فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا شکرت که این بنده هات رو در این دنیا دیدیم.
سلوک و طریقت را در دل آتش شهوات و قدرت طلبی ها دیدیم.
سخنان عجیب و غریب شهید سید ابراهیم عزیز را بشنوید.
درباره کارگزار مقدس ، نظام مقدس، ماه ذی القعده، شهادت و کرامت.
بعد به این فکر کنیم چگونه یک کارگزار میتواند مظهر امام رضا ع باشد.
لذت ببرید
@ali_mahdiyan
جلسه16-چهل حدیث-استاد مهدیان.mp3
15.89M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه شانزدهم
🔺حدیث اول، پایان مقام اول جهاد با نفس
🔹جمع بندی و چکیده مباحث
@ali_mahdiyan
جلسه17-چهل حدیث-استاد مهدیان.m4a
22.82M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه هفدهم
🔺حدیث اول، مقام دوم
🔹مقام دوم، ساحت خیال
🔹بحث در ساحت اخلاق
🔹اهمیت و جایگاه جهاد با نفس در مقام دوم
🔹نسبت مباحث در این ساحت با مساله جنگ رسانه ای و جنگ روایتها و جهاد تبیین
@ali_mahdiyan
جلسه18-چهل حدیث-استاد مهدیان.MP3
21.69M
تدریس #چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
🔺جلسه هجدهم
🔺حدیث اول، مقام دوم
🔹مراتب عذاب و عقاب
🔹نسبت ارحم الراحمین بودن خدا و عذاب و عقاب
🔹شفاعت و خصومت با اولیا
@ali_mahdiyan
-1639112959_516867685.docx
107.7K
#چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
تقریر تا جلسه پانزدهم
@ali_mahdiyan
758587139_-897367095.pdf
600.1K
#چهل_حدیث_امام
شیخ علی مهدیان
تقریر تا جلسه پانزدهم
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا، ای خدای بی همتا
وقتی قدرت نمایی میکنی
هم دلم را میبری هم همزمان ، عظمتت به خشوع وادارم میکند.
ای زیر و رو کننده دلها، وقتی در این نقطه حساس از تاریخ و مبارزه، بهترین کارگزاران این نظام مقدس را میبری یعنی برای ما طرح دیگری در نظر گرفته ای بالاتر و برتر از محاسبات چرتکه ای ما.
بنا است در افق برتری بایستیم.
چه زیبا و چه با عظمت است قدرت نماییات در هدایت قلوب این امت.
باید یاد بگیریم خود را "هیچ" ببینیم مثل شهید سیدابراهیم که اول بت نفس را شکسته بود و خودی نداشت، و در محضر رضا ع، غرق در رضا بود.
باید یاد بگیریم فقط از تو بخواهیم. تو همه کاره عالمی.
شکر به خاطر همهی الطاف خفیهات.
ای سریع الرضا.
ای کسی که به آنانکه امیدی جز تو ندارند و سلاحی جز بکا و گریه ندارند، رحم میکنی.
@ali_mahdiyan
دلم میسوزه
زنگ زده میگه ما تشکل فلان هستیم، از فلانی دعوت کنیم بیاد تو انتخابات؟
گفتم نمیدونم. گفت مگه میشه.
گیر داد
گفت بالاخره یه نظری داری دیگه.
گفتم ناراحت میشی اگه نظرم رو بگم.
گفت ناراحت نمیشم.
گفتم مثل همیشه سر کارید، مثل همیشه فرستادنتون تو باقالی ها.
تعجب کرد ، گفتم
حیف نیست؟ ما بعد شهید سید ابراهیم، نباید قد بکشیم؟
اینهایی که اومدن وسط، برای انتخابات، کدومشون ناشناخته اند برای مردم، که تصمیم گرفتید، تبیینشون کنید؟
الان باید چه گفت؟ باید چه کرد؟ چی رو باید تبیین کرد واقعا؟ راستی چه حرف جدید نگفته ای درباره جلیلی و لاریجانی و قالیباف و همتی و که و که داریم؟
گفت خوب انتخاباته؟
گفتم بله انتخاباته، بسم الله،
بیا خط کش بدیم به مردم، با اون خط کش رای بدن، بعد از رای، با اون خط کش مطالبه کنن. با اون خط کش کمک بدن به دولت بعدی. هر دولتی که بود.
به مردم بگیم وسعت جبهه ای که ایران محورش قرار گرفته نگاه کنید، رهبرتون رسما قواره این جبهه رو تشریح کرد تا قلب آمریکا گسترش پیدا کرده.
به مردم بگیم میدونید تاریخ رو داریم ورق میزنیم، با همه فشارها و دردهامون؟
به مردم بگیم میدونید وضعیت ما با اسرائیل به وضعیت دوئل رسیده؟یعنی وضعیت بود و نبود؟
به مردم بگیم میدونید این خونهای بیگناه بچه های کوچک و زنان بی دفاع بد بلایی سر خودمون و خانواده و کس و کارمون میاره، اگر خودمون رو به کوری و کری بزنیم؟
به مردم بگیم دیدید ایران چه کارگزارهایی داره؟ که وسط بچه بازیها و لج بازیها و بی اخلاقیها گمشون میکنید و دیر میشناسیدشون؟
به مردم بگیم دیدید سید ابراهیم شهید چطور همه توان کشور را پای کار آورد، بی سر و صدا، بدون دعوا و تنش، و تو سه سال چه کارنامه ای از خدمت برای پیشرفت در عین فسادستیزی و عدالتخواهی ارائه کرد که هنوز با افتخار میشه همه جا ازش دفاع کرد؟ دیدید چطور دلهای همه رو تسخیر کرد؟
دیدید کسایی که از فشار مردم و درد مردم ، سواری میگیرند برای رای جمع کردن و بعد هم مشغول دعواهای دبستانی خودشون میشن با لولوها و مترسکها، دن کیشوت وار، چطور سر کارتون میگذارن و ادعای اخلاقشون گوش فلک رو هم کر کرده، اما یک سید عالم و مجاهد و مخلص و صادق، با تلاش خودش و بعد خون پاکش ورق رو بر میگردونه و به جای اینکه روی کول دردهای مردم سواری بگیره، درد مردم را چون شوکران سر میکشه تا مردم بمونن پای کارگزاران این بنای مقدس و نگاهشون به سیاست همچنان دینی و معنوی باقی بمونه.
