آقای پرستویی یه مطلب برای رهبر انقلاب نوشتند و خطاب به ایشون گفتند: «از شما خواهانم حکم رفاه ملت را با خون بنده امضا کنید»
آقای پرستویی برخلاف تصور شما، این مملکت توش دموکراسیه
یعنی حسن روحانی که شما به عنوان رئیس جمهور انتخابش کردید دهها اختلاف استراتژیک و ایدئولوژیک با رهبر انقلاب داره، اما رئیس جمهور شد!
دقت کنید! رئیس جمهور شد!
چون شما خواستید!
رئیس جمهوری که بالای ۸۰ درصد بودجه دستشه و اختیاراتش از رهبر مملکت هم بیشتره!
حالا چون فرد مورد نظر شما نه نیروگاه برق درست و حسابی ساخته، نه کشور رو تو گندم خودکفا کرده، نه بیکاری رو سر و سامون داده، نه یه دونه خونه ساخته، نه مافیای خودرو رو جمع کرده و نه هزار کار دیگه ...
رهبر مملکت باید جواب پس بده؟
آقای پرستویی
متأسفانه یا خوشبختانه اینجا دموکراسیه و وضع فعلی نتیجه انتخاب من و شماست!
البته که بیکفایتی بسیاری از مسئولین جای خود و ما هم معتقدیم تا مسئولین بیکفایت محاکمه نشن، فایدهای نداره!
نماز لیله الدفن
●●●●●●●
بخوانیم تا برایمان بخوانند.
در پی درگذشت و خاکسپاری عارف وارسته، حاج آقا سید عبدالله فاطمی نیا، نماز شب اول قبر را به قصد قربت و ثواب، به طریق زیر می خوانیم:
دو رکعت نماز شب اول قبر به نیت آن مرحوم، در رکعت اول بعد از سوره حمد "یکبار آیة الکرسی" و در رکعت دوم، بعد از سوره حمد "ده بار سوره انا انزلناه" خوانده شود.
بعد از سلام نماز بگویید: *اللهم صل علی محمد و ال محمد و ابعث ثوابها الی قبر عبدالله ابن اسماعیل.*
زمان خواندن این نماز، از اذان مغرب تا نیمه شب است. جزاءک الله خیرا انشاءالله.
8.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ویدئو اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر حجتالاسلام و المسلمین فاطمینیا
#آیت_الله_فاطمی_نیا_ره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 از بقیّةالله جا نمونید!
هدایت شده از الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇
✅ سرکشی و رسیدگی به خانوادههای شهدا
✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (وصیتنامه، عکس و رسم شهید )
✅ مراقبه به تلاوت سورههاى یس و حجرات (هدیه به پدر و مادران شهدا )
✅ مراقبه ویژه به خواندن زیارت آل یس و دعای بعدش از طرف شهید به پدر و مادر شهید و بخواهیم دعا کنند برای سلامتی مقام عظمای ولایت.
الحقنی بالصالحین«یرتجی»
#مراقبتهای_چله_سی_و_سوم 👇👇 ✅ سرکشی و رسیدگی به خانوادههای شهدا ✅ اهتمام و ترویج فرهنگ شهدایی (و
سلام برشما خوبان
نهمین روز از چله 🌾 🍃 سی وسوم 🍃 🌾
مهمان سفره سفیر ایران دریمن ، جانباز شهید 🌷 حاج حسن ایرلو🌷 هستیم
ایرلو متولد شهرری و از دیپلماتهای با سابقه وزارت خارجه و کارشناس ارشد حوزه عربی و شبه جزیره بوده است.
مسئول میز یمن در وزارت امور خارجه ایران پس از آغاز جنگ در سال ۲۰۱۵ در یمن، هماهنگ کننده کمکهای انساندوستانه ایران به یمن پس از آغاز جنگ اعزام هواپیماهای کمک رسانی و کشتی نجات و پس از آن کمک رسانی با هماهنگی سازمان ملل از دیگر فعالیتهای ایرلو است. او همچنین پیش از تصدی این سمت، معاون دستیار ویژه وزیر خارجه در امور یمن در سالهای ۱۳۹۴ تا ۱۳۹۹ بوده است.
