🔺پریروز یه باشگاه با حضور لوتار متئوس، کولینا و مارکوس مرک تو خیابون فرشته افتتاح شده که شهریه ماهیانش ۲۶ میلیونه!
▪️بعد بعضی از همینا اعتقاد دارن هزینه محرم رو باید بدیم به فقرا!!
✍سـیـّد مـنـصـور موسـوی
@salaaamfarmandeh
⭕️ وزیر اقتصاد آلمان گفته بخاطر جنگ و کمبود گاز، کمتر حمام برید صابون و شامپو هرروز هم برای پوست ضرر داره و پوست میتونه خودش خودش رو تمیز کنه.
چون شستشو توی توالت و النظافت من الایمان ندارن، مرحله دوش نگرفتنشون از کورونا هم برای ریه خطرناکتره :))
#فرهنگ_پژوه
@salaaamfarmandeh
🛑سفیر اوکراین:ایران به ما کمک نکرد
🔻مردم خود اوکراین از کشورشون حمایت نکردند انتظار داری ایران از شما حمایت کنه؟
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@salaaamfarmandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استاد فاطمی نیا :
تضعیف رهبری بالاترین گناه است.
تضعیف نظام حرام است
#فرهنگ_عاشورایی
#ولایتمداری
🔹-----------------🌸-----------------🔹
@salaaamfarmandeh
⭕️ با این سحری هتتریک میکنی؟!
من با دو پرس غذا حتی حال خوابیدن هم ندارم!
کریم تو مسلمون نیستی! :))
👤 |ز|نـ|ـد|ا|نـ|ـی|
@salaaamfarmandeh
📩 آمادگی ورود به شبهای قدر
✍حضرت آیتالله خامنهای: در ماه رمضان دلهایتان را هرچه میتوانید با ذکر الهی نورانیتر کنید، تا برای ورود در ساحت مقدّس لیلةالقدر آماده شوید، که: «لَیلَةُالقَدرِ خَیرٌ مِن اَلفِ شَهرٍ. تَنَزَّلُ المَلائِکَةُ وَ الرّوحُ. فِیها بِإذنِ رَبِّهِم مِن کُلِّ أمرٍ» شبی که فرشتگان، زمین را به آسمان متّصل میکنند، دلها را نورباران و محیط زندگی را با نور فضل و لطف الهی منوّر میکنند.
۱۳۷۶/۰۹/۰۵
@salaaamfarmandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
توصیه آیتالله فاطمی نیا برای شب قدر
یک سرّی در این عمل است ...
التماس دعا
@salaaamfarmandeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماه تا آمد که بردارد سری از سجده گاه
قصهی شــــق القمـــر بار دگر تکرار شد
شب ضربت خوردن امیرالمؤمنین علی صلوات الله علیه در محراب مسجد کوفه تسلیت 🖤
#شب_قدر
#ماه_مبارک_رمضان
#استوری
#شب_نوزدهم_ماه_رمضان
@salaaamfarmandeh
✅پیروی از امیرالمؤمنین (ع)
✍رهبر انقلاب: اگر همان قدری که مردم به عدالت، انصاف، شجاعت و ظلم ستیزی امیرالمؤنین علاقه دارند، در مقام عمل هم خود را به این خصوصیّات نزدیک میکردند، دنیا گلستان میشد.
۷۸/۱۰/۱۰
@salaaamfarmandeh
🛑#امام_علی علیه السلام
🔻بهره هر کدام شما از زمین،
به اندازه طول و عرض قامت شماست.
