فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 لبیک یا رسول الله 🏴
🔰 اجتماع بزرگ مردم و هیئات مذهبی شهر مقدس قم
✊️ در محکومیت اهانت به قرآن کریم و مقدسات
🏴همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام
🗓 یکشنبه(فردا) مورخ ۱۴۰۱/۷/۳
🕰 زمان حرکت؛ ساعت ۹ صبح از شبستان امام خمینی حرم مطهر به سمت حسینیه امام خمینی و دفتر مقام معظم رهبری واقع در خیابان صفائیه
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• اندیشه •
#اعتنای_الهی
«قُلْ مٰا يَعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّي لَوْ لاٰ دُعٰاؤُكُمْ»﴿الفرقان، 77﴾
«بگو اگر خدا را نخوانید به شما اعتنا نمیکند»
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
▫️چقدر او را خواندیم؟!
فتنه یعنی گرفتاری، یعنی بروز نقص و تجلی حاجت، یعنی هدر رفت عمر و سرمایه، یعنی رکود و تعویق یا پسرفت.
نمیشود با فتنه کنار آمد.
همه حوادث زندگی مؤمن برای آن است که حقیقت را بفهمد،
و آن این آموزه طلایی است :
«وَ مٰا لَكُمْ مِنْ دُونِ اَللّٰهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لاٰ نَصِيرٍ»﴿البقرة، 107﴾
در این فتنه چقدر دعا کردیم؟
چقدر سر به مهر گذاشتیم و مدتها به زاری در سجده ماندیم؟
چرا مدتهاست چنین نمیکنیم؟
چرا اینطوری شدهایم؟ چرا اینطوری مبارزه میکنیم؟
البته دعا میکنیم، در مراسم اربعین هم از دعا برای انقلاب غافل نبودیم، ولی این مهم است که دعا حاشیه است یا متن کار.
این حادثه پیش آمد تا دلهایی که با حسين صفا یافته بود، خیلی شیرین و بیتکبر خدا را بخواند و انقلاب را برای ماهها بیمه کند.
و «مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اَللّٰهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اَللّٰهَ بٰالِغُ أَمْرِهِ»﴿الطلاق، 3﴾
«کسی که کار خود را به خدا بسپارد پس او برایش کافی است. خدا کار خود را به آخر می رساند»
چرا کار را به خدا نمی سپاریم، این کار و همۀ کارها را؟
چرا نالۀ «ترحّم علی عجزنا» سر نمی دهیم؟
حتی دعاهای خدایا خدایای بعد نمازهایمان هم کمی شل شده است.
بنا داریم کدام کار را به خدا بسپاریم و در پیشگاه او اظهار عجز کنیم؟
به خوبی می دانیم، خدا بندۀ مؤمن را به «انواع» گرفتاریها مبتلا می کند تا چشمهایش به نور توحید باز شود و متوجه خدا شود و «لا حول و لا قوة الا بالله» بگوید و کار را به او بسپارد.
هرچند
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتّٰى نَعْلَمَ اَلْمُجٰاهِدِينَ مِنْكُمْ وَ اَلصّٰابِرِينَ وَ نَبْلُوَا أَخْبٰارَكُمْ»﴿محمد، 31﴾
و آنها که در این حادثه کوشیدند درخشیدند.
ولی
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ اَلْخَوْفِ وَ اَلْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ اَلْأَمْوٰالِ وَ اَلْأَنْفُسِ وَ اَلثَّمَرٰاتِ وَ بَشِّرِ اَلصّٰابِرِينَ»﴿البقرة، 155﴾
شاید بالاترین مقام صبر این است که انسان در دل این حادثه ها باورهای عمیق توحیدی را مرور کند و بگوید «ما همه از خداییم و به سوی او باز می گردیم».
دارد این فرصت حیف میشود.
┄┅••؛••┅┄
این سؤالها بجا است چون روشی که امام برای مبارزه به ما آموخت این طوری نبود. امام خود زاریکننده نمره یک این کشور بود، رهبر عزیز و بینظیرمان هم.
یعنی الگوهای زاویهدار با این منش جواب نمیدهد.
داریم می آموزیم، داریم جرعه جرعه شراب آگاهی مینوشیم. حادثه ها رسولان الهی اند تا بشکفیم.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✿شاخۀ گل صلوات، هدیه به ارواح نورانی مجاهدان در طول تاریخ، رحمة الله علیهم
☘️@faslefarhang
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔴چه شد که چادر کشیدند...
🔹گفتند حجاب اختیاری و چادر از سر ناموس مردم کشیدند.
🔸گفتند حجاب کجای قرآن است و وقتی خبردار شدند، آیات زن و حجاب را ورق ورق کرده و به آتش کشیدند.
🔹شعار آزادی و زندگی دادند و جوان غریب بسیجی را در خیابان زیر مشت و لگد گرفتند.
از حقوق بشر گفتند و مسلم ترین حق گروه های امدادی را در همه جنگ ها با به آتش کشیدن 18 آمبولانس به نمایش گذاشتند.
🔸از احترام و مدارای پلیس گفتند و دهها ماشین و موتور ناجا را آتش زدند و سرباز بی نوا را زیر ضرب وحشیانه مصدوم و به آتش کشیدند.
🔹از حقوق مردم گفتند و اموال عمومی و خودروهای شخصی را تخریب کردند.
👈اینها مردم نیستند؛ اینها اراذل و اوباشند و تکلیف شان روشن؛ اما سخن جای دیگر است.
توصیف امیرالمومنین از اوباش در جملات قصار 199 نهج البلاغه چنین است: اینان پراکنده اند و شناخته نمی شوند تا وقتی مجتمع شوند و غلبه کنند.
✅سوال اینجاست؛ چه زمان اراذل و اوباش از پراکندگی درآمده و جمع می شوند؟
فیلم چادر کشیدن از سر ناموس مردم، بچه شیعه را به دردی عمیق در کوچه های بنی هاشم می برد. چند روزی از رحلت پیامبر نگذشته بود که اراذل و اوباش پراکنده آنروز، گرد هم جمع شدند و شد آنچه نباید می شد. چرا؟ چه چیز آنها را جمع کرد؟
اراذل و اوباش حزب نیستند، سر ندارند، رهبر ندارند، شناسنامه ندارند. اینها در شرایطی مجتمع می شوند که حق پوشانده شود و حق پوشانده نمی شود مگر به سکوت خواص.
حضرت زهرا در خطبه معروف فدکیه از سکوت انصار گلایه می کند و می فرماید: "آیا ارث من باید پایمال گردد و اخبارش به خوبى به شما مى رسد و باز هم خاموش نشسته اید؟"
کربلا نیز با سکوت خواص کوفه چنان مصیبت بار شد. در تاریخ معاصر نیز کودتای 28 مرداد با غیبت روحانیون منجر به میدان داری اوباش و حذف مصدق شد. اگر سکوت خواص نبود شیخ فضل الله بر دار نمی رفت و مشروطه شکست نمی خورد.
سال 88 نیز سکوت خواص منجر به ندای این عمار شد. با این تفاوت که آنروز سکوت خواص مربوط به ژنرال های سیاسی بود و امروز خواص تکثیر شده در فضای مجازی. هرکس هرجا موثر بر ممبرها و فالورها و جماعتی است و خواص آن جمع.
👈لب کلام؛ هرجا حق را ببینیم و سکوت کنیم فرصت را برای اجتماع اراذل و اوباش فراهم کرده ایم.
