و شهید اسماعیل هنیه به خاک سپرده شد....
درقطر
دورازوطن
مرگبر اسقاطیل
@mhrezaa2
@alfavayedolkoronaieh
ناگفتههای جدید از شب شهادت «هنیه»؛ روایتهای آمریکا و اسرائیل کاملا اشتباه است
🔹«خالد القدومی» نماینده حماس در جمهوری اسلامی ایران امروز جمعه جزئیات جدیدی از شب شهادت اسماعیل هنیه رئیس فقید دفتر سیاسی این جنبش را روایت کرد.
🔹القدومی که با روزنامه العربی الجدید گفتوگو میکرد، روایت روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز مبنی بر شهادت هنیه بر اثر یک بمب، را تکذیب کرد و گفت: «در ساعت یک و 37 دقیقه بامداد، ساختمان [محل اقامت شهید] لرزید. من بلافاصله از اتاق خود خارج شدم و دود غلیظی دیدم. بعد از آن، متوجه شدم حاج ابوالعبد (هنیه) به شهادت رسیده است».
🔹وی ادامه داد: «از شدت لرزش ساختمان، فکر کردم زلزله رخ داده یا صدای رعد بوده است. پنجره را باز کردم، ولی خبری از باران یا رعد نبود. هوا گرم بود. به طبقه چهارم که اتاق خواب شهید بود، رفتیم. دیدم که دیوار و سقف اتاق، فرو ریخته است».
🔹این مقام حماس همچنین گفت: «از وضعیت محل حمله و جنازه شهید هنیه مشخص بود که این حمله با یک پرتابه از هوا یا موشک صورت گرفته است. به هر حال، من نمیخواهم وارد جزئیات بیشتر شوم؛ زیرا تیمهای فنی و تخصصی برادران ما در جمهوری اسلامی مشغول تحقیق هستند و نتایج بعدا اعلام خواهد شد.
🔹لقدومی ضمن انتقاد از «روایتهای منحرفکنندهٔ» روزنامههای آمریکایی و اسرائیلی دربارهٔ کارگذاشتن بمب زیر تختخواب شهید هنیه، تأکید کرد: واقعیتهای روی زمین با روایتهای نیویورکتایمز و سخنگوی ارتش اسرائیل در تضاد است. هدف از این روایتها و اظهارات، سلب مسئولیت مستقیم از اسرائیل است تا از این طریق تبعات این جنایت متوجه آن نشود.
🔹نمایندهٔ حماس با تأکید بر اینکه «اسرائیل، طراح و مجریِ این عملیات بوده و با آگاهی و موافقت آمریکاییها آن را انجام داده»، گفت: دولت آمریکا شریک این جنایت است و در جریان سفر به واشنگتن، به نتانیاهو اجازه دادند این جنایت را انجام دهد.
@FarsNewsInt
هدایت شده از تنها علاج
اینجا آدمایی داره که یه چیز جالب رنگی دستشونه.
فکر کنم برای بازی با ماهاست!
چون یکی از اونا همون اسباببازیش رو کشید روی صورتم.
مامان گفت: چوبپر خادما رو دوست داشتی؟
آهان! پس به اینا میگن خادم و به اینم میگن چوبپر!
من خادما رو خیلی دوست دارم.
خادما منو یاد مهربونی امام میندازن.
🍃🖤🍃🖤🍃🖤
دم حرم که میریم، خادما تکتک زائرا رو بغل میکنن و تحویلشون میگیرن.
چه خوشامدگویی قشنگیه! خودشون بهش میگن تفتیش.
ولی نمیدونم چرا کسی با من کاری نداره؟ چرا کسی منو تحویل نمیگیره و تفتیش نمیکنه؟ به ما کوچولوها یه لبخند میزنن و راهیمون میکنن.
آخه چرا ما کوچولوها رو قاتی زائرا حساب نمیکنن؟ منم یه زائرم.
امون از آدم بزرگا که فقط خودشونو زائر میدونن.
