eitaa logo
آل یاسین ۳۱۳
1.3هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
4.9هزار ویدیو
441 فایل
❣﷽ ✨ کانال آل یاسین🔻 🌺 @alyassin313 ╰┅─────────┅╯ ختم قرآن 👇 https://eitaa.com/joinchat/3883794739C7127d3934a چله مهدوی 👇 https://eitaa.com/joinchat/89981238C4e2667f121 ادعیه وزیارت 👇 https://eitaa.com/joinchat/4130603226C47ebb27628
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
برای غدیر چه کاری کنیم⁉️⁉️⁉️⁉️ بسم الله ایده های خیلی جالب برای عید غدیر ،دقت کنیم ببینیم کدوماشون رو میتونیم انجام بدیم و از خدا بخوایم توفیق بدن و برنامه ریزی کنیم و خودمون رد در این ثواب بزرگ شریک کنیم 🌺 ✅ یکیو مجانی سوار می کنم ✅ تو کسب و کارم تخفیف ویژه می دم ✅ ویزیت مجانی می کنم ✅ برای امواتم خیرات می دهم ✅دو نفر رو با هم آشتی می دم ✅خونوادم رو خوشحال می کنم،اول از همه از خونه خودمون شروع کنیم حال و هوای شادی و جشن (لباس زیبا و رنگی ،بازی های شاد ،پخش مولودی ائمه ،غذای دلخواه خانواده،گذشت ، پخت کیک و ...باهمراهی همسر و بچه ها...) ✅به کسی که دوستش دارم یه هدیه خاص می دم ✅ فقیر رو مهمون می کنم ✅به رفقام سور می دم ✅پول قرض می دم ✅بدهی دوستام رو می بخشم ✅یه حدیث قشنگ از مولا پخش می کنم ✅به ایستگاه صلواتی محلمون کمک کنم ✅یه یتیم رو تحت تکفل می گیرم ✅برای همه تو شرکت یا اداره شیرینی می گیرم ✅به ؟ تا کودک کار هدیه می دم یا می برمشون رستوران ✅برای کارگر ساختمون در حال ساخت همسایه غذا میفرستم ✅یه شاخه گل به مادرم و پدرم می دم ✅چند نفر رو به این پویش دعوت می کنم ✅به دوستام کتاب هدیه می دم ✅به همه لبخند می زنم ✅یه نفرو که ازش دلگیرم می بخشم ✅به امواتم سر می زنم ✅اگه پسردار شدم اسمشو علی می گذارم ✅به دیدار (خانه سالمندان/ آسایشگاه جانبازان/... ) می‌روم. ✅در روز عید غدیر برای کمک به رفتگرها جلوی درب منزل خود را جارو میکنم. ✅روز غدیر یه سر به شهدا می زنم ✅برای ... تعداد کودک محروم کلاس (آموزشی/ کمک درسی/...) برگزار می‌کنم. ✅با ماشین شخصی افراد را تا یک مسیر مشترک جابجا می‌کنم. ✅تو غدیر امسال شروع به خوندن نهج البلاغه می کنم ✅تو غدیر از زندگی مولا (ع) بیشتر می خونم تا بیشتر بشناسمش ✅جلو در خونم رو خوشگل تزئین می کنم ✅برای ... تعداد دانش‌آموز بی‌بضاعت کیف و لوازم التحریر ایرانی تهیه می‌کنم. ✅توخونه نذری پزون راه ميندازم حتی شده به اندازه یه ظرف کوچک به همسایه میدم تا از ثواب اطعام عید غدیر جانمونم. ✅در حاشیه خیابان ایستگاه صلواتی راه می‌اندازم و با .... از مردم پذیرایی می‌کنم. ✅برای کمک به یک محتاج از (فامیل/ دوستان / اهالی محل/... پول جمع می‌کنم. ✅مبلغی به سوپر مارکت، نانوایی،... محل می‌دهم تا به خانواده‌های کم بضاعت تخفیف بده. ✅به هر فقیری که در روز عید غدیر ببینم کمک میکنم. ✅تو روز عید غدیر تو خونم مهمونی می دم ✅به .... تعداد نفر عیدی می‌دهم. ✅به ... تعداد کودک مستضعف (اسباب‌بازی/...) هدیه می‌کنم. ✅نیازهای مالی ... تعداد یتیم رو تقبل می‌کنم. ✅.... تعداد بسته غذایی ( شامل ..../ به ارزش ...) درب منازل فقرا می‌برم. ✅مبلغ ... برای آزادی زندانی‌ها کمک می‌کنم. ✅خانه خود را با حداقل افزایش کرایه به یک زوج جوان اجاره می‌دهم. ✅به تامین جهیزیه یک دختر جوان کمک میکنم ✅بیایم توجشنامون غدیرو انتخابات رو بهم گره بزنیم غدیر انتخاب اصلح ازسوی خدابود وماالان باانتخاب درستمون ادامه ی راه غدیرو رقم میزنیم که ان شاءالله به حکومت مهدوی متصل شویم غدیر یعنی انتخاب اصلح 🌸 | عیدالله اکبر، عید غدیر |🌸 🤗 مشکل گشا اگر گره ای در کارتان افتاده است، یک کار برای غدیر بکنید، کار برای غدیر تمامی گره ها را باز می‌کند به اندک شنیدن و خواندن فضائل او باب آسمان گشوده خواهد شد و سیلاب برکات بر سرتان نازل می‌گردد فرهنگی، عید_غدیر ☺️شما میخواید تو عید غدیر چکار کنید؟
