آیت الله ابوالقاسم علیدوست
در شانزدهمین جشنواره بینالمللی فارابی
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
📍بدون تقویت اصول فقه، دستیابی به فقه پویا ممکن نیست / ضرورت مقابله با افراط و تفریط در معارف دینی
🔺در سیزدهمین مجمع عمومی انجمن فقه و حقوق اسلامی حوزه علمیه مطرح شد؛
🎙آیتالله جوادی آملی: توسعه فقه و حقوق برای دستیابی به رشد و بالندگی، باید از «اصول» به عنوان دالان ورودی فقه عبور کند. به گفته وی، احیای مسائل نو، بازنگری در مباحث گذشته و پاسخگویی به نیازهای روز، مستلزم افزودن فصلی عمیق و علمی در اصول فقه است و بدون عبور از این مسیر، دستیابی به فقهی پویا ممکن نخواهد بود.
🎙آیتالله علیدوست: دو رویکرد افراطی و تفریطی در مواجهه با معارف دینی وجود دارد؛ بهگونهای که یک جریان سنت و روایات را ناکارآمد و منسوخ میداند و جریان دیگر بدون توجه به معیارهای عقل و قرآن، به پذیرش مطلق روایات میپردازد. در مقابل این دو، رویکرد مطلوب «اعتدال» است که با پرهیز از افراط و تفریط، به سنجش متوازن معارف دینی میپردازد و فعالیت انجمن فقه و حقوق اسلامی نیز با هدف ترویج و تقویت این رویکرد اعتدالی تعریف شده است.
🌐 متن گزارش: https://ihkn.ir/?p=44576
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#گزارش_خبری
#قم
✅ کانال دروس و دیدگاه های استاد علیدوست
📚 @alidost_fiqh
هدایت شده از شورای عالی حوزه علمیه خراسان
31.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید/ نشست تخصصی «چیستی و چگونگی فقه نظام»
@shorakhorasan
🔸نشست تخصصی «چیستی و چگونگی فقه نظام» به همت دبیرخانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان برگزار شد.
@shorakhorasan
Shorakh.com
📸 گزارش تصویری/ نشست تخصصی "چیستی و چگونگی فقه نظام"
@shorakhorasan
🔸ششمین نشست تخصصی از سلسله پیش نشستهای اجلاسیه سالانه شورای عالی حوزه علمیه خراسان با موضوع «چیستی و چگونگی فقه نظام» با ارائه آیتالله علیدوست و حجتالاسلام والمسلمین واسطی و با حضور منتخب کمیسیونهای شورای عالی و جمعی از فضلا و اساتید حوزه علمیه خراسان برگزار شد.
@shorakhorasan
Shorakh.com