🔺ما دقیقا نمیفهمیم کاپیتولاسیون چه بود و جمله امام که گفت ای علما به داد اسلام برسید، یعنی چه و آنها که آرزوی قبل انقلاب را دارند دقیقا آرزوی چه روزگاری را دارند.
🔺شاپور آذر برزین جانشین فرمانده نیروی هوایی ارتش پهلوی در مصاحبه ای اشاره میکند که نظامیان آمریکایی در اصفهان زنان را حتی از دست شوهرانشان جدا کرده و مورد تعرض قرار میدادند و باعث خشم مردم محلی میشد، اما به دلیل حمایت شاه هیچ اقدامی نمیشد.
🔺در گزارش شهربانی زنجان ۱۳۲۳.۱.۱۴ آمده جمعی از سربازان، شبها با حالت مستی به منازل اشخاص میرفتند. در گزارش شهربانی خرمشهر ۱۳۲۳.۲.۱۶ آمده چند نفر سرباز آمریکایی در حال تجاوز به زنی بوده اند، سرپاسبانی میبیند با او درگیر میشوند و اسلحه اش را میگیرند.
🔺گزارش شهربانی ۱۳۲۲.۲.۱۷ میگوید نظامیان آمریکایی در اراک در حال مستی متعرض زنی میشوند، او فرار میکند دنبالش میکنند. در پانوشت این صفحه آمده در خصوص تعرض سربازان متفقین به نوامیس مردم، اسناد و مکاتبات زیادی در مراکز اسنادی کشور موجود است ولی چون اغلب نام زنان و دختران هست، اسناد بیشتری نمیآوریم.
🔺من خودم بارها از اهالی شمیران تهران شنیده ام که میگفتند درجه دار نظامی با ماشین نظامی برای تکنسین آمریکایی که ساکن در شمیران بودند شبها دختران و زنان را میبردند، وقتی ما اعتراض میکردیم ساواک ما را دنبال میکرد.
🔺آمار مستشاران آمریکایی در ایران در سال ۵۶،حدود ۴۵هزار نفر بوده، متوسط حقوقشان ۶۰۰۰ دلار، یعنی سالانه ۳.۲۴۴ میلیارد دلار. بودجه آموزش و پرورش کل کشور ۱.۸ میلیارد بوده، بودجه وزارت بهداشت و درمان ۳۶۲ میلیون دلار بوده.
@ali_mahdiyan
انقلاب فکر
دو سخنرانی اخیر رهبری را باید در کنار هم ببینیم. درباره بعثت و درباره قران.
در هر دو یک اتفاق مهم و خارق العاده توسط امت پیامبر ص رمز گشایی میشود. آنهم پیروزی منطقه کوچکی به نام غزه بر کل دستگاه استکبار غرب و آمریکا. این اتفاق کوچک نیست. به تعبیر ایشان در دیدار با تولیدکنندگان، شبیه افسانه است.
عجیب نیست؟ بعثت امت، اعجاز امت.
ایشان هم بعثت را امر جریان دار در تاریخ میداند و هم معجزه ای به نام قرآن را.
جالب است که دقت کنیم قرآن کلام است، وحی است. یعنی طبیعتا در مقوله علم و معرفت قرارش میدهند اما آن را اعجاز هم میدانند یعنی ذیل مقوله قدرت نیز قرار میگیرد. قدرتی که اثبات میکند دائما مسیر حق را و مسیر خدا و پیامبرش را.
در ماجرای بعثت حضرت آقا راز امتداد بعثت را تحول در فکر دانستند. انقلاب فکر غیر از انقلاب در علم است. بحث در نوع نگرش و محاسبه ناشی از آن است.
انقلاب در فکر باعث میشود قواعد و سنتهای عالم را ببینیم و بفهمیم و بکار بگیریم و نتیجه اش را به چشم آوریم.
قرآن چنین میکند. باعث انقلاب در فکر میشود. بروز و ظهور قرآن فقط به نگاشتن آن در اوراق نیست بلکه عمل به آن باعث میشود این اعجاز وجه قدرت خارق العاده خود را به عالم نشان دهد.
غزه یک نمونه است. کل مسیر چهل و چند ساله انقلاب ایران همه اش گام به گام همین بوده.
