eitaa logo
خامنه‌ایست
15 دنبال‌کننده
2 عکس
0 ویدیو
0 فایل
در این روزگار گفتن این‌که «من پیرو ولی فقیه هستم» تفاوت من رو با مخالفان نشون نمی‌ده؛ من «خامنه‌ایست» هستم
مشاهده در ایتا
دانلود
بسم الله من اگر جای سردار عزیز بودم، اصلا به ترامپ نامه نمی‌نوشتم؛ چون نه اعتمادی به مسئولان دولتی ماست که گول ترامپ رو نخورند و از وسوسه شیرین مذاکره بگذرند، نه می‌شه مطمئن بود که مردم از تجربه برجام درس گرفته باشند. هرچی باشه این مردم همونایی هستن که سال نود و دو به وعده سازش با شیطان بزرگ رای دادند و چهار سال بعد به طرز احمقانه‌تری رای‌شون رو تکرار کردند
بسم الله هواداران جدی روحانی ازش نمی‌پذیرن که بگه با ترامپ مذاکره نمی‌کنه، چون با دلایلی که برای مذاکره نکردن با ترامپ میاره، با اوباما هم نباید مذاکره می‌کرد. به همین دلیل کسی قبول نمی‌کنه روحانی عوض نشده؛ دستکم در ادبیات.
بسم الله از دید من محتمل‌ترین حالت درباره تجمع فیضیه اینه: یک؛ با نفوذ در طلاب، پلاکارد کذایی رو به دست یک طلبه ساده دل می‌دن و سریع یه عکس برای اجرای مرحله بعد می‌گیرن. دو؛ در مرحله بعد افراد یکی یکی وارد می‌شن و مسخره‌ترین تحلیل رو ارائه می‌دن تا دیگه چندان هم مسخره به نظر نیاد؛ از علی مطهری تا مجید انصاری و... سه؛ حالا نوبت بیت مراجع‌ه. این‌جاش خیلی جالبه که چه‌طور همون برداشت‌های مضحک وارد بیانیه مرجع تقلید می‌شه. دستگاه اطلاعاتی اگه می‌خواد جایی حساس بشه، اون‌جا این‌جاست. البته منظورم وزارت اطلاعات علوی نیست. هدف: می‌خوان نذارن حوزه پرچم اعتراض به دولت رو دست بگیره و اساسا کاری کنن که طلاب انقلابی دیگه جرات نکنن نزدیک این جور کارا برن. من اصلا اهل تئوری توطئه نیستم این جوری که هر طوری می‌شه بگم مثلا دولت می‌خواد حواس مردم رو پرت کنه، ولی در این واقعه تقریبا هیچ چیز طبیعی نیست.
بسم الله روحانی هرجا دستش رسیده و به سود خودش دیده، تفرقه افکنی کرده. حالا که این‌جور ملتمسانه دم از وحدت می‌زنه، باید دونست که خودش می‌دونه چه‌قدر وضع خرابه. منظورش از وحدت هم البته روشنه؛ گیر ندادن به دولت.
بسم الله نخستین گام ضد وحدت رو به مناسبت بیست و دوم بهمن جریان ضدانقلاب داخلی کلید زد، با شبهه سلام دادن نظامیان به آیت الله علم الهدی؛ که گذشته از مسخرگی‌ش، توهین به ارتش هم هست. آزادی بیان نداریم که، ولنگاری بیان داریم.
بسم الله برنامه این هفته پایش واقعا دیدنی بود؛ گلایه‌های چهار کارآفرین برجسته کشور از قوای سه‌گانه، به ویژه دولت، و رای مردم، دردناک بود و بسیار دلنشین. اوج‌شم شاید اون‌جا بود که وقتی عکس هیات دولت روی مانیتور نشون داده شد، و دلاوری ازشون خواست نظر بدن، یکی‌شون گفت: «اینا دارن می‌خندن، و سوال من این‌ه که به ریش کی دارن می‌خندن؟». یهو همه پکیدن از خنده؛ حتی دلاوری.
