فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صلی الله علیک یا علی بن موسی الرضا 🌺❤️
@alfavayedolkoronaieh🌱
📰صفحه اول روزنامههای چهار شنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۱
ادامه صفحات:👇
https://hawzahnews.com/xbY5X
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
@alfavayedolkoronaieh🌱
تعرفه ۲۵ تومانی هر دقیقه تماس بین پیامرسان بومی و شبکه مخابراتی
🔹وزیر ارتباطات: هزینه هر دقیقه تماس بین پیام رسانهای اجتماعی ایرانی و شبکه مخابراتی ایران ۲۵ تومان است. هر پیامرسان ایرانی که بیش از ۳ میلیون کاربر داشته باشد میتواند درخواست این سرویس را بدهد.
🔸هزینه هر دقیقه مکالمه موبایل از ۵۹.۹ تومان برای سیمکارتهای دائمی تا ۸۹.۹ تومان برای سیم کارتهای اعتباری است.
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
مقـصـود عاشـقـان دو عالم، لقـای توست
مطلوب طالبان، بهحقیقت، رضای توست...
بودم بر آنکه عشق تو پنهان کنم؛ ولیک
شهـری تمام غـلغـله و ماجـرای توست!
هر جا که پادشاهی و صدریّ و سروریست،
موقـوفِ آسـتان درِ کـبـریایِ توست
هر جا سریست، خستهی شمشیر عشق تو
هر جا دلیست، بستهی مهر و هوای توست
کس را بقای دائم و عهد قدیم نیست!
جاوید، پادشاهی و دائم، بقای توست
امّید هر کسی، به نیازی و حاجتیست
امّـید ما به رحمت بیمنـتـهـای توست
هر کس امـیدوار به اعمـال خویشـتـن
سعدی، امیدوار به لطف و عطای توست
✍ سعدی شیرازی
♾ @binahayat_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
داستان پدر علامه طباطبایی.mp3
5.38M
#باز_نشر
🎙#پادکست
🔹 عمل خالصانه علامه طباطبایی در تألیف تفسیر المیزان
🔸 حکایت ثروتی عظیم که به ملکوت رفت.
📌برگرفته از جلسات «استعدادت را دریاب»
#تفسیر_المیزان
#علامه_طباطبایی
@Aminikhaah
@alfavayedolkoronaieh🌱
🔻ریشههای نارضایتی مردم از وضع موجود چیست؟
۱- این تصور که مردم غرب واقعاً زندگی بهتری دارند
۲- نتوانستیم آیندۀ روشنی را که داریم، برایشان تبیین کنیم
📌 حوزۀ علمیۀ امامکاظم(ع)
🔘 خیلیها نمیدانند باوجود همه مشکلات، ما بهسمت یک تمدن عالی در حال حرکت هستیم
🔘 بهجای نقد تمدن غرب، «حقیقت تمدن غرب» را به مردم نشان بدهیم
🔘 در توصیف تمدن غرب ضعیفیم؛ مثلاً اینکه تمدن غرب واقعاً لذتبخش، آرامشبخش، قدرتمند و سعادتمند نیست
_________
#علیرضا_پناهیان در جمع اساتید و طلاب حوزه:
یکی از عوامل حوادث اخیر جامعه، نارضایتی مردم از وضعیت فعلی است. ریشۀ این نارضایتی دو چیز است: یکی اینکه، فکر میکنند مرغ همسایه غاز است و مردم دیگر کشورها وضع بهتری دارند، مثلاً مردم کشورهای غربی را واقعاً خوشبخت میدانند درحالیکه اگر وارد متن زندگی آنها بشوند میبینند که اینطور نیست.
در این موارد روش قرآن این است که وضعیتِ بد زندگی کافرانه را توضیح میدهد و ترسیم میکند، گاهی قرآن با مثالهای عجیبی این مطالب را توضیح میدهد که ظاهر زندگی آنها، تو را فریب ندهد، آنها چیزهایی مثل آرامش تو را ندارند.
ما در توصیف تمدن غرب ضعیف هستیم، مثلاً در بیان اینکه تمدن غرب واقعاً لذتبخش، آرامشبخش، قدرتمند و سعادتمند نیست. توصیف ما باید طوری باشد که منجر بشود به «كَرَّهَ إِلَيْكُمُ الْكُفْرَ وَ الْفُسُوقَ وَ الْعِصْيانَ» (حجرات،7)
ما میخواهیم همهچیز را به ایمان مردم واگذار کنیم. مثلاً وقتی میخواهیم بگوییم غیبت نکن، میگوییم غیبت نکن و الّا خدا تو را عذاب میکند! درحالیکه خودِ خدا اینقدر حزباللهی نیست، وقتی میخواهد بفرماید غیبت نکن، میفرماید: آدمخور نباش! «أَ يُحِبُّ أَحَدُكُمْ أَنْ يَأْكُلَ لَحْمَ أَخيهِ مَيْتاً» (حجرات،12) غیر از عذاب قیامت، زشتی غیبت، مثل خوردن گوشت برادر مرده است.