چه کسی فکر میکرد در حالیکه همه دنیا و قواعد پذیرفته شده استکباری اش مقابل یک جامعه با دست خالی است، این جامعه گام به گام بتهای عالم را بشکند و پیش برود؟ یعنی همه ساختارها و نظام استکباری ترک بردارد و بریزد از زدن پهلوی ها تا شکست نظامی دنیا در جنگ، تا درگیری با همه افکار و اندیشه های نفوذی و مسموم غربی، تا فشار حداکثری اقتصادی و امنیتی و جنگ شناختی، حالا نیز خورد کردن اراده آمریکا در منطقه و شکست اسراییل و همینطور و همینطور.
ماجرا ماجرای بعثت امت است ماجرای اعجاز به دست امت است.
انقلاب فکر که با دست بردن پیامبر ختمی و قرآن او در عقل و ایمان امت آرام آرام شکل میگیرد، اتفاق بزرگی است. امروز همه ما به چنین واقعه ای محتاجیم. این انقلاب در فکر باعث خواهد شد نگاه ما از اندیشه استکباری متداول و عادی شده در دنیا خلاص شود. در صحنه اندیشه آزاد شویم تا عالم را از بند طاغوت خلاص کنیم.
تسنیم
@ali_mahdiyan
بسم الله الرحمن الرحیم
روز گذشته توفیق پیدا کردم تا به تماشای فیلم سینمایی « موسی کلیم الله ع » بنشینم.
در این باره گفتنی هایی دارم پیشکش هر کسی که خدا مقدر کرده نوشته من را بخواند
۱ـ در ذهن بنده رسانه و ظهور حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه ارتباط ناگسستنی دارند.
بنده هر پیشرفت رسانه ای را گامی به سمت ظهور می بینم.
رسانه جهان را کوچک می کند ، در جهان کوچک حق و باطل از دسترس هم خارج نمی شوند و در جایی که حق و باطل ناگزیر از رویایی هستند حق پیروز خواهد شد.
پیشرفت رسانه ای و تکنولوژی فوق العاده و به روزی که به دست جوانان ایرانی در فیلم موسی کلیم الله ع اتفاق افتاده قسمت بشارت بخش سینمای ایران است برای رساتر شدن زبان خوبان در بیان حقایق عالم
برای این امر شاکر خدا هستم.
۲ـ همیشه اولین ها مهم هستند
خدا اولین ها را یا آنقدر دوست دارد که می خواهد باب خیری به دست آنها باز شود یا آنقدر از حق چشم پوشیده اند که خدا تصمیم گرفته است شری به دست آنها پایه گذاری گردد.
به گمانم سازندگان فیلم « موسی کلیم الله ع » هر کدامشان به دلیلی به چشم خدا آمده اند که اولین افرادی هستند در سینمای ایران که باب چنین تصویرپردازی های باشکوهی به دست آنها باز شده است.
برای این امر شاکر خدا باشند و متواضع
خدا می داند تا آخرین نام تیتراژ پایانی فیلم نشستم و نام آنها را خواندم و به همه آنها غبطه خوردم و برایشان دعا کردم.
۳ـ در طول مسیری که برای تماشای فیلم می رفتم نگران بودم که تکنولوژی استفاده شده در فیلم ، قدرت فیلم سازی و قصه پردازی برادر عزیزم جناب آقای ابراهیم حاتمی کیا بر فیلم حاکم شود.
دل نگران بودم آیا حاتمی کیا در خدمت موسی ع خواهد بود یا موسی عنوانی خواهد بود برای قدرت نمایی تکنولوژی فیلم و قدرت فیلم سازی کارگردان آن
حقیقتا همه چیز در خدمت حضرت موسی ع بود و نام موسی برازنده آن است.
همه قدرت فیلم سازی کارگردان و تکنیک ها خادم قصه موسی ع بودند حتی آن نوزادی که خدا برایش نوشته بود نقش موسی ع را تجسم ببخشد مهری در دل انسان زنده می کند و قلب را به سمت خود می کشد مانند حالتی که در روایات درباره خود موسی ع آمده است.
۴ـ بعد از دیدن فیلم به آقای حاتمی کیای عزیز مانند زمانی که عبادتمان تمام می شود عرض کردم « قبول باشه »
خدا می داند من مدت زمانی را که برای دیدن این اثر گذاشتم را برای خودم عبادت می دانم.
