان دال و ذال.
جهت مشارکت درحدتوان اعم از
تهیه قویماخ(کاچی) ، نون و پنیر و... نیت بفرمائید و بی زحمت اطلاع بدهید .
باتشکرواحترام
《۱۵ سال از سالمرگ حاج حسن وحیدی آذر گذشت》
▪︎مردی که به توسعه فرهنگی و اجتماعی کهن شهر تبریز می اندیشید
●●●●●●●●●●●●●●●
در مدت ۴ سال خبرنگار مؤسسه کیهان در تبریز در دهه ۷۰،با مردی واراسته آشنا شدم که به توسعه فرهنگی و اجتماعی شهر کهن تبریز می اندیشید.و عاشق حفظ میراث فرهنگی و طبیعی و بافت های فرهنگی و هنری اذربایجان بود.هر از چند گاهی با اسناد ومدارک و عکسها و دست نوشته هایش به دفتر روز نامه می امد و سوژه ها و مطالب زیادی به ما روزنامه نگاران جوان گوشزد می کرد.رفع معضل ترافیک محدوده مرکزی شهر،حفظ اصالت نقشه قالی های اذربایجان،باز سازی بازار تبریز،توجه به موقو فات ربع رشیدی و خلع ید موقو فات از دست زمین خوران،احیا باغات حاشیه شهر و… از جمله سوژه هایی بود که با مدارک و اسناد و تجارب و اندوخته ها و تحقیقات خود می آمیخت و ما را در تهیه و چاپ گزارش های روز نامه نگاری یاری می کرد و این یاداشت ها با استقبال مخاطبان و خوانند گان انبوه کیهان وقت مواجه می شد.در اکثر رویداد های فرهنگی و عمرانی شهر حاضر میشد و تذکرات و راهنمایی لازم را به مسولان داشت.عاشق بهبود اوضاع فرهنگی و اجتماعی شهر و دیار خود بود.این مرد تلاشگر و خود ساختهٔ و فرهیخته زنده یاد شادروان حاج حسن وحیدی اذر بود.
حسن وحیدی آذر متولد سال 1302ه.ش فرزند شیخ کربلایی حسین از تجار و طراحان بافت فرش تبریز است ! وی بعد از تحصیلات ابتدایی وارد تجارت و صنعت می گردد ، از تولید سماور تا کار در بازار طلا و تولید البسه و خیاطی تا تجارت آزاد حرف او را بیان می کنند ! اما همزمان مطالعات خود را در زمینه های تاریخ و فرهنگ و هنر ادامه می دهد ! مدرک تحصیلی سیکل خود را دریافت می دارد ، درحالی که زبان فرانسه ، زبان روشنفکری آن زمان را نیز با کمک دوستانش یاد گرفته است !
او تاریخ دوران مغول را آن چنان یادمی گیرد ، گویی در آن عصر زندگی می کند و خواندن وقف نامه ربع رشیدی ، با خط خاص بدون نقطه ی آن برایش به آسانی ممکن می گردد. آنچنان که او را می توان از کارشناسان و صاحب نظران منحصر بفرد وقفنامه ربع رشیدی دانست که حتی اختلاط موقوفات آن را با سایر موقوفات بسادگی می توانست مستند بیان دارد.
وقف نامه ربع رشیدی خواجه رشیدالدین فضل الله همدانی به مثابه نشانی شهرها و محلات قدیم برای او بود که وی یک یک بدنبال آنها حتی برای پیدا کردن یک “در بنای ربع رشیدی ،با هزینه شخصی اش به استانبول رفته بود !
تاریخ دوره قاجار برایش ایجاد علاقه می نماید و زمانی دیگر ؛ همواره او را فقط می توان در میان دانشجویانی یافت که برای تحقیق در دفتر او که محل کسبش است ؛ حاضر شده اند ! وی صاحب یک گاراژ بعنوان،پارکینگ عمومی بود که محل مطالعاتش شد و همواره محل رفع مشکلات مردم و حکمیت او گردیده ودر زندگینامه این مرد عزیز سفر کرده از دنیای فانی به دنیای باقی فراز و نشیب های زیادی بوده است...
حس وحیدی آذر به زبان مادری خود به زبان ترکی شعر می سرود و در مقام آزادیخواهی و مقابله با استبداد برآمده بود ، از تلاش بی وقفه اش ده ها سال مکاتبه جهت تنفیذ وقفنامه ربع رشیدی در دادگاه مدنی خاص تبریز تا دفاع جانانه از حفظ کتابخانه ملی تبریز و جلوگیری از تخریب بخشی هایی از ارک بلند علیشاه و نامه نگاری و مباحثه با مرحوم ملکوتی و آثار برجامانده ی برادران نخجوانی گویا وظیفه ی محوله او شده بودند.
اکنون پرونده ربع رشیدی در سازمان اسناد و کتابخانه شمال غرب مملو از مکاتبات سی و چندساله اوست .
وی در 21 آبان ماه سال 1388 در 86 سالگی براثر ایست قلبی در زمانی که چند سال قبل از آن شریک زندگی اش فریده خانم آئینه ساز را از دست داده بود ، در حالی که مشغول مطالعه روزنامه در کنار دختر کوچکش مهری در منزلش بود ، دارفانی را وداع گفت ! روزنامه آذربایجان از مرگ مصلح مردم آذربایجان خبرداد و روزنامه های کیهان و جمهوری اسلامی و رسالت و مهدآزادی از وداع او با دارفانی خبر دادند و این خبر را انتشار دادند.
یاد و خاطره آن مرد خستگی ناپذیر در عرصه کار و تلاش و فرهنگ آذربایجان را گرامی داشته و مغفرت الهی و روسفیدی در روز جزا را از بزرگ پروردگار برای آن مرد عزیز سفر کرده و خادم مردم، طالبیم.
●محمد فرج پور باسمنجی