هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
نهمین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 عبدالحمید دیالمه 🌷 هستیم.
#برگی_از_خاطرات_شهدا🌹
🔅شهید عبدالحمید دیالمه🔅
♦️ ما باید هرچه سریع تر رشد فرهنگی را در سطح عموم ملت بالا ببریم چرا که یک خطــر اساسی ما را تهدید می کند. وآن نسلی است ک باید در آینده تداوم انقلاب بدست او انجام گیرد.
و امروز خیلی از گروه های منحرف آن را بازیچه خودشان قرار داده اند و افکارشان را مسموم می کنند و این نسل را آماده می کنند که برای دوره های بعد بتوانند انقلاب را به جهت خودشان برگردانند.
📚 بخشی از سخنرانی شهید
⭕️تبریک ندارد
🔰پس از اعلام نتایج انتخابات مشهد و رأی بالای ایشان به محض دیدار در اولین برخورد بی اختیار به او گفتم تبریك میگویم،😍
یادم نمیرود كه دیدم چهره اش درهم رفت و گفت:
مسئولیت كه تبریك ندارد.😞
نماینده اصلح یعنی:👇
❤️ #شهید_عبدالحمید_دیالمه
(وی نماینده مردم مشهد در اولین دوره مجلس شورای اسلامی بود)
#نماینده_اصلح
ــــــــــــــــــ🌷🕊ـــــــــــــــــــــ
29.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نطق شنیدنی شهید عبدالحمید دیالمه (شهید بصیرت) در مجلس👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨نذر صلوات بر محمد و آل محمد✨
به نیابت از ❣️شهید عبدالحمید دیالمه❣️
به نیت
✅ سربلندی نظام جمهوری اسلامی ایران
✅ پیروزی جبهه حق در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰
✅ تأییدات بقیه الله الاعظم روحی و ارواح العالمین له الفداء
🔴لینک زیر جهت مشارکت در این نذر معنوی
https://EitaaBot.ir/counter/den
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین کار برای زمینه سازی ظهور امام زمان چیست؟ 🤔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حضور حجتالاسلام رئیسی در کهفالشهدا تهران
🔹 حجتالاسلام سید ابراهیم رئیسی صبح امروز با حضور در کهفالشهدای تهران، به زیارت قبور شهدای گمنام رفت.
🔹 رئیسی در جمع خبرنگاران گفت: مردم با امید در انتخابات شرکت کنند و هیچکس غایب نباشد. مردم بدانند که شرایط متفاوت و تحول خواهد شد. ما از شهدا استمداد میطلبیم که خودشان مسیر را برای ما هموار کنند و یقین میدانیم که به برکت نام شهدا این مسیر همواره خواهد شد.
1_886948956.mp3
7.05M
💫🌺🍃
🌺
🌴 دوباره جمعه های بیقراری
🌴 دوباره اشکو آهو گریهزاری
🌴 بیا که دیگه وقتشه آقاجون
🌴قدم رو چشم شیعهها بذاری
🎙 مهدی رسولی
#جمعه
#حضرت_مهدی علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻امام خمینی (ره) هم پیش بینی میکرد عدهای برای شرکت نکردن مردم در انتخابات تلاش کنند...
#انتخابات_1400
خـــــوشبختے یـــــعنے:
حس ڪـــــنے
شـــــهید دارد تـــــو را مے نـــــگرد
و تـــــو بـــــہ احتـــــرامش
از گـــــناه فـــــاصلـــــہ مے گـــــیرے...
نگـــــاه شہـــــدا بـــــہ ماستـــــ🌿
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام
#چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت)
✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
✅ قرائت زیارت عاشورا از طرف شهید آنروز هدیه به امام حسین علیه السلام
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#چله_سی_ام #چهل_روز_با_هشت_شهید (شهدای با بصیرت) ✅ به فضل الهی هر 5 روز سر سفره یک شهید هستیم
دهمین روز از چله 🌟 💫 سی ام 🌟💫
مهمان سفره شهید 🌷 عبدالحمید دیالمه 🌷 هستیم.
خواهر شهید می گوید : 👇
شهید دیالمه جزء نوجوانانی بودند که از ابتدا از محضر علما استفاده کرده و کتاب های ایشان را مطالعه می کرد. فکر نمی کنم کتابی از شهید مطهری، آیت الله مکارم، آیت الله سبحانی و یا علامه عسگری در آن زمان بوده باشد که ایشان نخوانده باشند.
من به یاد دارم که در دوران راهنمایی بودم که مدیر مدرسه کتاب"150 صحابی ساختگی" از علامه عسکری را به من هدیه داد به محض اینکه این کتاب را آوردم به منزل، شهید دیالمه گفتند که مدیرتان انسان عمیقی نسبت به اسلام بوده و یا اینکه گمان کرده که شما این گونه هستید؟. گفتم: چطور؟ گفت: این کتاب یک تحقیق بسیار عمیق در زمینه ی یکی از ادّعاهای دروغین در حق تشیع است و نویسنده نیز یک شخصیت تاریخی بسیار تأثیرگذاردر جهان اسلام . شهید دیالمه وقتی این حرف را می زد که شاید 23 سال و یا کمتر از آن داشت وخیلی ها اصلا علامه رانمیشناختند.
بعدها به خاطرهمین تاکیدشهید من سعی کردم که این کتاب را درهمان سن 13یا14سالگی بخوانم اما عمق کتاب را نمی فهمیدم .این توجه ایشان به مطالعه این نوع کتابها از طرفی نشان همت والای اودر یافتن حقایق اسلام وتشیع از منابع اصیل واز طرف دیگر حاکی از توانمندی های بسیار بالا هوش واستعداد خاص اوبود.