از آقای حاتمی کیا خواهش کردم ثواب یک دقیقه از این فیلم را به بنده هدیه بدهند و ایشان بزرگوارانه قبول کردند
اگر خداوند از من بپرسد دلت می خواهد ثواب کدام یک دقیقه فیلم را بگیری عرض خواهم کرد
ثواب آن سکانسی که یوکابد س موسی ع را در آب رها کرد و با شنیدن صدای گریه موسی ع دل نگران دوباره به سوی سبد رفت و موسی ع را در آغوش گرفت
و من گریه کن مادری شدم که با دلی نگران فرزندش را به پدری خسته می سپرد برای گرفتن آب
یادم آمد وقتی برای شروع اولین روز فیلم برداری خدمت عوامل مشرف شده بودم برای آنها روضه رباب خواندم.
آه از دل رباب
شیخ اسماعیل رمضانی
۱۷ بهمن ۱۴۰۳
@ali_mahdiyan
دل آدم میسوزد حقیقتا. نتانیاهو گفت ایران ضعیف شده، سطح فشار را بیشتر کنیم، ترامپ گفت ایران قوی است باید احتیاط کرد. شما باشید پیام ضعف میفرستید یا پیام قدرت؟
احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی توضیح میدهد که مذاکره با مقاومت میسازد؟ جمله درستی است یا نه؟ مگر کلاس درس است؟ این آقا مسوول مهمترین رکن تصمیم گیری کشور است. برداشت دشمن از این جمله چیست؟
لاریجانی میگوید عجله نکنید ، هنوز طرف، مذاکره را مطرح نکرده. معنای این جمله مهم نیست، پیام و دلالت کنشی آن مهم است. ظریف میرود در داووس آن "نمایشگاه انفعال" را بر پا میکند، اینجا جانشین معاون سیاسی سپاه میگوید حرفهایش خیلی هم ناجور نبود؟ رییس جمهور هم که هر از چندگاهی یک پالس مذاکره میکنیم میفرستد بعد میگوید من حرف زدن بلد نیستم. مجیدانصاری میآید تلویزیون محتوای سخنش این است که مجسمه طلا از هیکل ظریف و خاتمی و لابد روحانی و عبدالعلی زاده و زنگنه باید بسازیم. اینها قهرمانان انفعال مقابل دشمنند. باید الگو باشند.
برای من آدمها مهم نیستند، جمله ها حتی مهم نیست. راهبرد کشور مهم است؟ دلم میسوزد، بخش موثری از بدنه مدیریتی کشور به دنیا و آمریکا، پیام گفتگو و مذاکره و انفعال میفرستد. با چه منطقی؟ چرا؟ چون میترسیم حمله کند؟ نمیفهمیم وقتی حمله میکند که پیام ضعف بدهیم؟ نمیفهمیم فشار را وقتی بیشتر میکند که پیام تاثیر فشار بفرستیم؟ تجربه نکردید و نکردیم دهه نود را؟ آخرش چوب را نخوردیم و هم پیاز؟ تا کی این بازی را ادامه میدهید؟ آخه ترامپ؟ بعد از جنایات غزه؟ حالا باید رهبر صریح میگفت تا بشنوید؟ پشت بلندگو میگفت تا بفهمید؟ او باید از خودش خرج کند که سکوت کنید؟ این رفتارتان منطقی نیست. شرافتمندانه نیست. بزرگواران بازی در نیاورید. مردم فرق وفاق از جنس گاوبندی را با وحدت ایمانی ولایی میفهمند؟ اگر حتی فقط فکر خودتان هم هستید، منفور شدن روحانی مفلوک را ببینید در کشور، لااقل نگران خودتان باشید. درد انفعال هم اقتصاد را خراب میکند، هم سیاست را، هم فرهنگ. آن از فضای مجازی ، آن از قصه حجاب، این از رشد هشت درصدی و نسخه های تخیلی فانتزی آقایان به بهانه اش. خدا میداند اما درد اصلی هیچ یک از اینها نیست، درد اصلی، درد ترس و انفعال من و شما است. به چه زبانی بگوید رهبری که روی "باذن الله" قرآن تمرکز کنید، فکر کنید، مومن شوید. کلید مشکلات کشورتان در دست آمریکا نیست. هم دینتان میگوید، هم امامتان میگوید، هم تجربه تان، هم همه وقایع و اتفاقات پیرامونتان، خوب بشنوید دیگر.
