#شهید_حجت_الله_رحیمے :
شھادت به خون وتیر وترکش نیست ، آن روز که خدارابا همه چیز و درهمه چیز ، دیدیم شھید شده ایم...
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_بیست_پنجم👇👇👇👇
✅ 1- زیارت عاشورای غیر معروفه به نیابت از بقیه الله الاعظم عج
✅ 2- تلاوت سوره والفجر هدیه به اباعبدالله الحسین علیه السلام
✅ 3- هر روز 100 مرتبه سوره توحید هدیه به شهدایی که از شهدای کربلا معرفی می شوند
✅ 4-یکبار در طول این چله خواندن نماز امام حسین علیه السلام
#مراقبه_عملی👇
✅5- تاکید و انس معنوی عمیق بیشتربه حجاب فاطمی ،وتاسی به حضرت زینب سلام الله علیها
همان چیزی که خواسته و وصیت همه ی شهدای مابود.
سلام علیکم
سی و یکمین روز از چله✨ بیست و پنجم ✨ از اصحاب الحسین سر سفره اول قتیل العبرات 💫 علی اکبر بن الحسین علیه السلام 💫 هستیم.
درباره شخصیت علی اکبر (ع) گفته شده که وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و شباهت رخسار، شبیهترین مردم به پیامبر اکرم (ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علیابنابیطالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.
حضرت علی اکبر علیهالسلام فرزند ابی عبدالله الحسین (ع) بنا به روایتی در یازدهم شعبان سال ۴۳ قمری در مدینه منوره دیده به جهان گشود.
پدر گرامیاش امام حسین بن علی بن ابی طالب (ع) و مادر محترمهاش لیلی بنت ابی مرّه بن عروه بنمسعود ثقفی است.
او از طایفه خوشنام و شریف بنیهاشم بود و به بزرگانی چون پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله وسلم، حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، امیر مؤمنان علی بن ابی طالب (ع) و امام حسین (ع) نسبت دارد.
نقل است روزی علی اکبر(ع) به نزد والی مدینه رفته و از طرف پدر بزرگوارشان پیغامی را خطاب به او میبرد، در آخر والی مدینه از علی اکبر سئوال کرد نام تو چیست؟ فرمود: علی. سئوال نمود نام برادرت؟ فرمود: علی. آن شخص عصبانی شد، و چند بار گفت: علی، علی، علی، «ما یُریدُ اَبُوک؟» پدرت چه میخواهد، همهاش نام فرزندان را علی میگذارد، این پیغام را علی اکبر (ع) نزد اباعبدالله الحسین (ع) برد، ایشان فرمود: والله اگر پروردگار دهها فرزند پسر به من عنایت کند نام همهٔ آنها را علی میگذارم و اگر دهها فرزند دختر به من عطا، نماید نام همهٔ آنها را نیز فاطمه میگذارم.
برخی وی را به هنگام شهادت بیست و پنج ساله گفته.
در برخی روایات هم سن ایشان را ۲۸ ساله ذکر کردهاند، وی در مکتب جدش امام علی بن ابی طالب (ع) و در دامن مهرانگیز پدرش امام حسین (ع) در مدینه و کوفه تربیت و رشد و کمال یافت.
امام حسین (ع) در تربیت وی و آموزش قرآن ومعارف اسلامی و اطلاعات سیاسی و اجتماعی به آن جناب تلاش بلیغی به عمل آورد و از وی یک انسان کامل و نمونه ساخت و شگفتی همگان، از جمله دشمنانشان را برانگیخت.
درباره شخصیت علی اکبر (ع) گفته شد که وی جوانی خوش چهره، زیبا، خوش زبان و دلیر بود و از جهت سیرت و خلق و خوی و شباهت رخسار، شبیهترین مردم به پیامبر اکرم (ص) بود و شجاعت و رزمندگی را از جدش علی ابن ابی طالب (ع) به ارث برده و جامع کمالات، محامد و محاسن بود.
