ریشه ادبیات تسلیم و مذاکره، غربزدگی و وادادگی و کینه از نظام در برخورد با مفاسد، از بازرگان تا امروز
بازرگان؛ یکی از ریشه های «گفتمان تسلیم» در ایران بازرگان راه طی شده را نگاشت (۱۳۲۷ش) تا ثابت کند که «بشر خاکی به پای خود و با تجربه و دانشی که طی هزاران سال کسب کرده است، همان راهی را طی کرده و میکند که انبیاء تعیین و ترمیم نمودهاند».بازرگان می گفت این تمدن و پیشرفت غرب، در همان امتداد دین و رسالت انبیاء است!به تعبیر شهید مطهری تفکر بازرگان در «راه طی شده» به نوعی «سپر انداختن در مقابل مادیین» بود و کوچکترین خدمتی به توحید نمی کند!
در کتاب «انقلاب ایران در دو حرکت» که در سال ۱۳۶۲ تألیف کرده، می گوید قدرت های جهانی و دنیا انقلاب اسلامی را پذیرفتند و آماده همکاری با ما بودند و بعضاً از یکی دوماه قبل از انقلاب وقتی از سقوط شاه مطمئن شدند، در جلسات خصوصی به من تبریک می گفتند!
بازرگان در کتاب «انقلاب ایران در دو حرکت» معتقد است که انقلاب اسلامی دو حرکت داشت؛ حرکت اول یا حرکت رو به وحدت و مرکزیت را به اصطلاح ریاضی و علم میکانیک حرکت رو به مرکز (سانتریپ) centripte و حرکت دوم را که فرار از وحدت است حرکت گریز از مرکز (سانتریفوژ) cenripuge . یعنی پیش از انقلاب همه فعالیت ها و اقدامات به سمت وحدت و انسجام ملی بود اما بعد از انقلاب همه فعالیت ها به سمت اختلاف و انشقاق و تفرقه.
اگرچه در این کتاب هیچ سهمی از این اختلاف و تفرقه را سهم خود و جریان نهضت آزادی نمی داند و حاضر به پذیرفتن هیچ خطا و اشتباهی نیست و بیش از همه روحانیت را مقصر می داند اما باز برخی نقدهای دقیق و به حق را نسبت به انقلابیون مطرح می کند که جای تأمل و تدقیق دارد.
با این وجود وی معتقد است که ما قرار نبود که با غرب و در رأس آن -آمریکا- در بیفتیم و مقصر اختلاف بین انقلاب و آمریکا و حتی مقصر جنگ تحمیلی صدام و رژیم بعث علیه ایران، خود ماییم!
بازرگان آدم متدین و متشرعی بود اما به نظرم این بی انصافی و تحلیل غلطش هم ناشی از همان مبنای ساده اندیشی و تسلیم در برابر قدرت غرب بود هم ناشی از لجاجت و ناراحتی هایش بعد از استعفا دولت موقت!
بازرگان با وجود اینکه خود به ظلم های تاریخی آمریکا در حق ملت ایران تا لحظه سقوط شاه و حتی تلاش برای کودتای نظامی و سرکوب سنگین مردم، اما خام اندیشانه و ساده لوحانه معتقد است که آمریکای آن روز - جیمی کارتر - حاضرند ما را بپذیرند به شرطی که ما شعار علیه آنها ندهیم و با آنها مذاکره کنیم. او از یک طرف می گوید اسلام از سیاست جدا نیست اما به صراحت می گوید که ما هیچ رسالتی برای مبارزه با ظلم های جهانی و دفاع از مستضعفین نداریم.
کسانی که بازرگان و نهضت آزادی ایران را به خوبی می شناسند متوجه می شوند که جریان اصلاحات از دهه ۷۰ به این طرف، هیچ حرف و سخن تازه ای ندارند به جز تکرار همین حرف های بازرگان. حرف هایی که اول انقلاب مطرح می کرد. بازرگان فکر می کرد مشکل آمریکا با چند تریبون در نماز جمعه و شعار «مرگ بر آمریکا» است.