چه سکوت کنیم و چه به تعبیر رهبری انقلاب حرف حق را زمانی بزنیم که پازل و نقشه دشمن تکمیل شود؛ در هر دو صورت موجب کتمان حق شدیم و اینجاست که نشستن غبار بر حق موجب اجتماع اوباش می شود.
✅اسم رمز گشت ارشاد و حجاب اجباری و حادثه مهسا و غیره امتحانی بزرگ در میان خواص بود که درس ها داشت؛ باقی بماند بعد...
همشهری
@mahdian_mohsen
فعالان جبهه فرهنگی انقلاب صحنهآرایی جبهه حق و باطل راتشریح کردند | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14010702000862/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D8%AD%D9%82-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%AD-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF
@ali_mahdiyan
مدرسه ولی عصر عج قم.mp3
11.9M
بحثی پیرامون دشمن و
مباحثی درباره حوادث اخیر
شیخ علی مهدیان
شب سیم صفر ۱۴۰۱
مدرسه علمیه ولی عصر عج قم
@ali_mahdiyan
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• تحلیل •
#شکست_رسانه_ای
#فرمانده_میدان
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
تسلیت بابت شهادت امام رؤوف که قبلۀ دلهای مردم ایران است و زندگی همۀ ما به گونه ای به او وصل است.
تسلیت به فرزندان معنوی ایشان در ایران و غیر ایران!
┄┅••؛••┅┄
▫️چه کسی پاسخگو است؟
قطعاً در این تظاهرات خیابانی نسبتاً گسترده که تنها جوانها به صحنه آمده بودند، بخش عمده ای از ایشان کسانی بودند که بدون هماهنگی سازمانی حاضر می شدند. همین نکته می طلبد که این بروزات اجتماعی به عنوان یک پدیدۀ اجتماعی و نه امنیتی مورد مطالعه قرار بگیرد.
درصد بالایی از معترضان جوانانی جویای هیجان و بی خبر از واقعیتها بودند ولی علاقه داشتند که در این بروزات معترضانه شرکت کنند. موجه ترین نکتۀ صحنه این بود که این جوانها مجروحان جنگ فرهنگی انقلاب اسلامی ایران با نظام سلطه بودند و این رفتارها شبیه ناله های سوزناک زخم خورده های این منازعه بود.
گذشته از این خود همین اعتراضات هم بیشتر از یک منازعۀ میدانی و رو در رو، همان طور که استاد میرباقری بزرگوار می فرمایند، یک منازعۀ رسانه ای بود.
ما در حالی که در میدانهای متعددی در حال عقب راندن دشمن هستیم داریم در این میدان شکست می خوریم و لطمه ها و جراحتها بر جگر گوشه هایمان می خورد که با خشم تمام بر سر ما فریاد می زنند.
این صحنه مثل صدها صحنۀ دیگر حیات اجتماعی ما امکان ویرایش و اصلاح دارد.
چه موقع در این میدان هم اخبار خوش خواهیم شنید؟
چه کسی پاسخگو است؟
چه کسی باید مثل فرماندۀ میدان اخبار این منازعه را به گوش جامعۀ عزیز ایران که دارند از این صحنۀ جانکاه نزاع اذیت می شوند، برساند؟ چه کسی باید دربارۀ خرمشهرها با مردم سخن بگوید و پیشرفتها را گزارش بدهد؟
این شخص دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی است؟ وزیر ارشاد است؟ معاون فرهنگی نهاد ریاست جمهوری است؟ مسؤول سازمان تبلیغات اسلامی است؟ رئیس صدا و سیما است؟ رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است(که حضرت آقا امامت جمعه را قرارگاه فرهنگی میدانی خوانده است)؟ حلقۀ تدبیر فرهنگی بیت رهبری است؟ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است؟ معاونت تبلیغ حوزه علمیه است؟
چه کسی مسؤول فرهنگ کشور است؟
ما باید از که بخواهیم که به معنای راهبردی با هوشمندی و تلاش روشن شبانه روزی «ابتکار عمل» را در این صحنه با دستان شایستۀ عاقلان و دلسوزان ژرف اندیش جامعه و مخلصان واقعی مردم، به دست بگیرد؟
این سردرگمی و این امکان فرار و این تواکل قطعی در صحنه، دارد دمار از روزگار یک فرصت بزرگ که از قضا ماهیتا فرهنگی است در می آورد. انقلاب اسلامی ایران به عنوان سخن نو در همۀ حوزه های حیات انسان، از ماهیّت و حقیقت عمیقاً فرهنگی برخوردار است، ولی رهاترین صحنه و بی تدبیرترین و ولنگارترین صحنه حیات اجتماعی ما نیز همین صحنه است.
تا کی بنا است این وضع ادامه پیدا کند؟
چرا فضای مجازی ولنگار این طور تحمل می شود؟
چرا بیماری «کرونا» مسؤول داشت، حتی برای آن ستادی تشکیل شد و درست و نادرست تحلیلهایی می کردند و تدبیرهایی می کردند و پروتکلهای روشنی از آنها صادر می شد و باید و نبایدها معلوم بود و رهبری هم روی آن تأکید می نمودند. ولی هیچ کس پاسخگو نیست که «چرا حتی یک روز دارد این ولنگاری تحمل می شود؟».
چه موقعی می خواهیم قبول کنیم که اوضاع افتضاحی داریم؟
«بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور» در رتبۀ اولِ اولِ اول و قبل از همۀ بازیهای فکری به عنوان طراحی ساختارهای نوین فرهنگی، یعنی این که یک نفر به عنوان مسؤول فرهنگ این کشور به جامعه معرفی بشود، و او واقعاً مسؤول باشد و اگر میدان و اختیار به او ندادند فریاد بزند و این و آن را رسوا کند و اگر واقعاً مسؤول است با ما مرتباً سخن بگوید و ما هم بتوانیم بر سر او فریاد بزنیم و اینهمه سفاهت گسترده در حوزۀ فرهنگ را پیش روی او قی کنیم و از این افتضاح بزرگ در دل این فرصت بی نظیر تاریخی بپرسیم.
واقعاً تا این حد صحنه بی ارزش است که از معمولی ترین و بدیهی ترین آرایش ضروری صحنه محروم هستیم؟
نبودن این شخص باعث می شود به صورت ملی «خیز اصلاح» در این حوزه شکل نگیرد. برای پدید آوردن «عزم ملی» برای تعالی فرهنگ نجیب ایرانی باید این شخص باشد و با جامعه سخن بگوید و همۀ ظرفیتها و همۀ عناصر فرهنگی را به هیجان بهروزی بیاندازد.
┄┅••؛••┅┄
افزوده :
ما البته دژخیمان اقتصادی و کل شبکه های فساد مالی را که خون مردم را در شیشه کرده اند و لطمه های فراوان به پیر و جوان این کشور و به حیثیت این انقلاب زده اند و پایه گذار بسیاری از کج رویها در کشور شده اند، فراموش نمی کنیم و غضبناکتر و مطالعه شده تر و سنجیده تر و قوی پنجه تر از همیشه سراغ ایشان خواهیم رفت و همۀ این بغضها و حسرتها را چون تیرهای کینه متوجه قلبهای کثیف و بی رحم ایشان خواهیم کرد.