همه اینهایی که میآیند قوت و ضعفهایی دارند، هر کس هم انتخاب بشه امیدواریم راه این سید مخلص رو ادامه بده، ولی بیاید از این بازی پرسپولیس استقلالی بیرون بیایم و با شاخصهای جدید همه چیز رو دوباره نگاه کنیم.
این بار همه چیز مهیای برخاستن دوباره ایران است، هر بار هم که ایران قدم دیگری بردارد و برخیزد، بد بلایی سر مستکبرین عالم خواهد آمد.
کار دانشجویی در این ایام، مقدس تر از تشریح خون غزه و خون شهدای پرواز اردیبهشت، نمیشناسم.
رها کنید این و آن را بیایید دست به دست بدهیم صادقانه شخصیت رییسی و مهمترین عمل صالح او یعنی سبک مدیریت و دولت داری او را معرفی کنیم، هر کس با این شاخص به هر کس رسید خوب است بحثی نیست.
این مسیر تغییر حقیقی ما است، این مسیر رشد معنوی و مادی ما است، این مسیر مبارزه ما است.
دلم میسوزد
برای خونهای پاکی که وسط بگو مگو های بچه گانه و توییتهای لوس و بی معنی یک عده گم میشه،
برای کنشهای عالمانه و پر معنای رهبر که با این سن و سالش مثل شهید امیرعبداللهیان میدود و یک تنه تاریخ را رهبری میکند اما حواس ما به خاله زنک بازی های سیاسی است.
برای خونهای پاک مردم غزه که ماموریم به مدد دادنشان با قیام برای ساختن ایران، ایران یعنی محور و اساس جبهه مقاومت مقابل فرعون این دوران. اما غفلت میکنیم و مشغول "من من ، تو تو ، کشیدم، کی رو" بازی هستیم.
دلم میسوزد خدا میداند.
@ali_mahdiyan
امام دولت و دولت امام
این مهم است که رئیس جمهور شهید را دارای چه ویژگی برجسته ای میدانیم که او را در سپهر سیاسی امروز ما تبدیل به یک شخصیت الگو میکند.
همین ابتدا مسیر خود را از کسانی که تقریری اخلاقی شخصی صرف از او ارائه میکنند باید جدا کنیم. نه، او یک مدیر بود. یک مدیر پرورش یافته مکتب امام.
پس آنچه از ویژگیهای اخلاقی او میگوییم تبلوری جدی در سبک مدیریت او و همینطور کارآمدی دولت او خواهد داشت.
دولت او "وحدت گرا و کارآمد بود" یعنی چه؟ یعنی در داخل با دیگر قوای کشور تنش زدایی میکرد، در دعواها و تهمتها، صبور و بلاکش بود، سازگار با دیگر بخشهای نظام انقلابی بود. این نکته را دقت کنیم که بسیاری از کسانی که دم از انقلابی گری میزنند، انقلابی گری را با ایجاد تنش و درگیری و حذف مراعات میفهمند و میشناسند، با بیرون زدن از ساختارهای نظام و زیر پا گذاشتن قانون یا تعاملات همدلانه. در میان نخبگان، این دولت اهل به کار گیری و استفاده از عقل جمعی بود، حتی دولت او یک طیف رنگارنگ از افراد و جریانات مختلف در داخل بود و همه با هم جمع بودند و کار میکردند. در خارج از کشور نیز این رویکرد باعث گسترش وسیع ارتباطات با کشورهای دنیا و منطقه میشد و در رفع اختلافات و کدورتها و مراعات و کمک به ایجاد یک جبهه وسیع منسجم و متحد، خود را نشان میداد. در داخل این رویکرد بود که میدیدیم دولت به جد مردمی بود و اهل گسترش یافتن و همراه کردن همه ظرفیتهای مردم ، نخبگان ، نظام، دولتها، گروهها و خلاصه جبهه حق بود. این یک سوی ماجرا که وجه وسعت و وحدت جویی دولت بود.
اما از سوی دیگر این وحدت گرایی باعث عدم سوگیری و بی فایدگی نمیشد، بلکه دولت کارآمد بود یعنی در جهت پیشرفت و مقاومت کار را جلو میبرد، رشد اقتصادی جهشی کشور، رساندن بیکاری به کمترین مقدار در چهاردهه، جلوگیری از صعود نرخ تورم به وضعیت سه رقمی که اقتصاددانها نزدیک با دولت قبل به جد پیش بینی کرده بودند و بلکه نصف کردن تورم از شصت درصد به سی درصد، موفقیتهای منطقه ای و جهانی و غیره و غیره نشان دهنده سو گیری دولت در جهت آرمانها و کارآمدی در این جهت بود. لذا به حق دولتی هم مردمی و هم انقلابی شکل گرفته بود.
ما با یک موجود ناسازگار که دائما با بقیه کشور در حال تنش است و کشور با وجودش قفل میشود مواجه نبودیم، بلکه هویتی مثل آب داشت که هم حرکت میکرد و هم حرکت میداد، سازگار و با عقلانیت، و البته موثر و نتیجه بخش.