📚نهجالبلاغه،خطبه83
ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ ـ
@salaaamfarmandeh
هدایت شده از اسقاطیل
الجزیره: اسرائیل محل انبارهای تسلیحاتی خود را تغییر داده، اما ایران موقعیت جدید این تسلیحات را هم میداند
شبکه «الجزیره» با اشاره به اینکه تلآویو محل انبارهای تسلیحاتی خود را تغییر داده است، مدعی شد که ایران بهواسطه یک کشور پیام هشداری برای تلآویو ارسال کرده که در آن، محل انبارهای تسلیحاتی جدید با رنگ قرمز مشخص شدهاند😂😎
@sghatiiil
🔴 صاعقه عقوبت بخاطر ترک فرمان امام جامعه
⏪دوستانه با آقای قالیباف:بهای «منفعت»، بهای «حقیقت»
✍مهدی جمشیدی
1⃣. نباید در «کمین» ضعفهای دیگران نشست و نقصهایشان را «شکار» کرد. نباید «پردهدری» کرد و از کاه، کوه ساخت. نباید به دروغها و فریبکاریها دامن زد و از تخریب، «لذّت» برد. امّا نباید تیغِ «نهیازمنکر» نسبت به کارگزاران را نیز کُند کرد و «نگفت» و «توجیه کرد» و «نادیده انگاشت».
2⃣. اهل معنا اینگونه بودهاند که رویدادها را «تعلیلِ معنوی» میکردهاند؛ یعنی برای حوادثِ ناخوشایند، در پیِ «عللِ معنوی» میرفتهاند و تأمّل میکردهاند که آنچه رخ داده، بازتاب کدام کردۀ ناصوابشان است و چه کردهاند که چنین دیدهاند. نقل است عارفی از کوچهای میگذشت که درازگوشی، بیجهت به وی لگدی نواخت. او نیز همانجا در کنار کوچه نشست و در خویش فرورفت که چه کردهام که اکنون باید «چوبِ توبیخِ الهی» در قالب این لگد به من نواخته شود؟ پس در «معادلات معنویِ این عالَم»، حتّی لگد یک درازگوش نیز «بیحساب» و «بیمعنا» و «اتّفاقی» نیست: این جهان، کوه است و فعلِ ما ندا.
3⃣. چندی پیش، تصوّر قالیباف این بود که چنانچه از «اِعمال مدیریّت بر فضای مجازی» دفاع کند، «اعتبارِ اجتماعی»اش مخدوش میشود و پارهای از مردم - که اسیر روایتسازیِ دروغینِ جریانِ غیرانقلابی شدهاند - منتقد و مخالف وی خواهند شد و ازاینرو، «منزلت سیاسی»اش فروکاهیده خواهد شد. تصوّر وی، درست بود؛ در «منطقِ محاسبۀ سیاسیکارانه و عملگرایانه»، نباید موضعی را برگرفت که سرمایۀ اجتماعی به خطر افکند و اعتبار و مکانتِ فرد، گزند ببیند. امّا در «منطق محاسبۀ معنوی و اخلاقی»، باید «حقیقت» را بر «منفعت» ترجیح داد و «رضای مردم» را بر «رضای خدا»، حاکم نکرد و بهجای «منافع شخصی»، «مصالحِ جمعی» را برگرفت. چنین بود که رهبر انقلاب در سخنرانی اخیر خویش، در لفافه از «تعارض منافع» سخن گفت و به مجلسیان هشدار داد که در این «موقعیّت» قرار گرفتهاند و باید برای حقّ و صلاح، از «آبرو و اعتبارِ اجتماعیِ» خویش درگذرند. امّا جریان غالب در مجلس - یا همان شبهاصولگرایان محافظهکار و قدرتگُزین – در این «ابتلای معنوی» و «امتحان اخلاقی»، شکست خوردند و برای «فرار از موقعیّتِ تعارضِ منافع»، حربۀ ارجاعِ طرح به شواری عالی فضای مجازی را تدارک دیدند. قالیباف نیز که گویا از تعارض درونیاش رنج میبُرد، یعنی نه میتوانست «صدای حسینبنعلی» را بشنود و به کربلا نرود و نه میتوانست از «دنیای اعتباریِ خویش» درگذرد، از مسیر قافلۀ حسین فاصله گرفت؛ غافل از اینکه از صدای شنیدهشده گریخته و باید در انتظارِ «عقوبتِ ترکِ فعل» باشد.
