فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نبرد حضرت علی(ع) با عمرو بن عبدود در جنگ خندق
۱۷ شوال در تقویم روز پهلوانی و ورزش زورخانهای به مناسبت شکست عمربن عبدود از حضرت علی(ع) در جنگ خندق میباشد
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
📰صفحه اول روزنامههای پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
ادامه صفحات:👇
https://www.hawzahnews.com/photo/1025395
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌صدقه پنهانی
اینگونه #صدقه دادن لذت بخش است. در صدقات خود منت نگذاریم.
@ahlebait110
@alfavayedolkoronaieh🌱
احمدرضا جلالی کیست؟
🔹اواسط اردیبهشت بود که خبری درباره تایید حکم اعدام «احمدرضا جلالی» و زمان اجرای آن منتشر شد. جلالی یکی از مهمترین ماموران اطلاعاتی موساد است که توسط ایران دستگیر شده.
🔹جلالی پس از کار با وزارت دفاع، در یک سفر علمی پژوهشی به سوئد رفته و در آنجا ماموران موساد با او ارتباط برقرار کرده و در ازای دریافت اطلاعات به او مبالغ متعدد پرداخت کردهاند و وعده دریافت تابعیت اروپایی را دادهاند. او ماموریت داشته تا افرادی که به پروژههای خاص دسترسی داشتند را شناسایی کرده و به موساد معرفی کند.
🔹چون لازم بوده که جلالی در یک کشور امن با موساد ارتباط برقرار کند، به او اقامت موقت سوئد داده شده است. پس از بازداشت جلالی در ایران دولت سوئد با درخواست رژیم صهیونیستی، به او اقامت دائم و تابعیت سوئدی داده تا با تحت فشار قراردادنِ ایران، جلالی را از اعدام نجات دهد.
🔸احمدرضا جلالی بیش از ۵۰ ملاقات با ماموران موساد داشته و اطلاعات کامل (محل کار، تردد و منزل) دانشمندان نخبه کشور را در اختیار آنان گذاشته است.
اما احمدرضا جلالی چگونه باعث ترور دانشمندان هستهای ایران شد؟
📝 اینجا بخوانید
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
آمار کرونا - پنجشنبه ۲۹ اردیبهشت
مبتلایان جدید: ۲۸۰ نفر
جانباختگان: ۹ نفر
مجموع واکسن تزریقشده: ۱۴۹.۶۱۹.۰۲۴ دُز
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
✅ از «آقامون جنتلمنه» نوشتید، از «سلام فرمانده» هم بنویسید
✍محمد رستم پور
🔻چرا پژوهش و رسانه ایران به آسیبها بیشتر توجه دارد تا دستاوردها؟
🔹«بدنو ببین، جون بابا، خودتو بلرزون بابا» میخواندند و تأسف میخوردند و سر تکان میدادند که کودک و نوجوان ایرانی تباه شده و جمهوری اسلامی دچار شکاف نسلی عمیقی شده که دیگر پر کردنی نیست. ارزشها و هنجارهای انقلاب اسلامی را بر باد رفته میدیدند و به اندک تلاشهای مخلصانه بسیجیانی که مخلصانه و بیمزد و منت در حال تربیت نسل و برپایی حلقه صالحین و برگزاری اردوی جهادی بودند، پوزخند میزدند که چه نشستهاید که سیل همهتان را غرق خواهد کرد. اما امروز که یک سرود کاملاً ابتدایی و تقریباً بیهزینه روی لب دهها هزار کودک و نوجوان ایرانی نشسته، سکوت کردهاند و لب نمیجنبانند که نکند مالهکش و همدست و حکومتی خوانده شوند.
🔹«سلام فرمانده» شهر به شهر میچرخد. نمیتوان انکارش کرد. نمیتوان حکومتی دانستش. چیزی دارد که خریدنی نیست. نمیتوان اتوبوس و مینیبوس گرفت و این همه دختر و پسر نوجوان را جمع کرد و در میدانهای اصلی شهر، لبخوانی کردش. نمیتوان همه رسانههای فراگیر را به خط کرد و این چنین هماهنگ به خانهها فرستادش. «سلام فرمانده» در متن جامعه پیچیده، با همه مشکلات و دشواریها و رنجها و زخمهایی که این جامعه دارد و زیر بار آنها کمر خم کرده. اما هر چه بیشتر خوانده می شود، کمتر در موردش نوشته میشود.