ارسالی یکی از دوستان
@aliazizi_ir
بدون «سلام» و «والسلام» ، بدون هیچ تشکر ، «دام التوفیقاته» و «خسته نباشید»...
لفظ «حضرات» هم خود گویای همه چیز است
هر کس که با ادبیات رهبر حکیم انقلاب آشناییِ نسبی داشته باشد، به نیکی میداند که پیامِ عتابآمیز امام جامعه به «نشست افق تحوّل رسانه ملّی» و احتراز از هرگونه تمجید و تحسینِ ضمنی نسبت به عملکردِ این رسانه، علنیترین اعتراضِ معظّمله به شیوه مدیریتِ غیرکارآمد و رو به افولِ جنابان جبلّی و جلیلی در طول سه سال گذشته بوده است
نجات از بحران سوخت
آلودگی هوا، بحران های زیست محیطی، بیماری های خطرناک، از بین رفتن منابع ملی، کاهش رشد جمعیت، هزینه بالای تولید و عرضه، هدر رفتن وقت و هزینه دولت ها جهت حل مشکلات، فرصت سازی برای دشمنان داخل و خارج، سازش و سر خم کردن به یوغ استعمارگران، فتنه و اغتشاشات داخلی و بلایای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی متعدد، از جمله مواردی است که در اثر محدود کردن مساله ی سوخت به سوخت های فسیلی من جمله بنزین، بوجود آمده است و خواهد آمد. اما آن طرف قضیه صحبت از سود های کلان شرکت های تولید کننده سوخت های فسیلی است. صحبت از اژدهای هفت سر قاچاق سوخت است. صحبت از قدرتمند شدن روزافزون استعمارگران داخلی و خارجی است. صحبت از ثروتمند شدن سوداگرانی است که سود خود را در استفاده از سوخت های فسیلی می دانند و به هر ابزاری متوسل می شوند تا از مطرح شدن راه های جایگزین کم هزینه و بدون عوارض جلوگیری کنند. یکی از ابزار هایی که آنها نفوذ گسترده در آن دارند ابزار رسانه است بگونه ای که تاکنون بشکل جدی مساله ی آبسوز کردن خودرو ها، پکیج ها و حتی بخاری های داخل منازل و ساختمان های اداری و رسمی، در فضای رسانه ای مطرح نشده است. گواه این مطلب آن است که مخاطب در اولین برخورد با چنین مطالبی، وقوع این تکنولوژی را حتی در ۵۰ سال آینده ممکن نمی داند تا اینکه با یک جست و جوی ساده در اینترنت از وجود نمایندگی های آبسوز کردن خودرو ها در شهر های مختلف آگاه می شود. در طرف دیگر دشمنان داخلی و خارجی جمهوری اسلامی ایران هستند که اجازه نمی دهند مردم از وجود چنین فناوری آگاه شوند تا در صورت احتمال هرگونه گرانی در بحث سوخت، از عدم آگاهی عده ای جاهل سو استفاده کنند و آنها را به کف خیابان ها بکشانند و بار دیگر آسیب های جدی به این کشور و ملت بزنند ضمن اینکه دشمن اینبار منتظر کوچکترین جرقه نا امنی در کشور است تا زهر خود را بریزد. لذا دولت محترم باید از طریق رسانه ملی و سایر ابزار های در اختیار خود، ترس مردم از کمبود یا گرانی سوخت را از بین ببرد و با تبیین راهکارهای جایگزین کم هزینه و بدون آلودگی، از وقوع هر گونه فتنه و آشوب احتمالی در کشور جلوگیری کند.