در روایتی به نقل از شیخ جعفر شوشتری در کتاب خصائص الحسینیه آمده است: اباعبدالله الحسین هنگامی که علی اکبر را به میدان میفرستاد، به لشگر خطاب کرد و فرمود:
«اللهم اشهد علی هولاءِ القوم، فقد برز علیهم غلام، اَشبهُ الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله... خدایا شاهد باش! جوانی را به سوی این قوم میرود که شبیهترین مردم از نظر خلق و خوی و منطق به رسول الله (ص) است وهر گاه مشتاق سیمای رسول تو می شدیم به چهره اش می نگریستیم
وی نخستین شهید بنی هاشم در روز عاشورا بود و در زیارت شهدای معروفه نیز آمده است: السَّلامُ علیکَ یا اوّل قتیل مِن نَسل خَیْر سلیل.
علی اکبر (ع) درنبرد روز عاشورا دویست تن از سپاه عمر سعد را در دو مرحله به هلاکت رسانید و سرانجام مرّه بن منقذ عبدی بر فرق مبارکش ضربتی زد و او را به شدت زخمی نمود. آنگاه سایر دشمنان، جرأت و جسارت پیدا کرده و به آن حضرت هجوم آوردند و وی را آماج تیغ شمشیر و نوک نیزهها نمودند و مظلومانه به شهادتش رسانیدند.
امام حسین (ع) در شهادتش بسیار اندوهناک و متأثر گردید و در فراقش فراوان گریست و هنگامی که سر خونیناش را در بغل گرفت، فرمود:
ولدی علی عَلَی الدّنیا بعدک العفا.(فرزندم علی، دیگر بعد از تو اف بر این دنیا)
سلام بر حضرت در زیارت ناحیه مقدسه
در فرازی از زیارت ناحیه مقدسه خطاب به علی اکبر علیه السلام چنین آمده است:
«السَّلامُ عَلَیک یا أوَّلَ قَتیلٍ مِن نَسلِ خَیرِ سَلیلٍ مِن سُلالَةِ إبراهیمَ الخَلیلِ ، صَلَّى اللّهُ عَلَیک وعَلى أبیک ، إذ قالَ فیک : قَتَلَ اللّهُ قَوما قَتَلوک ، یا بُنَی ما أجرَأَهُم عَلَى الرَّحمنِ وعَلَى انتِهاک حُرمَةِ الرَّسولِ ! عَلَى الدُّنیا بَعدَک العَفا ، کأَنّی بِک بَینَ یدَیهِ ماثِلاً ، ولِلکافِرینَ قائِلاً :
أنَا عَلِی بنُ الحُسَینِ بنِ عَلِی * نَحنُ وبَیتِ اللّهِ أولى بِالنَّبِی
أطعَنُکم بِالرُّمحِ حَتّى ینثنَی * أضرِبُکم بِالسَّیفِ أحمی عَن أبی
ضَرَبَ غُلامٍ هاشِمِی عَرَبِی * وَاللّهِ لا یحکمُ فینَا ابنُ الدَّعِی
حَتّى قَضَیتَ نَحبَک ولَقیتَ رَبَّک ، أشهَدُ أنَّک أولى بِاللّهِ وبِرَسولِهِ ، وأنَّک ابنُ رَسولِهِ ، وحُجَّتُهُ وأمینُهُ، وَابنُ حُجَّتِهِ وأمینِهِ . حَکمَ اللّهُ عَلى قاتِلِک مُرَّةَ بنِ مُنقِذِ بنِ النُّعمانِ العَبدِی ـ لَعَنَهُ اللّهُ وأخزاهُ ـ ومَن شَرِکهُ فی قَتلِک ، وکانوا عَلَیک ظَهیرا ، أصلاهُمُ اللّهُ جَهَنَّمَ وساءَت مَصیرا ، وجَعَلَنَا اللّهُ مِن مُلاقیک ومُرافِقیک ، ومُرافِقی جَدِّک وأبیک وعَمِّک وأخیک واُمِّک المَظلومَةِ ، وأبرَأُ إلَى اللّهِ مِن أعدائِک اُولِى الجُحودِ ، والسَّلامُ عَلَیک ورَحمَةُ اللّهِ وبَرَکاتُهُ».