سخن از یک عالم حوزوی نیست سخن ازیک جوانی است که درفضای دانشگاهی آن روز که شناخت عمیق دینی نادربود، همت کرد تا اسلام ناب رااز سرچشمه های اصیل آن یعنی قرآن واهل بیت بشناسد باورکردوعمل کرد و کوشید تابه نسل جوان منتقل کرده ودربسیاری تحول ایجادکند . در آن زمان جوانان دانشگاهی چندان با علما آشنا نبودند. بنظرم به کسانیکه نگران این هستند که شهید دیالمه بعنوان اسلام شناس مطرح بشود باید گفت بهتر است بجای این سخنان نشان بدهید که کجای سخنان شهید با مبانی اسلام تعارض داشته ؟
واقعیت آن است که آنچه گفت وعمل کرد اسلام ناب بود وچیزی بود که سبب شد حتی علمای بزرگی چون آیت الله میرزا علی آقا فلسفی و آیت الله مروارید و آیت الله نوغانی و آیت الله میرزا جوادآقا تهرانی که ارکان حوزه علمیه مشهد محسوب می شدند در آستانه ی انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی، شهید را که در آن زمان یک جوان 25ساله بود، به عنوان یکی از پنج کاندیدای مورد حمایت قرار دهند و این خود نشان بینش صحیح اوست ، حساسیت هایی که علمای بزرگ داشتند، این اجازه را به آن ها نمی داد که هر جوانی را به خصوص از دانشگاهیان آن روز، با این جدیت تأیید کنند. این به دلیل همان رابطه ی عمیقی بود که شهید دیالمه با علما داشت و آنان نیز از سطح بالای توانایی های علمی و عملی او خبر داشتند.
مرحوم علامه عسگری من از خود ایشان شنیدم که می گفتند: " اولین باری که با این شهید برخورد کردم یک مقدار که ایشان صحبت کرد و من صحبت کردم، با توجه به شناختی که نسبت به فضای دانشگاهی داشتم به ایشان گفتم که من ارتجاع هزار و چهارصد ساله هستم و شهید در پاسخ من گفتند که من دو هزار ساله هستم. خندیدم گرچه دوهزار ساله معنا نداشت ولی من فهمیدم که ایشان دنبال اسلام ناب و اصیل و خالص است." نگاه علما و شخصیت های حوزه به ایشان این گونه بود .بهرحال شهید دیالمه بیش از آن که یک شخصیت سیاسی باشد، یک شخصیت فکری و اعتقادی بود. اگر چه توانست نقش بسیار مهمی در جریانات سیاسی آن روز داشته باشد بنظرم اگر درمیان شخصیتهای دانشگاهی آن روز یک مصداقی برای این جمله بخواهیم بیابیم که" سیاست ماعین دیانت ماست ".مصداقش شهید دیالمه بود.
دیالمه با تأسّی به سیره اهل بیت(ع)، به کارآیی گفتگوی اقناعی باور داشت. اهل سخنرانی یکطرفه نبود و سخنرانیهای یک طرفه را درمان همه نیازهای مخاطبان نمیدانست. به تبلیغ و گفتگوی چهره به چهره اعتقاد راسخ داشت و برای تک تک مخاطبانش وقت میگذاشت. به گفتگو و مناظره بیشتر قائل بود تا سخنرانی یکطرفهای که مخاطبان نتوانستند سئوالات، انتقادات و شبهههایشان را بپرسند. جلسات ایشان همیشه با پرسش و پاسخ همراه بود. بیشتر تمایل داشت که سئوالات به صورت حضوری پرسیده شود تا کتبی. تمام سئوالات کتبی حضار جلسات را جمعآوری میکرد و تلاش داشت در فرصتهای مقتضی به آنها پاسخ بگوید. دغدغه پاسخ به سئوالات مخاطبانش را داشت. نمیتوانست از سئوالات و نیازهای فکری مخاطبان، به راحتی بگذرد. تلاش او روشنگری و تبیین مسائل مختلف مورد نیاز مخاطبان و پاسخ به نیازهای آنها بود.
اعتقاد داشت تا وقتی کسی مبنای اعتقادیش درست نباشد، حضورش در مباحث سیاسی ممکن است او را به انحراف بکشد. مثل مجاهدین خلق که به عنوان یک گروه سیاسی تغییر ایدئولوژیک دادند و مارکسیست شدند.
شاید بتوان گفت که شهید دیالمه از حیث خط فکری، رویکردها و شیوه مبارزاتی مثل شهید مطهری و استاد مصباح یزدی میاندیشید و پرداختن به مباحث فکری و اصلاح عقاید و باورهای مبارزان را اولویت جدی مبارزات انقلابی خود میدانست. البته مشابهتهای دیگری میتوان بین این سه یافت که هر سه به کارهای فکری و مبنایی اعتقاد داشتند؛ برای رفع نیازهای عقیدتی مخاطبان ـ به ویژه مخاطبان جوان ـ بسیار اهمیت قائل بودند و برای این قشر خیلی وقت میگذاشتند؛ منتقد شدید افکار التقاطی و اندیشههای انحرافی بودند و اهل تعارف و احتیاط و محافظهکاری در این زمینه نبودند. شعارها و آثار مکتوب سازمان مجاهدین خلق و دکتر شریعتی را که در آن زمان مورد استقبال زیادی از جامعه دینی قرار گرفته بود را با معیارهای دینی و مکتبی میسنجیدند و ملاحظه ای در عیان کردن مخالفتهایشان نداشتند.