شهید حسن ایرلو، سفیر ایران در یمن با ابتلا به ویروس کرونا و کارشکنی در رسیدن زودتر به وطن در 30 آذرماه سال 1400 به شهادت رسید.
35.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حسن ایرلو سفیر ایران در یمن به شهادت رسید / حسن ایرلو را بیشتر بشناسید
به بهانه انتشار خبر شهادت حسن ایرلو سفیر ایران در یمن / حسن ایرلو ، مردی که بسیاری از کارشناسان غربی حضور او در یمن را به معنای تغییر معادلات بر علیه سعودی دانسته و از بابت حضورش نگران بودند به شهادت رسید.
👇 آدرس ما در پیام رسان های مختلف . لطفا با دنبال کردن صفحات و معرفی ما ، به دیده شدن ما کمک کرده و ما را در مسیری که انتخاب کرده ایم یاری کنید.
👇گفت و گو با تحلیلگر / اینستا:
https://www.instagram.com/mr_tahlilgar3
👇 کانال ما در تلگرام:
https://t.me/mrtahlilgar
👇کانال ما در یوتیوب:
https://www.youtube.com/c/mrtahlilgar1
👇در توئیتر:
https://twitter.com/mr_tahlilgar_
👇در ایتا :
https://eitaa.com/mrtahlilgar1
👇در آپارات:
https://www.aparat.com/mrtahlilgar
شهدای دیگر خانواده 👇
با شروع جنگ تحمیلی عراق علیه ایران اسلامی، حسین ایرلو بهعنوان سرباز پس از طی دوران آموزش نظامی به جبهه جنگ اعزام میشود و این حضور، قریب به ۴ سال به طول میانجامد. او توفیق یافت تا در طول ۴ سال در سمتهای مختلف ضمن یاری رزمندگان اسلام، دشمن متجاوز را به خاک سیاه بنشاند. آخرین سمت او فرماندهی تیپ بود و سرانجام در بیست و پنجم اسفند ماه سال ۱۳۶۳ در شرق دجله به شهادت رسید.
دیگر شهید این خانواده اصغر ایرلو است. اصغر کوچکترین پسر خانواده ایرلو بود. او در بیست و یکمین روز مرداد ۱۳۴۵ در تهران دیده به جهان گشود. وقتی به جبهه رفت، به زحمت سنش به ۱۵ سال میرسید. مدتی در کردستان بود و بعد مدتی هم در لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) و مدتی هم در لشکر ۱۰ سیدالشهدا (ع)؛ با وجود سن کم، پا به پای برادرانش در عملیاتهای بزرگ شرکت کرد.
در عملیات والفجر هشت در جزیره امالرصاص به شدت زخمی شد، طوری که پایش را روی زمین میکشید، اما باز به جبهه برگشت. سرانجام اصغر ایرلو در تاریخ ۱۲/۰۲/۶۵ در حالی که جانشین گردان حضرت علی اصغر (ع) بود، در منطقه فکه به شهادت رسید.
دشمن هر روایتی را که میخواهد درباره نحوه شهادت شهید ایرلو به افکار عمومی و جهان مخابره کند، بگذارید داشته باشد، مهم آن است که ایرلو یک دیپلمات انقلابی و دلسوزی بود که رنج حاصل از جانبازی او در هشت سال جنگ تحمیلی عراق و سینه خسته از مواد شیمیایی، نتوانست ذرهای از اراده او در طول این سالهای پس از جنگ بکاهد و او را مصمم کرده بود که فراتر از وظایف دیپلماتیکی خود عمل کند. همانگونه که شهید سلیمانی فراتر از چارچوبهای نظامی، پناهگاهی امن برای آن زن و کودک ایزدی در شمال عراق یا شهروند بوکمالی در مرز سوریه بود یا فرماندهای شجاع برای آن رزمنده عراقی، افغانی، سوری، ایرانی و پاکستانی درکف میدان جنگ بود، ایرلو را هم باید دیپلماتی دانست که مشاوری امین برای وزیر خارجه، برادری دلسوز برای انصارالله و یاوری خستگیناپذیر برای کمک به ملت مظلوم یمن بود.