یادم باشه امروز کنار ضریح اینو به امام بگم.
🍃🖤🍃🖤🍃🖤
🌸"زائره کوچولو"🌸
(از مجموعه کوچولوهای بزرگ)
🔺جهت خرید این کتاب از لینک زیر اقدام کنید:
🌐 B2n.ir/a85689
@tanhaelaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گرا دادن مزدوران تلویزیون فارسی زبان موساد برای حمله به خاک ایران؛ این حق مشروع اسرائیل است که به خاک ایران حمله کند!
مجری و کارشناس خودفروخته شبکه صهیونیستی اینترنشنال:
اسرائیل باید به ایران حمله کند وگرنه موجودیتش به خطر خواهد افتاد؛ مردم ایران هم موافق اسرائیل و حمله نتانیاهو به خاک ایران هستند.
@BisimchiMedia
@alfavayedolkoronaieh
این جملات را از کتاب بر جادههای آبی سرخ نوشته #نادر_ابراهیمی بخوانید:
«یک حکومت خوب در آسیا یعنی یک ضربه مهلک برای اروپا و همانطور که گرد ویلینگتن گفته یکپارچگی و اتحاد در ایران مساوی است با پراکندگی و تفرقه در اروپا. خطری که یک حکومت خوب مردمی در ایران دارد، یک حکومت زورمند مهاجم برای ما ندارد. به نظر من با توجه به وسعت خاک ایران، بهترین شکل حکومت در این سرزمین شکل ملوکالطوایفیست: خانْ خانی.
گرد ویلینگتن سخن بسیار لطیفی دارد:
زمانی اروپا در اوج اقتدار خواهد بود که در ایران و هند، فرد عليه فرد باشد، خانواده علیه خانواده، قبیله علیه قبیله، دین علیه دین، حکومت علیه حکومت و ملت شاکی از حکومت ...»
👈 این همان چیزی است که امثال سید حسن آقامیری نمیفهمند. ایشان خیال میکنند دشمن صرفاً با جمهوری اسلامی و ایده آن مشکل دارد، حال آنکه دشمن با #ایرانِ_قوی فارغ از نوع حاکمیت آن نیز مشکل دارد. لذا امثال آقامیری پس از هر ضربهی رژیم صهیونیستی به جبهه مقاومت، دعوت به خویشتنداری و دوری از هر گونه چالش با دشمن میکنند!
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
@alfavayedolkoronaieh
.
🌱🌷🌱
.
*داستان آخرین شعری که اسماعیل هنیه در ایران خواند:*
«اسماعيل هنيه» *در آخرین روز زندگی خود در ایران یک مصراع شعر خواند که از اشعار دوران جاهلی و پیشااسلام است* بیآنکه به نام شاعرش اشاره کند؛ تنها گفت: قال الشاعر:
*((اذا غاب سید قام سید آخر))*
اجازه دهید *برای درک این مصراع قصهی شاعرش را برایتان بگویم:*
نام شاعر این شعر *«السموأل» ازدی است و از قضا دیانت شاعر یهودی است* که ابنقتیبه مورخ، بر آن صحه گذاشته و اصلأ سموأل نامي يهودي است که عبریاش(شْمُوئِیل (שְׁמוּאֵל) است.
تا امروز هم این شاعر مشهور است حتا در بغداد هنوز خیابانی به نام او هست به نام(شارعالسموأل) كه متحف و موزهی دارالاثارالعربیه خان مرجان در همان خیابان قرار دارد.
در ضربالمثلهای عربی *با اینکه یهودی بود و جهان عرب نسبت به یهودیان کم فوبیا ندارد اما از او به نیکی یاد شده و هنوز میگویند:*
"أوفى من سموأل" چرا که به امانت و وفاداری مشهور بوده؛ او معاصر امرؤالقيس شاعر برجسته صاحب معلقه بوده و داستان وفاداریش هم نسبت با همین شاعر معروف شده.
