می صبر خود مشکلات را حل میکند.»
2-ساموئل هانتینگتون نظریهپرداز غربی درباره جمعیت کشورهای اسلامی میگوید: «یکی از مشکلات ما درمقابل کشورهای مسلمان، زادوولد زیاد در این کشورهاست؛ جنبشهای اجتماعی را آنها به وجود میآورند. بنابراین تا چند سال دیگر که ما کشورهای غربی افت جمعیتی خواهیم داشت، این برای ما یک تهدید بزرگ است.»
این سخنان نشاندهنده هراس فوقالعاده تحلیلگران غربی از جمعیت جوان کشورهای اسلامی و بهویژه ایران است.
3-هنری کیسینجر، وزیرخارجه اسبق آمریکا در سال 1978 (پنج سال بعد از دریافت جایزه صلح نوبل) میگوید: «سیاست آمریکا درقبال کشورهای جهان سوم، باید سیاست جمعیتزدایی باشد.» در زمان وی پروژه مطالعاتی درباره تاثیر روند رشد جمعیت جهانی بر امنیت ملی آمریکا انجام شد.
4-شرکتهای صهیونیستی راکفلر و گیتز که در سالهای اخیر نقش پیشتازی را در تسریع این سیاستها برعهده گرفتهاند، درتلاش هستند در پوشش انجام فعالیتهای خیرخواهانه در پوشش دارو و واکسیناسیون در روند کاهش رشد جوامع تاثیرات جبرانناپذیری را بگذارند.
5-راکفلر که یکی از افراد کلیدی در زمینه سیاستهای جهانیسازی و تشکیل «دولت واحد جهانی» است، در کتاب خاطرات خود مینویسد: «برخی میگویند من در سراسر دنیا توطئه کردهام تا ساختار سیاسی دنیا را یکپارچه کنم و بهعبارتی یک «دنیای واحد» بسازم. اگر اتهام من این است، اعتراف میکنم که این اتهام صحت دارد و من به آن افتخار میکنم.»
6-اولین قرارداد پژوهشی بین ارتش آمریکا و دانشگاه هاپکینز در سال 1948 منجر به تاسیس یک رشته دانشگاهی با عنوان (ارتباطات سلامت عمومی) با هدف اجرای یک برنامه مدون برای کنترل و کاهش جمعیت کشورهای کمتر توسعهیافته بهخصوص کشورهای اسلامی شد.
۷-طبق اسناد منتشرشده از سوی پنتاگون برنامههایی که کلیه آژانسهای سازمان ملل (UN) در سطح جهان در کشورهای دیگر اجرا میکنند، بهعنوان عملیات دفاعی و نظامی ارتش آمریکاست و سازمانها و مراکز مهم بینالمللی و آژانسهای سازمان ملل ازجمله صندوق جمعیت سازمان ملل و سازمان بهداشت جهانی از دکترین امنیت ملی آمریکا تبعیت میکنند، زیرا رشد جمعیت جهان برخلاف امنیت ملی آمریکا تعریف شده است!
رهبر معظم انقلاب مانند دیدبانی تیزبین این دشمنیها را میبینند و فریاد برمیآورند و خطر را گوشزد میکنند. سالها به مسئولان تذکر میدهند و بعد از مشاهده بیعملی، تذکرات و هشدارها را علنی میکنند. سیاستهای کلی جمعیت را ابلاغ میکنند. اما در عمل اتفاقی نمیافتد.
از طرحی که مجلس درراستای این سیاست آماده کرده بود (طرح جامع «جمعیت و تعالی خانواده») هیچ خبری نیست و به بهانه عدم تامین بار مالی در کمیسیونهای مجلس خاک میخورد.
در اقدامات دولت هم کمتر راهکاری برای کاهش سن ازدواج و جلوگیری از وقوع طلاقهای زودرس در میان زوجهای جوان ارائه میشود و هم کمتر خبری از مشوقهای فرزندآوری وجود دارد. گاهی هم کاملا برخلاف سیاستهای جمعیتی نظام، در طرحهایی مثل اعطای یارانه بنزین هم رسما یارانه خانوادههای سهفرزندی را کاهش میدهد.
با تاسف بسیار این دغدغه رهبری هم سال ششم ابلاغ قانونی خود را به پایان رساند و جمعیت ایران با سرعت بهسمت سالمندی پیش میرود.