╭┅─────────┅╮ 🌺 @alyassin313 ╰┅─────────┅ 💚💚💚💚💚💚💚 ختم قرآن هفتگی سلام وعرض ادب خدمت خواهران بزرگوار توضیحاتی در مورد ختم قرآن هفتگی 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 نیت تلاوت ها ی هر هفته ختم قرآن به شرح زیر می باشد مگر مواقعی که به نیت اموات و... ختم هدیه شود 🔻 *هدیه به روح مطهر 14 معصوم علیه السلام* 〽️ *به نیت*👇 1️⃣ *تعجیل در فرج آقا و مولامون حضرت مهدی (عج)* 2️⃣ *هدیه به 14معصوم و تمامی شهدای صدر اسلام (شهدای مدافع حرم،، امنیت /شهدای گمنام /شهدای جاویدالاثر و... )* 3️⃣ *گره گشای از کارو زندگی اعضای گروه و جوانان وفرزندان و خانوادی محترمشان و رفع هم و غم و از جمیع مومنین و مومنات* 4️⃣ *براورده شدن حاجات شرکت کننده ها* 5️⃣ *شفای همه مریض ها (علی الخصوص ملتمسین دعای گروه ختم)* 6️⃣ *هدیه به اموات اعضای شرکت کننده* 7️⃣ *سلامتی و عاقبت بخیری و آرامش همه شرکت کننده* 🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻 *هر هفته به نیت اموات و حوائج قلبی کلیه ی خواهرانی که* *نام شریفشون داخل لیست هست قرآن تلاوت میکنیم مگر هفته ای که عزیزی با پرداخت مبلغی که در امور خیر و کمک رسانی صرف میشه شخصا اعلام کنه که این هفته برای عزیز سفر* *کرده(اموات) بنده ختم قرآن خوانده شود که در این مواقع اعضای گروه بعد از تلاوت جزها ثوابش رو به نیت شخص مشخص شده هدیه می کنند با این کار هم روح عزیز سفر کردیشان را شاد میکند و هم هر خواهر محترمی که زحمت خواندن یک جز رو میکشد قطعا در ثواب و*کمک رسانی به نیازمندان و گره گشایی و...شریک شده* در پناه خدا و زیر سایه اهل بیت عمرطولانی و باعزت وعاقبت بخیر و سلامت باشید ________________________ ☘️ *تاریخ شروع پنجشنبه ها* ☘️ *تاریخ پایان چهارشنبه ها* ☘️ *فرصت تلاوت 7روز برای یک جز* اگر برای ختم قرآن شرکت میکنید وارد لینک زیر شوید اسم و فامیل شریفتونو رو اعلام کنید تا مدیران شما رو عضو گروه های اصلی کنند ان شاءالله هر پنجشنبه ها لیست تلاوت جزها داخل گروه گذاشته میشود و شما بزرگواران تا 7روز وقت تلاوت یک جز قرآن رو خواهید داشت خدا قبول کنه التماس دعا*. 🔻💚💚💚💚💚💚🔻 گروه ختم قرآن هفتگی 🔻 https://eitaa.com/joinchat/3883794739C7127d3934a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زیارت جامعه، از نظر سند، صحیح ترین زیارت ها، از جهت محتوا، عمیق ترین، از نظر لفظ، فصیح ترین و از حیث معنی، بـلیغ ترین زیارتـنامه ها و پرارج تـرین آنهاست.» (مجلسی،ج99،1404ق، ص:144 )
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▫️پیامبر صلی الله علیه وآله: 🔸بهشت مشتاق دوستان علی علیه‌السلام است و از این شوق نورش بیشتر می‌شود در حالی که آنها هنوز در دنیا هستند و وارد آن نشده‌اند. و جهنّم بر دشمنان علی علیه‌السلام به خشم آمده و نعره‌اش بلند شده در حالی که آنها هنوز در دنیا هستند و وارد آن نشده‌اند. 🔹إِنَّ الْجَنَّةَ لَتَشْتَاقُ وَ يَشْتَدُّ ضَوْؤُهَا لِأَحِبَّاءِ عَلِيٍّ علیه السلام وَ هُمْ فِي الدُّنْيَا قَبْلَ أَنْ يَدْخُلُوهَا وَ إِنَّ النَّارَ لَتَغِيظُ وَ يَشْتَدُّ زَفِيرُهَا عَلَى أَعْدَاءِ عَلِيٍّ علیه السلام وَ هُمْ فِي الدُّنْيَا قَبْلَ أَنْ يَدْخُلُوهَا 📚 ثواب الاعمال، ص۲۰۷.
