هنگام رفتن چند درخت در داخل حیاط منزل و بیرون کاشت و گفت: " درخت ها رشد خواهند کرد و ثمر خواهند داد. هر وقت که ثمر دادند از من یاد کنید."
دلسوز و مهربان بود و در غم و شادی اقوام و دوستان شرکت می نمود. نسبت به حجاب بی نهایت حساس بود و در این مورد به خانواده فامیل و دوستان تأکید می کرد که از دختر پیامبر بزرگ اسلام ( ص ) درس عفت فراگیرند. ایشان گفتند: " ای زن به تو از فاطمه ( س ) اینگونه خطاب است ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است."
ایشان چندین بار داوطلبانه به مأموریت های محوله در کردستان رفت تا ضد انقلابیون را که خود را طرفدار خلق کرد می شمردند و در حقیقت هدفی جز نابودی خلق و تجزیه ایران اسلامی نداشتند سرکوب کند و به قدری فعالیت هایش زیاد شد که دیگر زندگی و ازدواج را به فراموشی سپرد و توصیه می کرد: " اگر در این موقعیت حساس که ملت مسلمان ایران با دادن بیش از صد هزار شهید، انقلاب اسلامی را زنده کرده اند، ما آن را مفت از دست بدهیم و در راه خدا مبارزه نکنیم، در برابر خدا و ملت ایران مسئول و شرمنده خواهیم شد و من تحمل این ننگ را ندارم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی: میدانید #شیخ_فضل_الله را کی محاکمه کرد؟ یک ملّای زنجانی حکم قتل را صادر کرد! وقتی معمم مهذب نباشد فسادش از همه کس بیشتر است!!
به مناسبت سالروز شهادت آيت اللَّه شيخ فضل اللَّه نوری
8.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همهی ما در حق #غدیر خیانت کردیم!
و باید برای جبرانش، به اندازهی تمام وُسعمان تلاش کنیم !
⭕️رسالت ما، امروز در قبال #غدیر چیست؟
#فقط_به_عشق_علی
#کلیپ استادشجاعی ،رائفی پور،پناهیان