درحالحاضر براساس آمار سرشماری سال 95 سهم میانسالان از کل جمعیت به 44.8 درصد رسیده و نمود این واقعیت است که حدود 51درصد از کل جمعیت کشور را میانسالان و سالمندان تشکیل میدهند. ایران با نرخ رشد جمعیت فعلی که حدود 24/1درصد است در سال 1460 جمعیتی 46 میلیون نفری خواهد داشت که بیش از نیمی از آن سالمند است! در سال 1480 هم جمعیت به 31 میلیون خواهد رسید، بازهم با نیمی سالمند. درواقع فقط وقتی بلندمدت و استراتژیک نگاه میکنیم که بحران کاهش جمعیت خودش را نشان میدهد.
باید دولت و مجلس به خود بیایند و از نابودی سرمایه انسانی کشور جلوگیری کنند.
[۶/۲۹، ۸:۳۱] +98 919 453 1950: گزارش یک هیئت اندیشه ورز درباره پیری جمعیت در ایران
چند فیلم مستند درباره تلاش سازمان بهداشت جهانی برای کاهش جمعیت ایران در جشنواره عمار به نمایش درآمده است.
در فیلم مستندی با نام« ناگفته هایی از بحران جمعیتی ایران، راه بی بازگشت» به اظهارات برخی از معاونان وزارت وقت بهداشت، درمان و پزشکی در دوره مرحوم آیت الله هاشمی اشاره شده که صراحتا به عوارض قرص های جلوگیری از بارداری از جمله ابتلا به سرطان سینه، سرطان رحم، انواع کیست ها، اشاره شده و آن ها گفته اند که در وزارت بهداشت ما را از افشاگری و اطلاع رسانی درباره این قرص ها به افکارعمومی منع کرده بودند. در این مستندات تاکید شده که بیماری سرطان رحم و سرطان سینه در میان زنان در دو دهه اخیر بسیار گسترش یافته است. برخی از پزشکان در این مستندات گفته اند که وزارت وقت بهداشت، به کادر پزشکی به ازای مجاب کردن زنان در استان های م
حروم مانند سیستان و بلوچستان در استفاده از این قرص ها مبالغی از 10 تا 20 هزار تومان پاداش می داد.
بنابراین با این اقدامات میزان رشد جمعیت از 5/3 درصد به کمتر از یک درصد رسیده است.
ماموریت اصلی سیامک نمازی مهار جمعیتی ایران بوده است
براساس اسناد و مدارک کشف شده در خانه سیامک نمازی – که در بازداشت به سر می برد- اصلی ترین ماموریت وی اجرای سناریوهایی برای محدود کردن جمعیت ایران بوده است.
گزارشی از وضعیت نرخ باروری در ایران و کشورهای منطقه و جهان
براساس آمار منتشره درباره نرخ کل باروری در جهان، رقم باروری 95/4 از سال 1950 به رقم 2.36 در سال 2010 رسیده است. به عبارت دیگر، نرخ باروری در جهان رو به کاهش بوده و به نوعی کم شده است.
نکته قابل تامل این که نرخ باروری در ایران حتی از آمار جهانی نیز کمتر شده است.
البته آمارهای متفاوتی درباره نرخ رشد جمعیت ایران شامل 1.2، 1.3 یا 1.6 ارائه شده است اما در مقایسه با کشورهای منطقه بسیار کمتر است. مثلا کشوری مثل کویت از نرخ رشد جمعیت 6/3 برخوردار است. مقایسه کشورهای منطقه و خاورمیانه نشان می دهد که نرخ رشد جمعیت در لبنان 2/4 بوده که از همه کشورها بیشتر است . نرخ رشد جمعیت در ترکیه 1.5 ، افغانستان 2.8 پاکستان 2.1 ، اردن 2.4 است.
وضعیت ایران با کشورهای آذربایجان، ترکمنستان و بحرین و ... مشابهت دارد.
این درحالی است که نرخ شاخص سالخوردگی در کشور به سرعت بالا می رود. به گونه ای که در سال 1415 در بدبینانه ترین حالت 75 درصد از جمعیت ایران سالخورده می شوند و در سال 1420 در حدود 95 درصد جمعیت ایران در بدبینانه ترین حالت سالخورده می شوند و در خوشبینانه ترین حالت 63 درصد جمعیت ایران تا سال 1420 سالخورده می شود.
