هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 دیدار رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه با رهبر انقلاب
🔹آقای «قربانقلی بردی محمداف» رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه عصر امروز چهارشنبه با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
مشروح خبر متعاقباً منتشر میشود. ۱۴۰۳/۶/۷
💻 farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه تاکید کردند:
اولویت بالای گسترش روابط با ترکمنستان
✏️ حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر امروز چهارشنبه در دیدار آقای «قربانقُلی بَردی محمداُف» رهبر ملی ترکمنستان و هیئت همراه ،گسترش روابط دو کشور را دارای اولویت فراوان دانستند و گفتند: روابط ایران و ترکمنستان در سالهای اخیر گسترش خوبی پیدا کرده است اما هنوز ظرفیتهای بسیاری برای همکاریهای بیشتر وجود دارد که باید از آنها استفاده شود.
✏️ ایشان با تاکید بر اینکه گسترش روابط براساس منافع مشترک به سود هر دو کشور است، افزودند: امیدواریم با حضور دولت تازه نفس آقای دکتر پزشکیان، امور مربوط به گسترش روابط دو کشور با شدت و قوت بیشتری ادامه یابد.
✏️ رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به انگیزه بالای رئیس جمهور کشورمان برای گسترش روابط با ترکمنستان، خاطر نشان کردند: خانم صادق وزیر راه و شهرسازی نیز به عنوان رئیس کمیسیون مشترک، توافقهای دو کشور را دنبال خواهند کرد تا به نتایج مطلوب برسند.
✏️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به سخنان رهبر ملی ترکمنستان درباره طرحهای مشترک میان دو کشور از جمله طرح بزرگراه جنوب به شمال و طرح توسعه خط لوله گاز ترکمنستان، این طرحها را مهم ارزیابی کردند و گفتند: اجرای این طرحهای بزرگ با حضور کارشناسان و متخصصان ایرانی، روابط صمیمی دو کشور را بیش از پیش نزدیکتر خواهد کرد.
🔹در این دیدار که آقای پزشکیان رئیس جمهور نیز حضور داشت، آقای «قربانقُلی بَردی محمداُف» رهبر ملی ترکمنستان، دو کشور را خویشاوند یکدیگر خواند و گفت: مذاکرات خوب و سازندهای را در تهران با آقای رئیس جمهور داشتم و امیدوارم موافقت نامههای امضا شده به نتایج خوبی برسند.
🔹رهبر ملی ترکمنستان همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره آقای رئیسی رئیس جمهور فقید، به اقدامات ارزندهی وی برای گسترش روابط دو کشور اشاره کرد و افزود: مرز طولانی و مشترک ترکمنستان با ایران همواره مرز صلح و دوستی بوده و خواهد بود و ما آماده گسترش روابط در همه حوزهها هستیم. ۱۴۰۳/۶/۷
💻 farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوست داشتن دیگران مهمترین کاری است که باید بیاموزیم. آموختنِ مهرورزی نوعی تشرّف است. فقط اندکی میتوانند از خودپرستی رها شوند و آنگاه دیگران را دوست بدارند. بعید است بتوانیم معجزهای مثل حسین(ع) را بیابیم که با مشتعل کردن حرارت مهر در وجود انسانها، آنها را به این حقیقت مشرّف کند.
🗣 🇮🇷وحید یامین پور
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 استانداردهای دوگانه در واکنش به موضوعی مشابه
▪️ دکتر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور: ما بارکش این مردم هستیم. این وزیره بار مردم رو میکشه. ما هم تلاش میکنیم بار مردم رو بکشیم.
▪️پینوشت: چند ماه قبل دکتر محمد مخبر یک جمله گفت که «ما داریم حمالی میکنیم» چه هجمهها و تفسیرهایی که نشد اما دکتر مسعود پزشکیان اگر بگوید مشکلی نیست
@twitnegar
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا حالا مدرسه رفتن بابابزرگارو دیده بودی..
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الارض ومن عليها يشتاقون لتجديد المسير نحو قبر الحسين (عليه السلام)
#وفاء_للحسين #کربلا
#العتبة_الحسينية_المقدسة
◾️@imamhussainorg
@alfavayedolkoronaieh
این دعا، دعای جناب ابوذر غفاری در قنوت نمازشان بوده است که به تأیید ملک مقرب الهی رسیده است.
جریان از این قرار هست که روزی جناب ابوذر غفاری خدمت رسول خدا رسید و ایشان را مشغول صحبت با دحیه کلبی دید؛ از این رو، از آنان فاصله گرفت که مبادا دحیه حرفی خصوصی محضر رسول خدا(صلوات الله علیه وآله) داشته باشد.
💐در واقع، این فرد که رسول خدا با او صحبت می کرد دحیه نبود، بلکه جبرائیل امین بود به صورت دحیه کلبی.
💐جبرائیل عرض کرد یا رسول الله اگر ابوذر غفاری به ما سلام می داد، ما جواب او را می گفتیم. یا رسول الله، ابوذر غفاری دعایی دارد که او را در آسمان ها مشهور کرده، از او بخواه آن دعا را برایت بخواند.