سلام بر تو ، اى نخستین کشته از تبار بهترین بازمانده از نسلِ ابراهیم خلیل !درود خدا بر تو و بر پدرت ، آن گاه که در باره ات فرمود : «خدا ، بکشد آن گروهى را که تو را کشت . پسرم ! چه جرئتى بر خداى مهربان کردند . و چه جسارتى در هتک حرمت پیامبر ! پس از تو ، خاک بر سرِ دنیا !» . گویى که من (زائر) ، در نزد تو هستم و تو (على اکبر علیه السلام ) به کافران مى گویى :
من على ، پسر حسین بن على ام .به خانه خدا سوگند که ما به پیامبر صلى الله علیه و آله ، نزدیک تریم .
با نیزه ، چنان بر شما خواهم زد که نوک آن ، کج شودو با شمشیر ، در حمایت از پدرم ، شما را مى زنم ؛
زدنِ جوان هاشمىِ عرب .به خداوند سوگند ، پسر بى نسب (ابن زیاد) ، حق ندارد بر ما حکمرانى کند !
تا عهدت را به انجام رساندى و پروردگارت را دیدار کردى . گواهى مى دهم که تو به خدا و پیامبر او ، نزدیک ترینى ، و پسرِ پیامبر خدا و حجّت و امین اویى ، و پسر حجّت خدا و پسرِ امین اویى . خداوند ، در باره قاتل تو ، مُرّة بن مُنقِذ بن نعمان عبدى ـ که لعنت و خوارى خدا بر او باد ـ و همدستانش در کشتن تو ، داورى کند ، که علیه تو هم داستان بودند . خدا ، آنان را به جهنّم ، فرو افکنَد ـ که بد بازگشتگاهى است ـ و خداوند ، ما را از دیدار کنندگانِ تو و همراهانت و همراهان جدّ و پدر و عمو و برادر و مادر ستم دیده ات ، قرار دهد ! از دشمنانِ اهل انکار تو ، برائت مى جویم . سلام و نیز رحمت و برکات خدا بر تو باد !
مقبره حضرت علی اکبر (ع) در کربلای معلی پایین پای اباعبدالله الحسین (ع) است و در سلام زیارت عاشورا منظور از وعلی علی ابن الحسین، آقا علی اکبر (ع) میباشد.
ما مدّعیان حفظ خونها بودیم
از قاب معابر، شهدا را چیدند...
#کوچه_شهید
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌سه پیشنهاد برای اربعین امسال (۱)
🔸بازکردن باب مناجات با امامحسین(ع) که رهبر انقلاب فرمودند
🔸این مناجاتها را در فضای مجازی علنی کنیم و برایش آثار هنری بسازیم
🔸وظیفه خودمان بدانیم که در فضای اینترنت، اربعین را رونق بدهیم
🔻 در این شرایطی که ما نمیتوانیم اربعین را پرشور برگزار کنیم، نباید تمام اقداماتمان را به کمکرسانیها و فعالیتهای نوعدوستانه محدود کنیم؛ حفظ شعائر هم باید یادمان نرود.
🔻 پیشنهاد اول بنده برای اربعین امسال-در کنار کمکهای مؤمنانه- باز کردن باب مناجات است؛ همان باب مناجاتی که رهبر انقلاب گشودند و اخیراً فرمودند: امسال اربعین که نمیتوانید به کربلا بروید، خودتان از راه دور، با امامحسین(ع) مناجات کنید.