4⃣. قالیباف از «موضع حقّ» گریخت و جانب «خویش» را گرفت. گمان کرد که به واسطۀ دفاع از مدیریّتِ فضای مجازی، «هزینۀ اجتماعی» برای خویش میسازد؛ حالآنکه آنچه در حاشیۀ «یک اتّفاق کوچک» رخ داد، داشتهها و اندوختههایش را بر باد داد و «منزلت اجتماعی»اش را سوزاند. او به عاملِ حسن روحانی، نامهنگاری کرد و طرح مدیریّت فضای مجازی را ناکام نهاد. جفای بزرگ، روا داشت، امّا ناگاه، صاعقۀ عقوبت بر سر او فرود آمد و با همان دستبهگریبان شد که از آن میگریخت. حال باید با خودش اندیشه کند که آبرو دادن برای «مدیریّت فضای مجازی» – که خواستۀ ولیّ حکیم بود – درخور بود، یا هزینهشدن برای «چمدانهای کالاهای ترکیهای»؟! بهای وجودیِ او، کدام یک بود؟! آری، کسیکه فدای «حقّ» نشود، گداختۀ «باطل» خواهد شد. بد کرد و بد دید. این است سرنوشت بازیِ سیاسیکارانه با «مصالحِ عالیِ انقلاب و جامعه». و مگر پیش از او، سرنوشت حسن روحانی و علی لاریجانی را ندیدیم که چگونه به خاکِ سوختۀ ناکامی نشستند و حیات سیاسیشان پایان یافت؟! و پیش از آنها نیز کسان دیگر.
5⃣ دریغ که قالیباف در طول سالهای گذشته، اغلب، اسیر توصیههای خاماندیشانه و عملگرایانۀ اطرافیان و مشاورانش بوده و هر اندازه نیز که طعم شکست را چشیده، باز به خویش نیامده و از این بیراهه، بازنگشته است. آنان، او را در این دام اندختند. کاش مشاورانِ دامساز و ندانمکارش را مرخص کند و با خدای خویش، به خلوت بپردازد که آیا این رویّه و منطق، کارساز بوده و محبّتِ وی را در دل و جان مردم افکنده است؟! آیا حاجقاسم نیز که با اتهامِ «ترجیحِ سوریه و عراق و لبنان و ... بر ایران» و «برداشتن از سفرۀ معیشت مردم به نفع فتوحات منطقهای خویش» مواجه بود و طعنهها و ملامتها شنید، چنین مسیری در پیش گرفت، یا به واسطۀ «استقامت بر حقّ» و «صبر در برابر ابتلائات»، حتّی در همین دنیا نیز اعتبار و منزلت و قداست یافت؟!
@salaaamfarmandeh
▪️بخش هایی از نقشه ایران که با توافقنامه های مختلف از آن جدا شدند!
حکام معتقد بودن با این کار سایه جنگ از کشور برداشته میشه:)
@salaaamfarmandeh
📩 بهترین عمل در شب قدر
✍حضرت آیتالله خامنهای: بهترین اعمال در #شب_قدر دعاست، احیاء هم برای #دعا و توسل و ذکر است. دعا یعنی با خدای متعال سخن گفتن؛ در واقع خدا را نزدیک خود احساس کردن و حرف دل را با او در میان گذاشتن. دعا یا درخواست است، یا تمجید و تحمید است، یا اظهار محبت و ارادت است؛ همهی اینها دعاست.
۸۴/۷/۲۹
💠 @salaaamfarmandeh
#ثامن
💢 #استوری | سپاه سنگر مستحکم انقلاب است.
🔰 دوم اردیبهشت ماه، سالروز تاسیس "سپاه پاسداران انقلاب اسلامی" به فرمان امام خمینی (ره) گرامی باد.
#پاسدار_انقلاب
@salaaamfarmandeh
هدایت شده از پاسداشت شور و شعور حسینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کلیپ چشم امید
صدا زد علی... 😭
#حاج_محمود_کریمی