بسم الله سخنان دلواپس گونه یکشنبه شمخانی بی‌نظیر بود؛ از هم جنس بودن فرماندهان زمان جنگ با مردم گفت، و امید نداشتن‌شون به صلح. این رو بذارید کنار استعفای ظریف و قاضی زاده، و بعضی رخدادهای دیگه مانند شرکت نکردن روحانی در جلسات مجمع تشخیص و مغالطه‌های پوپولیستی‌ش در اعتراض به تصویب نشدن پالرمو و... دولت در اوج ضعف قرار داره. خدا را چه دیدی؟ شاید پیش‌بینی بعضی هواداران دولت درست از آب در بیاد و روحانی استعفا کنه. حمایت‌های اصلاح‌طلبان از ریاست رئیسی رو هم شاید در همین راستا بشه ارزیابی کرد.
بسم الله طاعات مقبول! دیروز در اقدامی کم نظیر یا بی نظیر، صدا و سیما خبری از سخنرانی سعید جلیلی پخش کرد. یعنی چه خبره؟ چی شده از بایکوت بیرون اومده؟
بسم الله سعید جلیلی دوشنبه پیش، پس از شش سال، به صدا و سیما برگشت تا بخشی از حرف‌هایی را بزنه که خیلی پیش از این و بارها و بارها باید زده می‌شد. صدا و سیما داره یه تکونایی به خودش می‌ده. ان شاءالله خرابش نکنند!
بسم الله سال 84 به قالیباف رای دادم و هنوز هم پشیمون نیستم، گرچه 92 و 96 جلیلی و رئیسی رو بهش ترجیح دادم، و با همه حرفایی که پشت سرش هست، همراه با بعضی انتقادات، حس خوبی بهش دارم. امیدوارم پیام تازه این عزیز، به حضور پرشور جوانان انقلابی، به ویژه دهه شصتی‌ها بیانجامه و مجلس جوان حزب اللهی به خواست خدا پیش درآمدی بر دولت جوان حزب اللهی بشه. همین جوری که سرانگشتی بشمارید یه فهرست سی نفره از جوانان خوش آوازه به دست میاد.
بسم الله نیازی نیست توضیح بدم چرا ضد روحانیسمم؛ همین که بگم روحانیسم یعنی چی، بسه. روحانیسم یعنی این که صرف ادعای م.ر.خاتمی رو درباره اثبات تقلب در 88 بپذیری و هیچ از خودت نپرسی این همه سال چرا این اسناد متقن رو نه خودش رو کرد، نه به کسی داد رو کنه؛ حتی به خود م.م و م.ک هم نداد. یه تعریف دیگه‌شم اینه که بپذیری تو این همه سال تریبون نداشتن.
بسم الله سعید جلیلی نعمتی‌ه که پیش از این نصیب هیچ دولتی نشده بود؛ منتقدی که با این که می‌شه گفت جدی‌ترین رقیب انتخاباتی حسن روحانی بود، ولی همیشه به تناسب جایگاهش در شورای عالی امنیت ملی، ملی رفتار کرد، و با بنیانگذاری دولت سایه، بهترین اتاق فکر رو برای دولت ساخت. حالا که پس از شش سال پای جلیلی به صدا و سیما باز شده، وزیر نفت دولت اعتدال گیر داده به آماری که جلیلی از فروش نفت در دولت پیش داده و خام فروشی و... که همه‌اش یک بحث حاشیه‌ای بوده نسبت به بحث اصلی لزوم مقاومت و هزینه و فایده مقاومت؛ و در بیانیه‌اش اون رو حمله به دولت و وزارت نفت دونسته. کاش دولت اون قدر شعور داشت که بفهمه منتقد چه نعمتی‌ه، به ویژه گوهری مانند جلیلی!