اینها محصول چیست؟ محصول سبک مدیریت رییسی است. او خود اینگونه بود که دولتش چنین شده بود. او اگر خادم مردم و محرومین بود و انقلابی و آرمانجو بود و به شدت جهادی و خستگی ناپذیر بود، دلیل داشت. بله اینها نتیجه نوعی فرهیختگی در ساحت اندیشه و علم بود ولی از آن مهمتر، بت انانیت و خودخواهی بود که در وجودش نابود شده بود، لذا راحت میتوانست همه را همراه کند. آنقدر همراه بود که حتی مخالفین او هم اذعان میکردند او و دولتش به شدت آزاداندیشند و در طول تاریخ ایران دولتی با این سعه صدر شکل نگرفته، این به دلیل سعه صدر خود او بود. و این محصول آن نابود کردن نفس و بت خودخواهی بود که گاه به صورت مقدسی حتی چه بسا آراسته شود برای خود افراد. آری او مخلص بود همان مقدار که صادق بود. لذا حقیقتا آرمانهای انقلاب را دنبال میکرد و نیز حقیقتا با همه جمع میشد. این ویژگی موحدین است. این پرورش یافتگی در مکتب امام است. مکتب امامره مکتبی است دارای دو چشم، اندیشه توحیدی او هم مردمسالار بود و هم دین سالار، هم جهت را میدید و هم مراعات را میفهمید، هم اهل عزت بود و هم حکمت و مصلحت، هم اهل قیام و مقاومت بود و هم پیشرفت و عدالت، هم اهل رحمت رحمانی الهی بود و هم اهل رحمت رحیمی خدا. یک رحمت گسترده اما جهت دار که مبارزه لازمه قطعی آن است.
دولت کارآمد رییسی، سوپرمنوار پیش نمیرفت بلکه تلاش میکرد همه ظرفیتها را ببیند و به کار اندازد و اینگونه هم کشور را بسازد و هم با استکبار مبارزه کند، این نتیجه مکتب تربیت کارگزاران نظام انقلابی است، مکتب صدق و اخلاص، مکتب حاج قاسم، مکتب بهشتی و رجایی.
و این نظام انقلابی چنین شخصیتهایی را زیاد تربیت میکند، انسانهایی به شدت معنوی و به شدت سیاسی، به شدت سلم و همراه و در عین حال به شدت مبارز و راسخ.
این شاخصها فقط وقتی در مکتب توحیدی امام ره که اسلام ناب بود قرار میگیرند، توازن درستی پیدا میکنند و الا حرکت را دچار "اختلال و ایستایی" یا "التقاط و سرگشتگی" میکنند.
همشهری
@ali_mahdiyan
هدایت شده از همشهری
⬅️ من هم فدایی راه امام هستم
🔺 صفحه یک همشهری دوشنبه، به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) منتشر شد
🔺نسخه با کیفیت این روزنامه دیواری را از اینجا دانلود کنید:
https://newspaper.hamshahrionline.ir/img/newspaper_pages/1403/03-khordad/14/cover2/combine.pdf
🆔 @hamshahrinews
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
دلم برای رئیسی سوخت یعنی...
از ندیدن خدمات گلایه دارم
از نگفتن خدمات گلایه دارم
از کم گفتن خدمات گلایه دارم
از کتمان خدمات گلایه دارم
از تحریف خدمات گلایه دارم
فرمودند رئیسی پیش من گلایه می کرد
و حالا هرکس دستش به مخاطب می رسد، مخاطب گلایه های رهبری انقلاب است نه غصه شان.
@mahdian_mohsen
جلیلی اینطوری نیست
قالیباف اونطوری نیست
🔺میگویند جلیلی توان اجرا نداره، اجرا در مورد رییس جمهور یعنی توان جهت دادن و مدیریت و تصمیمگیری در ساحت کلان، یعنی توان به کارگیری و مدیریت یک جمع هماهنگ، یعنی به خدمت گرفتن ظرفیتهای مختلف کشور، یعنی داشتن اندیشه و برنامه ، یعنی جرات و شجاعت انتخاب موضع در نقاط حساس و ...
جلیلی در مدتی که در شورای امنیت بود نشان داد جرات تصمیم گیری دارد، سبک مدیریت او احتمالا چیزی شبیه اتفاقی است که نزدیکان او در صدا و سیما دارند، صدا و سیما آغوش بازی نسبت به طیفهای مختلف داشته، جوانان را بکار گرفته، درصد مخاطبین را به گفته منابع رسمی حدود ده درصد افزایش داده، نه نگاه بسته مدیریتی آنچنان که میگویند دارد، نه جوانگرایی را کنار میگذارد، نه شجاعت در تصمیمات سخت و از سر اخلاص و تقوا را کنار میگذارد. جلیلی را هر کس از نزدیک دیده احساس تعقل و اخلاق و معنویت در عین شجاعت و قاطعیت در او را دیده. ماجرا اینقدر که صفر و یکی تحلیل میکنیم نیست.
🔺میگویند اطرافیانش عدالتخواهان و بداخلاقها و خاله زنکها و حاشیه سازها هستند. اولا او به دلایل ویژگیهای شخصیتی، آنچنان از اطرافیان تاثیر نمیگیرد، ثانیا جنس او به لحاظ عدالتخواهی شبیه برادرش آقا وحید است، این دو بزرگوار اولا مدتها است نگاهشان به ظرفیتها است، امیدوارانه است، و اتفاقا بهترین مثال برای عدالتخواهی ولاییاند.
🔺میگویند قالیباف تکنوکرات و چیزی شبیه روحانی و هاشمی است. جهت انقلابی ندارد. این حرف غلط است، مجلس او قوانینی را تصویب کرده، بروید قوانین را ببینید، نگاه کنید چطور با تلاش شبانه روزی ساختار قوانینی را تصویب کرده که کاملا ساختار اقتصاد مقاومتی را دنبال میکند، عدم وابستگی به نفت، اصلاح نظام بانکی، کمک به رشد تولید، مقابله با فساد و دلالی و چه و چه. کمک به افزایش جمعیت و بحث مسکن و ...آنقدر درخشان است که بارها رهبری با او مدال انقلابی گری داده. دقت کنید مجلس انقلابی صفت مجلس قبلی است. کافی است نحوه توصیه های رهبری به مجلس جدید و تازه واردهای آن را با مجلس قبل مقایسه کنید.