میدانید *که امروالقیس مغضوب قیصر روم واقع شد و او را به نزد خود خواند، امروالقیس پیش از رفتن، تمام گنجها و شمشیر و سپرهای قیمتی خودش را به این سموأل میسپرد* که یک قلعه و دژی بس استوار از جدش به ارث برده بود به نام «حصن عادیا»
قیصر روم بعد از اینکه با زرهی مسموم امروالقیس را به قتل میرساند لشکری را به فرماندهی حارثبنظالم غسانی مأمور میکند *که به قلعهی سموأل حمله کنند و اشیاء قیمتی امروالقیس را از او پس گیرند.*
سموأل در برابر لشکر قیصر *سخت مقاومت میکند و شعر بالا را که اسماعیل هنیه خوانده در چنین موقعیتی سروده که پیغامی است به حارث: میگوید:*
(نحن قوم اذا خلا منا سید قام سید آخر)
*یعنی: ما از آن قبیلهایم که اگر بزرگی از ما بمیرد بزرگ دیگری جایگزین او میشود؛ حاکی از این که تسلیم نخواهیم شد.*
در ادامه *حارث که قلعه را به محاصره درآورده،با خیانت یکی از اطرافیان سموأل موفق میشود پسر سموأل را برباید و به او پیام میدهد که اگر اشیاء و اموال امرؤالقيس را تحویل ندهی پسرت را خواهیم کشت، سموأل باز کوتاه نمیآید و حارث غسانی فرمانده قیصر بر فراز قلعه برابر چشم سموأل و لشکریانش پسر وی را به دو نیم میکنند و سلاخیاش میکنند که گویند در آن دم که سموأل سلاخی پسرش را هم نظارهگر بود باز بر پیمان خود ماند و این بیت را سرود که:*
«وفیت بأدرع الکندی انی
اذا ما خان أقوام وفیت»
یعنی: *هرچند که اقوامی خیانت کردند اما من وفادار ماندم و سپرهای آن شاعر کندی یعنی امروالقیس را تسلیم دشمناش نکردم.*
این ماجرا *چنان در جهان عرب مشهور شد که اعشی شاعر مخضرم قصیدهای در وصف این جنگ که به شکست لشکریان قیصر انجامید سرود که مطلع آن اینگونه آغاز شده که:*
كُنْ كَالسَّمَوْءَلِ إِذْ طَافَ الْهُمَامُ بِهِ
فِي جَحْفَلٍ كَسَوَادِ اللَّيْلِ جَرَّارِ
*و توصیه کرده که همانند سمؤال باشيد كه وقتي لشكري که از کثرت چون سیاهی انبوه شب بود بر او در دژ ابلق تیماء و عاديا تاختن گرفت از وفاداری و عهد خویش کوتاه نیامد.*
تقریباً سایر اشعار سموأل *هم تأکید بر همین اوصاف اخلاقی است قصیده معروفی دارد با این آغاز که:*
إذا المرء لم یدنس من اللؤم عرضه
فکل رداء یرتدیه جـمیل
*یعنی اگر آدمی آبروی خویش به پستی نیالاید هر جامهای که بر تن کند زیبا خواهد بود.*
این یکی از شاعرانی است *که سماحت و کرامت اخلاقیاش باعث شد دنیای عرب به دیانت وی نظر نکند، و نسبت به یهودی بودنش تجاهل و تغافل ورزد؛ تا جایی که رهبر حماس هم که با دولتی یهودی در حال جنگ بود به اشعار وی استناد میکرد و آخرین بیتی که از میراث شعر عربی بر زبان راند باز شعر او بود که:*
اذا سید منا خلا قام سیدٌ
قَؤُولٌ لِما قالَ الكِرامُ فَعُولُ.