والله درد فقر و غصه های پابرهنگانمان کمتر از درد ذلتی است که از حنجره این مسوول و آن مدیر مخابره میشود.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
7.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تیزر
🔰بیانات آقایان دکتر وحیدجلیلی، وحیدیامینپور و محمدحسینساعی در مراسم رونمایی از کتاب #طرح_کلی_اندیشه_مقاومت
🖋به قلم حجتالاسلاموالمسلمین علیمهدیان
🥇کتاب برگزیده رویداد "کتاب سال حوزه"
🎥برای تماشای نسخه کامل مراسم رونمایی اینجا کلیک کنید
♨️📲برای تهیه کتاب با تخفیف ۳۰٪ اینجا کلیک کنید
💫 به "خانه طلاب جوان" بپیوندید:
🌐 @khanetolab
درباره موضع قالیباف و پزشکیان
🔺بعد از سخنان رهبری درباره مذاکره با آمریکا آقای پزشکیان و آقای قالیباف موضع گرفتند. درباره اصل و محتوا و لوازم مواضع ایشان نکاتی به نظر میرسد.
🔺هر دو بزرگوار موضعشان دلالت بر تبعیت خالصانه از رهبری داشت. این را باید قدر دانست. زیر سایه این هماهنگی و تبعیت است که وفاق حقیقی شکل میگیرد. اما
🔺نکته مهمی را باید با آقای پزشکیان گفت و آن اینکه بعد از موضع رهبری قیمت طلا و ارز تغییر روشنی کرد. تاثیر روانی این موضع گیریها در قیمتها را همه میفهمند اما از دولت انتظار میرود جایی که این تغییر قیمتها به ضرر پذیرفتن آن تصمیم مهم سیاسی است، مراقبت از این تغییر قیمتها چند برابر شود. من شخصا دلیل روشن و کافی برای اینکه دست جریان غربگرا در افزایش قیمتها در کار است در دستم نیست. اما اینقدر میفهمم که تلاش دولت جایی که تصمیم حاکمیتی به این اهمیت گرفته میشود باید برای تثبیت قیمتها در این مقطع چند برابر شود. صرف همراهی زبانی و خواندن اشعار اقبال لاهوری در این مقطع کافی نیست. دولت باید همراهی خالصانه اش را در عمل نشان دهد. کمترین و اولین گام جلوگیری از تغییر ناشی از جو روانی است. تا ماجرای قیمت ارز تبدیل به اهرم فشاری در دست غربگرا ها نشود.
🔺اما نکاتی با برادر بزرگوارم آقای قالیباف:
بین استدلال شما برای عدم مذاکره با آمریکا و استدلال رهبری تفاوت های آشکاری وجود دارد.
🔹رهبری نکته اصلی استدلال را روی ذات تجربه شده آمریکا میبرد. لازمه این استدلال آن است که بالکل مذاکره با آمریکا ممنوع است همانطور که بود. اما شما استدلال را روی درخواست آمریکا برای خلع سلاح ایران میبرید. این حرف غلط نیست اما لازمه اش آن است که هر وقت آمریکا برگردد به موضوع هسته ای فقط، مذاکره بلامانع است.
🔹رهبری درباره آمریکا سخن میگوید و اتفاقا تصریح میکند که ترامپ و اوباما در عهد شکنی فرقی ندارند. شما نکته تاکید را روی شخص ترامپ میبرید نه حتی جمهوری خواهان چرا که او قاتل سردار سلیمانی است. اساسا قاتل سلیمانی بودن در این مساله اینقدر مقوله کلیدی نیست که ذات خبیث آمریکا نقش دارد. معنای جمله شما این است که اگر کس دیگری بود حالا در این باره فکر میکنیم.
🔺این نقدها را به آقای قالیباف عزیز و پزشکیان بزرگوار از آن جهت انجام دادم که متوجه باشند نقش جدی در بسط گفتمان مقاومت در این مقطع زمانی دارند و اگر دقت در فهم و اجرای اندیشه رهبری نداشته باشند چه بسا ناخواسته باعث تضعیف آن شوند. از خدای منان توفیقات بیشتر این دو بزرگوار را خواستارم.