🔺میگویند قالیباف قدرت طلب است. چون از ریاست مجلس رفت برای ریاست جمهوری، بعد سخنان رهبری را میآورند. اولا خود من و شما در همین مدت کوتاه بارها دیدیم شرایط چقدر متغیر و شناور است، چگونه میگویید او احتمال داشت بیاید یا نیت فلان داشت. بعلاوه او اگر قدرت طلب بود در انتخابات نود و شش که هم خود و هم همراهانش احتمال جدی میدادند که با کنار رفتن آقای رئیسی ایشان رای میآورد، کنار نمیرفت و مدد به آقای رئیسی نمیداد. قالیباف اهل عقل جمعی است، اهل مشورت است. او با طیفهای متنوعی کار میکند ولی دوست دارد عملا حرف رهبر را پیش ببرد.
🔺رفقا! من هم نقدهایی به این دو بزرگوار دارم، اما صحنه را اینقدر سفید و سیاه نبینیم. این عزیزان سرمایه های این کشورند، دارایی ما هستند. شما را به خدا مراقب باشید، "رهبری را بی آبرو نکنید"، او گفت با این جنگ و جدالها و بی اخلاقی ها، ایران بی آبرو میشود، بیایید شاخصها را مرور کنیم، مهمتر از اینکه کدام بزرگوار را در نهایت انتخاب میکنیم باید کمک کنیم به رشد مردم، تا بعد انتخابات تنور مطالبه و اندیشه ورزی بر اساس همین شاخصها روشن باشد.
بیایید همگی از خودمان شروع کنیم. بسم الله.
@ali_mahdiyan
1_11843573917.pdf
872K
ایده محتوایی امروز در انتخابات پیش رو چیست؟
شیخ علی مهدیان
محتوای جلسات با مدیران تبلیغات اسلامی کشور
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما دشمن داریم.
دشمنی واقعی، نه تخیلی.
دشمنی جنایتکار.
کسانی که مقابل ما نشستند و برجام را امضا کردند، با این دشمن در یک جبههاند، پشتیبان او هستند.
رئیس جمهور مستقر ایران، حسن روحانی، به اینها قول برجام دو و سه یعنی برجام موشکی و منطقه ای را داد، وسط مناظرات، برای چهار تا رای.
ما دشمن داریم.
دشمن کودک کش که از داغ گذاشتن به دلتان لذت میبرد، به دل همه، همهتان هر ایرانی، سبز، بنفش، قرمز، آبی، بی حجاب، با حجاب، سلبریتی، آخوند، کرد، بلوچ، سنی، شیعه، هر کی.
ما دشمن داریم، رای نده، او همین را میخواهد. دقیقا همین را.
همان که راحت میکشد، راحت جگر میسوزاند، از تو همین را میخواهد.
ما دشمن داریم.
دشمن کودک کش، که برای کودکان ما سند بیستسی نوشت و عدهای در داخل مخفیانه تلاش کردند اجرایش کنند.
لعنت به این فضای مجازی که درش صدای ما به هم نمیرسد، که باز کنیم این فیلم را و با همهی اختلافاتمان بنشینیم و عمیقا به این تصویرها و صحنه ها فکر کنیم.
ما دشمن داریم.
دشمنی که برایما نقشه ها دارد، از من طلبه خفه شدن و لال شدن میخواهد که تبلیغ نکنم و تبیین نکنم، از تو هم سرگرم شدن به زندگیت و بی خیالی به طرح و نقشه دشمنت.
#النصیرات
@ali_mahdiyan
نصیرات
❤️چرا واقعا؟ در حالیکه نتانیاهوی خونخوار در حال تجربه یک شکست و نابودی بیسابقه بود، چرا باید ناگهان موفق شود؟ چهار تا اسیر آزاد کردن در این شرایط، میدانی چه راه نفسی برای او باز میکند؟
این سوال را میپرسیم چون هنوز قواعد این جنگ را نشناختهایم. بگذارید چند نکته را مرور کنیم.
❤️میگویند خرمشهر که سقوط کرد خبر را محمود بروجردی به امام داد. او میگوید امام حال مرا که دید با عتاب به من گفت: "جنگ است، یک وقت ما میبریم، یک وقت آنها" او میگوید، آرام شدم.
این جمله عتاب آلود، چه میکند با مخاطب؟ چرا محمود بروجردی میگوید با این عتاب آرام شدم؟
ساده است. امام عقل را بالاتر از عواطف مینشاند. وقتی چنین شود، آرام میشویم و حالا مهیای شنیدن نکات دقیقتر و عمیقتر خواهیم شد. نکاتی که در پیام خود به مردم گفت. درباره ضعفهای ما و سنتهای خدا. حالا بر این اساس چند نکته:
❤️نکته اول آنکه خوب است معنایی که از این واقعه به دنیا مخابره شد را دقیقتر بشنویم. اولا بعد از هشت نه ماه از جنگ در یک باریکه کوچک کاملا تحت سیطره دشمن تازه چهارنفر آزاد شده، نشان میدهد اسراییل در چه وضعیت رقتباری به لحاظ نظامی قرار گرفته. خیلی ها باور نمیکردند وقتی میگفتیم اسراییل به هیچ نرسیده، یعنی چه. حالا لااقل کمی ملموستر میفهمند این نکته را.
در ثانی همین چهار اسیر را هم با کشتن برخی دیگر از اسرای خودشان و در ضمن یک قتل عام عجیب و غریب در نصیرات محقق کرده اند، آنهم با کمک مستقیم آمریکا. این ها پیروزی اسراییل را رنگ میزند، به چه چیز؟ به جنایت، به بی عقلی و به آمریکا. این تاکید و تکرار تصویر و معنای آن، به سود کیست و به ضرر کی؟
❤️اما به نظرم قصه باز از این هم کمی جدی تر باشد. من کوچکتر از آن هستم که از درسهای این اتفاق برای مبارزان موحد فلسطینی سخن بگویم. همینقدر که این قبیل اتفاقات حال خلوص و ارتقای معنوی آنها را که اساس قدرت و اقتدارشان هست را جدیتر میکند. آیت الله بهجت از قول امام ره میگفت، که امام خمینی فرموده بود به ایشان که من یکی از دلایل تاخیر پیروزی انقلاب ایران از دهه چهل تا انتهای دهه پنجاه را، خالصتر شدن نگاه توحیدی خودم میدانم. شبیه این بیان را در خاطرات برخی رزمندگان خود شنیده ایم که هر وقت همه تلاشمان را کردیم و همه امیدمان به خدا بود پیروز شدیم. اگر در این توکل کمی لغزیدیم پیروزیهایمان تاخیر افتاد. این مربوط به آن جلودارترین مجاهدین در مرز درگیری با کفار و مشرکین.