☘️@faslefarhang
✅مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار
#جنبش_لمپن ها
جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
⭕️دو تفاوت اولیه:
1⃣یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2⃣دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
👈اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3⃣سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
🔹اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
✅و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
⭕️و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
✅و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
✅و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
✅و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
همشهری
@mahdian_mohsen
یکی از رفقایم این متن رو برای بنده نوشته:
«دیشب حرم بودم
بعد از نماز مغرب رفتم پیش آقای علوی بروجردی، گفتم شما همانطور که برای فوت یه دختر بیانیه دادید؛
الان که قرآنها رو آتش زدند، مساجد رو آتش زدند، زنده زنده نیروی های انتظامی را آتش زدند، بسیجیان رو شهید کردند و چادر از سر ناموس شیعه برداشتند و اموال عمومی را تخریب کردند، نمی خواهید بیانیه بدید برای دعوت مردم به آرامش و ...؟؟!
در جواب گفت: برای من این مسائل ثابت نشده است و ثابت نشده که چه کسی مقصر است و بیانیه ای نخواهم داد !!!»
به نظرم این رفیق عزیزم اشتباه نقل قول کرده، شاید درست جملات را نشنیده.
و الا بعیده یک روحانی و طلبه ندونه که در شرایط حمله به نظام اسلامی باید از نظام دفاع کنه. بعیده این قدر نادان باشه که تو بیانیه اش تصریحا یا تلویحا نیروی انتظامی که هنوز جرمش مسجل نیست محکوم کنه و بگه باید با مسببین در هر مقامی برخورد بشه اما کلمه ای از مظلومیت روشن نظام سخن نگه و بگه برام روشن نیست.
بعیده اینقدر حوزه علمیه ما بیچاره و فلک زده شده باشه که در مساله به این مهمی خفه خون بگیره و نظر نده یا موضع منفعل و بینابین بگیره و یکی به نعل بزنه یکی به میخ.
بعیده اساتید این جوانان معصوم ایران اسلامی،که آمده اند در حوزه علمیه شیعه درس دین بخوانند، آدمهای نادانی باشند که به هر دلیل پازل دشمن را پر کنند یا لااقل مددی به حرکت انقلاب ندهند.
خدا رحمت کنه آن سردار شهید را که دیدبانی خود را در وصیتنامه اش گزارش کرد و خطاب به همین علما گفت بیایید کمک این نظام مظلوم که مورد هجوم دشمنان است.
رفیق بزرگوارم حتما اشتباه نقل کرده و الا خاک بر سر من و امثال من اگر بزرگان و علمای حوزه مقابل این ظلم فاحش به نظام و انقلاب سکوت کرده باشند و سکوتشان را اینطور وقیحانه توجیه کنند.
@ali_mahdiyan
کدام گشت کدام ارشاد
⚡️میگویند قصه جمع شد و من خنده ام میگیرد. آقایان کمی تامل کنید. وقتی با فهم و معرفت بیدار نشیم باید با خون و آتش بیدار شویم. چاره ای نیست. راه دیگه ای هم نیست. گشت میزدید که چی رو پیدا کنید وقتی همه چیز جلوی چشمتان بود. همین آقا و خانم سلبریتی جلوی چشمتان نبود؟ کاری به موضع گیریهای نمک به حرامی و دیکته شده شان ندارم، کاری به افتخار خرید وسایل خانه از فرانسه و زاییدن در کانادایشان ندارم، کاری به مسخره کردن ارزشهایتان و امیدتان و هویتتان ندارم، به همان ملاک که به دخترکان مترو سوار تذکر میدادید، به همان ملاک چرا اینجا خفه بودید؟ دیدن و پیدا کردن اینها گشت زدن لازم داشت واقعا؟
⚡️من بیست سال است طلبه ام، در میانه آشوبهای تهران حتی با همین لباس مقدس رفته ام، کمتر از انگشتان یک دست توهین شنیده ام، همیشه احترام بوده و تکریم. اما چند روز پیش یک دختر و پسر نوجوان به خودم و خانواده ام به خیال خود توهین کردند. چیزی هم نگفتند فقط گفتند الهی بمیرید. جلوی خانواده ام سکوت کردم، هنوز از اینکه چرا سکوت کردم اذیتم، در رنجم. چرا حرف دلم را بهشان نگفتم. میخواستم بگویم. الهی بمیرم و فدای شما شوم. الهی بمیرم که شما امروز به خاطر ندانمکاری امثال من اینطور از لباس من و چادر همسر و دخترم نفرت در دلتان جمع نشود. الهی بمیرم برایتان تا شما بمانید و رشد کنید و بفهمید و بساط ظلم را جمع کنید. بساط واقعی و نه توهمی، نه آنچه در ذهنتان ساخته اند به زور و اجبار و قلدری.
⚡️آنانکه برای جمع کردن بساط کثیف اینستا و واتساپ و هر زمین بازی لجن صهیونیستی، چرتکه میانداختند و حساب کتاب میکردند که اینقدر مشاغل داریم و اینقدر بیکار میشوند و این قدر مردم اذیت میشوند و این قدر آقازاده ها کمتر خودنمایی میکنند و باباهاشان اذیت میشوند و این قدر سلبریتی ها کمتر دنس میدهند و مدیران ارشادمان تاب غصه شان را ندارند. حالا چرا چرتکه هایشان را روی میز نمیگذارند حساب کتاب کنیم؟ قیمت این دختر و پسر و نوجوانهای کف خیابان تک تک شان چند؟ قیمت نفرتی که سلبریتی های حرام لقمه در دلهایشان میکارند چند؟ قیمت ارشادی که بابش را میبندد این مجازی رهای بی صاحب صاحب شیطان، چند؟ قیمت دعوای دختر بیگناه و مادر چادریش در خانه چند؟ قیمت بانک و ماشین و موتور و سطل آشغالها را که میفهمید لعنتی ها، قیمت آنها چند؟ قیمت خون های ریخته شده جوانان بیگناه و چادرهای معصومانه زنان شجاع ما چند؟ چرتکه بیندازید لااقل.
⚡️مدیونید اگر چند دقیقه یک دختر نوجوان حتی زامبی شده بدست مجازی صهیونیست را نگه دارید و کتایون ریاحی و معتمد اریا و فلان بازیگر و آن بازیکن بی شرف فوتبال را آزاد بگذارید و بعد دوباره در صدا و سیما و غیر آن دعوتشان کنید تا تماشاچی برایشان جمع کنید. مدیونید اگر گشت ارشادهایتان شکمباره های بالاشهری سر و بدن برهنه و حرمت شکن را رها کنند و دم در مترو و اتوبوس و تاکسی گشت بزنند. مدیونید اگر از جمع کردن زمین بازی دشمن در مجازی ذره ای عقب بنشینید. مدیونید اگر سلبریتی ها را علنی محاکمه نکنید که توضیح دهند به کدام حجت و دلیلی نظام را متهم به آدم کشی و پنهان کاری کردند تا بفهمیم فرقشان با گوگوش و داریوش و نونوش و جوجوش و تتلو و کوفت و زهرمار چیست واقعا.
⚡️بله جمع کردن این عنکبوتهای نامقدس، جرات میخواهد، عدالت در گشت ارشاد جرات میخواهد، معرفت میخواهد. و اگر با معرفت نفهمیم با خون و آتش باید بفهمیم و وای به حال آنها که با خون و آتش هم نمیفهمند.
@ali_mahdiyan
49.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دبیرستان «هدایت»، شهید گمنام آورده اند. امروز بدون برنامه قبلی با این صحنه مواجه شدم.
نمیدانم چرا دلم مثل شیشه قدی بلندی که زلزله به جانش ببارد، خرد شد و ریز شد و فروریخت.
حلقه نوجوانان حول شهیدی که تا اوج ینظرون الی وجه الله ریشه دارد و پیام احیاء عند ربک را بشارت میدهد.
اینجا ایران است، صحنه گردانها خیلی بیشتر از آنی هستند که چشمهای عادی ما میبیند.