@ali_mahdiyan
۲۲بهمن۱۴۰۳.mp3
زمان:
حجم:
13.12M
اولین و اساسی ترین دعا که فاتح و بازکننده مسیر کاملا متفاوتی برای بشریت است، چیست و چگونه استجابتش به تماشا کشیده شد؟
مدرسه علمیه امام رضا ع
(مدرسه علمیه مخصوص طلاب حافظ قرآن)
صبح روز ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
@ali_mahdiyan
17.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘قصه نقد تخریبگرانه معلی و سرودهای مذهبی را به صورت موردی نگاه نکنید. این جنس خود تخریبی ناشی از فرهنگی است که برای تثبیت شدنش در جان ما، برنامه ها ریخته شده.
☘اولا جامعه انقلابی، یک جامعه کمال گرا و منتقد دائمی وضع موجود است.
کافی است این حال درست جامعه را تبدیل کنید به یک بیماری، یعنی چه؟ یعنی نقد را پررنگ کنید و تبدیل کنید به یاس ، به تخریب، به بی اعتمادی نسبت به هم، به دو قطبی و اختلاف. به این ترتیب جلوی حرکت او را میگیرید.
اگر احساس آرمانجویی ناشی از انقلابی بودن با عقلانیت و اخلاق کنترل نشود، جلوی اصلاح را میگیرد و باعث ایستایی و یا انحراف میشود.
☘ثانیا با توجه به نکته بالا ببینید که بارها در روش مطالبه گری گفته ایم، نگاهتان را وسیع کنید همه را ببینید، خودم و جمعم و رفقایم و جریانم و این نگاه های تنزیهی قوطی کبریتی حتما دینی نیست.
☘ثالثا بارها گفته ایم دشمن را ببینید بدون توجه به طرح دشمن کلا حرف نزنید چون حرف درست هم بزنید چه بسا کمک به او باشد. تقابل با دشمن را حاکم کنید بر هر رفتاری
☘رابعا بدون توجه به داشته ها، قوتها، فرصتها و نگاه شکر مدار، این قدرت مطالبه گریتان به اصلاح منجر نمیشود.
☘خامسا هر وقت خواستید نقد کنید به راه کار هم فکر کنید، ببینید دغدغه های طرف مقابل را فهمیده اید؟ برای جمع آن با دغدغه خودتان راه کاری دارید؟ ایستادن در موقف ایده پردازی و ارائه راهکار نقد شما را منصفانه میکند.
☘خلاصه، آن فضای نقد غیرمنصفانه مسوولین و مدیران، قدم به قدم جلو میآید و در نهایت همه را از خاصیت میاندازد.
@ali_mahdiyan
همه باید بترسیم
🌷قاتل دانشجوی مظلوم میگوید در طول دو سه ماه، بیش از سی مورد دزدی به این سبک انجام دادیم. اما این مورد منجر شد به قتل، آنهم قتل ظالمانه جوانی که خانواده محرومش امیدها به او بسته بودند. از این هم جان گدازتر آنکه این رفتار باعث شد همه اراذل عالم از رجوی و غربگراهای سیاه داخلی و که و که با این کیف قاپها دست بدهند و سنگ بزنند به نظام مقدسمان.
یک بار دوباره و از بالا ماجرا را مرور کنید:
🌷یک دزدی عادی و کیف قاپی عادی، تبدیل میشود به یک جنایت در این ابعاد و با این عمق. چرا؟
سی بار انجام شده فقط در طول سه ماه، تازه خدا میداند قبلش چند بار دیگر بوده. تکرار پشت تکرار... ناگهان عمق بر میدارد و ابعاد جدید میابد در اثر گذاریش.
🌷ضربه های کوچک خطا را وقتی تکرار میشود، دست کم نگیریم. مثلا
آنها که میشنوند سخن رهبری درباره اینکه سکوت نکنید،
با همه توانتان پای کار بیایید،
دعوا و اختلاف راه نیندازید
این هویت مستقلی که در عالم سیاه امروز ساخته ایم را بشناسید و به چشم آوردیدش.
وقت به رخ کشیدن دارایی ها در عین فشار ناشی از نقصها است.