❤️اما کاش من و تو هم به ضعفهای خودمان نگاه کنیم. وقتی رهبری میگوید امروز دوقطبیها و بی اخلاقیهایتان باعث ضعف ما در این مبارزه میشود، این را پشت گوش نمیانداخیم. کاش همه حواسمان در این انتخابات و بعد از آن، به سخنان رهبرمان بود. دلم میسوزد از این همه بی خیالی نسبت به سخنان روشن فرمانده. ببینید امام ره در قصه سقوط خرمشهر در پیامش به مردم ایران همان اصولی را مورد توجه قرار داد که قرآن کریم در ماجرای احد بیان میکند، سستی نکنید (فشلتم)، حرف رهبر و فرمانده را گوش دهید (عصیتم)، با هم نزاع نکنید(تنازعتم)، تا سنتهای الهی عمل کند. پیروزی مقاومت در دستان قالیباف و جلیلی نیست اولا. در دستان خود ما است.
❤️نکته سوم که باز به نظرم عمیقتر است آن است که به نظر میآید خدا میخواهد ضربه ای جدی تر از این حرفها به پیکره نظام کفر وارد شود. وقتی به ظالم فرصت و راه نفسی داده میشود، وقتی صحنه با خون مظلوم پیش میرود، بدانید این پیروزیها که تا کنون نصیب جبهه حق شده کافی نیست، بلکه قرار است ضرباتی به مراتب عمیقتر و غیر قابل جبرانتر وارد شود. این نسیم استغنای الهی است که میوزد، این بروز جدی تر توحید و حقیقت انا لله و انا الیه راجعون است که میبینید، معنایش این است که پیروزیهای چشمگیرتری در راه است اگر مجاهدین و صابرین راه خدا همینگونه که میبینیم رشد کنند و ادامه دهند.
❤️خدا کند که ما هم با این بلوغ و ارتقای جبهه حق رشد کنیم و از قافله تاریخ و ظهور حق عقب نیفتیم و در جای درست خود قرار بگیریم. ان شاء الله
@ali_mahdiyan
کانون اختلاف
🔺اول عادل های فردوسی پور ریشو، همانها که از وقتی وارد مجلس شده اند، حالمان را از کلمه جذاب شفافیت به هم زده اند، اینها یک سوی دعوا هستند. هر روز یک یادداشت به نام شفافیت و در واقع خاله زنک بازی سیاسی برای اینکه رقیب خود را بکوبند انگار واقعا در اعماق جانشان احساس پاجوش بودن دارند. برای همین هزار بار بلکه هزار هزار بار هم رهبر به این جماعت بگوید خفه شوید، خفه نمیشوند. قبلا بارها درباره این جماعت سخن گفتهام. بیچاره جلیلی یعنی آن کاندیدایی که اینها طرفداریش را میکنند. تا ابد در تاریخ ثبت خواهد شد که اکثر نادانهای سیاسی کجا و حول چه کسی بودند.
🔺دوم خیال نکنید دور دیگری از این جنس آدمها نیستند. آنها که رییسی را متهم میکردند به کوتوله بودن و دولت ضعیفها رویشان نمیشود سخن بگویند و الا خدا میداند بارها در خفا و بسیار هم در ملا عام ازشان شنیده ام که این دولت انقلابی نیست، ضعیف است، کوتاه است و چه و چه. اینها کمتر دریده بازی در میآورند ولی هنوز هم هستند و احساس چنار بودنشان حال آدم را به هم میزند. همینها سال نود و شش قالیباف را فرستادند در بازی بی قواره چهاردرصدی و افشاگری عدالتخواهانه و شد آنچه شد.
🔺سوم هم آنها که بیش از همه کینه رییسی را دارند. چون با زندگی و مرگش رسوایشان کرد. یعنی کدخدا بازها که بالاخره در این جامعه نابود نمیشوند مگر با رشد مردم. تا ابد هم رقیب اصلی رییسی اند.
برادران و خواهران گرامی شما وارد یک صحنه انتخابات شده اید و باید انتخاب کنید، مسیر رییسی را دنبال میکنید یا نه.
🔺راه شهید رئیسی خیلی ها را به چالش میکشد از پاجوش و چنارها و کلیدها و چکشها و ارتفاعها و قرارها و همه را. کانون بحث اینجا است. هر کس در این صحنه کمک کند به تضعیف مسیر و گفتمان رییسی کمک میکند به رقیب اصلی رییسی که کدخدابازها هستند.
از ما گفتن.
@ali_mahdiyan
هماکنون؛ تیتر یک KHAMENEI.IR
لجنپراکنی ممنوع!
نامزدها و هواداران در آزمون اخلاق انتخاباتی
تیتر خوبی انتخاب شده.
به نظرم رسوایی لجن پراکنها، و اساسا فرهنگ لجن پراکنی، عادل فردوسیپورهای حزب اللهی، خاله زنکهای توییتر باز، بیش از هر نکته ای لازم است. باید از این فرهنگ سخیف سیاسی وارداتی از غرب عبور کنیم.
من حاضرم کاندیدای اصلاح طلبان رای بیاورد ولی این فرهنگ لجن پراکنی جمع شود. متوجهم جمعی از نمایندگان مجلس و کنشگران مجازی با جمع شدن این فرهنگ بی هویت میشوند. بگذار بی هویت بشوند. آنها باید هویت را به نحو دیگری برای خود دست و پا کنند.
پینوشت: الان باز یک عده آدم خیلی خیلی اخلاقی شروع میکنند به آقا هم لابد گیر میدهند که "لجنپراکنی" حرف زشت و بی ادبانهای است. رفقا! اخلاق یک گارد لبخند و سکوت نیست. گاهی مجبورید قبح یک عمل را با کلماتی متناسب توضیح دهید که قبح آن، معلوم شود.