از سوی دیگر، در میان استان های کشور نسبت به رشد جمعیت یک ناهمگونی قابل توجهی وجود دارد و نمی توان برای تمامی استان ها یک نسخه ارائه کرد.
نرخ رشد جمعیت در استان های خراسان جنوبی، بوشهر ، هرمزگان ، البرز ، قم و سمنان رو به بالا است اما در برخی از استان هم نرخ رشد منفی است که باید به آن ها بیشتر توجه داشته باشیم.مثلا نرخ رشد جمعیت در استان های همدان، خراسان رضوی، مرکزی و کرمانشاه کمتر از یک درصد است.
بدبینانه ترین حالت جمعیت ایران در سال 1435/
درباره آینده نگری نسبت به جمعیت ایران با مقایسه مفروضات مختلف می توان گفت که در بدبینانه ترین حالت، جمعیت ایران از سال 1435 رو به کاهش می رود. یعنی از همین جمعیتی که داریم کمتر می شود. اما در حالت خوشبیانه تا سال 1420 به 100 میلیون نفر هم می رسیم.
از سوی دیگر، نرخ شاخص سالخوردگی جمعیت در کشور بسیار حائز اهمیت است. در هر وضعیتی چه خوشبینانه و چه بدبینانه نرخ سالخوردگی در ایران افزایش می یابد.
[۶/۲۹، ۸:۴۱] +98 919 453 1950: کاهش 40درصدی آمار ازدواج در 10 سال اخیر
اظهارات مدیرکل جمعیت خانواده وزارت بهداشت در مورد کاهش 40درصدی آمار ازدواج در 10 سال اخیر، در رسانههای معاند بازتاب پیدا کرد.
حامد برکاتی با ابراز نگرانی بهخاطر کاهش 40درصدی ازدواج در کشور، این مساله را خطری جدی خواند که کشور را در عرصههای اجتماعی، اقتصادی و امنیتی به مخاطره خواهد انداخت. بنا به اظهارات وی، تعداد ازدواجها از 890هزار مورد در سال 89 به 550هزار مورد در سال 99 کاهش پیدا کرد.
[۶/۲۹، ۸:۴۱] +98 919 453 1950: طرح مضحک/
پیشنهاد ازدواج اجباری جوانان
از سوی حجت الاسلام محمد ادریسی سردبیر نشریه سراج در یادداشتی با عنوان« پیشنهاد قوانین جدید برای تسریع ازدواج به مجلس و دولت»، پیشنهادی درباره ازدواج اجباری جوانان به مجلس ارائه شد که قوانین عجیب و غریب آن موجب واکنش کاربران با این هشتگ شد. بعضی از این پستها برای حمله به نظام بود ،اما بیشتر پستها برای مسخره کردن این طرح با چاشنی طنز بود.
عکسهای یک مدرس دانشگاه از خوابگاه دختران
اخیرا شخصی به نام مریم نعمت اللهی ساکن شیراز که مدعی است مدرس دانشگاه هنر و عکاسی در دو دانشگاه آپادانا و ارم نیز هست، تصاویری را از زندگی دختران در خوابگاهها منتشر کرده است.
وی بصورت تلویحی و با انتشار برخی تصاویر خاص، به تبلیغ همجنس بازی زنان در خوابگاهها نیز میپردازد. این مجموعه عکسها مورد توجه برخی از فعالین حوزه زنان و فمنیستهای خارج از کشور نیز قرار گرفته است.
یک گام دیگر از سوی دولت برای مبارزه با «فرزندآوری»
دولت با سیاستها و اقداماتی که در قبال مساله موالید و فرزندآوری در پیش گرفته، عملا شمشیر را برای آینده جمعیتی کشور از رو بسته است
روز یکشنبه(11 خرداد)، هیئت دولت در جلسه خود به ریاست حسن روحانی مصوباتی متعددی از جمله چند مصوبه درباره آیین نامه منابع و مصارف یارانهها داشت. در بخشی از آییننامههای اجرایی منابع و مصارف هدفمندی یارانهها آمده است: "ضمنا موالید جدید صرفاً با تأیید وزارت تعاون و در صورت وجود منابع به تشخیص سازمان هدف
مندی یارانه ها مشمول دریافت یارانه خواهند بود."