وقت مقابله با دو قطبی و یاس و خودتحقیری از راه بیان و خلق محتوا است.
اینها همه را میشنوند و سوت زنان عبور میکنند. اینها باید بترسند.
خدایا نکند خبطهای ما ناگهان کاری کند با خودمان و اماممان که نمیخواستیم.
نکند بشوم مثل آخوندهایی که تازگی اسنادش درآمد که میلیاردها پول، استکبار خرجشان کرد که نظام و انقلاب را بزنند. نکند بشوم مثل اکبرنژاد و نصیری و ...
🌷من هم بترسم، شما هم بترس. خطاهای ما در هر سطحی وقتی تکرار میشود، ناگهان رخنه میکنند به سطحی عمیقتر با ابعادی فراگیرتر. همانطور که البته افعال خیر ما هم چنین هستند. نگاه کنید به زندگی شهدا، عموما قبل از نقاط عطف زندگیشان که زیر و رویشان کرده اهل کار خیر بوده اند. من این جمله پرتکرار در قرآن را که "و کذلک نجزی المحسنین" ، اینگونه میفهمم.
در روایت است که
"وقتی اراده کار خیرى نمودى، تأخیرش مینداز؛ زیرا خداى عزّ و جلّ گاهى به بندهاش توجه میکند که او مشغول طاعتى است و میفرماید: به عزّت و جلالم سوگند که تو را پس از این هرگز عذاب نکنم و وقتی اراده گناهى کردى انجام مده؛ زیرا گاهى خدا بندهای را میبیند که معصیتى انجام میدهد و میفرماید: به عزّت و جلالم که تو را بعد از این دیگر نخواهم آمرزید"
(کافی،ج۲،ص۱۴۳)
🌷انتهای ماه شعبان است خدایا نکند با گناههای عادتیمان، گناههای عادیشدهمان، گناههای کوچکگرفتهمان، خود را بیچاره کنیم و ضرباتی به اماممان بزنیم که قصد نکرده بودیم. ببخش ما را . کمک کن جبران کنیم.
همین.
@ali_mahdiyan
پزشکیان خوب است
🔹من هم تلخی افزایش قیمتها و دلهره اثرات نرخ ارز و طلا را حس میکنم. اما معتقدم نمیشود چشم بر اتفاقاتی بست که در حال رخ دادن است. اتفاقاتی قیمتی، بسیار قیمتی، اتفاقاتی که توجه به ثمرات و نتایجش آرامش بخش و حال خوب کن است.
🔹فرض کنید در خانه ای زندگی میکند که فقر و تنگدستی اهل خانواده یکی از مشکلات است، دعوا و اختلاف بین برادران و فرار برخی خواهران از منزل و دلدادگی برخی از اهل خانه به دشمنان بیرون خانه و هزار گیر و گرفت دیگر در خانه هست که استرس و دردش کمتر از فقر نیست بلکه بسیار بیشتر است.
🔹پزشکیان در زمانی رییس جمهور شد که حدود بیست درصد رای دهندگان که به جز دو سه بار اخیر، همیشه هنگام رای دادن پایه بودند، هنوز هم با صندوقها قهر بودند. بین آن پنجاه درصد هم یک دو قطبی بلکه سه قطبی شکل گرفته بود. این چند قطبی به نظرتان، چه کار میکرد با کشور؟ قفل شدن تصمیم گیری برای حل مشکلات، یک ثمره اش بود، تضعیف قدرت مردمی ثمره دیگرش، احساس یاس و ناامیدی که پروژه اصلی دشمن است نیز ثمره بعدی. نگویید این وضع در زمان شهید رییسی نبود. چرا بود . همان موقع ببینید نهیبهای رهبری را. همان موقع ببینید نقدهای این و آن به شهید رییسی مظلوم را. کشور مشکل دارد، راه حل اصلی آن حضور مردم است. یاس و ناامیدی و اختلاف و بی اعتمادی مردم مانع اصلی این حل مشکلات.
پزشکیان اما
🔹پزشکیان اما خوب است. او اولین اصلاح طلبی است که وقتی پشت سیاستهای رهبری قد علم میکند احساس دو دوزه بازی و خالی بندی نمیکنید. دقت کنید او یکی از مهمترین شعارهایش این بود که رشد هشت درصدی را با احیای رابطه با غرب درست میکنم. این حرف اصلی اش این روزها به روشنی هوا شد. او عاقلانه اما همین جا پشت رهبری و کنار عزت این مردم ایستاد.