☝️احادیث امام هادی را نشر بدهید
❓ چه کار کنیم که در نماز حضور قلب داشته باشیم؟ 🔰 برای حضور قلب در نماز کارهای فراوانی می توان انجام داد که به تعدادی از آنها اشاره می کنیم: 1️⃣نکته اول: در رابطه با حضور قلب در نماز باید عوامل حواس پرتی را از خودمان دور کنیم که خود این عوامل گاهی می تواند درونی باشد و گاهی بیرونی باشد 🔸درونی مثل: پرخوری، گرسنگی، حبس بول و... 🔹بیرونی مثل: مثل سر صدا ها یا نماز خواندن روبه روی تلویزیون روشن، مکان شلوغ و... 2️⃣ نکته دوم: قبل از ورود به نماز ما نسبت به اهمیت نماز و حضور قلب و دستور الهی و در محضر خدا بودن و هدف آفرینش و....فکر کنید و خود را آماده سخن گفتن با خداوند کنید که این عمل تاثیر زیادی در حضور قلب دارد. 3️⃣ نکته سوم: در نماز قبل از گفتن کلمات به معنای کلمات دقت کنیم و بدانیم کلمه بعدی که قرار است بیان کنیم چه معنایی دارد. 4️⃣ نکته چهارم: قبل از نماز اذکار مستحب وارد شده را بخوانیم و تا چند دقیقه قبل آن با کسی صحبت نکنیم و حالت نماز را داشته باشیم .مثلا دعای توجه را بخوانیم: «وَجَّهتُ وَجهىَ لِلَّذى فَطَرَ السَّمٰواتِ وَ الأرضَ، عالِمِ الغَیبِ و الشَّهادَةِ حَنیفاً مُسلِماً وَ ما انَا مِنَ المُشرِکینَ.انَّ صَلاتى وَ نُسُکى وَ مَحیاىَ وَ مَماتى للّٰهِ رَبِّ العَالَمین، لاشَریکَ لَهُ وَ بِذ لِکَ امِرتُ وَ انَا مِنَ المُسلِمینَ» 5️⃣نکته پنجم: از تعقیبات نماز غفلت نکنیم و آنها را هم انجام دهیم چون تعقیبات هم حضور قلب در محسوب و آن را جبران می کند. 6️⃣نکته ششم: خواندن نافله ها و نماز های مستحبی مثل نماز شب و نماز هایی که قبل و بعد نماز های روزانه سفارش شده است تاثیر زیادی در حضور قلب در نماز دارد. امام باقر علیه السلام فرمودند از نماز شما آن مقداری مورد قبول است که حضور قلب داشته باشید زرار گفت که ای وای پس هلاک شدیم!! حضرت فرمود اینگونه نگو بلکه نافله ها جبران کننده هستند و کسری ها را جبران می کنند. 7️⃣ نکته هفتم: باید ذی نماز گذار داشته باشیم چرا که ظاهر در باطن هم تاثیر دارد لذا باید با لباس تمیز و مرتب و عطر و....که تاثیر در حضور قلب نماز دارد. 8️⃣ نکته هشتم: حالت وداع در نماز داشته باشیم و گویا این آخرین نمازی است که می خواهیم بخوانیم و واقعا هم همین طور است و ما نمی دانیم که آیا بعد این زنده هستیم که نماز بعدی را بخوانیم یا نه و این خود حضور قلب می آورد. 9️⃣نکته نهم: یکی از امامان خود را مقتدای خود قرار دهیم مثلا امام سجاد علیه السلام چگونه نماز می خواندند و سعی کنیم خود را شبیه او کنیم. 