eitaa logo
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
2.7هزار دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
8.9هزار ویدیو
238 فایل
انس با شهداء برای همنشینی با امام زمان«ع» ومرافقةالشهداء من خلصائک اَللّهُمَّ ارْزُقْنا تَوْفِیقَ الشَّهادَةِ فِی سَبِیلِکَ تَحْتَ رایَةِ وَلِیِّکَ الْمَهْدِیّ(عجل الله) السلام علیک یا من بزیارته ثواب زیارت سیدالشهداء یرتجی
مشاهده در ایتا
دانلود
❧🔆✧﷽✧🔆❧ ۱۹ 📝 "از بین بردن شکّ و تردید" 🌟 امام صادق علیه السلام در حدیثی فرمودند: «زمانی می آید که هیچکدام از شما برای پولش، جایی پیدا نمی کند (همه خیانتکار می شوند).» ➖کاهلی گفت:« در چه زمانی است؟» 🌟امام فرمودند: «وقتی امامتان غائب شود... پس دوری کنید از شک و تردید. شک ها را از خودتان دور کنید. به شما دستور داده اند که از شک دور باشید. پس خودتان را از آن دور کنید.» 📚 بحارالانوار ۱۴۶/۵۱ ح۱۷ 💢 شک، مقدمه ی انکار است و اگر با پدید آمدن تردید به دنبال جواب آن نباشیم، خواه ناخواه به انکار تبدیل می شود و انسان را به هلاکت می رساند.
میگن‌یڪے‌از‌حسرت‌هاۍ‌ روز‌قیامت‌اینہ‌ڪہ‌نشونت‌ میدن‌‌میتونستے توزندگۍ‌بہ‌کجا‌هابرسے‌ُ... نرسیدۍ؟!(: چے‌بشۍ‌ُونشدۍ... ...؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
السلام علیک یا صاحب الزمان(عج).... ای عاقبت کار به دست تو نگاهی این عمر گذشت و نشدم آن که تو خواهی تا ممتثل تو شدنم راه زیاد است کو طاعت بی چون زِ تو ای نور الهی می‌ خواستم ای آقا سِپرِ جان تو باشم ای وای که خود تیرِ جفایم به تو گاهی هر بار که تو گفته‌ ای استغفراللّه بخشید خدا از منِ بد عهد گناهی چون روز قیام تو همین جمعه بیاید من نیستم آماده نشانم بده راهی پیوسته تو در حال دعا بر من محتاج اما به دعای تو منم گاه به گاهی اینجور که من مدعی عشق تو هستم از تو خبری نیست؛ به اعمال گواهی تو منتظر لشگر مردان تنوری من در پی حاجات کنم ناله و آهی من یوسف خود را ته چاهی برهانم برعکس تو دربارۀ من چشم به راهی ای یوسف زهرا به غم یوسف زینب با روضۀ گودال رسان باز پناهی با یوسف گودال بگو پیرهنت کو؟ ای بی‌ کفن حضرت زهرا کفنت کو؟ (دعا بفرمایید)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️برای امام زمان(عج) چه کرده‌ایم؟ 🔺شهید حججی از انتظار برای امام زمان(عج) میگه... ❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔻بخشی از وصیت‌نامه آیت الله قاضی، استاد عرفان آیت الله بهجت: 👈🏼 روضه هفتگی، ولو دوسه نفر باشد، باعث گشایش امور است. 🔸[پس از تاکید بر نماز اول وقت و واجبات می‌فرمایند:] و در مستحبات تعزیه‌داری و زیارت حضرت سیدالشهدا(ع) مسامحه ننمایید و روضه هفتگی ولو دو سه نفر باشد، اسباب گشایش امور است و اگر از اول عمر تا آخرش در خدمات آن بزرگوار از تعزیت و زیارت و غیرهما به جا بیاورید، هرگز حق آن بزرگوار ادا نمی‌شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اللهم عجل لولیک الفرج خواندن دعای فرج با صدای دلنشین نایب بر حقش سید علی حسینی خامنه ای مدظله والعالی (عج)
Nariman Panahi - Ye Alame Gerye (MusicTarin).mp3
6.9M
بذار حالاحالا 💔 نوکر شما باشم... من اصن اومدم برات شهید بشم :)
📌 🍃حرم بود و شلوغی و ازدحام و جمعیتی که مشغولند به خواندن از مناجات و زیارتنامه تا صفحات قرآن و چشمانی غرق در کلمات و جملات و آیات الا چشمانِ غرقِ در اشکِ پیرمرد که سوادی برای خواندن نداشت تا اندک ارادتش از چشمش نثارِ مولایش شود کور سوی امیدش جوانِ کناری بود دستی بر پایش کشید و گفت: می خوانی تا گوش دهم جوان پذیرفت و گفت: میخوانم و بخوان السلام علیک یا بن رسول الله... و سلام داد به معصومین تا امام حسن عسکری علیه السلام جوان با لبخند پرسید: پدرم، امامت را میشناسی؟😊 جواب داد: چرا نشناسم؟ گفت: پس سلام کن پیرمرد دستش را روی سینه اش گذاشت و سلام کرد جوان نگاهی به او کرد و گفت: وعلیک السلام و رحمه الله وبرکاته🌸 همیشه خوب بودن به داشتن مهارت نیست؛ همین که خلوص نیت داشتی، عملت قبول میشود.👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅ خواندن زیارت آل یاسین و دعای بعد آن از طرف شهدا هدیه به امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف ✅ نماز استغاثه به امام زمان عج ✅ صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی ✅ مراقبت عملی به فرازهایی از کتاب مکیال المکارم