11.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدم های آخر هست
صدها هزار شهید در راه خدا داده شد تا زمین برای #ظهور_حجت_خدا آماده بشه
#محمد_شجاعی
#علیرضا_پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از معجزات اسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترین استراتژی #جنگ ، از زبان برترین استراتژیست جنگ
#شهید_حسن_باقری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه زمانی آزاد هستیم و چه زمانی اسیر و برده
#شهید_مرتضی_مطهری
أَلَمْ يَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ يَرَي
آيا انسان نمى داند كه خداوند مى بيند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تبیین اساس کار ماست
اگر دلها قانع نشد ، بدنها به راه نمی افتد
6.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دخترانه
فقط #دختران_گل ببینند 💐💐
#عدالتخواهی
گفتمان عدالت خواهی را فریاد کنید ؛ اما انتقاد شخصی و مصداقسازی نکنید. وقتی شما روی یک مصداق تکیه میکنید ، اولاً احتمال دارد اشتباه کرده باشید ؛ من میبینم دیگر. من مواردی را مشاهده میکنم - نه در دانشگاه ، در گروههای اجتماعی گوناگون - که روی یک مصداق خاصی تکیه میکنند ؛ یا بهعنوان فساد ، یا به عنوان کجروی سیاسی ، یا بهعنوان خط و خطوط غلط. بنده مثلاً اتفاقاً از جریان اطلاع دارم و میبینم اینجوری نیست و آن کسی که این حرف را زده ، از قضیه اطلاع نداشته است. بنابراین وقتی شما روی شخص و مصداق تکیه میکنید ، هم احتمال اشتباه هست ، هم وسیلهای به دست میدهید برای اینکه آن زرنگ قانوندانِ قانون شکن - که من گفتهام قانوندانهای قانون شکن خطرناکند - بتواند علیه شما استفاده کند. شما از دادستان چه گلهای میتوانید بکنید؟ اگر یک نفری بهعنوان مفتری یک شخصی را معرفی کند و بگوید آقا او این افتراء را به من زده. خوب ، شأن آن قاضی این نیست که برود دنبال ماهیت قضیه. اگر این افتراء گفته شده باشد ، زده شده باشد ، مادهی قانونی آن قاضی را ملزم به انجام یک کاری میکند ؛ لذا نمیتوانیم از او گله کنیم. شما زرنگی کنید ، شما اسم نیاورید ، شما روی مصداق تکیه نکنید ؛ شما پرچم را بلند کنید. وقتی پرچم را بلند کردید ، آن کسی که مجری است ، آن کسی که در محیط اجراء میخواهد کار انجام دهد ، همه حساب کار خودشان را میکنند.
14/2/1387
#مقام_معظم_رهبری
10.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قابل توجه هیئت امناء مساجد
مطالبه صریح #حاج_قاسم نسبت به ائمه جماعات
اگر قصد ما حفظ جامعه است باید #مسجد محله را به چشم یک قرارگاه ببینیم. با این نگاه ، محدوده آن مسجد دیگر ۲۰۰ متر مربع نمی شود ، بلکه ۱۰ کیلومتر و چه بسا بیشتر می شود. امام جماعت باید مسئولیت خود را یک کار تمام وقت ببیند.
#جهاد_تبیین
زن در اسلام
زنده
سازنده و
رزمنده است.
به شرط آنکه لباس رزمش ، لباس عفتش باشد.
#شهید_بهشتی
فراتر از ۲۰۳۰ .mp3
249.9K
#محمدمهدی_میرباقری در سال ۱۳۹۹:
امروز با وارد کردن ۱۴ میلیون دانشآموز در فضای مجازی ، اتفاقی فراتر از ۲۰۳۰ در حال واقع شدن است. سند ۲۰۳۰ چه چیزی میخواست به نوجوانان یاد بدهد که در فضای مجازی یاد نمیگیرند؟!
(در جمع تعدادی از پژوهشگران)
نمونهای از تحلیلهای #میرباقری درباره خطرات «سند ۲۰۳۰» و «حکمرانی مجازی» در سالهای گذشته
يادتان هست که يک موقعی ، اگر يک دوستيابي غيرشرعی اتفاق میافتاد ، همهٔ ما پشتِ دستمان را میگزيديم! اما خب ، يک مقدار که فرهنگ غرب آمد ، کمکم گفتیم: «اصلاً طريق صحيح ازدواج ، همين است» و گفتیم: آقا! اول بايد با هم دوست بشوند و سالها یا ماهها باهم باشند تا اخلاقِ هم را کشف کنند!
