18.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام مهدیان: بعد از نابودی اسرائیل و خواندن نماز در بیت المقدس برنامهی ما چیست؟
فقط امام خمینی و کشور ایران برای آن برنامه دارند.
#خط_فرهنگ
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
@khatte_farhang
40.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا مردم اروپا و دنیا با وجود سبک زندگی های غربی و فرهنگ غالبا ضد اسلامی، در قضیه فلسطین این قدر به خیابان ها آمدند؟
آیا اعتراض آن ها نسبت به اسرائیل قوی تر از ما ایرانی ها نیست؟
#خط_فرهنگ
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
@khatte_farhang
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام مهدیان: منطق قدرت ما با جهان متفاوت است و حضرت آقا در طرح کلی آن را بحث کرده اند. ما قدرت را در تعداد ابزار آلات جنگی نمی بینم.
قدرت در نگاه ما ...
#خط_فرهنگ
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
@khatte_farhang
هدایت شده از خط فرهنگ
14.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجتالاسلام مهدیان: بعد از اغتشاشات پارسال و ماجرای طوفان الاقصی تازه دهه هشتادیهای ما فهمیدند که قصه جدی است و ما با چه کسی داریم میجنگیم و دشمن را درک کردند.
اصلا اسرائیل به تنهایی مطرح نیست و یک تمدن پشت سر آن است. مثل نهنگی که قطعه ای از آن از آب بیرون بوده و حالا تمام هیکلش از آب بیرون آمده.
#خط_فرهنگ
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
@khatte_farhang
هدایت شده از خط فرهنگ
14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجت الاسلام مهدیان: اصلا و ابدا به وجود آمدن پدیدهی اسرائیل به مسائل مذهبی ربطی ندارد و هر کس این تحلیل را دارد شما را گمراه کرده.
هر چند برای جمع کردن یهودیان در این منطقه از مسائل مذهبی استفاده شده است.
اصل ماجرا این است که...
#خط_فرهنگ
#مجموعه_فرهنگی_تربیتی_محمدیه
@khatte_farhang
پایگاه تولید فکر تهاجمی
🔺این خط را بارها و بارها در کلمات رهبری دیده ایم و این یعنی این ضلع مهم در سبک رهبری او یک نقش جدی و معتنیبه دارد؛ خط تولید فکر تهاجمی. او این نکته را به صورت یک خلا در جریان جوان آرمانجوی ما رصد کرده و میگوید:
🔹«ببینید در دانشگاه دو چیز لازم است: علم و فکر. علم بدون فکر مشکلساز میشود، علمی که بدون فکر باشد، راه را غلط میرود..البتّه فکر کردن راهنما هم لازم دارد، استاد فکر هم لازم دارد....» او در همین سخنرانی توضیح میدهد که جریان جوان آرمانجوی ما در معرض «ناامیدی» و «انفعال» است.
باز سال بعد همین نکته را تاکید میکند:
🔹«جماعت دانشجو و مجموعههای دانشجویی به یک تفکّر زیربنایی محکم احتیاج دارند. این نیاز قطعی آنها است؛ این نصیحت همیشگی من بوده؛ باز هم من همین را میخواهم تأکید کنم. اگر مبانی معرفتی یک جوان، بخصوص جوان دانشجو مستحکم باشد، دل او قرص میشود، گام او استوار میشود، حرکت او استمرار پیدا میکند، دیگر خستگی وجود ندارد. اطمینان دل موجب میشود که ایمان هم افزایش پیدا کند»
باید جایگاه این «استحکام قلبی و ایمانی» را در منظومه طرح راهبردی و نظام محاسبات رهبری بدانید تا بفهمید درباره چه نکته با اهمیتی سخن میگوید.
🔺او بارها و بارها این نکته را از حوزه علمیه و علما طلب کرده. در سخنرانی که معروف شد به «نگرانی رهبری از تبلیغ» و مساله «احتمال سیلی خوردن اسلام» ایشان توضیح میدهد که باید «کانونهای عظیم تبلیغی» ایجاد شود یک کار آن تولید اندیشه و محتوا است. در سخنرانی با خبرگان بارها تذکر میدهد که این خط را دنبال کنید که ایمان مردم با اندیشه به عمل امتداد پیدا کند.