این در حالی است که با وجود تأکید رهبر معظم انقلاب درباره رشد جمعیت و ابلاغ سیاستهای کلی خانواده که توسط ایشان در سال 1395 انجام شد و همچنین پیش بینی کارشناسان حوزه جمعیتپژوهی نسبت به حرکت جمعیت ایران بهسوی پیری، این اقدام دولت قطعا یک اقدام منفی در قبال روند ازدواج، فرزندآوری و در نهایت رشد جمعیت است.
در همین زمینه، خانم طالبی دارستانی، از فعالان انقلابی حوزه خانواده و زنان، در توئیتی نوشت:همانطور که پیش از این در باران گزارش داده شد، فرد کلیدی که پشت سیاستهای جمعیتی دولت حسن روحانی در حوزه جمعیت قرار دارد و حتی به واسطه برخی حمایتهای مشکوک و مرموز در سطوح بالای ساختار سیاسی، موفق شد آمارهای دروغ به رهبر انقلاب در حوزه جمعیت ارایه دهد، جلال عباسی شوازی است که پرونده امنیتی مفتوح و در حال رسیدگی دارد. برای کارشناسان و آگاهان حوزه امنیتی این مساله چندان پوشیده نیست که کاستن از جمعیت شیعیان(به هر طریق ممکن) یکی از سیاستةای کلیدی رژیم صهیونیستی است که شیعیان را مهمترین و اصلیترین دشمن خود می داند.
حال با سیاستها و اقداماتی که دولت در قبال مساله موالید و فرزندآوری در پیش گرفته، عملا شمشیر را برای آینده جمعیتی کشور از رو بسته است، چرا که تا همین امروز هم جدای از سیاستهای غلط اقتصادی(که فشار سهمگینی به طبقات متوسط به پایین جامعه وارد کرده)، با حذف مشوقها و البته سنگاندازی در برابر خانوادهها برای افزایش فرزندان، نرخ رشد جمعیت کشور به زیر 1 درصد رسیده است و بنا بر برآوردهای تلخ و ترسناکی که صورت گرفته، در 30 سال آینده، ایران پیرترین جمعیت دنیا را خواهد داشت.
للت ذاکری:
#تجربه_من ۳۴۹
#ازدواج_در_وقت_نیاز
#فرزندآوری
#بارداری_بعداز_35_سالگی
#قسمت_اول
من در یک خانواده مذهبی به دنیا اومدم. روش تربیتی والدینم مورد تحسین فامیل بود و ما با مسئولیت بار آمده بودیم. سال اول دبیرستان بود که ازدواج کردم. و مابقی دبیرستان رو از منزل خودم به دبیرستان میرفتم البته کسی خبر نداشت که متاهلم.
با لطف الهی سه ماه بعد از زندگی مشترک مون متوجه شدم باردارم، درسم رو غیرحضوری ادامه دادم، تو خونه میخوندم و امتحان میدادم😊 دختر اولم در تابستان سال ۷۴ و دومی در بهار ۷۶ متولد شدند.
بعد از مدتی که بچهها کمی بزرگتر شدند، در کنکور شرکت کردم و در رشته مورد علاقه ام باز بطور نیمه حضوری تحصیلم رو ادامه دادم چون دوست نداشتیم بچه ها رو مهدکودک بذارم.
درسال ۸۵ دختر سومم روزی مون شد و من در کلاسهای ضروری، گاهی با فرزند کوچکم شرکت میکردم.
سختی تحصیل با فرزندان کوچیک با مهمونهای گاها بیخبر شهرستانی بدون لحاظ ایام امتحانی، زیاد بود. همسرم با اینکه فرصت همکاری در خونه و بچه داری رو نداشتن ولی در مساله تحصیل خیلی مشوق و حامی من بودن😊😊 به لطف پروردگار چهارمین دخترم در سال ۸۸ بدنیا اومد.
در فاصله زمانی تولد فرزند دوم تا چهارمی بیشتر مشغول درس بودم الان که به اون سالها نگاه میکنم حس میکنم نسبت به فرزندآوری کوتاهی کردم، فاصله فرزند دوم با سوم و بعد سوم با چهارمم زیاد بود البته باز عنایت خداوند شامل حالمون شد.