💐 بالاخره، جبرائیل امین به ظاهر در صورت دحیه کلبی رفت و جناب ابوذر نزدیک آمد.
💐پیامبر پرسید: ابوذر،چرا نزدیک نیامدی؟ عرض کرد: یا رسول الله! شما را با دحیه کلبی مشغول صحبت یافتم، نخواستم مزاحم شوم. پیامبر رحمت فرمود او جبرائیل بود نه دحیه و می گفت: اگر ابوذر به ما سلام می داد، ما نیز جواب می گفتیم.
💐 او می گفت: تو دعایی می خوانی که تو را در آسمان ها مشهور کرده است. ابوذر آن دعا را برای آن حضرت خواند:
💐 «اللهم إنی اسالک الامن و الإیمان بک و التصدیق بنبیک و العافیه من جمیع البلاء و الشکر علی العافیه و الغنی عن شرار الناس»،
@alfavayedolkoronaieh
شوالیه اژدها
🔹کارتون پاندای کنگفوکار این بار با داستانی متفاوت در حال پخش برای کودکان است. آنچه این سریال طولانی را متفاوت میکند، در چند سطح قابل طرح است اول سطح تمایلات سیاسی، دوم سطح طرح کلان راهبردی و سوم سطح اعتقادی که هر سه را در ناخودآگاه کودکان تثبیت میکند. این اندیشه ها چیست؟
🔹سطح اول: میدانید که انیمیشن پاندای کنگفو کار با تمرکز بر فرهنگ شرقی شناخته شد. اما حالا کل داستانش بر بستر رفاقت آن قهرمان چینی یعنی "پو" و دختری اهل انگلستان که پو عاشقانه تابع او است یعنی "شمشیری" رقم میخورد. همراه آنها به مرور تیمی میشوند که هر کدام نماد یک فرهنگند، نقطه هدف نیز شهری مرموز زیر لندن. پس قرار است سخنی جهانی را بشنوید و جهت گیری توجه و ذهن شما هم غرب است.
🔹در کل مسیر تا لندن شما علاقه دارید که سلاحهای فوق العاده قدرتمند و برتر را به چنگ آورید و از دست نیروهای جاهل و یا خبیث بگیرید که چه کار کنید؟ که آنها را ببرید به انگلستان، به غرب و آنجا اولا جمعش کنید و سپس نابودش کنید. یعنی حق میدهید از این سلاحها هیچ کس استفاده نکند به جز کانون غرب، چون آنجا میتوانند این سلاحها را نابود کند.
🔹 سطح دوم اما ایده کلان راهبردی فیلم است برای اداره دنیا. آن ایده چیست؟ اینکه حکومت واحد جهانی خطا است و جمع شدن قدرت ها در یک نقطه قطعا به فساد میانجامد. در برابر این طرح، ایده موازی دیگری وجود دارد و آن اینکه همه دنیا تحت حاکمیت آن قدرت برتر، در وحدت و صلح زندگی کنند. شما از این ایده دوم متنفرید چون از جنس اجبار است و ایده اول را میپسندید که هویت فرهنگی تری دارد. جالب است در لایه اول حکم به جمع قدرت در غرب میکنید و در لایه دوم جمع قدرت را غلط میدانید. احساس تعارض هم نمیکنید چون فکر میکنید آنها میخواهند قدرتها را جمع کنند که نابود کنند. این طرح کلان سیاسی برای دنیا، شما را به یک جامعه چند قطبی با کمرنگ کردن حکومت و قدرت مرکزی واحد، سوق میدهد. قدرت برتر متمرکز حاکم ولو جوشیده از همه کثرات باشد، ظلم و اجبار، نتیجه روشن آن است.
🔹 ثمره این اندیشه کثرت گرا ، خواه ناخواه غفلت از حکمرانی واحد است. اتفاقی که لیبرال دموکراسی غرب همین الان در کشورها شکل داده و مضراتش را میبینیم. اما میتوان بین این دو طرح که یکی به شدت وحدت گرا و نافی کثرت است و دیگری کثرت گرا و نافی وحدت است و همان دعوای قدیمی شرق و غرب دنیای مادی را شکل داده، طرح سومی را تبیین کرد که جمع وحدت و کثرت است و پرچمدار این نرم افزار نوی جهانی ایران است با ساختار مردمسالاری دینی اش. سریال کارتونی در اینجا سخن نویی ندارد چون غرب اساسا در اینجا سخن نویی ندارد. بلکه همان تثبیت اندیشه لیبرالیسم است البته در اندازه جهانی.
