📋فهرست نام شهدای رهپویان وصال شیراز در سال ۱۳۸۷ توسط گروهک ترویستی #تندر :
نام سن
علی نوروزی ۱۹
غلام موسوی ۴۵
عرفان انتظامی ۴
نجمه قاسمپور ۲۹
محمد جواد یاقوت ۳۰
علیرضا انتظامی ۱۱
مسعود رضایی ۲۵
محمد مهدوی ۲۱
محمد جوکار ۲۵
علی نصیری ۳۸
محمد جواد علوی
مروجی هاشمی
محمد شاهچراغی ۲۱
راضیه کشاورز ۱۶
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
📋فهرست نام شهدای رهپویان وصال شیراز در سال ۱۳۸۷ توسط گروهک ترویستی #تندر : نام
▪️جنایات گروهک تروریستی تندر چه بود؟!
🔻گروهک تروریستی تندر در سال ۱۳۸۳ توسط فردی بهنام «فتحالله منوچهری» ملقب به «فرود فولادوند» تشکیل شد.
🔻پس از ناپدید شدن «فرود فولادوند» فرد دیگری بهنام «جمشید شارمهد» بهعنوان مسئول این گروهک معرفی گردید.
🔻نخستین عملیات تروریستی این گروهک در ایران در سال۸۷ در شیراز صورت پذیرفت که طی آن عوامل تروریست این گروهک با کارگذاشتن یک بمب ۸ پوندی در میان عزاداران حسینۀ شهدا متعلق به کانون رهپویان وصال شیراز باعث بهشهادترسیدن ۱۴تن و مجروحیت ۲۰۰ تن دیگر شدند.
🔻دومین عملیات تروریستی این گروهک در روز ۳۰خرداد۸۸ در حرم حضرت امام خمینی(ره) صورت گرفت، که البته فرد بمبگذار موفق به واردکردن محمولۀ انفجاری به حرم حضرت امام(ره) نشد و بمب را در مقابل کفشداری حرم منفجر کرد که بر اثر انفجار آن ۸ تن از هموطنان مجروح شدند.
🔻انفجار در مقابل منزل امام جمعه نهاوند در ۲۴دی۱۳۸۸ از دیگر اقدامات تروریستی انجمن پادشاهی است. این گروهک در ترور شهید مسعود علیمحمدی از دانشمندان صنعت هسته ای کشور نیز نقش داشت.
🔻از دیگر طرحهای تروریستی ناموفق این گروهک میتوان به طرح انفجار مخازن و خطوط انتقال نفت در بندر گناوه، بمبگذاری در حرم حضرت معصومه(س) و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد که این طرحها نیز عقیم ماند و اجرایی نشد.
#رزق_صبح
امام خامنه ای:
اخلاص برکت دارد.
هر جا اخلاص بود خداوند به اخلاص بندگان مخلصش برکت میدهد.
کار به نحوی میشود که اثر آن به همه میرسد.
نتیجهی اخلاص حاج قاسم تازه شدن روحیهی انقلابی مردم بود.
#شهیدسردارحاجقاسمسلیمانے🌷
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_بیست_چهارم👇👇👇
✅ صبح ها👈 تلاوت سوره یاسین و آل یاسین
✅ ظهرها 👈 خواندن فرازی از خطبه غدیر که در کانال گذاشته می شود .
✅ شبها 👈 خواندن فرازی از زیارت جامعه کبیره که در کانال گذاشته می شود.
#مراقبت_عملی 👇👇
✅ بخشش از دوست داشتنی ها
✅ تجدید بیعت روزانه
سلام علیکم💐
دوازدهمین روز از چله 🌟 بیست و چهارم🌟 مهمان سفره شهید 🌷حمیدرضا انصاری 🌷 هستیم.