در سال های ابتدایی زندگی مشترک مون، شعار جامعه حتی روی جعبه شیرینی و کبریت «فرزند کمتر، زندگی بهتر» و «دوتا بچه کافیه» بود. حتی نگاه جامعه به این موضوع، مبین کم فرهنگی خانواده پرجمعیت بود.
بماند که برخورد مسئول بهداشت چطور بود و از فرزند پنجم میگفتن ما اصلا تو اینهمه سال نداشتیم مورد پنج فرزندی!! و پیشنهادات جدی برای شیوه جلوگیری از بارداری می دادند، حتی بعضا کادر بیمارستانی می گفتن: "خانوم آدم باید خودخواه باشه و اول فکر سلامتی خودش باشه" من سعی میکردم با آرامش پاسخگو باشم.
در سال ۹۱ در مراسم ازدواج دختر اولم باردار بودم و پسرم در زمستان بدنیا اومد. سال ۹۳ هم در حالیکه دنبال تهیه سیسمونی دختر اولی و خرید جهیزیه دختر دومی بودم باز در مراسم عروسی دختر دومم باردار بودم.
دختر دومی هم در همون اوایل زندگی مشترک باردار شد. بعبارتی من در یک بارداریم چند ماهی همزمان با دختر بزرگم و چند ماهی با دختر دومم باردار بودم و بالاخره پسر بعدی روزیمون شد تصور کنید تو مهمونیها یه پسر تقریبا دوساله داشتم یه نوزاد و دوتا نوه که هر کدوم با دایی کوچولوشون ۴ ماه تفاوت سنی داشتن.
روزایی که دخترا میومدن خونمون در حالیکه خوش می گذشت و اینهمه بچه باهم، شیرین بود ولی حسابی خسته میشدیم همش در حال خدمات رسانی بودیم😄😄
الحمدلله در سال ۹۶ دختر گلم بدنیا اومد و ۲ ماه بعدشم فرزند دوم دختر اولی، باز هم بارداری مشترک دختر و مادر😊 مادر شوهر دخترم از بهترین نعمتها هستن و جبران کمکی دخترم بجای من.
سال بعد نوه گلی دیگه از دختر دومی متولد شد. و در سال ۹۸ در سن ۴۲ سالگی هشتمین فرشته و شیرین ترین فرزندم بدنیا اومد در حالیکه در مراسم ازدواج دختر سومم باردار بودم و مشغول تهیه جهیزیه و...
چهارتا فرزند آخرم بعد از ازدواج دختر اولم بود. البته به حرف دیگران کار نداشتم و با شوخی میگفتم مگه قراره با ازدواج فرزندان، ما از صحنه خارج بشیم، بعضیها محترمانه میگن نمیخواین راه رو به جوانها بسپارید؟ منم میگم راه بازه، هر کسی برای خودش، همزمانی هر سه بارداری دختر اولم با من مبین همین حرفه، به نظرم این نگرش که با عروس و داماد، زشته زن باردار بشه نگرش بسیار سطحیه، آیا با ازدواج فرزندان زوجیت همسران (والدین نسبت بهم) گسسته میشه و وظیفه فرزندآوری از انسان سلب میشه!!
زایمانهام هم در بیمارستان های دولتی بود، جز مورد آخری که سفر پیش اومد و در شهر مذکور فرصت انتخابمون محدود بود. الحمدلله بارداریها و زایمانام کم هزینه میشد و رزق الهی با هر فرزند بیشتر. گاهی یادمون میره که رازق هر جنبنده خداست نه والدین، از طرفی خداوند بنده قانع رو دوست داره و تدبیر معیشت از مؤکدات دینی ماست. ما زیاده خواه نباشیم، درست مصرف کنیم. ببینیم خدا چه میکند.
سختیها قطعا نیازی به توضیح نداره کارهام بسیار زیاده خیلی هم اهل کارگر و... نیستم. نیروی کمکی خاصی ندارم. شاکرم خداوند رو به جهت تمام نعمت های وصف نشدنی، از جمله سلامتی
که الحمدلله به امور خونه و بچه داری و همسرداریم میرسم. خوب تفریحات و مهمونیها و استراحتم کمتره اما در مقابل هدف پرورش بچه شیعه و انشاالله کسب رضای الهی بسیار ناچیزه.
ادامه در پست بعدی 👇👇
کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1