فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #گزارش_خبری | جزئیات یک انتقام دردناک
🍃🌹🍃
❌ اطلاعات جدید از ترور رئیس بخش شمال عراق #موساد و رئیس جوخه ترور های سازمان موساد در #اربیل عراق
#روشنگری | #ثامن
ماجرای نقش دو شیر در حال بلعیدن یک مرد در بالای ایوان نقارهخانه در صحن انقلاب (صحن عتیق) حرم رضوی
🔸در این صحنه مردی با ریش و سیبیلی بلند، سری تراشیده و لباس سفید بر زمین افتاده و دو شیر بر او مسلط شدهاند. یک شیر سر او را در دهان دارد و شیر دیگر کمر و پهلوی مرد را میدرد. چشمان و دهان مرد از وحشت باز مانده است.
🔸اما ماجرای این شیرها: بعد از جریان اقامه نماز باران در مرو توسط حضرت رضا علیه السلام و بارانی که بلافاصله باریده شد آن هم در فصل تابستان محبوبیت امام چندین در بین مردم چندین برابر شد و مامون تلاش کرد در مجلسی این ابهت امام را بشکند
🔸نقل شده است که فردی به نام حمید بن مهران در مجلسی که مأمون عمدا ترتیب داده بود، امام را به بی ادبی به سحر و عوام فریبی متهم کرد و طلب معجزه زنده کردن شیرهای روی پرده و خوردنش را کرد.
🔸امام بلافاصله به نقش شیرهای روی پردهای اشاره کردند که پشت سر مأمون قرار داشت و فرمودند: این ملعون را ببلعید. بیدرنگ، تصاویر به صورت دو شیر زنده ظاهر شدند (خلق شدند) و او را بلعیدند، به طوری کوچکترین اثری از او هم باقی نماند و دوباره با اشاره امام، به جای خود برگشتند.
🔸مأمون که از این صحنه به شدت ترسیده بود، گفت: الحمد لله که خداوند ما را از شر حمید بن مهران نجات داد! سپس گفت: یابن رسول الله؛ خلافت متعلق به جد شما رسول الله است و بعد از او شما سزاوار آن هستید. اگر میخواهید، من اکنون خلافت را به شما واگذار کنم.
امام فرمود: من اگر خلافت را می خواستم، به تو مهلت نمیدادم. ولی خداوند به من امر فرموده که تو را به حال خود رها کنم.
عیون الاخبار الرضا(ع) شیخ صدوق ج ۲، ص ۱۶۷
⟮ مـٰا،درقِبـٰالِتمـامڪسانیکہ
راهڪجمۍروندمسئـولهستیم
وحقنـداریمباآنھـابـرخوردتندڪنیم
ڪجـٰامعلومڪہمـٰا
درانحرافاینهــانقشنداشتہباشیم؟! ⟯
#شھیـدمحمدابراهیـمهمت
بعضی قواعد به تغییر حال دل یه آقایی مربوطه!
الهم عجل لولیک الفرج
#سلام_فرمانده
••⚜••
<《#حرفقشنگ》>
[•°عرض ڪردمآقا!
من عجول و بۍصبرم، حوصله معطلی ندارم!
در یڪ جمله برایم عصاره همه معارف اسلام را بیان ڪنید !
خنده ملیحی ڪرد وفرمود :
باهمه #مهربانباش !
خلاصه دین وقران
"بسماللهالرحمنالرحیم " است.
#رحمان باش باهمه آفریدههاۍخدا
و #رحیم باش با مومنان.•°]
#علامهطباطبایی🌻✨
#مهربونیروبلدباشیملطفا(:
🍃[•° الهمعجللولیکالفرج °•]🌸
#یکصلواتبرایآقامهمانشـو🥰🍁