آنها که یعلمون ظاهرا من الحیاه الدنیا هستند، نمیبینند ، نمیفهمند.
اما یومنون بالغیب استشمام میکنند و میچشند طعم خوش تربیت توحیدی و قدرت معنوی ایران اسلامی را.
@ali_mahdiyan
استاد مهدیان مکتب الزهرا.mp3
20.17M
نقش سکوت علما در میانداری اراذل
شیخ علی مهدیان
هیات مکتب الزهرا س تهران
@ali_mahdiyan
چیزی نیست. اون روز که میگفتیم هر اعتراضی دارید مراقب دشمن باشید. پازلش پر نشه. مخرج مشترک پیدا نکنید. ضربه به نظام دینی نزنید، یک عده بهمون میگفتن ماله کش. امروز الحمدلله واقعیت داره با همه هیبتش همین حرف رو فریاد میزنه. هر کس جبهه بندی با دشمن براش مهم نبود امروز دشمن خودش رو تو چشمش فرو کرده.
رسما سخنگوی آمریکا اومده میگه تحریمها رو هم بیشتر میکنیم. هر کار میخوان بکنن. عشق است.
خدا رو شکر. بالاخره لابد همه این بلاها میارزه که آخرش بفهمیم قواعد حقیقی عالم رو.
@ali_mahdiyan
رهبری این بار وقایع را در چارچوب فتنه تحلیل نکرد. به نظرم اساسا اینکه در ابتدای کار ایشون موضع گیری نکرد دلیلش همین بود. چون همه چیز از ابتدا روشن و شفاف بود. دشمن بنای بر مخفی کار نداشت بلکه اتفاقا این بار دشمن تصمیم داشت خیلی روشن وسط بیاید و حرمت بشکند شعار گشت ارشاد بهانه است اصل نظام نشانه است همان اول مطرح شد. فحشهای زشت و مشمئز کننده دانشگاه شریف هم این اواخر. اینبار خیلی از ماسمالی کنندگان و ماله کشهای همیشگی دشمن و اذنابش هم کم آوردند.
رهبری این بار هیچ حقی به طرف مقابل نداد. حالا همه باید حساب پس بدهند.
اون نوجوانی که پدر و مادرش او را به مجازی هار بی افسار سپردند تا برایشان بزرگش کند، باید تنبیه شود.
آن بازیگر و بازیکن بی اهمیت(که حسابش از باشرفها جدا است)
فک و فامیل ساواکی ها و منافقین هم.
دیگر چه کسانی؟
اون مدیر و مسوولی که به نام مقابله با دوقطبی(که آن را هم نفهمیده یعنی چی) میخواهد آشتی ایجاد کند و حرف از مدارا و رفاقت و امثالهم میزند باید حساب پس بدهد.
اون عالم و فاضل و استاد و ایت الله حوزوی که ندانسته و زودهنگام، تلویحا یا تصریحا سازمان انتظامی حافظ امنیت را متهم کرد باید حساب پس بدهد.
اون مدیر و مدیرانی که از صحنه مجازی رها و بی صاحب بلکه تحت اختیار یهودیان آمریکایی دفاع کردند و عملا پایه امنیت مردم در مجازی را زدند تا بچه های مردم در این صحنه ناامن زیست کنند باید حساب پس بدهند.
اون مدیر و سیاستمداری نیز که یکی به نعل زد یکی به میخ که هزینه ندهد و مثلا محبوب بماند نیز باید حساب پس بدهد.
سخنرانی این بار رهبری مثل همیشه یک زنگ بیدار باش بود برای جماعتی که عقب افتاده اند از حرکت مظلومانه و قهرمانانه و رو به رشد مردم.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
🌅 دوره #هنر_روایت با هدف آموزش و شبکه سازی فعالان جهاد تبیین تشکیل شده است.
✅ هدف اینست که جوانانی بسان شهید آوینی آموزش ببینند که توانایی روایت دقیق از فتوحات انقلاب اسلامی را داشته باشند.
🌀 این جوانان باید:
🔻 اولا درست ببینند. یعنی با زاویه نگاه درست و بصیرتی توحیدی واقعیت انقلاب را ببینند.
نگاهی که اسیر رسانه های نا امید کننده و تحقیر کننده غرب نشده باشد و بتواند زاویه نگاه رهبران انقلاب اسلامی را در فهم انقلاب بشناسد و بکار بگیرد.
🔻 ثانیا باید بتوانند هنرمندانه روایت کنند. روایتی که بتواند اندیشه ها و دلهای مردم را همراه کرده و واقعیت پیرامون را آن طور که هست بنمایاند.
🔻 ثالثا باید بتوانند یک شبکه منسجم را شکل دهند تا در پرتو این انسجام، قدرت مبارزه با امپراتوری رسانه ای دشمن را داشته باشند.
حضوری(تهران)
مجازی (شهرستان ها)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
🌹امام عسکری فرمود:«ما من بلیه الا و لله فیها نعمه تحیط بها» یعنی هیچ بلایی نیست مگر اینکه در دل آن بلا یک نعمتی است که آن بلا را کاملا احاطه کرده.
اولا یک سوال هندسی : چگونه چیزی که در داخل چیز دیگری است میتواند، آنرا کاملا احاطه کند؟
ثانیا یک سوال تفسیری: واقعا این جمله نقل شده از امام یازدهم آیا در چارچوب آیات قرآن و هماهنگ با آنها است؟
ثالثا یک سوال سیاسی اجتماعی: این جمله برای امروز ما چه آورده ای دارد؟
🔺پاسخ پرسش اول: حکما بین دایره هندسی و دایره ما فوق هندسه تفاوت میگذارند. در دایره های حسی مرکز توسط پیرامون، احاطه میشود. اما دایره های عقلی فراهندسی چنین نیست. در آنها، مرکز دایره، پیرامون را احاطه میکند. جالب است. مثل اینکه چراغی کره ای از نور حول خود شکل دهد. به لحاظ فیزیکی و هندسی کره نور چراغ را احاطه کرده ولی به لحاظ عقلی همه کره نور در دل آن منشا نور جمع است و آن منشا نور کل کره نورانی را احاطه کرده. ما نعمتهایی داریم که در دل بلا است ولی برتر از بلا است و آن را احاطه کرده.
🔺پاسخ پرسش دوم را در فان مع العسر یسرا ببینید که همراهی همه عسرها با یسر را تاکید میکند و همینطور آیه فبشر الصابرین را باید دید که با صبر میتوان به بشارت آن نعمت دست یافت که اختصاصی از جانب خدا آمده و لله فیها نعمه. راهیابی به آن نعمت با توجه به هویت حقیقی مان و مسیر الهیمان شدنی است(قالوا انا لله و انا الیه راجعون). حتی بلای هجوم و مس شیطان حول قلب و مقام تصمیم گیری و انتخاب انسان، خروجی اش برای متقین و اهل ذکر، فاذا هم مبصرون است یعنی یک رتبه بالاتر رفتن است.
🔺پاسخ سوال سوم اینکه برای یک جامعه هدفمند و آرمانجو و سالک (یعنی انقلابی) به دلیل مسیری است که انتخاب میکنند بلاهایی وجود دارد و زحمات و سختیهایی. (البلا للولا) اما نکته مهم اینکه در دل بلاهایی که برای این جامعه سالک و هدفمند شکل میگیرد، یک نعمت از جنس ارتقا و رشد وجود دارد. یعنی یک گام جدی به سمت هدف نزدیک شدن. و این نکته یک آرامش خاصی را در مومن ایجاد میکند که باعث میشود دستگاه تصمیم گیری و تحلیلش دچار اختلال ناشی از استرس و نگرانی نشود. و با خیال راحت وارد مسیری شود که به ظاهر پر از مشکلات و دشواریها است.