#کلام_شهیــــــ🌷ـــــد
🌼به عزیزانی که ظهور را درک می کنند
و توفیق دیدار حضرت ولی عصر(عج)، نصیبشان می شود
ملتمسانه عرض می کنم که سلام مرا به آن حضرت برسانند.🌼
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#شهید_حمیدرضا_انصاری
شهید انصاری متولد یکم مردادماه 1348 در اراک بود. از دوران کودکی در مسجد فعالیت داشت. دوران ابتدایی خود را در مدرسه دهگان شهر اراک و دوران راهنمایی را در مدرسه «علامه طباطبائی» پشت سر گذاشت. دوران دبیرستان را در رشته علوم تجربی در دبیرستان «علی ابن ابیطالب» اراک و در بحبوحه جنگ تحمیلی به پایان رساند. . ایشان در همان دوران بعد از شهادت برادرش (شهید محمدجعفر انصاری) در سال 1365 به جبهه رفت.
مدرک کارشناسی خود را در رشته جغرافیای سیاسی دانشگاه امام حسین (ع) اراک اخذ کرد و مقطع کارشناسی ارشد را در رشته مطالعات دفاع استراتژیک دانشگاه امام حسین (ع) تهران به پایان رساند. بعد از پایان جنگ
تحمیلی، فعالیت های فرهنگی بسیاری در مساجد برای تربیت جوانان و نوجوانان انجام داد. ایشان سال 1394چهار نوبت به سوریه اعزام شد و در تاریخ 28/11 94 در منطقه «درعا» به شهادت رسید.
برای دین و انقلاب همیشه دغدغه مند بود. مسائل سیاسی و فرهنگی را با توانمندی بالایی تجزیه و تحلیل می کرد. حضور فعال در مراسم های مذهبی، سخنرانی ها، راهپیمایی ها و شرکت در نماز جمعه داشت. کارشناس سیاسی و مربی عقیدتی و سیاسی برای کارکنان و سربازان بود.
ایشان در آن دوران از طریق سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بارها به مناطق جنگی و عملیاتی اعزام شد. 38 ماه و 15 روز سابقه حضور در جبهه داشت. 10 درصد جانبازی هم از مدال های افتخار شهید بود.
شهید همیشه مصمم و با انگیزه سعی داشت در نبردها شرکت کند و این حضور را توفیق الهی می دانست. ایشان در عملیات های غرب کشور، قصر شیرین، مهاباد و همچنین عملیات مرصاد حضور فعالی داشت.
همسر شهید می گوید : 👇 👇
سال 1393 بود که شهید به بنده گفت قصد دارد برای اعزام به سوریه اقدام کند. رو به من کرد و گفت: « تو باید راضی باشی وگرنه این کار میسر نیست.» شاید به خاطر سال ها زندگی و وجود بچه ها می خواست که من هم راضی باشم. در جوابش گفتم: «وظیفه داری و باید شرکت کنی و بنده راضی هستم.» چرا که می دانستم آتشی در قلب او روشن است؛ سال ها و سال ها جا ماندن از قافله و دوستان شهیدش غصه ای بود که بارها به زبان آورده بود.
خاطرم هست، دومین ماموریت ایشان سه ماه طول کشید. وقتی برگشت، من و بچه ها منزل مادرم بودیم. ساعت 2:30 نیمه شب بود که تماس گرفت. خواب نبودم و با دیدن شماره ایشان به سرعت جواب دادم. گفتم: «برگشتی؟» گفت: «آره توی حیاط هستم اما کلید درب ورودی را ندارم.» گفتم: «بیا اینجا. چرا اطلاع ندادی؟» گفت: «نه مزاحم نمی شوم. داخل انباری را نگاه می کنم شاید کلید را آنجا گذاشته باشم.» گفتم: «هوا سرد است، سرما می خوری.» راضی نشد بیاید. بالاخره صبح شد. برادرم ما را به خانه مان رساند. زانوهایش را زمین گذاشت و دستهایش را مثل بال پرندگان باز کرد و فرزندان خود را در آغوش کشید. گفت: «شب که آمدم خیلی خسته بودم اما خوابم نمی برد. یک ساعتی را کنار وسائل و کتاب ها و دفترهای بچه ها بودم و ورق می زدم. توی خونه می چرخیدم. چقدر امنیت خوبه، چقدر خونه خوبه. بعد از نماز صبح بود که خوابیدم.»