✅ فرصت شرکت در آزمون به پایان رسید، ضمن تشکر و آرزوی موفقیت برای عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند، انشاءالله نتایج بهزودی اطلاعرسانی خواهد شد.
🔹 شما عزیزان میتوانید نظرات خود را در رابطه با این مسابقه به آیدی @almiqat_admin ارسال نمایید.
🆔 @almiqat
hejab clip 106.mp3
1.12M
#کلیپ_سخنرانی
✅ تعریف اصطلاحی و فقهی واژههای «محرم» و «نامحرم»
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: برای دخترانمان
نویسنده: علیاکبر مظاهری
ناشر: جمال
تعداد صفحه: ۱۲۸
خانواده پایه و بنیان اساسی هر جامعه را تشکیل میدهد و نقش زنان و دختران در هر جامعهای کاملاً روشن و شناخته شده است. دختران امروز، مادران فردا میشوند. این نکته ضرورت اهمیت و توجه خاص به دختران را میرساند. با وجود آنکه در کتابهای روانشناسی خانواده، بخشی را به احوالات و دردهای دختران اختصاص دادهاند، اما نویسنده بهصورت ویژه کتابی فقط برای دخترانمان فراهم آورده است. از این رو به ناچار و در حد نیاز، در این کتاب دردهایی نمایانده شده و درمانشان نیز بیان گردیده. البته شیرینیها و امیددهیها چندین برابر تلخیهاست.
🔹 برشی از کتاب:
باختن بهار جوانی
شاید کسی باشد که با تأخیر در ازدواج زیانی نبیند که ما چنین کسی را نمیشناسیم. اما بیبهره ماندن از نعمت همسر در بهار عمر را چه کنیم؟ گذراندن جوانی بدون وجود همسر مانند این است که کسی را در فصل بهار طبیعت در اتاقی زندانی کنند و او نتواند از لطافت بهار بهره ببرد. با این تفاوت که بهار طبیعت تکرار شدنی است اما عمر آدمی فقط یک بهار دارد...
دیگر سخن درباره زیانها بس است. میدانم که این سخنان، کام جان مجردان بهویژه دختران را میآزارد، اما برای درمان باید به مقدار نیاز درد را نمایاند...
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
🎁 اسامی برگزیدگان دوازدهمین مسابقه آنلاین مبحث علم غیب (جلسات ۱۰۶ تا ۱۱۵)
🔹 نفر اول: آقای محمد عقیقی، شرکتکننده آزاد از استان اصفهان، شهر گلپایگان (مبلغ ۷۰۰ هزار تومان، امتیاز ۳۰ از ۳۰)
🔹 نفر دوم: خانم حنانه صادقی اظهر، شرکتکننده آزاد از استان البرز (مبلغ ۶۰۰ هزار تومان، امتیاز ۳۰ از ۳۰)
🔹 نفر سوم: خانم اعظم اتابکی، از شعبه مرکزی (مبلغ ۵۰۰ هزار تومان، امتیاز ۳۰ از ۳۰)
🔹 نفر چهارم: آقای سید محمد حسینی مطلق، شرکتکننده آزاد از استان گلستان، شهر گرگان (مبلغ ۴۰۰ هزار تومان، امتیاز ۲۹ از ۳۰)
🔹 نفر پنجم: آقای عیسی قربانی، شرکتکننده آزاد از استان مازندران، شهر بهشهر (مبلغ ۳۰۰ هزار تومان که جایزه نقدی خود را به مؤسسه اهدا نمودند، امتیاز ۲۹ از ۳۰)
باتوجه به برابر بودن امتیاز سه نفر از شرکت کنندگان که امتیاز ۳۰ را کسب نمودند، نفرات اول تا سوم به قید قرعه انتخاب شدند. همچنین سه نفر از شرکتکنندگان (آقایان حسینی مطلق، قربانی و جواد شاهرودی) بهطور مشترک امتیاز ۲۹ را کسب نمودند که نفرات چهارم و پنجم نیز به قید قرعه انتخاب شدند.
🌺 ممنون از عزیزانی که در این مسابقه شرکت کردند، برای همه شما آرزوی سلامتی و موفقیت داریم.
#اطلاعیه
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امام حسن عسکری(ع): مبادا [سرگرم شدن به] روزى ضمانت شده، تو را از كار واجبى باز دارد.
📖 منتخب میزانالحکمه، ص۲۳۴
🆔 @almiqat
✅ طریقه دسترسی و استفاده از جلسات سخنرانی روزهای شنبه و سهشنبه
روزهای شنبه جلسات مبحث «علم غیب» در حسینیه شعبه مرکزی مؤسسه میقاتالقرآن، و روزهای سهشنبه نیز جلسات مبحث «شرح دعای مکارمالاخلاق» در مدرسه علوم دینیه مهدیه برگزار میگردد.
شرکت در این جلسات برای عموم خواهران و برادران آزاد میباشد و علاقهمندان میتوانند پخش زنده این جلسات را نیز از طریق لینک almiqat.com/live مشاهده نمایند.
گفتنی است صوت این جلسات پس از هر جلسه در سایت مؤسسه میقاتالقرآن به آدرس almiqat.com (بخش سخنرانیها > سخنرانیهای استاد مرتضی مخملباف) و نیز کانالهای مؤسسه در پیامرسانهای ایتا، سروش و تلگرام به آدرس @almiqat قابل دریافت میباشد.
🆔 @almiqat
#شگفتی_های_آفرینش
✅ قدرت نوشتن
تمام آنچه که امروز از گذشته بشر به جا مانده است، یا شامل اشیاء و اماکن است یا دستنوشتهها. اگرچه اشیاء و ابنیه میتوانند دیدی بهخصوص درباره انسانهای گذشته به ما بدهند، اما مسلما چیزی که گویای تفکرات و دستاوردهای علمی پیشینیان است، تنها دستنوشتههای به جا مانده از آنهاست. به عبارتی، نوشتن تنها پل ارتباط انسان امروز با گذشتگان است و جملات آنها تنها از همین طریق به دست ما رسیده است. زیرا در گذشته نه امکان ضبط صوت وجود داشته و نه ثبت تصویر.
از این رو امام صادق(ع) توانایی خدادادی انسان در نوشتن را اینطور به مفضل بن عمر گوشزد مینمایند: «با نوشتن، اخبار گذشتگان براى حاضران و اخبار حاضران براى آيندگان حفظ و منتقل مىشود. با نوشتن، دانشها و علوم و آداب مختلف در قالب نوشتهها و كتابها جاودان و ماندگار مىمانند. با نوشتن، حساب و كتاب و روابط بين انسانها در معاملات ثبت مىشود.
اگر نوشتن نبود، اخبار و حوادث روزگاران نابود و منقطع مىگشت، خبرى از غايبان به ميهنشان نمىرسيد، دانشها مندرس و محو مىشد، آداب [و فرهنگها] از ميان مىرفت، در كار، زندگى و معاملات مردم نارسايى و دشوارى پديد مىآمد. مردم نمىتوانستند كه براى حفظ دين و عمل به شريعت به احكام نوشته شده و روايات نقل شده كه آنها را نمىدانند بنگرند.» (شگفتیهاى آفرينش (ترجمه نجفعلی میرزایی بر توحيد مفضل)، ص۷۴)
🆔 @almiqat