سردار شهید میگفت ما به تجربه یافتیم فرصتی که در دل تهدیدها هست در خود فرصتها نیست. شرطش آن است که نترسید و نترسیم و نترسانیم.
@ali_mahdiyan
امر به معروف و نهی از منکر.mp3
16.99M
درباره امر به معروف و نهی از منکر
شیخ علی مهدیان
مخاطب: جمعی از طلاب برخاسته برای اقامه امر به معروف و نهی از منکر
اردوگاه یاوران ولایت جمکران
شب آغاز امامت امام زمان عج ۱۴۰۱
@ali_mahdiyan
آشوب خیابان سایه بود
🔺باور کنید هنوز هم خیلی از مسوولین نفهمیده اند که «آشوب های برآمده از شبکه مجازی» با «آشوبهای سنتی کف خیابان» فرق های جدی دارند.
🔺آشوبی که در فضای مجازی زیست میکند و بعد مثل فاضلابی داخل شهر میریزد، چه تفاوتهایی با آشوبهای سنتی دارد.
⚡️آشوب سنتی برای دیده شدن نیاز به جمعیت زیاد داشت. اما آشوب جدید با جمعیت کم هم کارش راه میافتد. کافی است یک رفتار ساختار شکن عجیب و غریب انجام دهیم. خونی بریزیم. چیزی را بشکنیم. فحش خیلی ناجور بدهیم.
⚡️ آشوب سنتی در هر نقطه ای انجام شود قابل پیگیری و پیشگیری از پیش است. اگر بخواهد جابجا شود نیروهای انتظامی میتوانند پیش گیری کنند. آشوب جدید هر جایی ممکن است اتفاق بیفتد.
⚡️آشوبهای سنتی را کسانی راه میاندازند که تحلیل سیاسی اجتماعی متفاوتی دارند. سابقه ای دارند. در سخن خود جدی اند ولو اشتباه کرده باشند. اما آشوبهای جدید را کسانی راه میاندازند که در کف شبکه های مجازی زیست میکنند و بدون عمق و مبنا. جماعت تحت تاثیر و منفعل. میانگین سنی پانزده سال با مشغولیت جدی زیست مجازی.
آشوبهای سنتی ریشه دارد اندیشه دارد عمق دارد، باید درباره اش عمیقتر اندیشید. آشوبهای جدید بی ریشه است. احساسی است. هیجانی است. لذا میتواند هر زمان دیگری هم شکل بگیرد.
⚡️آشوبهای سنتی را احزاب و گروهها و نخبگان رهبری و جهت دهی میکنند. اما آشوبهای جدید را سلبریتی ها و بازیکن ها و بازیگرها و اینفلوینسرها جهت میدهند.
⚡️آشوبهای سنتی درش راست و دروغ وقایع و اختلاط حق و باطل مهم است اما آشوبهای مجازی سر ریز شده در خیابان، کافی است با یک داستان ولو کلا دروغ اما هماهنگ با یک کلان روایت شکل میگیرد. همان روایت کلان که ذره ذره در ذهنتان میسازند.
🔺اگر صحنه مجازی ول و رها باشد و در اختیار دشمن باشد همیشه منتظر آشوبهایی از این دست باید بود.
🔺مراقبت از آشوب مجازی نیاز به قوه امنیتبخش دیگری دارد. نیاز به صیانت دیگری دارد. نیاز به حکمرانی دیگری دارد. نیاز به حضور مردمی دیگری دارد. نفی حضورهای خیابانی نمیکنم اما بدون توجه به مبدا و صحنه اصلی جوشش آشوب و ضابطه مند کردن آن، عملا کشور، خود را خلع سلاح میکند.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔴لطفا بس؛ ماجرا کف خیابان نیست...
🔸برای تحلیل اغتشاشات اخیر اگر کف خیابان متوقف شویم دچار یک خطای تودرتو و فاحش شدیم. ماجرای اغتشاشات اخیر با همه نمونه های گذشته متفاوت است و مهمترین تفاوت آن سهم و نقش پلتفرم هاست.
🔹شبکه های اجتماعی تنها آتش بیار و معرکه گیر نبودند، بلکه آتش ساز بودند. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای قرار و مدار اغتشاش نبوده و نیست. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای پوشش گسترده اغتشاشات نیست. تنها برای اطلاع رسانی شبکه برانداز نیست. برای خبر راست و دروغ نیست؛ از این نگاه های سنتی و بسیط خارج شویم.
👈شبکه های اجتماعی، همه اغتشاشات است نه جزء وابسته و ضمیمه. گذشت روزگاری که رسانه صرفا جهت اطلاع رسانی بود.
نقش کلیدی و نهایی رسانه، ساخت تصویر در ذهن است و برای ساخت تصویر، فراتر از هشنگ سازی نیازمند رویداد سازی است و لذا رویداد را ساختند تا تصویر را بسازند.
هر کس در شبکه های اجتماعی می چرخید احساس می کرد شهر در کنترل تروریست های وطنی است و حال آنکه در واقع خبری نبود جز گروه های کوچک پراکنده و محلی که دانسته و ندانسته آمده بودند تا حلقه های تصویر ذهنی را تکمیل و نهایی کنند.
⭕️متاسفانه هنوز یک نگاه ساده اندیشانه درباره عصر پلتفرم وجود دارد که سیستم حکمرانی در کشور ما را دچار برآوردهای کج و معوج کرده است. استقلال حاکمیتی و قدرت حکمرانی در حال صدمه دیدن جدی است.
خیال می کنند پلتفرم یک ابزار اطلاع رسانی صرف است؛ خیال می کنند ابزار سرگرمی است؛ خیال می کنند جزئی و گوشه ای از زندگی است. خیال می کنند مردم تنها اوقات فراغت با پلتفرم می گذرانند.
⭕️آقایان مسوول؛
پلتفرم، همه زندگی است. خود زندگی است. مجاز نیست؛ واقعیت است. متوجه باشیم درباره چه چیز حرف می زنیم.
اراده انسان ها از ذهن آغاز می شود و پلتفرم در نقطه شروع اراده انسان ها قرار گرفته است. ذهن را دستکاری می کند. رفتارها را رها کنید و ببینید چه چیز رفتار را می سازد. جنگ در ذهن است نه در کف خیابان. کف خیابان نشانه است و آیت که بدانید در ذهن ها چه خبر است.
پلتفرم ها تنها در ایام اغتشاش فعال نبودند. اساسا پروژه اغتشاشات اخیر برای این روزها و چند روز پیشتر نیست. پروژه مستمر اهریمن است. یک سناریوی همیشگی که پایان نیز ندارد. بهوش نباشیم، زین پس چنین صحنه هایی را کف خیابان باید بیشتر بشماریم.
🔹اما سناریویی که اهریمن بر پلتفورم سوار کرده است چیست؟
1⃣یکم. تعمیم شتابزده و استقرای ناقص از مشکلات کشور.یعنی چی؟ یعنی به صورت مداوم و روزانه نقاط ضعف و ریز و درشت را به کل حاکمیت تعمیم دهد. چنانچه مخاطب در بلند مدت احساس کند با حاکمانی مواجه اند که با او دشمنی دارند. این پروژه حس انتقاد او از وضع موجود را تبدیل به نفرت و خشم می کند. مشکلاتی که با هر فراز و نشیبی در حال اصلاح است و هرچه باشد ناشی از خیانت حاکمان نیست؛ چه آنکه حاکم کسی نیست جز مردم.