🔹پزشکیان صادقانه میخواهد با همه کار کند. برای همین، همه فرماندهان و مدیران مختلف کشور با او کار میکنند و راحتند. همه گویا احساس میکنند میشود منسجم بود و با هم مشکل مردم را حل کرد. ضعف هست اشکال هست، اما این هم آوردن زخم اختلاف که از دوران رییسی شهید شروع شده بود و مخالفینی در جریانهای مختلف داشت، امر ارزشمندی است. ارزش آن وقتی معلوم میشود که مثل رهبر معتقد باشید کار به دست مردم حل میشود.
🔹پزشکیان صادقانه مردمی است. مثل مردم است. این در تحمل دردها موثر است. احساس اینکه مسوول و مدیر مثل ما است اثرات عجیبی در پذیرش تصمیمات حاکمان و همراهی با رنجهای ناشی از ضعفهای آنها دارد. پزشکیان سلیقه ای از مردم که خیال میکرد باید بیرون از نظام باشد را در داخل نظام احیا میکند. این مهم است. او خیلی از دغدغه های آنها را پیگیری میکند که برای امثال من بی ارزش و سرکاری است ولی برای آنها مهم است. پیگیری آن دغدغه ها اما بدون خروج از نظام. بله نقد به او زیاد است بله همه اینها کفایت نمیکند. هزار اشکال درباره انتصاب این و آن و فلان موضع گیری ها از او داریم و دارم. ولی رفقا بیایید یک بار تا اینجا را درست و با توجه به همه جوانب، جمع بندی کنیم. در مجموع در این مدت کنشهای سیاسی اجتماعی پزشکیان را چطور ارزیابی میکنید؟ من میگویم پزشکیان خوب است.
خدا کند مسیر مردمی و انقلابی و ولایی در کارش پر رنگ تر هم شود. هم مشکلات کشور اینگونه راحت تر حل میشود چون زمینه برای حضور مردم که حلال مشکلاتند فراهمتر میشود. هم اینکه جماعت زیادی از مردم به این واسطه نجات پیدا میکنند. راه نقد او بسته نیست. نقدهای سخت و تلخ، اما معتقدم فعلا آورده های قیمتی و مهمی را به این کشور ارزانی کرده که دستمریزاد دارد.
@ali_mahdiyan
❤️یکی از لذتهای طلبگی من در این شهر قم دیدن چهرههای نورانی و خواستنی مجاهدین صبور انقلاب است.
❤️این پیر مرد نورانی را میبینید؟ حاج آقای باقرزاده.
پایش را تقدیم انقلاب کرده بود در جنگ. چفیه ای همیشه بر دوش. هر جا، در هر مسجدی، در هر جمعی، تبیین میکرد، پشت سر آقا بود.
مسخره اش میکردند، حرمتش را میشکستند، بی محلی اش میکردند، برایش فرقی نمیکرد. پای کار بود.
❤️دوستش میگفت یک روز صبح خیلی زود در خیابان صفاییه قم از دور دیدم دور بیت رهبری در قم میگردد، آجرهای بیت را یکی یکی میبوسد. خیابان خلوت بود، در بیت بسته بود، من را هم نمیدید....
❤️این چه سلوکی است، چه معنویتی است، چه زی طلبگی است، ما شنیدیم ستون خیمه ایران را که ولایت است او ایمان داشت. ایمان داشت ایران حرم است که بماند همه حرمها میمانند و ستون این حرم ولایت است.
❤️حالا شنیدم پر کشید، دوستانش میگفتند آن چهره آرام و صبور و خواستنی، تن پر از زخم و پر از دردی را پشت خود، پنهان کرده بود. هر کسی نمیدانست چقدر در خلوت درد زخم های قدیمی جبهه را خالصانه تحمل میکرده .
❤️آه که جایش خالی میشود در این شهر قم ، در این حوزه علمیه، در بین این طلاب.
برخی ثلمه هایی که به راحتی قابل جبران نیست، به شهرمان وارد میشود ولی لزوما من و شما نمیفهمیم.