🔹گویی کلیشههایی وجود دارد که روشنفکر و دانشگاهی و اهل کتاب و دانشگاه ایران نمیخواهد از آنها جدا شود. موضوع این نیست که این سرود از نظر عدهای «چیپ» است یا خیر، موضوع این است که بخشهایی از جامعه نخبگانی ما جرأت مقاومت در برابر فکر و نگاه غربی را از دست دادهاند، وگرنه «چیپ» هم تحلیل میشود، اگر از آن سوی آبها آمده باشد!
🔹ویدئوهایی که از همخوانی «سلام فرمانده» در شهرهای مختلف منتشر میشود، نشان میدهد این سرود از نظر ایجاد موج اجتماعی و ساخت همدلی موفق بوده است. ارزیابی میزان این موفقیت باید مبتنی بر معیارهایی کاملاً مستند و معتبر باشد. اما هر پژوهشی از یک حدس عالمانه آغاز میشود و حدس عالمانه این است که «سلام فرمانده» فراگیری بالایی ایجاد کرده آن هم در جامعهای که لایهها و اقشارش روز به روز از یکدیگر فاصله میگیرند. این فراگیری هم در سطح و هم در عمق رخ داده، هم از حیث شمار موجی که ایجاد شده و هم از نظر تنوعی که ساخته. نمیتوان گفت فقط چادریها، فقط بسیجیها، فقط مذهبیها «سلام فرمانده» را لبخوانی میکنند و حاضرند برایش تجمع کنند و شعرش را حفظ کنند. این حدس عالمانه یا فرض محتمل را لااقل بررسی کنید!
🔹جامعه دانشگاهی، اهالی پژوهش و فعالان رسانهای ایران، جرأت احتمالدهی، تأملورزی و اندیشهسازی را از دست دادهاند. گمان میبرند دیر یا زود در هاضمه فکری جهان حل خواهیم شد و اساساً قائل به نگاه تمدنی و تمایز فرهنگی نیستند. انقلاب اسلامی ایران، همان انقلابی که آن همه وصف و تعبیر و شگفتانه از دوست و دشمن، سیاستمدار و امنیتی، اقتصاددان و جامعهشناس در موردش رفته است، بیش و پیش از آنکه تجمع و تظاهراتی باشد، صورتبندی مسأله چرایی عقبماندگی ایران بود.
🔹انقلاب در قلبها ریشه زد. ذهنها را پرسشگر کرد. «نه شرقی و نه غربی» قبل از آنکه به یک برنامه کلان در سیاست خارجی تبدیل شود، یک باور ملّی و هنجار دینی است. اگر نخبه جامعه ایران، باور به امکان استقلال نظری در برابر جهان فریبنده غرب و شرق را از دست بدهد، تمدنسازی چگونه ممکن میشود؟ اگر نخبه جامعه ایران، مرتباً روی آسیبها و اشکالات متمرکز شود و فرصتها و داراییها را نبیند، آیندهسازی چگونه میسر میشود؟
🔹«سلام فرمانده» مهر باطلی است بر گزاره پرتکرار ناامیدی و دینستیزی مردم و به ویژه غربگرایی مطلق کودکان و نوجوانان ایرانی.
هر اندازه با محتوا و مضمون این سرود مشکل داشته باشیم و دلیل اثربخشی و فراگیری آن را درک نکنیم یا نسبت به بتسازی عوامل و طراحان و مجریان این سرود هشدار بدهیم و از موجسواری رسانههای پرادعا اما کماثر حکومتی روی این کار مردمی خشمگین شویم؛
🔹نمیتوانیم انکار کنیم «سلام فرمانده» به اصطلاح رسانهایها «گرفته» یا فراگیر شده و نشان داده که «امکان» مقاومت فرهنگی در برابر ساختههای مبتذل امثال ساسی مانکن که به شکل طراحی شدهای، نسل جدید را هدف گرفته، وجود دارد.
🔹دومین ویژگی یعنی طرح «امکان» مقاومت از نخستین ویژگی یعنی «فراگیری» مهمتر است؛ حتی اگر هیچ دانشگاهی، پژوهشگر یا اهل رسانهای بدان نپردازد. کاش یک دهم آسیبشناسها، دستاوردشناس داشتیم.
@hvasl_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همین ساعت ،همین لحظه....
صلی الله علیک یا ابا عبدالله ❤️
@alfavayedolkoronaieh🌱
🌺🤲🏻🌺🤲🏻🌺🤲🏻🌺🤲🏻🌺
*اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ خَاتِمِ النَّبِيِّينَ وَ سَيِّدِ الْمُرْسَلِينَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ ، وَ أَعِذْنَا وَ أَهَالِيَنَا وَ إِخْوَانَنَا وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِمَّا اسْتَعَذْنَا مِنْهُ ، وَ أَجِرْنَا مِمَّا اسْتَجَرْنَا بِكَ مِنْ خَوْفِهِ*
خدایا! !!!