🔹« یکی از نیازهایی که مورد ابتلاء همهی جوامع اسلامی و همهی کشورهای اسلامی است و به آن نیاز دارند و بخصوص کشور عزیز ما که بحمدالله با نظام اسلامی اداره میشود به آن نیاز دارد، عبارت است از اینکه ما مفاهیم اسلامی را به مرحلهی عمل و به عرصهی عمل بکشانیم. منظومهی معرفتی و ارزشی اسلام یک مجموعهی مفاهیمی است که آوردن این مفاهیم به میان مردم و آنها را به مرحله و منصّهی عمل درآوردن، یک کار بسیار بزرگ و مهمّی است که ما هر جا این کار را نسبت به هر یک از این مفاهیمی که حالا بعد اجمالاً عرض خواهم کرد انجام دادیم، برای ملّت و کشور و برای آبروی اسلام و جمهوری اسلامی ارزشمند بود؛ و هر جا غفلت کردیم، محروم ماندیم. در واقع عرض بنده این است که عناوین و مفاهیم معرفتی اسلام جنبهی عملیّاتی و ترجمهی عملیّاتی پیدا کند و عمل به آنها ممکن و رایج بشود که این به خودیِ خود نمیشود و احتیاج به تلاش دارد»
🔺او ده ها سال قبل این نکته را بیان میکند که تولید چنین فکری از «فوری ترین ضرورتهای تفکر مذهبی» است. او ده سال بعد از پیروزی انقلاب میگوید متاسفانه انقلاب ما در این زمینه کم کار بوده است متفکرین ما یا درگیر کار اجرایی شدند یا شهید شدند. یکی از مهمترین علل توجه جدی ایشان به علمایی چون مرحوم مصباح از همین جهت است.
🔺نیاز کشور به تولید فکر کار «علومانسانیخواندهها» نیست. رهبری علوم انسانی را ذاتا مسموم میداند. این کار پایگاهی است که متصل به تراث علمی اسلامی است. کار حوزه علمیه است. رهبری در تخاطب با حوزه های علمیه بارها این خلا را به روی آنها آورده است. این خلا باعث میشود جوانان انقلابی و آرمانجوی ما به تعبیر ایشان دچار «انفعال» یا «حرکتهای زیکزاکی» شوند.
🔺حالا در ترسیم هویت علامه طباطبایی به جز آن بعد تهذیبی و معنوی و عرفانی ایشان ، اشاره میکند به این که او یک پایگاه فکری تهاجمی میسازد. روی کلیدواژه «تهاجمی» بایستید و فکر کنید. اندیشه توحیدی حالت انفعال نسبت به اندیشه غرب ندارد. او همواره حمله کننده و تهاجمی است. اندیشه ای که اساسا در وضعیت انفعال است توحیدی نیست. عجیب است که آنانکه با اندیشه علامه و امام و شاگردان این دو آشنا شده باشند طعم فکر مهاجم را میچشند.
امید این است که حوزه های ما با الگو برداری درست از این مردان الهی و آیات خدا در زمین بتوانند این خلا حیاتی حرکت امروز اسلام را پر کنند.
همشهری
@ali_mahdiyan
41.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هر چه بگویم ارزش این فیلم کم میشود. ببینید و پخش کنید. بگذارید به دست همه دختران و خواهرانمان برسد. بگذارید طعم اعجاز جریان انقلاب را بچشند. بگذارید بوی بهشت را استشمام کنند. خدایا شکرت به خاطر آنکه در زمانه ای نفس میکشیم که درش این همه آیات زیبا و بزرگ تماشا میشود.
خدا حفظ کند سیدعلی حکیم ما را که میگفت آرام باشید ، این انقلاب حالا حالا ها برای دشمن دردسر دارد.
راست میگفت. این انقلاب حالا حالا ها معجزه دارد که رو کند.
بنشینید و تماشا کنید
مصاحبهی هدی حجازی، مادر سه دختری که در حملهی هوایی رژیم صهیونیستی به خودروی غیرنظامی در جنوب لبنان به شهادت رسیدند ...
@ali_mahdiyan
1_7833598812.mp3
38.12M
چرا به روایت زنانه انقلاب و مقاومت محتاجیم؟
شیخ علی مهدیان
مکتب الزهرا سلام الله علیها
شب میلاد حضرت زینب سلام الله علیها
@ali_mahdiyan
جنگ آمریکا و ایران
🔺کاملا روشن است که نبرد کنونی، نبرد ایران و آمریکا است. و من روی کلمه «کاملا روشن است» تکیه دارم. چون نبرد ایران و آمریکا مدتها است آغاز شده. روزی که حرکت انقلاب اسلامی در ایران آغاز شد خیلی ها فکر نمیکردند این آغاز نبرد دو تمدن باشد که حالا به یک پیچ تاریخی رسیده است.
تا امروز که مقاومت قدرتی دارد پیچیده چند ضلعی، باهوش و حکیم و البته از همه مهمتر معنوی و مقدس.
🔺آنچه رهبر حکیم ایران برای ساختن ایران قوی میگفت فقط ناظر به ایران نبود بلکه چهره ای در قواره امت اسلامی هم داشت، تاثیر جدی در نبرد با اسراییل و آزادی قدس هم داشت و چهره ای کلان تر نیز داشت به نام نبرد با تمدن سیاه آمریکایی. قدرت ایران و عبورش از همه طوفانهای نامقدس غربی، هژمونی و سیطره ای میساخت که الهام بخش همه منطقه بود. ایران هیچ نیرویی را در منطقه تحت مدیریت خود تعریف نکرده بود. اما اتمسفری ساخته بود که نیروهای خودجوش همگی با هویت و جهتگیری راهبردی مشترک شکل بگیرند و این نکته خارق العاده و نگران کننده ای بود که غرب تلاش میکرد پنهان کند.
🔺تثبیت قدرتهای خودجوش و مستقل مقاومت در منطقه برای ریشه کن کردن اسراییل هم طریقیت دارد و هم موضوعیت.
یعنی هم باعث از بین رفتن اسراییل میشود و این خودش در فراگیری بیشتر این جوششها و قیامها موثر است و هم خودش همان واقعه ای است که برای امت اسلامی بعد محو اسراییل لازم داریم.
🔺همانطور که حزب الله بعد از جنگ سی و سه روزه یک قدرت غیر قابل چشم پوشی در ابعاد منطقه ای شده بود حالا نوبت حماس بود که در کشاکش نبرد، قدرت خود را تثبیت کند. این حلقه باید تکمیل شود. بعد از او نوبت کرانه باختری است که اگر در حال مسلح شدن است و اگر آنچنانکه باید، قیام کند کمر اسراییل را خواهد شکست.
🔺اسراییل صرفا یک پایگاه نظامی نیست، صرفا یک دولت ظالم هم نیست بلکه یک موجودیت اختراعی اجباری است در قلب کشورهای اسلامی که یک هویت واحد تاریخی داشتند و غرب بعد از دو جنگ جهانی آنها را پاره پاره کرده بود و برای آنکه جلوی قیام آنها و وحدت دوباره شان را بگیرد، یک دولت ملت غریبه با فرهنگ کثیف خود در قلب منطقه شان ایجاد کرد و تلاش کرد با ساختن ابرقدرتی و هژمونی برای او منطقه را هدایت کنند. گرفتن سلطه این موجودیت جعلی فقط با زدن حکومتش یا ابزار نظامی اش اتفاق نمیافتد، باید فلسفه وجودی اش زیر سوال برود. تا غرب رهایش کند.
🔺برای این منظور باید سه اتفاق میافتاد اولا دورتادور او حلقه ای از فشار نظامی ساخته میشد، شمال حزب الله و شرق حماس و غزه و غرب کرانه باختری و جنوب یمن، اینها تحت ظل السیف میسازند. که باعث میشود این وطن جعلی ناامن شود، ملت اسراییل اینجا راحت نخواهند بود، ابهت نظامی اسراییل را هم میشکنند. ثانیا در منطقه اسلامی یک همسویی بین حکومتها در هماهنگی با مقاومت ایجاد میشود. باید در نظام محاسبه حاکمان دست برد، اینکار با قوی شدن ایران و ضعف اسراییل در حال تحقق است. ثالثا مشروعیت هایی که غرب با رسانه اش برای اسراییل ساخته باید از بین برود. این سه باعث میشود غرب ناچار شود دست خود را از منطقه بیرون بکشد. طوفان الاقصی به این هر سه حرکت جهش و سرعت داد.
🔺اگر به این اهداف توجه کنیم تایید میکنیم که ایران نمیخواهد حماس و غزه نابود شود، و نمیخواهد آتش جنگ ناگهان فراگیر شود. برگردید به سخنان سیدحسن نصرالله، او میگوید هدف اول ما پایان درگیری و فشار بر غزه است و هدف دوم نصرت مقاومت فلسطین. این همان حفظ و تثبیت حماس و مسلح شدن کرانه است. آزادی زندانیان فلسطین هم به همین ایده مدد میدهد. اگر چه اصل تثبیت حماس هم فضا را برای شکست گفتمان سازش و تشکیلات خودگردان کمک میکند.
🔺به همین دلیل بود که هم رهبری و هم سیدحسن نصرالله چند نکته را دنبال کردند
اولا نه در جنگ تسلیم را قبول کردند و نه جهش و توسعه ناگهانی، بلکه مرحله به مرحله تشدید آتش جنگ را دنبال نمودند. اتفاقی که کاملا در حال رخ دادن است.
ثانیا کل محور مقاومت متمرکز شدند نه روی اسراییل بلکه روی بازوی قدرت پشت سر او یعنی آمریکا چرا که فشار بر او برای خروج از منطقه باعث فشار از سمت ریشه به اسراییل شود برای تسلیم.
ثالثا همسویی زبانی و دیپلماتیک کشورهای منطقه را تبدیل کردند به همسویی عملی برای قطع نفت و آذوقه که باعث فشار به اسراییل و همزمان بر ملا شدن نفاق برخی حاکمان شود.
🔺جنگ امروز یک جنگ چند ضلعی جبهه ای بین المللی است. و محوریت ایران در فرماندهی این جنگ و حضور دقیقا در میانه قابل کتمان نیست. به همین دلیل است که از روز نخست تا امروز همه توجهات غرب به ایران است و نه جای دیگر.
حالا برگردیم به جمله اولمان:
«کاملا روشن است که نبرد کنونی، نبرد ایران و آمریکا است. و من روی کلمه «کاملا روشن است» تکیه دارم.»
@ali_mahdiyan
هدایت شده از حسین کاظم زاده
1_7791361549.docx
21.3K
🌿مرحوم #علامه_طباطبایی بی شک سهم به سزایی در عقبه حکمی و قرآنی انقلاب اسلامی دارد.
البته شکی نیست شخصیت و طرح انقلابی ایشان متفاوت با #حضرت_امام بود و امام را میبایست آغازگر عصری دانست که به همه دانشها و دانشمندان اسلامی، حیات بخشیده.
🌿تربیت یک نسل انقلابی توسط علامه که یکی از آنها #رهبر_انقلاب است و به تعبیر خود ایشان، ما انقلاب را از #المیزان فرا گرفتیم، شاهدی بر جایگاه بی بدیل علامه در انقلاب اسلامی است.
کلیشه های ذهنی بیمار ما مانع شده تا امثال ایشان را درست تقریر کنیم.
در این یادداشت، شواهد این ادعا را جمع آوری کرده ام.
@tamardom
صعود کلمه
🔺رهبری در تبیین شخصیت علامه طباطبایی از این آیه استفاده میکند که «الیه یصعد الکلم الطیب و العمل الصالح یرفعه» علامه خود درباره این آیه سخنان عجیبی در المیزان بیان کرده. او میفرماید هدف و غایت نهایی سیر و سلوک به سمت الله است و مقدمه این حرکت عمل است. عمل است که باعث میشود انسان به لحاظ معنوی اوج بگیرد. بعد خود ایشان در همین جا توضیح میدهد که ساخت یک جامعه توحیدی مقدمه این عمل است. تعبیری که در آثار سیدعلی خامنه ای جوان در دهه پنجاه به «کارخانه انسان سازی» و سبک تهذیب و تربیت انبیا از آن یاد میشود.
🔺آری علامه همه آنچه میگفت در خود پیاده کرده بود. لذا محفل علمی ساده او پایگاه فکری مهاجم بود و محل تربیت رهبران فکری و سیاسی انقلاب اسلامی. این را نباید دست کم گرفت. او کاری با اندیشه های مطهری و بهشتی و باهنر و خامنه ای و حسن زاده آملی و جوادی آملی و مصباح یزدی و که و که میکند که همگی با همه وجود پای کار انقلاب اسلامی میآیند. حقیقتا المیزان را میتوان یک تفسیر سیاسی اجتماعی از قرآن به حساب آورد. آنانکه با این تفسیر انس دارند متوجه میشوند که اسلام نمیتواند هویتی اولا سیاسی اجتماعی نداشته باشد. سخنان علامه را ذیل آیه آخر سوره آل عمران ببینید. آنجا این بعد اسلام را به چشم میآورد. این همان بیانی است که مرحوم شاه آبادی استاد امام هم دارد که میگوید «قرآن از عرش رحمانی بر جامعه اخوت ایمانی نازل شده است» . اوج این سخنان را در کلمات امام میبینیم که میگوید الاسلام هو الحکومه بشوونها.
🔺اگر او عارف به تمام معنا است که هست طبیعتا تلاش میکند فهم خود از اسلام را در جان خود پیاده کند. صورت این عمل صالح را در مدرسه او که چشمه جوشان و جاری و توسعه یابنده است میتوان مشاهده کرد. آری او آنچه میفهمید بود لذا علامه را در کتابهایش میشود دید و کتابهایش را با او میشود فهمید.
همشهری
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی فیلمها را هر چه نگاه میکنی، تکراری نمیشه. یکیش همینه
خودش داغداره، با اون دل کوچیک و نازکش.
میخواد داداشش رو هم آروم کنه.
سعی میکنه.
بعد روی برادرش رو میکشه!
خلاص.
رفت پیش بابای شهیدم. خلاص
«خلاص راح عند ابوی و نال الشهاده خلاص»
شما چرا اینقدر زنده اید آخه
چقدر زنده ای تو دختر
چقدر میفهمی خانم
چقدر بزرگ شدی عزیز دلم
چقدر حقیر است همه دنیا پیش این بغضی که در گلو حبس میکنی
کجا بزرگ شدی آخه
زیر چادر زینب کبری سلام الله علیها؟
@ali_mahdiyan