👈اما این گام فریبنده یک حلقه تکمیلی کم دارد. مخاطب باید در واقع نیز احساس کند این حس درونی آدم ها درحال تبدیل به یک کنش بیرونی است؛ آنهم یک کنش همگانی. اگر این کنش بیرونی و همگانی را باور کند پروژه مسخ تکمیل می شود و او نیز به خیابان خواهد آمد و بی آنکه بداند چه شده و به چه باید اعتراض کند و مطالبه اش چیست، می شود کلوخ انداز و آتش بیار وخدای نکرده آدم کش.
2⃣پس حلقه دوم، رویداد سازی است تاپروژه طراحی شده در ذهن کامل شود. کافیست جمعی در یک گوشه جمع شوند وشعار دهند. چند سطل آشغال آتش کشیده شود. چندتائی شعار نوشته شود و...
و در نهایت برای اینکه این رویدادهای محلی، واکنش ملی و جهانی بگیرد سراغ زن و خشونت رفتند چون قدرت کانونمندی وتوجه سازی دارد.
✅دقت دارید انشالله؛
یعنی رویداد نمی سازند که براندازی کنند، خیابان را به آتش می کشند تا ذهن ها راتسخیر کنند. براندازی نهایی نتیجه فلج ذهنی و مسخ شناختی است وخود به خود رقم می خورد.
🔹آقایان مسوول؛
جنگ در ذهن است. هر کس ذهن رادر اختیار بگیرد اراده آدم ها را مختل می کند. اصلا مهم نیست آدم ها حتی چه اعتقاد و گرایشی دارند. شناخت شان از واقع تغییر کند اراده شان تغییر می کند. کم نبودند این روزها خواصی که در میانه حق و باطل و در وسط میدان متحیر ماندند و اگر با سیلی واقعیت هوشیار نشدند، زیر دست و پا له شدند.
🔸آقایان حکومت؛
جنگ کف خیابان نیست.معطل نمایند. گذشت 78 و 88 و حتی 98. نقطه شروع را در پلتفرم ها و قدرت شبکه بیابید. راه اصلاح بسیار است به شرط اینکه این ادراک کلیدی شکل بگیرد که یله سازی فضای مجازی که راه رابرای جولان اهریمن هموار می سازد و مارپیچ سکوت ساختاری پلتفرم ها که راه را برای کنشگری جبهه حق می بندد، جامعه را مسخ می کند و معنای قدرت را تغییر می دهد و استقلال کشور را می گیرد و حاکمیت را مسلوب الاراده می سازد. به هوش شویم شما رابه حضرت عباس.
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از تا مردم
کاپیتولاسیون فجازی
🌀🌀🌀🌀
سعید از رفقایم بود
چند سال پیش تصمیم داشت حوزه علمیه ثبت نام کند.
میگفت «بچه های خانه طلاب، الگویم هستند. خیلی دوست دارم راجع به آنها مستند بسازم.»
آن سال نمی دانم چرا قسمت نشد ثبت نام کند و پشت گوش افتاد.
🔰خورد به ماجرای کرونا و آقا سعید ما که اصلا اهل فجازی نبود، به اقتضای کارش، سرش در گوشی رفت.
به تدریج، ادبیاتش تغییر کرد، هر چند وقت یکبار که بحث می کردیم چندین سنگر از دست رفته بود.
حرفهای فجازی رو عیناً تکرار می کرد و هوش و حواسش از کار افتاده بود.
🔰راجع به همه چیز شک کرده بود، اما ریشه همه اش این بود که ایران دیگر جای زندگی نیست و دلیلش هم حاکمیت دین و اسلام و آخوندها هست.
کم کم پستهای اینستاگرام و تیپ ظاهرش هم تغییر کرد.
ذره ذره دور از چشمام آب میشد.
🔰پدر و مادرش حسابی نگران شده بودند، سعید از تصمیم بر ازدواج منصرف شده بود، به قول خودش چرا ازدواج کنم تا بچه ام مثل خودم بدبخت بشه
سر این قضیه با مادرش درگیری فیزیکی هم پیدا کرد و از خانواده اش طلاق عاطفی گرفت.
🔰کما بیش هنوز با بنده ارتباط داشت و با هم بحث می کردیم، نوعا بی فایده
صفحات و کانالهایی که دنبال میکرد را دائم برای من ارسال میکرد. در صدد جذب بنده هم بود.
چند وقتی ملی گرا شده بود و همه چیز را بر این اساس تحلیل می کرد. چند وقتی ضد انقلاب شده بود و همه گرفتاری ما را از انقلاب ۵۷ می دانست. مدتی ضد مردم شده بود و مردم به قول خودش احمق را جیره خوار حکومت می دانست و القصه ....
🔰در ماجراهای اخیر هم صبح تا شب پای مجازی، برای دشمن ناخواسته سربازی می کرد و میدان دار بود.
نمی دانم ماجرای چند جوان و نوجوان کشور ما بدین شرح است. اما یک موردش هم زیاد است.
جوانی که به جد تصمیم داشت حوزه بیاید و به قول خودش، خدمت به انقلاب هویت طلبگی اش بشود، تبدیل به پیاده نظام دشمن در فجازی می شود.
🔰هیچ توانایی برای مدیریت و اعمال حاکمیت و قانون هم در این فضا وجود ندارد. پلتفرم ها رسما حاکمیت کشور را به بازی گرفته اند. زیر بار قانون کشور نمی روند. ارزشهای ما را مسخره و حذف می کنند. انبوهی از کلاهبرداری مجازی که هیچ مرجعی پاسخگوی آن نیست.
🔰رسما کاپیپولاسیون در فضای مجازی است که به جوان ما حمله ور می شوند و به او تعرض می کنند و ما فقط باید نظاره گر باشیم و غصه بخوریم.
اغتشاشات اخیر هم به عیان نشان داد که دیگر این پلتفرم ها بازتاب دهنده ناآرامی های واقعی نیستند، بلکه خود از کاه، کوه می سازند، با الگوریتم و زیرساختی که با هوش مصنوعی مدیریت می شود، معانی و پیامهای مد نظر خود را ضریب میدهند و هیچ اعتقادی هم به آزادی بیان ندارند.
🔰یکی از آورده های ماجراهای اخیر برای مردم و مسئولین ما این بود که ولنگاری فضای مجازی را جدی بگیرند و فکری برایش کنند.
یک کلام با لاتهای نیروگاه
⚡️بعضی حرفها رو به هر کسی نمیشه زد. امشب میخوام چند جمله درد دل کنم با لاتهای محله نیروگاه و میدان امینی بیات قم.
⚡️من مدتی تو نیروگاه، تو محله امینی بیات قم زندگی میکردم. طعم زندگی تو اون محل همیشه زیر زبونمه. محله ای که گاه و بیگاه صدای آژیر پلیس توش میومد و یکی رو میگرفتن. گاهی هم از توی کوچه هاش که عبور میکردی، سرنگی چیزی گوشه کوچه افتاده بود. اما...
⚡️جوونهای با مرامی داشت. خودشون مراقب همه چیز بودند. توی کوچه ها و محله هاش زندگی جاری بود. صدای بچه های شادی که تو کوچه با هم بازی میکردند، خانمها تو کوچه در یک خونه جمع میشدن و با هم خوش و بش میکردند. جوونها هم خودشون مراقب محله شون بودن.