@ali_mahdiyan
اصلاحاتِ اصلاحات
چند نکته درباره گفتگوی ویژه خبری با آقای پزشکیان:
۱.پزشکیان میتواند نقطه عطفی در بازسازی چهره ویران شده جریان اصلاحات باشد. اصلاحات سال ۸۸ از قانون و مردم گذشت و به مرور چهره بیربط به نظام از خود نشان داد، تصویری که امروز از جریان اصلاحات در ذهنها مانده، تصویر خروج کنندگان است. اما پزشکیان به چند دلیل میتواند این تصویر را بازسازی کند. اولا قهر این جریان از صندوق رای فایده نکرد. ظهور شهید سید ابراهیم رییسی باعث شد این قهر کردن بیآبرو شود. او هم نسبت مردم و کارگزاران نظام را بهبود جدی داد و هم احساس بیفایدگی رای ندادن را در بدنه غربگرا ها ایجاد کرد. امروز این جریان احساس میکند هر چه پای صندوق نیاید فقط خودش را منزوی تر کرده و این یعنی عملا رای ندادن پروژه ای بالکل شکست خورده و بی اثر است. خون شهید رئیسی صحنه انتخابات را زیر و رو کرده.
۲.در ثانی این بار رای مردم با نقد و نفی کارگزاران مستقر محقق نمیشود بلکه در بستر تراز شدن یک شخصیت و دولت شکل میگیرد، دولتی که حتی به تعبیر زیدآبادی دگراندیش، بیش از همه دولتها اهل مدارا بود و به تعبیر لیلاز یک دولت موفق بود. به تعبیر مرحوم دعایی سعه صدر بالایی داشت. پزشکیان در فضایی وارد شده، که میتواند اصلاحات را به سپهر سیاسی کشور برگرداند ذیل گفتمانی که خون شهدای خدمت شکل دادند. او در اولین مصاحبه اش در سیما، نشان داد که ظاهرا بنای چنین حرکتی را دارد.
۳.با توجه به عکس العملهای طیف اصلاح طلب نسبت به سخنان او میتوان حدس زد که مرز بیرون رفتگان از نظام، تنگتر میشود. چون بخش وسیعی از پیشقراولان آنها ظاهرا از اینکه در فضای سیاسی کشور بی تاثیر باشند به ستوه آمده اند. رای ندادن تا یک جایی میتواند حاوی پیام باشد، بعد از آن دیگر عملا خود را منزوی کردن و کار به رقیب سپردن است. لذا بسیاری با این سلوک سیاسی پزشکیان همراهند از سر ناچاری و این عملا یک فرهنگ و جریان متمایز را شکل خواهد داد.
۴.اما نکته سوم و بسیار مهم این است که سبک پزشکیان صادقانه به نظر میرسید و از این جهت با روش روحانی که روش مصلحت جویانه و حسابگرانه برای حضور در نظام داشت، بسیار فاصله میگیرد و از این جهت میتواند کاملا حال جریان اصلاحات را تغییر دهد اگر همینطور باقی بماند. اساسا نوعی همراهی دلسوزانه و صادقانه حتی در پیام لاریجانی و همتی بعد از رد صلاحیت دیده میشود که در فضای سیاسی امروز مغتنم است. سیاست مصلحت جویانه و سوداگرانه روحانی اگر تبدیل شود به یک همراهی صادقانه در دل نظام، سوق اصلاحات به سمت تمحیص و خالص سازی ساده تر خواهد بود.
۵.برخی از بدنه انقلابی روی اقلیت بودن و بی توجهی به عموم مردم حساب باز کرده اند، برخی از بدنه جریان غربگرا نیز روی پنهانکاری مصلحت جویانه و تقابل با نظام حساب باز کرده اند، پزشکیان چه بسا بتواند در تقابل با این دو فرهنگ غیر اسلامی و غیر انقلابی نقش بازی کند. این نقش را چه بسا برخی دیگر از اصلاح طلبان صادق بتوانند بازی کنند. و عملا بدانند یا ندانند به رشد عمومی مردم کمک کنند.
۶.پزشکیان اما چند کاستی روشن از خود نشان داد، اولا ضعف در تحلیل و تسلط عقلانی بر شرایط که او را ضربه پذیر میکند و اگر این نکته در کنار احساساتی بودن او هم قرار بگیرد میتواند خطرناک باشد. ثانیا روحیه حزبی و جناحی و روابطی که با بدنه اصلاح طلبی دارد میتواند عملا او را در خدمت جریان پنهانکار مصلحتجو قرار دهد. دقت کنیم این جریان که شاخص آن روحانی و اعتدالیون بودند خود را داخل نظام تعریف میکرد ولی نه صادقانه. حدس میزنم همراهی پزشکیان با جریان غربگرا و همراهی آنها با او به دلیل همین دو نقطه ضعف جدی او باشد.
۷.نمیتوان روی نظام فکری و اندیشه او حساب کرد، طبیعتا او تمایل به جریان غربگرا دارد. اما اگر پاکدستی و صداقت خود را حفظ و بر آن پافشاری کند میتوان به زنده شدن صادقانه بخش جدی از بدنه اصلاحات امید بست. زبان و بیان ساده و مردم پسند او نیز میتواند در این جهت یعنی احیای این جریان اجتماعی مفید و موثر باشد.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از زینبیه رسانه
🔻هیات جهاد تبیین در زینبیه تهران
❇️سخنرانان:
خادمان حرم حضرت عبدالعظیم علیه
السلام ( آداب آیین برگزاری مراسم مسلمیه)
و حجت الاسلام و المسلمین سید علی فقیه(یار دیرین آیت الله آل هاشم)
✳️با حضور ذاکرین اهل بیت علیهم السلام
⏰زمان: جمعه ۲۵ خرداد از نماز مغرب و عشاء
🔻آدرس:خیابان ۱۷ شهریور، بعد از تقاطع خشکبارچی، پلاک پرچم رسانه زینبیه
❇️هیئت مکتب الزهرا سلام الله علیها
رسانه زینبیه سلام الله علیها
#رسانه_زينبيه_تهران
"برای خودمان بده" یعنی چی؟
این یک درس اخلاق نیست
🔺اگر برایتان و در ذهنتان حذف رقیب پر رنگ تر از نشان دادن قوت و کارآمدی منتخب خودتان است، و به همین دلیل پرسش از کارآمدی منتخب شما و ضعفهایش را سرسری عبور میکنید، عملا دارید در جان خودتان و در نفس جریان انقلابی روحیه "داغان کنندگی" را بر روحیه "سازندگی" مقدم میکنید.
