فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تو دهنی محکم نویسنده آمریکایی به حقوقدان حامی پهلوی؛ سازمان سیا یکی از وحشتیترین دیکتاتورهای جهان را به ایران آورد!
🔶 «گلن گرینوالد» وکیل، نویسنده و روزنامهنگار آمریکایی در مناظره با «آلن درشویتس» حقوقدان آمریکایی حامی خاندان پهلوی و رژیم صهیونیستی:
🔺"دلیلی که شاه به ایران آورده شد این بود که ایرانیان یک دولت منتخب دموکراتیک داشتند و سازمان سیا آن دولت را سرنگون کرد."
🔺"علاقه آلن درشویتس، سیا و غرب به شاه نه به خاطر دموکراسی بلکه به دلیل مطیع بودن این دستنشانده بود."
📌 ایرانیکTV را دنبال کنید⚡️
🆔 @iranictv
@alfavayedolkoronaieh
✅️قالیباف، ۱۹۷ رای،رئیسمجلس دوازدهم شد.
@Nournews_IR
@alfavayedolkoronaieh
📌تمام آنچه باید رئیس جمهور بعدی داشته باشد.
#یکی_مثل_رئیسی
#استوری
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیا چقدر اصرار دارن به نفهمیدن!؟
اینقدر😁👆
🏴 @Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh
عملکرد یک شهید در چند جمله
♨️ وقتی شهید رئیسی دولت را از روحانی تحویل گرفت خزانه خالی که هیچ، منفی بود. حتی پولی برای پرداخت حقوق کارکنان دولت نمانده بود؛ بدهی های دولت سرسام آور بود؛ گرانی اجناس مسئله اصلی نبود، اصلا کالای اساسی وجود نداشت که ارزان باشد یا گران! انبارها خالی، تولید برق افتضاح، خزانه خالی، دولت بدهکار و کشور را به جایی برده بودند که حد اقل روی کاغذ آماده تسلیم و زانو زدن در برابر آمریکا بود!
⭕️ چقدر در کرونا کشته دادیم؛ چقدر حاشیه های روحانی نمک بر زخم مردم بود؛ چقدر آشناها و جهرمی ها و جهانگیری ها و یک یکِ اعضای کابینه روحانی حاشیه و جنگ اعصاب ایجاد میکردند و امنیت روانی ملت را به بازی میگرفتند. رئیسی که آمد اعصاب ها آرام گرفت، مدیران همه بی حاشیه بودند؛ نه جنجالی نه جنگ اعصابی نه چیزی!
♨️ مدیریت رئیسی علیرغم همه موانع و مشکلات، و البته کارهایی که باز هم میشد انجام داد در نوع خودش شاهکار و پدیده ای بی سابقه بود. خزانه به مرور پر شد، انبارها پر شد، کشور از مرز قحطی و مواجهه با آشوب به تثبیت امنیت باز گشت، یارانه ها ۹ برابر شد، فروش نفت از ۳۰۰ هزار بشکه در روز به اعتراف آمریکایی ها به نزدیک ۲ میلیون بشکه و درآمد ۸۰ میلیارد دلاری از محل فروش نفت و نیز آزادسازی منابع بلوکه شده رسید. ارتباطات با همسایه ها و سازمان های موثری چون شانگهای و بریکس گسترش یافت؛ کریدورهای متعدد ریلی و جاده ای مطرح و فعال شدند؛ پروژه های خاک خورده ای که یک روز امثال هاشمی و روحانی با کلنگ زدنش عکس گرفته بودند و حالا هزینه هایش چند صد برابر شده بود به مرور در دستور کار قرار گرفته و بسیاری شان به افتتاح رسیدند.
⭕️ منطقه غرب آسیا در کنترل اراده ایران در آمد، اسرائیل به گوشه رینگ رفت؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس یکی پس از دیگری خواستار برقراری رابطه با جمهوری اسلامی شدند؛ برای اولین بار در تاریخ ابرقدرتی چون روسیه به ایران تکیه کرد، با تشویق جمهوری اسلامی چین به سرمایه گذاری در غرب آسیا و تضعیف هژمونی آمریکا در این منطقه تشویق شد.
♨️ رئیسی و امیرعبداللهیان با خدا معامله کردند و به دنبال شهرت و محبوبیت نبودند. هیچ گاه در پی کارهای نمایشی نرفتند. هیچ گاه نخواستند چهار سال اول را به خریدن محبوبیت های ساختگی صرف کنند تا چهار سال دوم را نیز ریاست کنند. تغییرات زیرساختی را کلید زدند و میدانستند نتیجه اش به زودی نمایان نمیشود، اما این کار را کردند؛ امیدواریم رئیس جمهور بعد هر کسی که باشد، حالا که ظرفیت و منابعی اینچنینی را در دست میگیرد قدر دان باشد و جز به امنیت و آسایش و سرفرازی مملکت فکر نکند.
✍️عبدالرحیم انصاری
🌐 #آنتی_سکولار را دنبال کنید👇🏻
🆔 @antisecular_ir
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«وقتی به امام سجاد سلام الله علیه خبر دادند که مختار قیام کرده،حضرت سوال کرد :حرمله را گرفتند یا نه؟...الان شما میبینید در غزه شب و روز کودک کشی است...