ما نتوانستهایم زشتیها و خرابیهای تمدن غرب را به مردم نشان بدهیم. حتی بسیاری از مذهبیها و انقلابیها قبول ندارند که تمدن غرب رو به اضمحلال است و پلیدیاش را حس نمیکنند.
غرب واقعاً قدرت ندارد. قرآن میفرماید: «الَّذينَ كَفَرُوا وَ صَدُّوا عَنْ سَبيلِ اللَّهِ أَضَلَّ أَعْمالَهُم» عمل کافران تباه است؛ یعنی خدا در قرآن، کفر را بیعرضه و ناتوان نشان میدهد. تنها چیزی که کافران دارند مهلت است، حقیقتی ندارند.
بسیاری از کلمات ما در نقد تمدن غرب، اشتباه است. مثلاً میگوییم «اومانیزم غربی فقط به فکر غرائز انسان است» بله، آنها ادّعای غرائز میکنند ولی غرائز را نابود کردند! آنها حتی لذّت شهوانی را هم دارند از بین میبرند. آنها بهمعنای واقعی عیّاشی نمیکنند بلکه با بهرهگیری غلط از لذتهای مادی، همین لذتها را هم تباه میکنند.
تا وقتی که تمدن غرب در ذهن کسی عمیقاً فرو نریخته باشد، نه معنای ولایت را میفهمد و نه معنای حقیقی دین را. اصلاً نمیتواند ولایت و دین را فهم بکند چه رسد به اینکه قدرش را بداند! شاید «مرگ بر آمریکا» هم بگوید اما حقیقتش را درک نکرده؛ در طول انقلاب برخی از این افراد را دیدهایم که از تندترین نیروهای حزباللهی بودند اما بعداً از ضدّانقلابهای درجهیک شدند.
ریشۀ دیگر نارضایتی این است که بعضیها نمیدانند ما داریم به سمت یک تمدن عالی حرکت میکنیم و این هم یک امر ممکن و شدنی است؛ ما آن را محقق خواهیم کرد چون نرمافزارش را داریم. ولی آن را تبیین نکردهایم، مثلاً جامعۀ مهدوی را درست توصیف نکردهایم! اگر ما این تمدن را توصیف کنیم، همه آن را قبول میکنند. اصلاً لازم نیست درستی آن تمدن را اثبات کنید چون تصور آن آینده حتماً تصدیقش را بهدنبال میآورد.
یک زمانی بعد از دوم خرداد، برخی میگفتند که دورۀ انقلاب و این حرفها گذشته و ما به سوی جامعۀ مدنی میرویم؛ یعنی همان جامعهای که لیبرال دموکراسی میگوید. ولی الآن دیگر کسی برای جامعۀ مدنی بهعنوان یک تئوری فکری، آیندهای قائل نیست که برای مردم ترسیم بکند.
همانطور که یک زمانی با تفکر کمونیستی مبارزه میکردیم و بعد از مدتی این تفکر از بین رفت، الان هم میشود گفت که تفکرات غربی و غربگرایی هم در حال نابودی است.
الان دیگر لازم نیست وقت خودمان را برای نقد تمدن غرب، تلف کنیم، بهجای آن «حقیقت تمدن غرب» را به مردم نشان بدهیم. اگر حقیقت تمدن غرب را برای مردم توصیف کرده بودیم الآن بعضی از بچههای ما فریب آن تمدن را نمیخوردند که حتی برایش تظاهرات کنند.
🚩حوزۀ علمیۀ امامکاظم(ع)- ۱۴۰۱/۰۸/۱۷
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/7517
@Panahian_text
@alfavayedolkoronaieh🌱
باید با تمام وجود بهشون محبت کنی! البته هنر اینه که...
#جزیره_کتاب
♾ @binahayat_ir
@alfavayedolkoronaieh🌱
امام صادق علیه السلام
هرکس سوره جمعه را در هر #شب_جمعه بخواند، کفاره گناهان مابین دو جمعه خواهد بود
بحارالانوار، ج۸۶، ص۳۶۲
@alfavayedolkoronaieh🌱