یعنی
شما در حال ایجاد یک جریان "بی فایده" در فرآیند "پیشرفت" کشور هستید.
امر بی فایده باقی نمیماند و اما ما ینفع الناس فیمکث فی الارض. نابود شدن یعنی ریزش، یعنی تلفات ، یعنی دور کردن مردم از خود، یعنی ایستادن مقابل مردم به جای جهت دادن به آنها.
🔺اگر توجهتان به رای آوری کاندیدایتان بیشتر از توجه به رشد مردم است، عملا در حال ایجاد یک جریان دور از مردمسالاری دینی هستید.
🔺اگر پرداختن به حاشیه ها برایتان جدی است، بدانید عملا دارید در خودتان شخصیتی دور از متن میسازید. شخصیتی خاله زنک. نتیجه اش چیست؟
ایجاد یک جریان دور از "عقلانیت" که معمولا "اصل و فرع" را گم میکند.
🔺اگر خود را در داوری در موضع جهل قرار میدهید یعنی به تهمت و دروغ نزدیک میشوید و این عملا روحیه ای بی تقوا از ما خواهد ساخت و جریانی اجتماعی دور از معنویت و اخلاق شکل میدهد ولو به ظاهر آرمانجو باشیم.
🔺اگر به دلیل انتخاب و علاقه به یک نفر،در نکاتی که از او آشنایی لازم ندارید خیال پردازانه آن را مطلوب جلوه میدهید، مثلا عملکرد و مدیریتش را نمیشناسید اما ذهنی و خیالی آن را برای خودتان مطلوب جلوه میدهید، عملا روحیه ای دور از عینیت و واقعیت و روحیه ای تخیلی و نه حق طلب شکل میدهید، این باعث احساس سرخوردگی و احساس بن بست در ادامه راه میشود. و عملا رغبت مردم را به مخالفین خودتان بیشتر میکنید.
🔺اگر اهل دعوا و جدل و اختلاف و شکاف با رفقایتان شده اید، روحیه تان دور از افق نگاه ملی و کلان میشود، و قدرت جامعه و تقابل با دشمن برایتان کم اهمیت میشود و این میدانید یعنی چی؟
یعنی" عملا " دوری از رهبری، چون در این افق میاندیشد و از سوی دیگر این "عملا" مدد دهندگی به دشمن است. و لو ادعایمان گوش فلک را کر کند مصداق لم تقولون ما لا تفعلون میشویم. بی ربط به رهبری و مدد کننده دشمن خواهیم شد. پناه بر خدا.
🔺اگر اساسا به ضعفهای کاندیدای خود توجهی ندارید. و از کنار آن ساده عبور میکنید. به مرور زیست با آن ضعفها را میپذیرید و از کاندیدای خودتان رنگ میگیرید. و این یعنی چی؟ یعنی عملا ضعفهای یک نفر را تبدیل میکنیم به یک پدیده کلان اجتماعی. مثال در این جهت زیاد در ذهن من و شما هست که چطور ضعفهای شخص مورد علاقه مان را تبدیل به یک پدیده کلان اجتماعی کرده ایم و چوبش را هم خوردیم و میخوریم، کافی است مرور کنیم.
@ali_mahdiyan
خیرخواهانه
سخنان خانم ابتکار رو شنیدم. به نظرم سخن ایشون توهین و بی احترامی به شهادت آقای رئیسی نبود.
هیچ لزومی هم نداره ما برای نقد اصلاحات اینطور از دستور قرآنی اعدلوا هو اقرب للتقوی خارج بشیم.
سبک رفتار با برخی منبریها و مداحهای عزیز به دلیل حمایتشون از قالیباف توسط علاقمندان به جلیلی هم کار خوبی نبود. هیچ لزومی به این بی اخلاقی ها نیست.
یادداشتهای برخی بلاگر_نمایندهها نیز در متهم کردن هر روزهی قالیباف را دیدم، قبلا هم گفتم این روش به روشنی ایستادن مقابل رهبری است.
حیف از جلیلی عزیز ، حقیقتا حیف.
چرا باید کسی که هر کس او را از نزدیک دیده احساس عقلانیت و معنویت و عدالت میکند، باید بشود مظهر جریان بی عقلانیت و بی اخلاق. حیف حقیقتا.
نمیدانم خود ایشان متوجه بی اخلاقیهای اطرافش هست یا نه، اما به چند دلیل توصیه میکنم با صدای "پر بسامد، موثر، پر تکرار و رسا" این جریان را پالایش کند:
اولا بی اخلاقی در هواداران همه کاندیداها هست اما خود ایشان خوب است توجه کند که بی اخلاقی پر حجمی که حول او شکل گرفته هم به شدت گسترده تر است و هم بدتر آنکه مدل بی اخلاقی های احمدی نژادی است. یعنی به اسم آرمانجویی و مبارزه با قدرت دارد شکل میگیرد. الان بهترین فرصت است که ایشان به نقد و پالایش این جریان بپردازد. خوب است مثل سال ۹۲ که ایشان کنار جریان تردید (غربگرایان)، جریان تحریف را هم نقد میکرد، چنین کند. این نوع آرمانجویی بی اخلاق و بی عقل، مثل موریانه جبهه انقلاب را پوک و نابود میکند.