اين همان مدل غربی بود که تا ده سال قبلش ، تقبیح میکرديم ؛ اما وقتی فرهنگ و سبک زندگی غربی و لوازمش آمد ، قبح آن هم ريخته شد.
حالا هم اگر به سند 2030 و امثال آن عمل شود ، به سال 2030 که برسيد ، اين اتفاقی که در یکی از مدارس تهران افتاده و آن را «فاجعه» مینامید ، به امری عادی و طبیعی تبدیل خواهد شد.
اگر معنای آزادی ، آزادیِ در تحريک و تهييج به شهوات است ، اینها هم از لوازمش است. در غرب ، از اين فجايع ، هرروز هست ؛ منتها قانونیاش کردند. حتی قانونِ همجنسگرايی و نظريه اکتفا درست کردند.
تحريک به شهوات ، اين لوازم را هم دارد! خيال نکنيد که اگر تحريک به شهوات کرديم ، بعد [میشود جلوش را گرفت. در آن صورت،] اين اتفاقات ، اولِ فاجعهها خواهد بود.
من دارم هشدار میدهم که اگر فرهنگ غرب در جامعه ما گسترش پیدا کند ، این اتفافاتِ فعلی ، اولِ راه ماست. پنج سال ديگر ، خواهند گفت: «اِی آقا ، بیخودی آن معلم را گرفتند و توبیخ کردند ، چون کارِ بدی نمیکرد!. اما هنوز که فرهنگ آنها حاکم نشده ، ما داريم میگوييم فاجعه شد. (۱۳۹۷)
در جنگهای جهانی ، دستهایی امنیت بشر را گروگان گرفتند و ملتها را زیر چتر نظم سازمان ملل بردند.
امروز هم دستهایی در جهان ، با سوءاستفاده از خطر ویروس منحوس کرونا ، سلامت بشر را گروگان گرفتهاند تا جامعه حقیقی را به نفع جامعه مجازی ، لاغر کنند و بشر را زیر چتر حکمرانی مجازی و سایبری ، که مدیریتپذیرتر است ، ببرند.
جریان #حزبالله باید توجه کند که مقیاس درگیریِ فرهنگی با دشمن در حال تغییر است. ممکن است ما یک نقشهای برای مبارزه بکشیم اما دشمن #خاکریز را عوض کند ؛ مثل اینکه فرضاً شما روی زمین میجنگیدید اما آنها آمدند نیروی دریایی درست کردند و یک مدت ما را دنبالِ سرِ خودشان دواندند ؛ سپس نیروی هوایی درست کردند و بعد وارد هوافضا شدند و... . حالا امروز وارد جنگ در یک مقیاس دیگری شدهاند و #حکمرانی_مجازی را دارند طرحی میکنند. برای مثال و تقریب به ذهن ، شما یک تاکسی اینترنتی درست میکنید و کل تاکسیرانی را تحتتأثیر قرار میدهد ؛ حالا آنها هم یک آموزش الکترونیکِ ازراهدور درست میکنند و جامعه جهانی را وارد این فضا میکنند و بعد طراحی دوره می کنند ؛ وقتی به آن فضا بردند ، آرامآرام کل «وزارت آموزش پرورش» و دانشگاه فرهنگیان تعطیل خواهد شد. این طراحیِ دشمن است.
شما میگویید ما دنبال این بودیم که «طرح تحول آموزش و پرورش» را عملی کنیم و جلوی 2030 را بگیریم اما دشمن برای فراتر از 2030 برنامهریزی میکند ؛ میخواهند همه نوجوانان و جوانان را به فضای مجازی ببرند. اگر نیروهای حزبالله میخواهند انقلاب اسلامی را ادامه بدهند و بر آسیبها فائق بیایند ، باید توجه داشته باشند که رقیب ما در درگیری با انقلاب اسلامی ، مقیاس کار خودش را تغییر داده است. باید به این تغییر مقیاسها در درگیری با دشمن توجه کنیم. طرح و نقشه ما هم باید بهروز و جامع شود. اگر تمام تمرکزمان این شد که فقط «طرح تحول آموزش و پرورش» را عمل کنیم و غافل شدیم که اصلاً موضوعِ آموزش و پرورش را اینها دارند منتفی میکنند ، و با آنها مقابله تمدنی نکردیم و در طرح آنها قرار گرفتیم ، دچار آسیبهای زیادی خواهیم شد.(۱۳۹۹)