🔻 ما هم امسال مانند ایشان با امامحسین(ع) مناجات خواهیم کرد. این مناجاتها هم مناجات با خدا نیست که مخفیانه باشد، مناجات با حسین(ع) باید علنی باشد؛ مثل زیارتنامه، مثل روضه.
🔻 از روی الگوی دعای کمیل، ابوحمزۀ ثمالی و... میتوانید مضامین بسیار زیبایی برای این مناجاتها پیدا کنید. مثلاً اینکه «یا اباعبدالله، شاید از خدمت ما در اربعینِ سال گذشته خوشت نیامده...» شعرای آئینی ما هم مضامین زیبایی در شعرهای خود دارند.
🔻 انشاءالله آثار زیبای ادبی هنری فراوانی در این سلسله مناجاتها بهدست خواهد آمد. کمااینکه وقتی راه کربلا بسته بود چه شعرهای زیبایی در فراق کربلا سروده میشد.
🔻 فضای اینترنت را از این مناجاتها و این مضامین زیبا پُر کنیم. وظیفه خودمان بدانیم که در فضای اینترنت اربعین را رونق بدهیم. در فضای مجازی حضور پیدا کنید و مطالب خوب اربعینی را لایک کنید و از دوستان خود بخواهید که این صفحات را دنبال کنند.
🔻 امسال میتوانیم میلیونها خاطره برای اربعین جمع کنیم. میلیونها کلیپ میتواند برای اربعین ساخته بشود. هر یک از شما میتوانید مستندساز بشوید و از زاویۀ نگاه خودتان برای اربعین، مستند بسازید.
👤علیرضا پناهیان
🚩 نشست هماندیشی فعالین اربعین - ۹۹.۷.۴
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/6511
@Panahian_ir
❤دردآورترین فریم هایی که در زندگی ام دیده ام همین تصاویر است. طنین فریادهای محمد و پدرش را هنوز می شنوی؟ « نزنید! بچه اینجاست، نزنید!»
🌹 سالروز شهادت مظلومانه #محمد_الدرة، کودک ۱۲ساله فلسطینی
◾️ اِنَّالِلَه وَاِنَّااِلَيْهِ رَاجِعُوْنَ
▪️ #حاجیه_سیده_فاطمه_منتظری
مادرگرانقدر
#شهید_ابراهیم_منتظری
به فرزند شهیدش پیوست.
🥀 بر دامن مادر شهیدان #صلوات
💥امسال میتوانیم تمام ثواب و نورانیت پیادهروی اربعین را به دست بیاوریم!
🔸بر اساس روایات، اگر کسی شوق و عزم واقعی برای کار خوبی داشته باشد، اما به دلیل موانع موفق به آن نشود، ثواب آن عمل برای او نوشته میشود. از آنجایی که اینگونه اعمال به ریا و عجب هم آلوده نمیشوند، بعضا برکات بیشتری دارند.
🔸پیادهروی اربعین و زیارت حرم سیدالشهدا(ع)، با آنهمه ثوابهای بینظیری که دارد، از این قاعده مستنثی نیست. ضمن آنکه اساسا یکی از دلائل ثواب باعظمت زیارت اربعین اعلام محبت به اباعبدالله الحسین(ع) در میان مردم جهان است.
🔸اما غفلتی که معمولا مؤمنین با دیدن موانع دچار آن میشوند این است که خیال میکنند دیگر تقویت شوق و حسرت خوردن کار بیفایدهای است؛ و خبر ندارند که هرچقدر این شوق و حسرت را افزایش داده و آن را ابراز نمایند، به همان میزان از نورانیت و آثار معنوی بینظیر پیادهروی اربعین بهرهمند خواهند شد.
🔸یقینا نورانیت این ابراز شوق و حسرت میتواند موانع را در آینده برطرف کند.
🔻پس بیایید در این ایام برای افزایش این شور و شوق و حسرت، وقت بگذاریم.