خدا با ارباب بی کفنش و جانباز کربلا محشورش کند.
@ali_mahdiyan
دو خواسته دارم
از رفقایی که به تشییع سیدحسن رفته اند.
🌷بچه هایی را دیدم که پول قرض کردند با کلی مشکلات که خودشان را برسانند کنار تابوتی که روی شانه های لبنان میخرامد تا بهشت. نشد که همراهشان باشم. حقیقتش اصلا برای همین خجالت میکشیدم لب بگشایم و سخنی بگویم. فقط چند خواهش دارم
🌷اگر تا قتلگاه سید رسیدید کمی خاک برای من هم بیاورید، آنجا همان نقطه ای است که هشتاد تن بمبهای آمریکایی ریخته شد که او را بکشند، اما نتوانستند، او نمرد. شهید شد. یعنی زنده ماند. مثل همیشه لبخند زنان از زیر گرد و خاک بیرون آمد، دستی به سر جوانهای غیرتی و شجاع حزب الله کشید بعد به قلبهایشان بشارت پیروزی داد، به قلبهای همه رزمندگان از غزه تا کرانه از حماس تا انصارالله. حالا آرام و با صلابت ، روی دوش لبنان صلای پیروزی سر میدهد.
🌷پیروزی اصلا مگر چیست جز برخاستن انسانهایی که یدخلون فی دین الله افواجا که در مقابل تمدن و عقلانیت و فرهنگ و دار و ندار غرب میایستند. مقابل غرب کودک کش. غرب جنایت کار. پیروزی مگر چیست جز شکستن اراده شیطان با همه داشته هایش با نظام حقوقی بین المللی اش، با ابزار کشتارش، با همه دستگاه های امنیتی اش، با دانشگاه ها و علومش، با تمام نظام ارزشی دروغینش. پیروزی مگر چیست جز بلند کردن پیکر دو سید شهید روی دست مردمی که مدتها بود عادت کرده بودند به نگاه کردن به زمین و فراموش کردن آسمان. حالا وقتی تشییع این دو پیکر را تا آسمان، تمام نقصها و گناهانشان میریزد مثل برگ خزان به قول امام معصوم ع، و حالا این تویی که یخرجهم من الظلمات الی النور. این تویی مظهر ولایت الله.
🌷دشمن از تشییعت میترسد برای همین. چون بنا است یک تنه وسط بیایی. از تشییعت میترسند چون میدانند دست از سرشان بر نمیداری. کربلا را دیده اند، تجربه خونی که از زیر سنگها میجوشد را دارند. برای همین از مزارت هم میترسند. مزار تو بهشتی است که تجری من تحتها الانهار. یعنی میجوشد جریانهای جوانان مومن مجاهد از کنار آن و حالا حالا ها خون تو کار دارد با همه هیبت شیطان بسط یافته و تمدن شده.
🌷آی رفقایی که خودتان را با هزار زحمت رساندید به تشییع، یک خواسته دیگر هم دارم و تمام. بچه ها! شما را به خدا پشت تابوت سید یاد قلب و چشمهای سیدعلی خامنه ای هم باشید. من هیچ وقت یاد ندارم چنین جمله ای را جایی بگوید، جز اینجا که گفت همه عزادارند اما "بخصوص بنده، به جد عزادارم" به یادش باشید، یقین دارم اینگونه قلب سیدشهید بیشتر آرام میگیرد. خیال کنید ندای یا فتیان بنی هاشم را پاسخ داده اید، آمده اید پیکر علی اکبر س یا اباالفضل س را از بین هلهله دشمن تشییع کنید، اما یادتان باشد چشم شهید روی شانه هایتان هنوز نگران است نگران امامش. نگران دستورات او. سنگینی بار این دستورات بر شانه ما کمتر از سنگینی تابوت سید شهید نیست.
زمان جنگ نرم افزاری و فکری است. و انتقام حقیقی از دشمن با برتری نرم افزاری بر دشمن شدنی است. یادتان هست بعد از شهادت حاج قاسم همین را گفت به عنوان اساس انتقام؟ حالا هم قبل از تشییع سیدحسن دوباره همین را فریاد زد.
زیر تابوت سید حواستان به سیدعلی مظلوم باشد.
@ali_mahdiyan