بر محمّد ،خاتم انبیا و سیّد رسولان و بر اهل پاک و پاکیزۀ او درود فرست و ما و اهل ما و برادران ما و همۀ مؤمنان و مؤمنات را از آنچه از آن پناه میجوییم، پناه ده؛ و از آنچه از بیم آن، از تو ایمنی میخواهیم، امان بخش.
📚 فراز ١۵ از دعای ١٧ صحیفه سجادیه(برای امان از شیطان)
🌺🤲🏻🌺🤲🏻🌺🤲🏻🌺🤲🏻
سلام علیکم
صبح روز جمعه بخیر.
*اللّهُمَّ صَلِّ عَلی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه خوب گفت شهید بهشتی
@alfavayedolkoronaieh🌱
رجبعلی خیاط #مستاجری داشتند که زن وشوهری بودندبا ۲۰ریال اجاره،بعد ازمدتی صاحب فرزندی شدند،رجبعلی به دیدن آنها رفت وبه مردگفت:چون فرزنددار شدی خرجت بالارفته،ازاین ماه بجای ۲۰ریال ۱۸ ریال اجاره بده
۲ریالشم برای خرج فرزندت
این ۲۰ریال اجاره ماه گذشتهات که به من دادی #هدیه من باشد برای قدم نوزاد عزیزت😍
ولی الآن متاسفانه اجاره ها رو با فرزند دارشدن مستاجرین بالا میبرند
و از صبح تا شب هم تو فضای مجازی شعار میدن که دین من #انسانیته😔
خدایا کمک کن تو همه کارهامون بتونیم به روش شیخ رجبعلی عمل کنیم
✍️ توییت: محمد شیرازی
@Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشنوید از کتابی که رهبرانقلاب هم برای فرزندانش خرید و هم به تمام دوستان و اقوامش معرفیکرد و خودش را در رسیدگی به فرزندانش مدیون این کتاب ونویسندهاش میداند
🔻کتاب ۸ جلدی قصههای خوب برای بچههای خوب
چاپ جدید این سری کتاب نزدیک سیصدهزار تومن شده ،کتابرسان تعدادی از چاپهای قدیم این کتاب رو دارن که با تخفیف حدود 216 تومن عرضه میکنن. این فرصتو از دست ندید
برای سفارش واردکانال کتابرسان شوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/244121601C133605bfed
@alfavayedolkoronaieh🌱
🗓۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۹ ش
🏳آغاز درس خارج آیةالله خامنهای
🏳باموضوعجهاد(امان،اصابه،مهادنه)۱
💠استاد خامنه ای
‼️امروز ما دیگر حق نداریم در باب لباس مشکوک، شش ماه صرف وقت کنیم. یک روز از این کارها میکردیم. امروز دیگر ما حق نداریم افتخار کنیم که فروع علم اجمالی را از ۸۰ تا آوردیم ۹۰ تا!! آن زمان بعضی از طلبه ها بودند که اشکال میکردند که آقا فایدهاش چیست؟! آن زمان من میگفتم که آقا میخواهیم فرمول فقاهت را، مکانیسم فقاهت را یاد بگیریم؛ میخواهیم بدانیم کسی که فقیه میشود از کتاب و سنت چگونه استنباط میکند احکام الهی را؛ میخواهیم قوتش را پیدا کنیم. برای زور پیدا کردن آدم میرود در ورزش زورخانه، یک وزنهای را دستش میگیرد، صدبار این جوری ، این جوری میکند؛ هیچ فایدهای هم ندارد، جز اینکه آدم قوی بشود. ما میگفتیم که بحث فروع علم اجمالی و لباس مشکوک و معنای حرفی و مشتق و این حرفهای طولانی که وجود دارد ، اینها همان دمبل را بالا پایین بردن است ، این وزنه را تکان دادن است، هیچ فایده ای هم ندارد، مگر قوی شدن. آن روز این را میگفتیم اما امروز حق نداریم این را بگوییم! امروز میگوییم آقای ورزشکار اگر میخواهی قوی بشوی برو این باغچه را بیل بزن، این باغچه اینجا افتاده، این بیابان را بیل بزن، افتاده این جور بیصاحب، متروک. قوه فقاهت را در کتاب جهاد پیدا کنید! در مباحث روز پیدا کنید! بگردید شیوه های جدید برای بانک اسلامی پیدا کنید! ۶۲/۱/۹
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini