مدرسه امام رضا ع.mp3
15.55M
تحلیل جنگ با این زاویه را لازم داریم. و الا نمیفهمیم کجاییم و باید چه کنیم.
مدرسه علمیه امام رضا ع قم
@ali_mahdiyan
دختر خانم
این ایام حرم حضرت معصومه سلام الله شلوغتر از همیشه است، همانکه جمله فداها ابوها را پدر معصومش درباره او گفت. درباره یک دختر پاک. وقتی او پاسخ سوال شیعیان را داده بود.
حول او اهل علم مدتها است جمع شده اند و حتی پاسخهای مسائل علمیشان را از او میگیرند مثل ملاصدرا، جزو سیره علما و فقها بود سر زدن هر روزه به او. هویت شیعه از حول مزار او شکل میگیرد، مزار یک دختر.
میگفتند یکی از علمایی که مزارش حول او است در مکاشفه ای گفته بود درخواستهای کوچک و جزیی خود را از ما بخواهید، این دختر عالم را قرار است زیر و رو کند. این دختر.
شیخ عبدالکریم وقتی حوزه قم را کنار مزار او تاسیس میکرد و صد نخبه حوزوی را برای این منظور با خود به قم آورد، آنهم در اوج تقیه دوران رضاخانی، و به قول امام خمینی کار او به اندازه انقلاب مهم بود، بعد از ناکامی مشروطه به دلیل دوری علما از کانون قیام او یک قدم مهم برداش. یک قدم از کنار مزار این دختر پاک.
حالا نگاه کنید چگونه قیامی که از قم شکل گرفت و ایران را قائم کرد تمام منطقه را به هم ریخته و دنیا را تکان میدهد تا بیدار کند. قیامی به دست علمایی زیر سایه همین دختر.
دختر در فرهنگ شیعه نقش کلیدی دارد. دختر یعنی بضعه الرسول. دختر یعنی سیده النساء، دختر یعنی جبل الصبر زینب س، دختر یعنی کاروان جهاد تبیین خون سیدالشهدا دختران کوچکش را میگویم. دختر یعنی خط مقدم قیام
دختران همانان که به فرماندهان جبهه حق انگیزه میدهند.حاج قاسم در نامه به دخترش مینویسد: "دختر عزیزم چه کنم برای آن دختر بی پناهی که هیچ فریادرسی ندارد ..من در چشمان خود نمک می ریزم که پلکهایم جرأت بر هم آمدن نداشته باشــد " همسر شهید همدانی میگوید: "حاج حسین گفت تکفیری ها دست و پای یکی از دخترها را قطع کرده بودند و در انظار مردم نشان می دادند. بعد به دخترم گفت اگر بمانم نمی توانم راحت زندگی کنم."
دختر دختر دختر
همانکه مصداق اجابت این جمله عمیق و خالصانه و مادرانه است که
رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي .
او را آزادش میکنم، از همه چیز، چون آنکه بنده تو است آزاد است از همه استکبارها و ظالمین عالم. شد مریم، و اینگونه نام دختر گره خورد به آزادی.
امروز دختران غزه و لبنان ببینید چه میکنند برای قیام کل عالم مقابل این تمدن استکباری جنایتکار. قیام برای آزادی از ظلم این جماعت به دستان دختران پاک.
دختر همانکه این روزها در ایران پولها و طلاهایش را میدهد برای آورگان لبنان، دلش آنجا است.
دختر ها جلودار و میاندار فرهنگ شیعه اند. غیرت میآفرینند، شور میآفرینند، قیام میسازند، علم میبخشند، آزاد میکنند، زندگی میسازند.
سلام بر معصومه ، دختر پاک، دختر آدم و نوح و ابراهیم، دختر رسول الله و حسین ع ، دختر امام کاظم. سلام بر مظهر دخترانه هویت شیعه، مظهر دخترانه قیام و انقلاب و مقاومت. سلام بر دختر.
همشهری
@ali_mahdiyan
سخنرانی شیخ علی مهدیان- زینبیه رسانه-27 مهر 1403- ۲۰۲۴۱۰۲۱_۲۲۰۷۳۰.mp3
10.05M
چه شد که به اینجا رسیدیم؟
زینبیه رسانه
۲۷ مهر ۱۴۰۳
@ali_mahdiyan
19.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چه شد که به اینجا رسیدیم؟
صوت کامل
شیخ علی مهدیان
۲۷ مهر۱۴۰۳
زینبیه رسانه
@ali_mahdiyan
مرجفون
🔹بزرگواری روی منبر مجازی میگفت وقتی دم از "امید" و "رجا" میزنید ولی "خوف" ایجاد نمیکنید، کارتان خطا است. خوف و رجا همیشه باید با هم باشد.
🔹حرف او که درش خوف و امید عادی از خوف و امید ایمانی و توحیدی جدا نشده بود بالکل غلط بود. چون
امید اگر ناشی از ایمان باشد خوف از دلش میجوشد
إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ الَّذِينَ إِذَا ذُكِرَ اللَّهُ وَجِلَتْ قُلُوبُهُمْ
همانطور که خوف هم اگر از ایمان باشد از دلش امید میجوشد.
أَمَّا مَنْ خافَ مَقامَ رَبِّهِ وَ نَهَي النَّفْسَ عَنِ الْهَوي فَإِنَّ الْجَنَّةَ هِيَ الْمَأْوي
بعلاوه که هر زمان وقت توجه بیشتر و جدی تر به یک وجه است که در ادامه بیان خواهم کرد.
🔹اما از این بدتر آنکه آن بزرگوار بر منبر مجازی بحث خوف را بر این بیان رهبری تطبیق میداد که ایشان به نبیه بری گفت "شرایط کنونی منطقه به گونهای است که هم برای دشمن صهیونیستی شرایط مرگ و زندگی است و هم برای جبهه حق."
جمله ای که در مقام توصیف جنگ و اهداف دو طرف آن است را تبدیل به خوف کردن عجیب است و عجیب تر آنکه عدم تفکیک بین خوف از دشمن و خوف ایمانی از خدا هم انجام شده.
فَلاَ تَخَافُوهُمْ وَخَافُونِ إِن كُنتُم مُّؤْمِنِينَ
ترس از دشمن نهی شده، ترس ایمانی از خدا توصیه شده و بین این دو تفاوت بسیار است. یکی امید میسازد و حرکت میدهد دیگری قنوط و یاس درست میکند و به بن بست میکشد.
🔹سپس آن بزرگوار بر منبر مجازی اش، خوف از دشمن را تطبیق میدهد به محصور شدن گروههای مقاومت در چنبره دولت_ملتها، گویا دولت_ملتها مانعی هستند که باید کنار باشند و دور بخورند، حال آنکه نه مقاومت عراق نه مقاومت لبنان و نه مقاومت هیچ نقطه دیگری بنای بر دور زدن دولتها را نداشته اند و با دولتهای خود همراه و هماهنگ میشدند. رهبری نیز بارها ضلع مهمی از راهبردش را در تقابل با اسراییل همراه کردن دولتهای منطقه از طریق تلاش نخبگان و ملتها تشریح کرده و این بار اخیر هم بحث ائتلاف دولتها برای مقابله با اسراییل را بیان کرد.
🔹خلاصه غلط اندر غلط اندر غلط. خروجی این منبر ها هم تهش خوف از دشمن و ایجاد احساس یاس در مردم. من نمیفهمم چرا تلاش میکنیم مردم از مسوولین ناامید شوند، چرا تلاش میکنیم مردم از دشمن بترسند، خوب مگر دشمن همین را نمیخواهد؟ سالها است دستور روشن رهبری بر ضرورت امیدآفرینی را معطل کرده ایم، الان هم وسط جنگ با هزار زبان ظاهرا آخوندی و ظاهرا انقلابی و چه و چه ترس از دشمن را در جامعه رواج میدهیم که چه بشود؟ این مسیر که معلوم است به ترکستان است. معلوم نیست؟
@ali_mahdiyan
بسم الله
❤️امروز حدود ۷۰ نفر توی یک ساختمان پنج طبقه در بیت لاهیا داشتند به سختی زندگی میکردند. مهاجرهای شمال غزه بودند. همه را کشتند. تقریبا بیست نفر از اونها کودک بودند.
❤️بیا بریم توی ساختمان قدم بزنیم. زندگی که سوخته، بوی خون و گوشت سوخته، بچه ها و زنها ، دخترها و پسرها، کشته شدند و بدنهای سلاخی شده.
❤️چشمهایت را نبند، رویت را برنگردان، نگاه کن، آن دخترک کوچک شبیه خواهر تو است آن کودک غرق خون شبیه فرزند تو است. نگاه کن! چرا اینها را کشتند؟ به چه گناهی؟ بای ذنب قتلت؟ بایست شاید برخیزند و با تو سخن بگویند.
❤️هفتاد نفر را کنار هم بخوابانی کل فضای خانه ات را پر میکنند، خونشان همه چهار دیواریت را سرخ میکند، صدای ناله هایی که میشنوی، آخرین لحظه های جان دادنشان است. کشته میشوند چون خانه خودشان است، کشته میشوند چون مسلمانند، کشته میشوند چون گناهی ندارند. کشته میشوند چون زور قدرتهای دنیا به اینها میرسد.
❤️روشن تر از این جنگ در عالم نداریم. چشم باز کن، کنار نکش. آن بیننده دانا همه ما را دارد نگاه میکند. همه ما را میبیند. الم یعلم بان الله یری.
❤️دوباره مرور کن، ساختمان پنج طبقه، هفتاد کشته شده که بیست تایش کودک است.
اگر بنا است در این قلب اتفاقی رخ دهد، بسم الله، اگر بنا است در این جنگ، کاری کنی بسم الله.
@ali_mahdiyan
حمله اسراییل
بخش اول : نبرد در دو میدان
🔺خدا رحمت کند سیدحسن نصرالله عزیز را بعد از آنکه مقر ۸۲۰۰ موساد در شمال تلآویو را زد، در سخنرانی گفت اطلاعات ما تایید میکند که این پایگاه را درست و حسابی کوبیدهایم، دشمن سانسور میکند. با این حال بررسی میکنیم اگر ضربه به اندازه لازم موثر نبوده باشد، دوباره میزنیم.
🔺لازمه حرف سید حسن ضربه شناختی بود، در واقع به نفع رژیم بود که ضربه را بزرگنمایی کند، مدتی بعد فرمانده یگان ۸۲۰۰ استعفا کرد، برخی گفتند که این فرمانده در همان عملیات کشته شده، استعفای او یا کشته شدنش، بعد عملیات اربعین حزب الله، تکمیل کننده جنگ شناختی بود که سیدحسن دامن زد. حزب الله کاملا موفق شده بود. هم در ضربه نظامی هم در جنگ شناختی.
🔺حالا بعد از ضربه اسراییل به ایران، کانال سیزده رژیم خبر از طراحی حمله مجددی داد به بهانه حمله پهپادی حزب الله به خانه نتانیاهو.
این یعنی یا ضربه اول اثر شناختی لازم را نداشته، یا اساسا ضربه اول ناموفق بوده و یا هر دو.
پایان بخش اول از سه بخش
@ali_mahdiyan
حمله اسراییل
بخش دوم: شکست در دو جبهه
🔺واقعیت اما آن بود که حتی تهدید اسراییل به حمله دوم هم در داخل ایران اثر خاصی نداشت. گفتمان طنز و عدم رشد و کاهش قیمت طلا و ارز و حال و هوای زندگی عمومی همه شاهد این ماجرا بود.
🔺چنان این ضربه به لحاظ شناختی در ذهن عموم مردم کم اثر بود که رهبری مجبور شد به همه خاطر نشان کند که این ضربه را "کوچک انگاری" نکنند.
🔺 او تلاش داشت عمق اراده و محاسبات دشمن را تغییر دهد، همین که دشمن با خود فکر میکند میتواند به ایران ضربه بزند، هم باید جلویش گرفته شود. هم در سطح هزینه و هم فایده. یعنی نوع رفتار ایران باید به گونه ای میبود که دشمن در نزدیک شدن به ایران خیلی محتاط تر از این شود. هم متوجه قدرت ایران در پدافند باشد هم نگران قدرت ایران در ضربه متقابل. به تعبیر رهبری او باید بیش از این "قدرت و توانایی و ابتکار" ما را بشناسد. این یعنی رهبری اجازه برملا شدن توانایی بیشتری از ما را به مسوولین داد.
🔺همانطور که در همین حمله نیز پدافند ایران غافلگیر کننده شد، مک کنزی فرمانده سابق سنتکام بعد از حمله اسراییل گفت "آسمان ایران غیر قابل نفوذ است، حمله اسراییل به ایران شرم آور بوده". دانشیار مطالعات خاورمیانه دانشگاه ملی استرالیا گفت "ایران دارای پدافندی ناشناخته بود".
از سوی دیگر چند روز بعد از دستور رهبری ، ماهواره پشتیبان سامانه تاد به دلایل ناشناخته در فضا منفجر و ساقط شد، این سامانه بنا بود جای انواع پدافندهای غیر موثری را بگیرد که در عملیات وعده صادق ۲ موفق نبودند جلوی نود درصد موشکهای ایران را بگیرند.
پایان بخش دوم از سه بخش
@ali_mahdiyan
حمله اسراییل
بخش سوم: مرجفون
🔺تا اینجا صحنه نبرد در میدان و در روایت و شناخت به ضرر دشمن بوده اما در این میان یک نگرانی متفاوت نیز وجود دارد و آن هم جریان خطرناک مرجفون، یا ترسانندگان از دشمن، جریانی که عملا پروژه شکست خورده دشمن را تکمیل میکند.
🔺دو جریان در داخل در این جهت عملا دست به دست هم میدهند؛
اول "جریان غربگرای مرعوب غرب " و
دوم "جریان انقلابی خالی از عقلانیت و معنویت"
🔺این دو را باید شناخت؛
🔹 اولی بیشتر توان دشمن را بزرگنمایی میکند دومی توان داخلی را کوچک نمایی میکند.
🔹 اولی انفعال ما را درست میداند، دومی انفعال ما، لازمه و نتیجه عینی نگاه او است.
🔹اولی میترساند چون جبهه غرب را ترسناک میبیند دومی میترساند چون جبهه خودی را ضعیف و حقیر میبیند.
🔹اولی اهل وفاق با دشمن است دومی ضدوفاق با دوست.
🔹اولی در بخشی از جامعه موثر است و دومی در بخشی دیگر، بخش دیگری که مهمترین موتور پیشران کشورند.
پایان بخش سوم از سه بخش
@ali_mahdiyan
قمیها دیوانهاند
☘روایت اول:
🔺توی تاکسی نشسته بودم تو عالم خودم بودم، راننده تاکسی، برای خودش زمزمه میکرد، و آروم یه چیزی زیر لب میخوند، مسافرها سوار شدند. ماشین پر شد، من عقب نشسته بودم، مسافری که جلو کنار راننده نشسته بود انگار متوجه زمزمه آرام راننده تاکسی شده بود، او هم شروع کرد خواندن، با صدای بلند تر.
🔺راننده تاکسی داشت زیر کم روضه میخواند، کنار دستی هم شروع کرد خواندن هر دو زدند زیر گریه، ناگهان یکی که کنار من نشسته بود با روضه آنها شروع کرد ذکر و زمزمه، تاکسی شد شبیه جلسه و محفل کوچک هیات، حالا پنج نفر توی تاکسی هر کدام شعری میخواندند و بقیه گریه میکردند تا مقصد. اینجا قم است.
☘روایت دوم:
🔺امروز عجیب بود، خیابانها غیر عادی شده، در پیاده رو ها مردم به صورت گروه گروه به سمت یک نقطه خاص میرفتند. تعجب کردم ، من در نزدیک محل راه پیمایی نبودم، اما مردم میرفتند برای راه پیمایی سیزده آبان. اینجا قم است.
☘روایت سوم:
🔺چند روز قبل دخترم گفت: "حیف من طلا ندارم. گفتم چشم پولهایم را جمع میکنم میخرم برایت. حالا چرا هوس طلا کردی؟" گفت "هیچی. نمیخوام، همینطوری گفتم." روز بعد دیدم یک ساعت مچی که داشت و خیلی هم دوستش داشت، آمد اجازه بگیرد ساعتش را به دوستش بفروشد. گفتم:" چرا؟ برای چی؟" گفت: "میخوام پولش رو کمک کنم به غزه و لبنان." یک لحظه هنگ کردم؟ "طلا هم برای همین میخواستی؟" گفت:" همه دارند کمک میکنند." راست میگفت، همه دارند کمک میکنند. خبرگزاریها اعلام کردند، دیروز در قم در زمان کوتاه کمتر از چهار ساعت، فقط، ۲۲ میلیارد تومان طلا و پول جمع شد. برای غزه و لبنان. اینجا قم است.
🔺و به خدا قمیها دیوانه اند، ایرانیها دیوانهاند. اینجا ایمان میجوشد، قیام میجوشد، اشک بر سیدالشهدا میجوشد.
@ali_mahdiyan
18.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قبلا هم گفتم و نوشتم. خیلی ها از من میپرسند در این جنگ تمام عیار ما چه کاری میتوانیم بکنیم؟ چه باری را باید برداریم.
پاسخ من به این پرسش این است که مهمترین و فوری ترین و ریشه ای ترین کاری که باید انجام دهیم، "جهاد تبیین" است. اما برای چنین جنگی باید هم تجهیز شویم و توانمند شویم و هم هماهنگ و منسجم شویم.
باید وقت بگذاریم.
باید توانایی خود را در "رویت" و "روایت" ارتقا دهیم.
رهبری به هیاتها در این جهت به طور ویژه ماموریت داد، پس باید هیاتها با این رویکرد ارتقا میافت. هیاتها میتوانند بهترین کانون رشد و تربیت در این جهت باشند و احیای امر کنند.
"زینبیه رسانه" چنین هیاتی است. در بستر عاشقی و استمداد از اهل بیت پای کار نصرت آنها میآید. با تمرین و عملیات جهاد تبیینی. هیات فضایی میسازد که بدون اسم و رسم خاص میشود یک حرکت منسجم ولایی را ایجاد کرد. احیای امر امام نمود. اندیشه ایمانی و بیان ایمانی را ایجاد نمود.
رهبری از طلاب خواست "کانونهای عظیم تبلیغی" ایجاد کنند، که "تولید محتوا" و "تولید روش" و "تربیت مبلغ" کند، در همان سخنرانی که فرمود اگر کاری نکنیم "اسلام سیلی میخورد". این میتواند کمک به ایجاد کانون تبلیغی باشد.
رفقایی که بنا دارند همراه شوند، بسم الله.
برای ثبت نام و همراهی با این آیدی هماهنگ شوید. 👇
@jahadtabiin58
@ali_mahdiyan
May 11