eitaa logo
الغدیر
2.7هزار دنبال‌کننده
6.5هزار عکس
2.4هزار ویدیو
45 فایل
مرکز فرهنگی،آموزشی الغدیر. با حضور اساتید ومشاوران برجسته کشوری ارتباط با ادمین وبیان پیشنهادات وانتقادات : @alqadir1 http://eitaa.com/joinchat/405602321Ce7a17b0824
مشاهده در ایتا
دانلود
امر و نهی های مكرر و ندادن استقلال و حق تصمیم گیری، اعتماد به نفس کودک و نوجوان را از بین می برد . به مرور زمان کودک و نوجوان مانند يك ماشين منتظر گرفتن برنامه برای عمل کردن خواهد ماند. در انجام كارهايش دچار وسواس و اضطراب می شود و بدون كمك ديگران قادر به انجام كارهايش نخواهد بود . فرصت هایی هرچند اندک و ساده برای تصمیم گیری فرزندان فراهم کنید .
#طرح_ختم_قرآن #تلاوت_روزانه | صفحه سیصد و نوزده سوره مبارکه طه #قرآن @TebyanOnline
👌گفت: از ایران یاد بگیرید! ♦️«یکی از اساتید دانشگاه است، جلسه هم از آن جلسات هفتگی هیات علمی است که گزارش پروژه های تحقیقاتی شان را به الباقی اعضا می دهند. خبر هم نداشت که یک ایرانی در اتاق است. ♦️گفت دو روز قبل در شورای امنیت سازمان ملل جلسه بررسی وضعیت بود. او هم نقش مشاور اعزام نیروهای سازمان به ونزوئلا را داشته. مخالف اعزام بود؛ “هر جا رفتیم، وضع بدتر شد”. میگفت دبیر کل که لام تا کام حرفی نمی زند، رسما از نماینده آمریکا می ترسد. ♦️از صحبت های نماینده ی ونزوئلا شاکی بود؛ “این ونزوئلایی ها هر چه می شود میگویند بخاطر تحریم های اقتصادی آمریکاست”. بعد هم بی هوا اسم ایران را آورد. ♦️گفت یکی نیست در این مواقع به این ونزوئلاییها بگوید، از یاد بگیرید! چهل سال است تحت انواع واقسام تحریم است و تنها کاری که نمیکنند غر زدن است! ♦️ آمده نصف کشورشان را آب گرفته، تنها چند نفر انگشت شمار فوت کرده اند، “متاسفانه بسیار غم انگیز است”، هلی کوپترهایشان نمی توانسته آذوقه برساند، چون تحریمند و نیاز به تعمیر دارند. این ها چطور از عهده ی خود برمی آیند و ونزوئلایی ها نه؟! تازگیها هم که حرفشان را حقوقی میکنند و به دادگاه می آورند. غرورشان دوست داشتنی است.» 🔹برگرفته از کانال یک حقوقی در نیویورک
⭕️ اقتدار، قدرت و تربیت جنسی! ▪️بچه‌ها دو چیز در پدر و مادرشان می‌بینند: 1⃣ توانایی‌های مادی والدین. مثلاً بچه‌های بزرگ‌تر می‌توانند من را بزنند اما بابا را نمی‌توانند بزنند. گربه به من می‌تواند حمله کند ولی به بابا نمی‌تواند. دست من به طاقچه نمی‌رسد ولی دست مامان می‌رسد. در واقع تجربه‌ی زندگی از همان روزهای اول به کودک القاء می‌کند که والدین تو یکسری توانایی‌های مادی و بیرونی دارند که تو نداری و به آن‌ها نیاز داری. به این می‌گوییم «قدرت» 2⃣ نفوذ معنویِ والدین. یعنی کسی بدون اینکه از قدرتش استفاده کند، دیگران را تابع خودش می‌کند. حتماً دیده‌اید کودک‌هایی که مادرشان را خیلی ویژه دوست دارند و از او حرف‌شنوی دارند یا مثلاً پدربزرگی که هیچ توانایی مالی و بدنی ندارد اما تا یک لیوان آب می‌خواهد، ۲۰ تا از نوه‌ها می‌دوند تا برایش آب بیاورند. به این می‌گوییم «اقتدار» ▪️بچه‌ها ابتدا را و بعد را در پدر و مادرشان فهم می‌کنند. کودک از ابتدا می‌فهمد که قدرت‌های فراوانی در والدینش هست که او ندارد. بعد از سه سالگی هم کم‌کم می‌فهمد والدینش اقتدارهایی نیز در بیرون دارند، مثلا دیگران جلوی پایشان بلند می‌شوند و به آن‌ها که می‌رسند خیلی گرم و با صدای بلند احوالپرسی می‌کنند یا مثلاً بچه‌ای که می‌بیند پدرش در جمعی سخنرانی می‌کند و همه نشسته‌اند و صحبت او را گوش می‌کنند، می‌فهمد پدرش دارای اقتداری است که او نیست. ▪️در تربیتِ درست، والدین باید این دو را با هم جلو ببرند و در تعادل نگه دارند چون همیشه یک بازی الاکلنگی بین قدرت و اقتدار وجود دارد. مادری که می‌گوید اگر درس نخوانی از بستنی و خیار شور! خبری نیست، در حال استفاده از قدرتش است و اقتدارش را تضعیف کرده‌. درست است که قدرت کار را جلو می‌برد اما وقتی اقتدار والدین کم شود، کودک کم‌کم احساس می‌کند! پناه یک بچه است نه قدرت و ثروت آن‌ها. احساس بی‌پناهی هم برای وقتی است که آن‌هایی که من برایشان احترام و آبرو قائلم یا آن‌هایی که دوست‌شان دارم را از دست بدهم! این‌ها خصوصاً در نوجوانی خودشان را نشان می‌دهند. متأسفانه امروز اقتدار والدین بسیار کم شده است. 🔴 حالا چند سوال؛ ❓مرز بین اقتدار و قدرت چیست و چگونه باید اعمال شوند؟! ❓چقدر والدین مقتدری هستیم؟! ❓به نظر شما در تربیت جنسی به اقتدار نیاز داریم یا قدرت؟! ❓کودکیِ کودکِ من چطور باید طی شود که در نوجوانی برای نیازهاش به من مراجعه کند؟!
| صفحه سیصد و بیست |سوره مبارکه طه
‼️ترامپ موسس توییتر، جک دورسی را صدا کرده کاخ سفید و از کم شدن تعداد فالوئرهاش در توییتر شکایت کرده! 👤دورسی هم گفته اینها ربات بودند ما حذف کردیم و حتی فالوئرهای خودم هم کم شدند 🔺ترامپ از این که فالوئرهاش از اوباما کمتره خیلی ناراضی است.
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزو برای بستن چاههای نفت! ببینید هشدار رهبر انقلاب تقریبا29 سال پیش در مورد متصل بودن اقتصاد کشور به یک نقطه مثل نفت؛ آرزو میکنم یک روز در چاه های نفت را ببندیم! حال استعدال بسیارزیبای رهبر معظم انقلاب دراین مورد را بشنوید :اگر مسئولان ما پایبند به این حرف بودن امروزه امریکا نفت ما را تحریم میکرد هیج مشکلی پیش نمییامد! اگر مسئولان ما پیرو محاسبات و تفکر رهبر انقلاب بودند باور کنید امروزه هر بیگانه ای ارزو داشت نوکری در خونه ی ایرانی ها را کنه که فقط در ایران زندگی کنه! عجب نعمت بزرگی ما داریم با این محاسبات و استعدلال های دقیق و زیبا و قدر آن را نمیدانیم.