⚡️این حرف رو از یک لات سابقه دار تهران شنیدم. رفته بودیم با چند تا رفقای طلبه، خونه شون سر بزنیم. میگفت شما ها خیال میکنید همه لاتها مثل همن ولی اینطور نیست. من خودم لات شدم که نذارم یه عده به ناموس مردم چپ نگاه کنن. میگفت در افتادن با بعضی از اراذل کار ماست. روابط پیچیده ای بین مردم وجود داره که شماها نمیفهمید. ما خودمون باید باشیم که بعضی خلافها اصلا شکل نگیره.
⚡️من شنیدم جوون حدود بیست ساله ای به نام مهدی زاهدلویی، تو محل امینی بیات قم خونش ریخته شده. از وقتی این رو شنیدم دلم میخواد جوونهای غیرتی و لاتهای مشتی نیروگاه رو میدیدم و بهشون میگفتم دمتون گرم. خون بیگناه به خاطر دفاع از ناموس به خاطر دفاع از چادر و عفت به خاطر غیرت روی زمین ریخت، تو محله شما؟ شما کجا بودید اون موقع؟
⚡️مادر شهید تو تشییع جنازه با رنگ پریده اما با استقامت مثال زدنی زنهای قمی میگفت همه بچه هامو همین طوری اهل غیرت دینی تربیت کردم. همشون فدای اسلام. ای فدای غیرت این زن فدای غیرت این مردم. ولی من فقط با جوونهای غیرتی و لاتهای ناموس پرست قمی کار دارم . شنیدید درد و داغ دل این مادر رو؟ دم همتون گرم.
همین.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
📍بریدن زنجیره اغتشاش
زنجیره اغتشاش در این جنگ ترکیبی به چه نحوی است و از کجا باید شکسته شود؟
👈اول زنجیره را مرور کنیم:
1⃣حلقه اول: بزرگنمایی مشکلات و از همه مهمتر تعمیم به راس نظام. تصویری که از حاکمیت باید ساخته شود یک هیولا است. هیولاسازی چه ثمری دارد؟ نقد را تبدیل به نفرت و خشم می کند.
این حلقه در تمام سالهای گذشته استمرار داشته است برای این روزها...
اغتشاش اول در ذهن است.
2⃣حلقه دوم: حلقه دوم تحریک برای کنش گری است. کارکرد اسم رمز مهسا اینجاست. خودشان هم اعتراف کردند مهسا مهم نیست. اصل، نظام است. به همین دلیل شعار اصلاحی نمی دهند. اساسا اسمی هم از رئیس جمهور و روسای دیگر قوا نیست؛ فقط رهبرانقلاب به عنوان نماد حاکمیت.
مهسا نبود بهانه دیگر می ساختند؛ بازهم نبود، آدم می کشتند مثل کشته سازی این روزها...
3⃣حلقه سوم: رویداد سازی است. طبیعی است که مردم ما معترض هستند اما اولا مدل اعتراض شان آدم کشی و آتش افکنی و فحاشی نیست و دوم اینکه اعتراض می کنند برای اصلاح نه عبور.
روش رویدادسازی نیز تجمعات پراکنده محلی با گروه های ده تا پانزده نفره در ساعات شلوغی و اماکن پرتردد است؛ مثل دوازده ظهر؛ بازار.
هدف نهائی اینست: رویدادمحلی و انعکاس جهانی. این هدف با تاکید بر زن و خشونت مهیا می شود.
4⃣حلقه چهارم: انعکاس رسانه ای. رویداد می سازند تا باور بسازند. باور به چی؟ باور به همه گیری نفرت و اغتشاش. مخاطبی که در حلقه اول نفرت زده است اگر باور کند همه دچار نفرت اند و به خیابان ریختند، دچار "خطای تشخیص و برآورد" میشود.
اما برای تصویرسازی مستمر نیاز به ایده است. اساسا در جنگ های تلفیقی عصرپلتفرم، اغتشاشات راس ندارد و بلکه همه حول ایده ها جمع می شوند؛ ایده های تهییج کننده. مثل آهنگ برای... مثل قرمز کردن حوضچه پارک ها... مثل دیوارنویسی...و...
✅چه باید کرد؟
حلقه اول به حلقه چهارم متصل و زنجیره کامل است. این زنجیره تنها با اقتدار ناجا نمی شکند. تنها راه شکستن اثر شبکه ای پلتفرم هاست.
👈آقایان مسوول راه همین است و لاغیر. در رفتارهای آشوب طلبانه نمانید؛ باید ذهن ها را از پیشروی دشمن آزاد کرد و نه صرفا خیابان ها.
البته تدبیر باید جامع باشد؛ بستن پلتفرم ها و همزمان جایگزینی کامل آنها. آنهم نه بنحوی که با فیلترشکن باز شود... همزمان نیز جایگزینی بی عیب و نقص. اگر نداریم، بخریم. با کشورها و شرکت هایی که حاضرند در چارچوب قوانین ما کار کنند مذاکره کنیم.
📍ذهن است که رفتار می سازد....خیابان باز است اما ذهن ها در گروگان...
همشهری
@mahdian_mohsen
هدایت شده از تا مردم
«مشابه اینستاگرام»
❓میگن اگر اینستاگرام را قطع کنیم، بیش از یک میلیون نفر، کارشان را از دست میدهند
✅اما توجه نمی کنند که پلتفرم داخلی، بیش از این یک میلیون، تولید شغل می کند.
به علاوه، آسیبهایی که از قبل امثال اغتشاش اخیر که پیچش دست مدیریت شیطانی همین پلتفرم هاست، حد ندارد. مشاغلی که آسیب دیدند، اموال عمومی و شخصی ای که از بین رفتند، کسب و کارهایی که به خاطر شلوغی ها، کساد شد، بسیاری از منابع درآمدزای کشور مثل صنعت توریسم و سرمایه گذاری و ترانزیت و.... که لطمه اساسی خورد و همه اینها سفره مردم را کوچک کرد.
❓میگن ، ما عرضه تولید مشابه اینستاگرام و وات ساپ را نداریم.
✅اما توجه نمی کنند که ایران و ایرانی اراده کرد و صنعت هسته ای خود را راه انداخت و جزء معدود کشورهای هسته ای شد، موشک نقطه زن تولید می کند، ماهواره و سلولهای بنیادین و نانو و واکسن کرونا و.... همگی نشان از توان و عرضه بالای ایرانی است.
عمده این است که اراده ملی در میان مردم و مسئولین شکل بگیرد.
❓میگن پلتفرم های داخلی، چیزی شبیه پراید در صنعت خودروسازی است، باگهای عجیب و غریبی که حوصله کاربر را سر می برد.
✅اما توجه نمی کنند که تلگرام و اینستاگرامی که امروز این قدر برو و بیا دارند، در عنفوان کودکی و جوانی شان، توان راه رفتن هم نداشتند، اوضاع روزهای اولی که تلگرام آمده بود را یادتان هست؟!
یک پایه پیشرفت این اپلیکیشن ها، حمایت مردم و اعتماد به تولید کنندگان آن است.
البته باید مراقبت کرد تا به سرنوشت برخی کالاهای ایرانی مثل خودرو و لوازم خانگی دچار نشویم و جنس بنجل تحویل خلق الله ندهیم ولی هیچ کس از ترس تصادف، پیاده مسافرت نمی کند.
✅منطق استقلال در حکمرانی مجازی، حرف روشن و محکمی است که نباید از آن کوتاه بیاییم.
ما جنگ نظامی و تهاجم فرهنگی و ناتوی سیاسی و محاصره اقتصادی را به فضل الهی، پشت سر گذاشتیم.