🔹اما لایه سوم و بسیار خطرناک فیلم، اثر اعتقادی آن است درباره آینده تاریخ. کسی که ایده رقیب و منفور را میخواهد پیاده کند که برادر شمشیری است، کیست؟ او در طول سریال قهرمان الهام بخش و الگوی حماسه شما بوده. که غایب در شمشیر شما بوده و حالا ظهور میکند. او حالا صاحب همه قدرتهای ماورایی است که هر کدام را از یک قهرمان اساطیری در دست دارد. او میگوید من میخواهم با این قدرتهای برتر، صلح را و وحدت را ایجاد کنم. لشکر او همه قهرمانان اساطیری اند که مرده بودند و حالا با او رجعت میکنند. شما اما هم از آن الگو متنفرید هم از همه قدرتهای برترش و هم از لشکر رجعت کرده او و هم از طرح جهانی اش. همه این المانها شما را یاد داستان واقعی اعتقادی شیعی خود درباره آینده تاریخ نمیاندازد؟
🔹 تقریبا این محتوای چهل قسمت از داستان است و من در تعجبم که آیا ما نباید روی چنین داستان مهم و پر نماد و حساسی که قطعا ذهن و دل کودکان ما را تسخیر میکند حساسیت داشته باشیم؟
@ali_mahdiyan
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آب پاکی کارشناس برنامه روی دستان مجری بیبیسی؛ بسیاری از سلاحهایی که فلسطینیها استفاده میکنند، اسرائیلی هستند!
@iranictv
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این قاچاقچی های مظلوم چی میخوان به جز یه بنز و یه قصر کوچولو ؟
هر ماشین 2000 دلار معادل 120 ملیون تومن سود خالص داره
20 ملیون ناقابل هم سهم راننده نیسان باشه و فقط روزی یک بار و ماهی 20 روز چند کیلومتر ثروت مردم ایران رو تحویل پاکستان بدن ماهی 4 میلیارد ناقابل درآمد دارن
🗣 ایزد طلایی 🇮🇷🇾🇪
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh
هدایت شده از تنها علاج
#خلاصه #منبر
به نام خدا
مراسم عزاداری دهه ی آخر ماه صفر
یزد،حسینیه مصلی عتیق،۶شهریور ۱۴۰۳
#_حجت_الاسلام_دکتر_سید_علی_اصغر_علوی
با موضوع خستگی شیرین
شناخت خستگی و روشهای مدیریت آن
جلسه ی اول :"طعم های خستگی "
۱.خستگی های بی مزه
خستگی هایی که حاصل از روزمرگی هاست. فردکارمی کند درآمد کسب میکند که غذا وانرژی بدست بیاورد ومجددا تکراروتکرار اتفاق تازه ای نمی افتد.رشدوحرکتی نیست .مانند حیوان عصاری که داستانش را شنیده اید .آیه ۱۰۳ و۱۰۴ سوره کهف اشاره به گروهی ازانسانهادارد که زیانکارترینند ،تلاشهایشان گم شده است ،فکرمیکنند کلی کارکرده اند ولی آورده ای برایشان نداشته است .
۲.خستگی های ملس(نه تلخ ونه شیرین )
خستگی ای که هنوز شیرین نشده ولی قرار است شیرین شود .مانند کسی که کنکور داده است ولی نمیداند نتیجه چه میشود. مانند مادر بارداری که هنوز لبخند فرزندش را ندیده است .مانند خستگی کشاورز قبل از برداشت محصول .انسان درحال تردید است .مانند خستگی حضرت یونس (ع).با اینکه از میان قبیله خارج شد نمی داند قبیله به صلاح می رسد یا نه .
۳.خستگی تلخ
وقتی امید به نتیجه داری ولی نمی رسی .
مانند کسی که کنکور داده است ولی نتیجه مطلوب را ندیده است .مانند مدیری که علی رغم تلاش خود و همکاران به موفقیت نهایی نرسیده است .نشانه ی خستگی تلخ، آه و عرق سردی است که بر بدن مینشیند. مانند خستگی حضرت نوح (ع).اشاره به آیه ی ۵ و۶ سوره نوح :من قومم را شب. وروز دعوت کردم وبه چیزی که باید می رسیدم نرسیدم .همچنین حضرت علی (ع) درخطبه ی ۲۵ نهج البلاغه میفرمایند:
من بانصیحت اینها راخسته کرده ام و
آنها نیز من را به ستوه آورده اند .(مردم کوفه)
۴.خستگی شیرین
این نوع خستگی را انسانهای هدفمند پس از یک روز فشرده کاری تجربه می کنند.
آخر روز فرد بالبخند رضایت به خود میگوید چقدر کار کردم .اوبه هدفش نزدیک شده است .خستگی های شیرین مثل خستگی پیاده روی اربعین مخصوصا ورودی کربلا،مثل خستگی کسی که که جمعه صبح دعای ندبه میخواند، مثل خستگی کسی که درمجلس روضه ی ابا عبدالله شرکت کرده واشک میریزد. خستگی های شیرینی که فقط با ظهور مولایمان صاحب الزمان (عج) از تن به درمی شود.
@tanhaelaj
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یحیی سعود، نماینده ی مجلس اردن، مدت کوتاهی بعد از این سخنان، در تصادفی مشکوک کشته شد...
🗣 ebrahim
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد این دیالوگ ماندگار و بینظیر از روزی روزگاری افتادم ...
#بیدلیل
#حمید_کثیری
@hamidkasiri_ir
@alfavayedolkoronaieh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 | #استوری #ریل
📜 | شاید در این زمانه
عدهای هنوز این حال را درک کنند... 💔
#محسن_آقایی
@MohsenAghaee_ir
@alfavayedolkoronaieh