#آبسوز_کردن #فتنه #بنزین #جوانی
✍️ مهدی جوانی
@siasiland
@aliazizi_ir
23.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ بریدن سرِ پدر در مقابل دختر سه ساله
😓 مظلومیت آوارگان سوریه قابل توصیف نیست.
🎥 این فیلم برسد به تکتک ایرانیهای باغیرت
محمدمسلم وافی/۱۴ دی/کرمان/مزار حاج قاسم
#سه_ساله #سوریه #مظلوم #آوارگی
📣 جهت اطلاع از اخبار جبهه مقاومت 👇
https://eitaa.com/joinchat/3215786108C2e3d97f8ef
━🍃❀💠❀🍃━═•••
📞۰۹۱۰۴۴۴۱۴۱۲
مناظره صوتی در بخش صوت ویراستی علی عزیزی منتقد جعلیات تاریخی با طرفدار تاریخ باستان
راهنمائی؛ در ویراستی بعد از فالو کردن ایدی ذیل روی علامت میکروفون در پایین صفحه بزنید اتاقهای فعال نشان داده می شود دنبال اتاقی که تصویر و صوت علی عزیزی هست بگردید
از نظرات، نقدها، اظهار نظرهای عالمانه و محققانه و منصفانه تمامی مداخله کنندگان استقبال می شود
لطفا در گروهها و کانالها منتشر کنید
#مبارزه_با_جعلیات_تاریخ_باستان
#دفاع_از_تاریخ_حقیقی
#دفاع_از_هویت_واقعی
#حتما_اطلاع_رسانی_کنید
شبهات تاریخ باستان و نقد دروغهای تاریخی
https://virasty.com/Aliazizi_ir_1
ویراستی @aliazizi_ir_1
@naqdebastanparasti ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حرف های قابل تامل زن آمریکایی در اینستاگرام: آتش به هفت مایلی خانه من رسیده اما دولت آمریکا میلیونها دلار پول خرج بمب باران غزه میکند ولی هیچ پولی برای جلوگیری از سوختن شهرها ندارد...
🌸الْحَــمْدُ لِلّٰهِ عَـلَـى کُـلِّ نِعْمَةٍ؛
🌺وَ أَسْــأَلُ اللهَ مِـــنْ کُــلِّ خَیْــرٍ
🌸وَ أَعُــوذُ بِــاللّٰهِ مِـنْ کُـلِّ شَـــرٍّ
🌺وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْـبٍ
@clean_home
🧕خانم خونه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 صحبت های جنجالی #محمدعلی_نجاح در مورد حمله جولانی به عراق ... آشوب و ترور در ایران و برنامه توافق شده منافقین در یک کشور اروپائی با همکاری موساد ...
#فتنه_اکبر
#سفیانی
⭐️«اللهم عجل لولیک الفرج»⭐️
🌹@Ashabol_Mahdi🌹
May 11
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فائزه هاشمی رفسنجانی: بابا میگفت باید با اسرائیل هم رابطه برقرار کنیم...
#نفوذ
@khabarnews 👈«اخبار مهم در «ایتا
🔴 «پروژه سلامت معنوی؛ تیشه به ریشه روحانیت»
▫️قریب به پانزده سال است که جریان فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع «سلامت معنوی» فعالیت می کند. از ابتدا نگرانی هایی پیرامون عملکرد گروه سلامت معنوی فرهنگستان وجود داشت از جمله اینکه مسئله سلامت معنوی که یک امر دینی است را کارویژه پزشکان می دانستند و رسما نیز این مطلب را در مصاحبه ها بیان می نمودند!