در جنگ شناختی که کارش مدیریت اذهان است، با وابستگی به خارج از کشور کارمان راه نمی افتد.
پدر، مادر، ما متهمیم
🔺رفیقم میگفت یکی از نوجوونهای اغتشاشات رو گرفته بودیم، پدرش اومد شروع کرد به کتک زدن بچش. با گرفتاری جلوش رو گرفتیم، ول کن نبود. پدر درد میکشید، پسر هم درد میکشید. اما چه کسی مقصر بود؟
🔺تو جمعی بودم، مادر چادری گفت امروز از فلان خیابون رد میشدم تنم میلرزید عبور کنم، این چه وضعیه آخه.میترسیدم چادر از سرم نکشن. دخترش هم نشسته بود. دختر نوجوان و شل حجابش به مادر گفت این همه تن ما لرزید، حالا نوبت شما است تنتون بلرزه. مادر با غصه و تعجب به دختر خودش نگاه میکرد. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺مادری میگفت دخترم علاقمند به عرفانهای حلقه شده، میگه به جای نماز و مناسک دینی بهتر نیست دستورات اینها رو عمل کنیم؟ جواب سوالهاشو بلد نیستم چه کنم؟ مستاصل بود. دلم برایش سوخت. کی مقصره مادر یا دختر یا کی؟
🔺راستی کدومهاتون اولین بار که شنیدید اکثر اغتشاشگرها نوجوان هستند، تعجب کردید؟ فکر میکنید چرا؟ نوجوون چرا؟
🔺بخواهیم یا نخواهیم قوانین عالم ثابته، تغییر نمیکنه. این بچه ها تو فضای مجازی دارن زندگی میکنن. اونجا دارن بزرگ میشن. فضایی که تحت حاکمیت ظلمه، تحت حاکمیت کفره، تحت حاکمیت طاغوته. الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور و الذین کفروا اولیاؤهم الطاغوت یخرجونهم من النور الی الظلمات.
هر جا تحت ولایت طاغوت برویم خروجیش ذره ذره فاسد شدنه. اون پدر و مادر نمیدونن بچه هاشونو دادن دشمنشون تربیت کنه، مدیران و مسوولین ما هم نمیدونن؟
🔺من طلبه به چند نفر توضیح بدم که استقلال یک کشور رو فقط کومله و جیش الظلم وهابی خراب نمیکنه، جامعه ای که حیات نسل آینده اش در مملکتیه که حاکمش طاغوته ، یعنی فضای مجازی، خروجیش ذره ذره فساده و تباهی و نادانی.
🔺تو جمع معلمهای یک دبیرستان خوب بودم. دیدم معلمها هم دارن اتهام قتل و شکنجه به نظام رو تکرار میکنن. آدمهایی به ظاهر خوب، فرهنگی، معقول. چرا به این جمع بندی رسیدند؟ کی مقصره؟ این روزها مثل آب خوردن میتونی بفهمی کی به کجا اعتماد داره و کجا زندگی میکنه. این فضای مجازیه، معلم رو هم میبره، دانش آموز رو هم میبره، مادر و پدر رو هم میبره، هر جا حاکمیت رو به طاغوت بسپرید، مسیر کج میشه به سمت فساد و تباهی. قبول کنید یا نه.
🔺باور میکنید، همون مادرهایی که درباره نسبتشون با دخترهاشون نوشتم، نگران فیلتر اینستا و واتساپ و امثالهم هستند؟ میگن نباید فیلتر بشه. میدونید چرا متوجه این تناقض شون نمیشن؟
🔺چون باور نمیکنند ریشه درد همانجایی است که درش نفس میکشند و حاکمیت دشمن را در آن پذیرفته اند. تجزیه کشور اینجا است. نفی استقلال کشور و پرچم آتش زدن اینجا است. طاغوتی شدن اینجا است. جنگ اینجا است . اغتشاش اینجا است. کشور باید بسیج شود همه مدیرانش همه نخبگانش. و الا این قصه دنباله دار خواهد بود.
@ali_mahdiyan
انقلاب بازی
🔺یادش به خیر ارتشبد غلامرضا ازهاری نخست وزیر شاه میگفت. اینها همش نواره از بالای پشت بام الله اکبر میگه. او تصورش از انقلاب یک هویت سایه ای غیر واقعی بود. مردم وسط خیابان آمدند و جواب دادند :«نوار که پا نداره.». واقعیت اینه که انقلابی که هویتش نواره و انقلابی که حقیقتا پا داره. با هم متفاوتند. جمعیت یک پارچه منسجم که میدانند چه میخواهند و کجا میروند، با یک عده که هویت اصلیشان و وجودشان، احتیاج به پیج مصی و منوتو و اینترنشناله فرق میکنه.
🔺انقلاب واقعی بدون رسانه هم هست. ایران را بایکوت کردند. امام را سالها بایکوت رسانه ای کردند در نجف. ولی کار او با همان دستگاه شاگردانش و مردمش پیش رفت. انقلاب بازی، بدون رسانه، اصلا نیست. هیچی. پوچ. چهار نفر اون گوشه پنج تا ماشینی که بوق میزنن این گوشه. بدون رسانه دیگر دیده نمیشه. وسط یک جمعیت انبوه در حال حرکت خفه میشود.
🔺انقلاب واقعی جلودار دارد. جلودارش هم نخبه از خود گذشته ای است که هم داناتر است هم مومن تر. نه آنکه تا دیروز شامپو تبلیغ میکرد. پول جمع میکرد با ادکلن فروشی. بیرون کشور لم داده پشت صفحه مجازی. بازیگر است، دقت کنید بازی گر.
🔺انقلاب واقعی محل زیستش در ایمانه در عقیده است. در تحول حقیقی در جانه. انقلاب بازی در خیاله. در تصوره. در ساحت سایه ها. با میل جدی به سمت دنیا. لذا خودشون هم همدیگر رو میدرن. وحشی گری میکنن. زامبی بازی در میارن. خیالبازها رو هم البته متاثر میکنن.
🔺جملات شیطان درباره سبک اقدامش «لازینن لهم فی الارض» جالب است. او اساسا در ساحت خیال متمایل به دنیا است. جامعه هدفش هم حرکت کنندگان در صراط حقند «لاقعدن لهم صراطک المستقیم» حضورش در این ساحت سیصد و شصت درجه هم هست. «لاتینهم من بین ایدیهم و من خلفهم و عن ایمانهم و عن شمائلهم» برای آنکه توان دیدن و بکارگیری واقعیتها و فرصتها و نعمتها و داشته ها و داراییها را از شما بگیرد. « و لاتجد اکثرهم شاکرین».
🔺بله، انقلاب شیطانی، انقلاب حقیقی نیست. اما.
اما خیلی ها را نابود میکند. از راه خارج میکند«لاغوینهم اجمعین» ، «و لاتجد اکثرهم شاکرین» این خطر جدی است. حاکمیت الهی باید در ساحت خیال هم محقق شود.حقیقت اتصال به «الا عبادک منهم المخلصین» محقق شود. جدی نگرفتن حضور شیطان در صحنه مجاز، و رها کردن حاکمیت الهی در این عرصه، باعث میشود انسانهای زیادی از دایره شاکرین و حرکت کنندگان در مسیر حق خارج شوند. جلوی شیطان را باید گرفت. نیاز به دستگاه تذکر و ابصار داریم. نیاز به مراقبت و تقوا داریم. نیاز به اراده و حاکمیت الهی داریم. نباید صحنه را رها کنیم تا همه صحنه حتی با حضور شیطان هم باعث رشد ما شود.
«ان الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون»
@ali_mahdiyan