[آن فرعون فقط پسران را میکشت، اما این صهیونیست ها هم پسران، هم دختران، هم پدران و هم مادران را میکشد ] »
۱۴۰۲/٨/١٧
#غزه
#طوفان_الاقصی
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
@alfavayedolkoronaieh
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
@Sabeti ✅
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحالله زم:
«اگر رئیسی سرکار بود، آیا این میزان نارضایتی میان مردم بود؟! ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید که الان رسیده»
این کلیپ رو هرگز فراموش نکنید، هرگز!
صلواتی نثار روح مطهر شهید رئیسی بفرستید
@BisimchiMedia
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ویدیویی بسیار دیدنی که شبکه المنار از حضور سیدحسن نصرالله بر بالین مادر خود در بیمارستان چند روز پیش از ارتحال، منتشر کرد.
🏴 @Roshangari_ir
@alfavayedolkoronaieh
دومین گزارش هیئت عالی بررسی ابعاد و علل سانحهٔ بالگرد رئیسجمهور
۱.گزارش هواشناسی در ۳۰ اردیبهشت هوای حاضر و پیشبینی فرودگاه تبریز (مبداء) تا مقصد اول و دوم گروه پروازی (پل آغبند و سد قیزقلعهسی) تا ساعت ۰۸.۵۰ صبح مساعد و متناسب با شرایط پرواز با دید بوده است. اما هوای مسیر برگشت با دریافت آخرین اسناد دریافتی و اظهارات خلبانان و سرنشینان ۲ بالگرد دیگر نیاز به بررسی بیشتر دارد.
۲. بخش اعظمی از اسناد، سوابق و مدارک مرتبط با تعمیر و نگهداری بالگرد سانحهدیده بررسی دقیق شد و اشکالی که به لحاظ تعمیرات و نگهداری بتواند در وقوع سانحه موثر باشد مشاهده نشد.
۳. ظرفیت بالگرد از جهت تعداد سرنشین و تجهیزات، متناسب با حداکثر وزن استاندارد بالگرد در شروع پرواز و به هنگام برخواستن از مبداء تا مقصد و مسیر برگشت در حد مجاز رعایت شده است.
۴. بر اساس پیادهسازی مکالمات ضبطشده بین خلبانان گروه پروازی، آخرین تماس با خلبانان بالگرد سانحهدیده تا زمان وقوع حادثه و پاسخندادن آنها ۶۹ ثانیه طول کشیده است و هیچ گونه اعلامی مبنی بر وضعیت اضطراری ضبط نشده است. (زمان تقریبی اعلام شده (حدود ۱.۵ دقیقه) در گزارش اوّل با پیاده سازی نوار ضبط شده در بالگرد MIL-۱۷، ۶۹ ثانیه تأیید میشود.)
۵. با توجه به نمونهبرداری و آزمایشات صورتگرفته از بقایا و قطعات بالگرد و نحوهٔ پراکندگی آنها و فواصل اجزای جداشده از بدنهٔ اصلی، وقوع انفجار ناشی از خرابکاری در جریان پرواز و لحظات قبل از برخورد به دامنه ارتفاعات منتفی است.
۶. در طول مدت مأموریت و تا ۶۹ ثانیه قبل از وقوع سانحه، تماس روی فرکانسهای مشخص شده با بالگرد سانحهدیده برقرار بوده و آخرین تماس و پیام نیز توسط فرمانده گروه پروازی (شهید مصطفوی) صورت گرفته لذا هرگونه بروز اختلال در سامانه ارتباطی و یا تداخل فرکانسی منتفی است. (ارتباط بین ۲ فروند بالگرد دیگر کماکان تا فرود در معدن مس سونگون ادامه داشته است.)
۷. برابر گزارش کارشناسان تخصصی آثاری ناشی از اقدامات جنگ الکترونیک بر روی بالگرد سانحه دیده مشاهده نشده است.
تا زمان کشف علت اصلی سانحه، بررسی آزمایشات و تجزیه و تحلیل دادهها ادامه مییابد و نتایج اطلاعرسانی خواهد شد.
@Afsaran_ir
@alfavayedolkoronaieh
این همه داوطلب از جناح اصلاحطلب و اعتدالی رو تو این دوره اصلا ساده نگیرید.
بدهیها صاف شده،
خزانه پُره،
نقدینگی کنترل شده،
روابط خارجی در بالاترین سطح اقتداره.
الان اوضاع مملکت مثل یه اسب سر حال و قبراق میمونه که این جماعت برای سواری گرفتن ازش دندون تیز کردند.
🗣 فهیمه حاجینصیری 🇮🇷
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh
هدایت شده از تنها علاج
اربعین گیری
آیت الله العظمی جوادی آملی:
منظور از #اربعين_گيری اين نيست كه انسان، چهل روز از مردم و كار اجتماعی، جدا شود؛ بلكه مقصود اين است كه چهل روز از ما سوای خدا جدا شود و با اين كه مشغول كار است، آن را جز به دستور خدا و برای رضای او انجام ندهد.
رسول اكرم (صلّی الله عليه وآله وسلّم) فرمود: كسی كه چهل شبانه روز، با اخلاص در راه خدا قدم بردارد، خدای سبحان چشمه های حكمت را از قلب او بر زبانش جاری میکند.[۱]
حرفهای صحيح و نو از قلم و زبان او شنيده و استفاده می شود و نو آوريهای زيادی دارد كه در كتابها و سخنان ديگران نيست؛ چون اين چشمه جوشان حكمت در دلهای ديگران نيست.
[۱]بحار الأنوار ج۶۷ ص۲۴۹
مراحل اخلاق در قرآن، ص٢۵۵