▫️اما اخیرا مسئله جدیدی رخ داده و کاوش های صورت گرفته، این فرضیه را به صورت جدی مطرح ساخته که موضوع سلامت معنوی در ایران، ریشه در تعالیم فرقه ضاله بهائیت دارد. بر اساس شواهد پرتعداد به نظر می آید که افرادی، دانسته به دنبال ترویج این معنویت سکولار انحرافی در سراسر کشور هستند و می خواهند با افزودن پسوند «اسلامی» حقیقت این مسئله را بپوشانند. واقعیت این است که حتی اگر مسئولین فرهنگستان علوم پزشکی محتوا، تعاریف و شاخص های سلامت معنوی را از نهاد حوزه علمیه بپذیرند (که طی این یازده سال نشده و نخواهد شد) باز اجرای امر سلامت معنوی به دست پزشکان و کادر سلامت خواهد بود که در این موضوع هیچگونه صلاحیتی ندارند.
▫️تصور بفرمایید که در صورت ادغام سلامت معنوی در خدمات مراقبت اولیه سلامت (PHC)، بهورزانِ مشغول به خدمت در خانه های بهداشت، مسئول سلامت معنوی اهالی روستا می شوند! حال آنکه عموما سواد دینی قابل ملاحظه ای ندارند و بسیاری دیپلمه یا دارای سیکل هستند. الغرض همین فردا (سوم بهمن ماه ۱۴۰۳) همایش ملی سلامت معنوی در قم برگزار خواهد شد و تنی چند از مسئولین تراز اول کشور از جمله رئیس جمهور محترم و دو تن از وزرا نیز در آن سخنرانی خواهند کرد. آنچه در این میان عجیب است همکاری حوزه علمیه و نهادها و موسسات حوزوی در این امر می باشد، مسئله ای که می تواند در آینده به یک رسوایی بزرگ بینجامد!
▫️اینکه نهاد روحانیت با وجاهت دادن به این جریان مشکوک و میزبانی کردن از آن، دارد به دست خود تیشه به ریشه خویش می زند و بابت این امر خرسند است، حقیقتا آدمی را به یاد حکایت «خر برفت» مولوی می اندازد.رضاخان میرپنج اگرچه در تحدید و تضعیف نهاد روحانیت از هیچ تلاشی دریغ نکرد، اما لابد به تخیلش هم خطور نمی کرد، زمانی برسد که حتی زمام معنویت جامعه را هم از روحانیت بگیرند و به پزشک و پرستار بدهند! در باب ارتباط سلامت معنوی و فرقه بهائیت و سوئ عملکردهای عجیب فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع سلامت معنوی، می توانید یادداشت ذیل را مطالعه کنید. حیرت انگیز است و باورنکردنی!
🔻اطلاعات کامل تر در نقد فرهنگستان علوم پزشکی در ورود به موضوع سلامت معنوی
یادداشت سلامت معنوی میانبری برای نفوذ
http://rajanews.com/node/237261
🌹 حوزه انقلابی
╭┅────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅────────┅╯
یادداشت سلامت معنوی (1).pdf
1.77M
🔴 یادداشت تحلیلی بسیار مهم در موضوع اتفاقات #سلامت_معنوی و فرهنگستان علوم پزشکی
▫️در باب ارتباط سلامت معنوی و فرقه بهائیت و عملکردهای عجیب فرهنگستان علوم پزشکی در موضوع سلامت معنوی، می توانید این یادداشت را مطالعه کنید. حیرت انگیز است و باورنکردنی!
🌹 حوزه انقلابی
╭┅────────┅╮
🕌 @howzehenghelabi
╰┅────────┅╯
50.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ استاد دانشگاه پیتسبرگ آمریکا: ما به یمنیهای بیشتری در دنیا نیاز داریم
🔹 همه ما بر اساس آنچه دربارهی غزه انجام دادیم یا ندادیم، قضاوت خواهیم شد.
🔸 انگار همهی دنیا غزه را رها کرده، به جز یمن! یمنیها به بهشت خواهند رفت. بقیه ما در آتش خواهیم سوخت، چون به اندازه کافی کاری نکردهایم.
🔹 ما به اقدامات مؤثری (مثل حملات یمنیها به تلاویو) نیاز داریم!
🗳 جهش ایران |
@jahesheiran