@alfavayedolkoronaieh
🔺 اطلاعیه شماره ۳ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیرامون جنایت تروریستی رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن " دکتر اسماعیل هنیه " رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی (حماس)
بسم الله الرحمن الرحیم
بدنبال اقدام تروریستی رژیم جنایتکارانه صهیونیستی که منجر به به شهادت شهید والامقام دکتر اسماعیل هنیه رئیس مجاهد و شجاع دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی(حماس) و همراه ایشان گردید، باطلاع عموم ملت ایران می رساند؛
۱. این اقدام با طراحی و اجرای رژیم صهیونیستی و حمایت دولت جنایتکار آمریکا انجام شده است.
۲. با توجه به تحقیقات و بررسیهای بعمل آمده، این عملیات تروریستی با شلیک پرتابه کوتاه برد با سر جنگی حدود ۷ کیلوگرمی، همراه با انفجار شدید، از خارج محدوده استقراری اقامت میهمانان صورت گرفته است.
در پایان تاکید میشود ؛ خونخواهی "شهید اسماعیل هنیه" قطعی و رژیم ماجراجو و تروریست صهیونی پاسخ این جنایت را که "مجازات سخت " است را در زمان ، مکان و کیفیت مقتضی، قاطعانه دریافت خواهد کرد.
روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
√ @Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh
⭕️ اولین ابلاغیه عارف در مقام معاون اولی؛ اختصاص بودجه اربعینی
🔹در جلسه اخیر هیئت دولت با پیشنهاد وزارت کشور و تأییدیه سازمان برنامه و بودجه، مبلغ ۴ هزار میلیارد تومان بهمنظور پیشگیری از حوادث غیرمترقبه در ارتباط با زائران اربعین حسینی (ع) و بیماریهای واگیردار و گرمازدگی در مبادی مرزی و طول مسیر زوار، در اختیار وزارت کشور قرار خواهد گرفت.
🔹این مصوبه از سوی محمدرضا عارف معاون اول رئیس جمهوری ابلاغ شده و وزارت کشور نیز موظف است گزارش عملکرد آن را در مقاطع زمانی ۳ ماهه به سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت بحران کشور ارسال کند.
🆔 @yazd_rasa
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توموکباربعینبالیوانشکستهآبمیاورد❤️🩹
#دلتنگ
@alfavayedolkoronaieh
تصویر شهید هنیه که در پرواز به تهران مشغول قرائت آیه ۷۴ سوره مبارکه نساء بودند:
«فَلْيُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ الَّذِينَ يَشْرُونَ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا بِالْآخِرَةِ ۚ وَمَنْ يُقَاتِلْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ فَيُقْتَلْ أَوْ يَغْلِبْ فَسَوْفَ نُؤْتِيهِ أَجْرًا عَظِيمًا»
تصویر توسط عروسشون منتشر شده
#هنية_شهيد_القضية
🗣 سِیّد امیرحسین هاشمی
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh
چهار خاطره از چهار شخصیت:
🔻خاطره اول:
استاد شهید آیت الله دکتر شهید بهشتی بعد از ظهر هر هفته در محل حزب جمهوری، سلسله درسهایی تحت عنوان مواضع با موضوع شناخت داشتند. بنده تنها طلبهای بودم که با عشق و علاقه خاصی هر هفته به آن کلاس از قم به تهران میرفتم. بعد از چند جلسه از مستشکلین کلاس درس استاد قرار گرفتم. استاد با حوصله و آرامش خاص که جزء ویژگیهای اخلاقی ایشان بود، پاسخ میدادند. پس از درس چون به نماز مغرب و عشاء متصل میشد، نماز جماعت را با معظم له میخواندیم. بعد از نماز نشست طلبگی با استاد به مدت ۴۵ دقیقه انجام میگرفت. ما آن زمان که دروه بلوغ فکری وسیاسی را طی میکردیم، بحث را به بنی صدر میکشاندیم که اوج اختلاف وی با استاد شهید بود. آیه الله شهید تا جایی که جنبه انتقاد داشت، گوش میکردند ولی به محض این که جنبه غیبت یا تهمت داشت، با این جمله زیبا ولطیفِ (( آقاجان بنا نیست ما ورود به چنین حرفهایی پیدا کنیم)) حرف ما را قطع میکردند و اجازه غیبت نمیدادند. ایشان در اوج سیاست، این چنین اهل مراقبه بودند و به شاگردان میفهماندند میبایست مراقبت از سلوک رفتاری خود بکنند.