🔸هر کسی که در فضای مجازی فعالیتی دارد، میتواند با بازنشر روزانۀ مطالبی که خیالها را به آن مسیر زیبا میبرد و شوق و حسرت پیادهروی اربعین را در دلها تشدید میکند، سهمی در این نورانیت داشته باشند. اگر سالهای گذشته با «کمک هزینۀ سفر» جوانی را راهی اربعین میکردیم و در ثوابش شریک میشدیم، امسال با برانگیختن احساسات و اندیشهها از طریق بازنشر محتواهای مؤثر در فضای مجازی، در ثواب زائران اربعین حسینی(ع) شریک شویم.
🔻قدم اول، میتواند به اشتراک گذاشتن همین مطلب برای دوستان و نزدیکانتان باشد.
#اربعین
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ
نماهنگ
حال دلم بده حرم میخوام
نریمان پناهی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🙏برای تعجیل در فرج آقا امام زمان عج صلوات
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_بیست_پنجم👇👇👇👇
✅ 1- زیارت عاشورای غیر معروفه به نیابت از بقیه الله الاعظم عج
✅ 2- تلاوت سوره والفجر هدیه به اباعبدالله الحسین علیه السلام
✅ 3- هر روز 100 مرتبه سوره توحید هدیه به شهدایی که از شهدای کربلا معرفی می شوند
✅ 4-یکبار در طول این چله خواندن نماز امام حسین علیه السلام
#مراقبه_عملی👇
✅5- تاکید و انس معنوی عمیق بیشتربه حجاب فاطمی ،وتاسی به حضرت زینب سلام الله علیها
همان چیزی که خواسته و وصیت همه ی شهدای مابود.
سلام علیکم
سی و دومین روز از چله✨ بیست و پنجم ✨ از اصحاب الحسین علیه السلام ،سر سفره 💫 علی اصغر بن الحسین علیه السلام 💫 هستیم.
حضرت علی اصغر (علیه السّلام) طفل ۶ ماهه حضرت امام حسین (علیه السّلام) در واقعه کربلا بود. ایشان در مدینه به دنیا آمد و مادرش «رباب» دختر امرء القیس بن عدی از قبیله کلاب بوده است. رباب مادر حضرت سکینه (سلام الله علیهما) است و در مقاتل از بیتابی فراوان این همسر حضرت سیدالشهداء (علیه السّلام) بعد از واقعه کربلا و علاقه وافر حضرت امام حسین (علیه السّلام) به این بانو و دخترش حضرت سکینه (سلام الله علیهما) سخن رفته است. بنابراین حضرت علی اصغر و حضرت سکینه خواهر و برادر هم از یک مادر بودند.
امام حسین علیه السلام در عصر عاشورا وقتی همه یارانش شهید شدند و پیش از اینکه به میدان برود، فرزندش عبدالله را در آغوش گرفت. در این هنگام مردی از بنی اسد تیری پرتاپ کرد و آن کودک را به شهادت رساند.
امام علیه السلام دست خود را از خون نوزاد پر کرد، خونها را به آسمان پاشید، و قطرهای از آن به زمین باز نگشت. آنگاه عرضه داشت:« پروردگارا! خیر ما را در این خون قرار ده و انتقاممان را از این ستمگران بگیر.»
آن گاه آن کودک را در کنار دیگر شهدا قرار داد.
در روایت دیگری آمده است:
امام علیه السلام کنار خیمه ها آمد و به زینب گفت:« فرزند کوچکم را نزد من آرید تا با او وداع کنم.»
آنگاه او را گرفت و صورتش را نزدیک برد تا او را ببوسد. در این هنگام حرملة بن کاهل اسدی تیری رها کرد. تیر گلوی کودک را درید و او را به شهادت رساند.
امام به زینب فرمود:« کودک را بگیر.» آن گاه دست خود را زیر گلوی او گرفت و چون دستش پر از خون شد، به سوی آسمان پاشید و فرمود:« چون خدا بلاهایی را که بر من فرود میآید، میبیند، تحملشان بر من آسان است.»