ثانیا ایشان ولو رای بالایی نداشته باشد اما رای او چه کم و چه زیاد مظهر بخشی از جریان انقلابی است و معنا دار است. فارغ از نتیجه انتخابات خوب است متوجه نهادینه شدن این سبک و اخلاق در بین انقلابیون باشند.
ثالثا من با حضور ایشان و قالیباف هر دو موافقم، چون بخواهیم یا نخواهیم دو فهم و دو سبک تحلیل در انقلابیون را نمایندگی میکنند و هم اینکه جبهه مقابل را همین شکسته شدن رای ها به فکر این خواهد انداخت که تلاش کنند و جماعت بیشتری پای صندوق رای حاضر شوند. یعنی چه بسا مشارکت بالا، ثمره شکسته شدن آرای جبهه انقلاب در این مرحله باشد. اما حتما در آینده لازم میآید یک نفر به نفع طرف دیگر کنار رود یا شاید انتخابات به مرحله دوم کشیده شود، در این صورت، این اخلاق هواداران ایشان باعث میشود در آن مرحله، این انسجام و تجمیع آرا با اختلال جدی مواجه شود. چون در صحنه دو قطبی و بی اخلاقی نه هواداران رقیب علاقه ای به ایشان خواهند داشت و نه هواداران ایشان به رقیب.
@ali_mahdiyan
توصیه میکنم آخرین سخنرانی رهبری در مرقد امام را دوباره مرور کنند. کلیدواژه هایی که در ترسیم شهدای خدمت و ویژگیهای رئیس جمهور بعدی بیان کردند بشمارید. میزان تاکیدات متن ایشان را مرور کنید. تصویر خوبی به شما میدهد. من کلیدواژه های اصلی را شمردم، شما هم مراجعه کنید:
🔺دوازده بار : فعال و پر کار بودن
🔺دوازده بار : اهل خدمت
🔺دوازده بار: مردمی
🔺نه بار: تکریم و اعتماد به مردم
🔺هفت بار: معتقد به مبانی انقلاب
🔺پنج بار : صفا و صداقت با دیگران
🔺پنج بار : صراحت و مرزبندی با دشمن
🔺چهار بار : باهوش و مبتکر
در نهایت هم فرمودند:
"در رقابتهای پیش روی انتخاباتی بین نامزدها، اخلاق حاکم باشد؛ بدگویی کردن، تهمت زدن، لجنپراکنی کردن، کمکی به پیشرفت کارها نمیکند، به آبروی ملّی هم لطمه میزند. صحنهی انتخابات صحنهی عزّت و حماسه است، صحنهی رقابت برای خدمت است، صحنهی کشوواکش برای به دست آوردن قدرت نیست."
@ali_mahdiyan
چرا رفتار هواداران بر صلاحیت نامزدها موثر است ؟
انتخابات اخیر با قبل تفاوتهای زیادی دارد. اگر تا پیش از این هر انتخابات در فضای نفی قبلیها و دیگران شکل میگرفت و راه افزایش مشارکت درش دو قطبی هایی بود که هنوز آثارش در کشور از بین نرفته، اما این انتخابات در فضای اثبات دولت قبل شکل گرفته و انتظارات از کاندیداها درش بالا است.
پزشکیان که کاندیدای اصلاحطلبان است سخن از مسیر رییسی و حرکت در چارچوب سیاستهای کلان میگوید و در حال ارتقا و رشد اصلاحطلبانی است که انتظارات بی منطق و حاشیه ای داشتند یا از نظام مردم و دین بیرون میزدند.
زاکانی این بار مشغول بیان گفتمان و کارنامه عملکرد خود است و کمترین نقد تخریبی را به دیگران دارد. او چهره ای متفاوت از خود ارائه نموده. همان که حقیقتا بود و باید باشد.
قالیباف به هواداران خود میگوید:
"ما باید با درایت و پختگی کار را پیش ببریم؛ امروز حین اینکه در حال رقابت در جبههٔ انقلاب هستیم باید وحدت، یکپارچگی و یدِ واحده را بهنمایش بگذاریم؛ از هر یک از نامزدها گرفته تا ستادها این موضوع را رعایت نکند، اولین ظلم را به انقلاب اسلامی، به شهدا و به سیدالشهدای خدمت کردهاند."
جلیلی نیز همین مضمون را با طرفداران خود در ستادها در میان میگذارد و میگوید:
"هیچ حرکت تخریبی، هیچ حرکتی خلاف تقوا، هیچ حرکتی خلاف اصول اخلاقی نسبت به هیچ یک از نامزدهای محترم نباید صورت بگیرد. برای اداره کشور برنامه داریم، فرصت پرداختن به حواشی نیست."
اما صحنه طرفداران متفاوت است. فرهنگ رقابتهای قبلی هنوز هم بین آنها حاکم است. توهین، تهمت، دروغ، تبختر، تحریف و بسیاری روشهای زشت در فضای مجازی خیلی ها را کلافه کرده.
این شرایط هم گفتمان انقلاب و راه شهدای خدمت را خراب میکند و هم به ضعف کشور میانجامد.
راه چاره چیست؟
راه ساده است. کاندیداها میتوانند به رشد هواداران خود کمک کنند.
قبل از هر وحدتی بین نامزدها باید بستر و فضای وحدت بین طرفداران جدی شود.
موضع گیری ها در این جهت باید
پر تکرار و پر بسامد
با جزئیات و تمرکز
با صراحت و روشن
با اشاره به خطاهای طرفداران صورت بگیرد
باید سبک رقابتهای غربی بالکل در ایران خراب شود و روش هم افزایی و تکریم را جلو برد.
نقش اصلی را خود کاندیداها میتوانند ایفا کنند.
همانطور که خطاها و ضعفهای کاندیداها توسط هواداران نباید نادیده گرفته شود، خطاهای هواداران هم باید توسط کاندیداها جدی گرفته شود.
این روحیه برای رئیس جمهوری ایران اسلامی که بنای پیشرفت و رشد مردم را دار نه قدرت طلبی یک نشانه مهم و یک روش جدی است.
همشهری
@ali_mahdiyan