🔻خاطره دوم:
کنار حوضِ فیضیه ایستاده بودم و مرحوم استاد آیه الله شیخ علی پناه اشتهاردی درحال وضوء گرفتن بودند، طلبهای از ایشان پرسید:
یکی از بستگان من تارک الصلاه است، میتوانیم غیبتش بکنیم؟ فرمودند: دیگران میدانند که وی تارک الصلاه است؟ طلبه گفت: بله، فرمودند: اشکال ندارد، غیبت نیست، چون چیزی بر علم آنها افزوده نمیشود و چیزی را شما برملا نکردید! طلبه رفت. استاد کهنسال یک باره وضوء را رها کرده و به سمت آن طلبه دویدند و فرمودند:
آقا من گفتم اشکال ندارد، نگفتم گفتنش ثواب و اجر دارد، شما هم ضرورتی ندارد به دیگران بگویید وی تارک الصلاه است هرچند چیزی بر علم آنها افزوده نمیشود ((جل الخالق)) از این مراقبه و احتیاط!
🔻خاطره سوم:
استادِ عارف آیت الله یحیی انصاری شیرازی از
شاگردان علامه طباطبائی رضوان الله علیه بودند که بخشی از درسهای علامه در منزل ایشان انجام میشد و به همین دلیل به اطاق ورودی منزل، که متبرک به نشستِ حضرت علامه شده بود، سخت دل بسته بودند. ایشان هم چنین از شاگردان شناخته شده حضرت امام خمینی و از زندانیان و تبعیدیهای زمان طاغوت بودند.
در آغاز انقلاب به درس منطق منظومه سبزواری ایشان میرفتم. به ما میفرمودند:
وقتی علیه طاغوت صحبت میکنید و جرم و جنایت آنها را بازگو میکنید این را هم از قول من بگویید:
برای من و داریوش فروهر- که هم بند در زندان بودیم- همراه شکنجه در حین بازجویی موقع غذا ((به تعبیر استاد با آن لحنِ قشنگِ شیرازی)) پرتقال گُنده گُنده هم میدادند. ما به استاد میگفتیم استاد! اگر این گونه صحبت کنیم مردم جنایات رژیم را نمیپذیرند، میفرمود:
این گونه نیست، چون به عدالت شما باورمند میشوند، بهتر میپذیرند!
🔻خاطره چهارم:
درس سیوطی در مدرسه حضرت آیه الله العظمی گلپایگانی سرآغاز آشنایی با مرحوم آیت الله علی نکونام این استادِ سالک و مودب به آداب اسلامی شد و تا یک هفته قبل ازفوتشان که در ایام محرم امسال با سکته ناگهانی اتفاق افتاد، ادامه پیدا کرد. در سخنرانی بنده در بیت مرحوم استاد آیه الله العظمی فاضل لنکرانی رضوان الله علیه حضور پیدا میکردند و از بزرگواریشان مرا مورد تشویق قرار میدادند و پیوسته میفرمودند: بحث تشویق نیست، استفاده میکنم.
یک روز بنده در مقام صحبت با معظم له کسی را با کلمه ((بیچاره فلانی)) نام بردم، ایشان با ظرافت خاص فرمودند:
مقصودتان ((فلان مؤمن)) است؟ دو بار تکرار کردند تا بنده متوجه اشتباه خودم شدم. برایم این رفتار آن چنان آموزنده بود که استاد با مهارت خاصی به بنده آموختند که میتوان در محاورات از کلمات و واژگان زیبا و مودبانهای هم بهره گرفت.
سیره فرزانگان، عبدالحسن بزرگمهرنیا، نشر سامان دانش، به نقل از:
سید محمد تقی قادری، ۱۴۰۳/۵/۷
@sirefarzanegan
@alfavayedolkoronaieh