🔟 نکته دهم: نماز را از آن حالت کلیشه ای خود خارج کنیم لذا اذکاری را که می توان تغییر داد را تغییر بدهیم و با خودمان بگوییم که امروز ذکر رکوع،سجود، قنوت و.... را چه بگویم این خود عاملی است که حواس پرتی را دور و توجه را زیاد می کند. 1️⃣1️⃣ یازدهم: قبل از نماز یک توسلی داشته باشیم به یکی از ائمه علیهم السلام مثلا سلامی به امام حسین علیه السلام داشته باشیم که این عمل آثاری دارد که کمک به حضور قلب می کند. ✅ نسبت حضور قلب در نماز کتابی نوشته شده است به عنوان حضور قلب در نماز از منظر امام خمینی ره و شهید ثانی که پیشنهاد می شود جهت مطالعه مراجعه شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جنگ رویارو میان حزب الله و اسرائیل حتمی و صد در صد است. اسرائیل مهمترین مولفه خود یعنی امنیت را از دست داده و حزب الله موفق شده است ۳۵۰ هزار اشغالگر را از شمال اراضی اشغالی بکوچاند. اسرائیل راهی جز حمله به لبنان و درگیر شدن با حزب الله ندارد. اما آیا اسرائیل توان مقابله با حزب الله را دارد یا نه؟! حزب الله کاملاً مسلح است و آماده برای هر اتفاقی. از روز اول نصرالله امریکائی ها و چند روز قبل هم امریکائی ها و قبرسی ها را تهدید کرده است که بسیار مهم است و نشان می دهد سطح آمادگی حزب الله برای درگیری تا چه اندازه گسترده است. بی شک همان طور که نصرالله گفته است با شروع جنگ، حزب الله خارج از قاعده و بدون سقف تمامی نقاط استراتژیک و غیر استراتژیک اسرائیل را هدف قرار خواهد داد. به طور مثال اسرائیل ۳ نیروگاه برق بیشتر ندارد و اگر حزب الله محکم هر ۳ نیروگاه را هدف قرار دهد وضعیت اسرائیل بسیار وخیم خواهد شد. همچنین است که اگر حزب الله نیروی هوائی و دریایی اسرائیل را با موشک های چند تنی هدف قرار دهد و از کار بیاندازد اسرائیل با مشکل مواجه خواهد شد. ناوهای جنگی امریکا هم مشکلی برای حزب الله ایجاد نخواهند کرد چون میتوانند از دور خارج شوند. تمام این نکات را گمانم اسرائیل بهتر از بنده و شما می داند اما نقطه قوت برای اسرائیل و محور غربی-عبری چیست؟! همان طور که قبلا هم نوشته بودم محور عبری-عربی-غربی-اردوغانی چشم به نیروهای نیابتی در سوریه و لبنان دارند. اخوان المسلمین مزدور، داعش و کلا مسلحین سلفی، دروزی ها در سوریه و بالکل به آشوب کشیدن سوریه از این طریق. در لبنان هم همچنین است. اسرائیل چشم امیدش در راستای دکترین اتحاد با پیرامون به دروزی ها، نیروهای سمیر جعجع و برخی از مهاجران سوری است که مسلح هستند و به عنوان مزدور برای غرب و اسرائیل کار میکنند. بی شک اسرائیل و امریکائی ها سعی خواهند کرد در اولین ساعات جنگ حمله هوائی وحشتناکی را از هوا و دریا علیه لبنان و سوریه تدارک ببینند تا نیروهای نیابتیشان به عنوان نیروهای گریز از مرکز آزاد شوند و بتوانند بر روی زمین تحرک داشته باشند. به نظر می رسد اسرائیل و امریکائی ها سعی دارند در آن شرایط از طریق معارضین سوری دروزی ها و نیروهای سمیر جعجع را در داخل لبنان مسلح کنند و حتی برخی از نیروها را نیز از سوریه وارد لبنان کنند تا هم سوریه را به آشوب بکشانند و هم لبنان را و به این ترتیب کریدور امنی را که از سوریه عبور میکند را نا امن کنند و حزب الله و مقاومت را در داخل درگیر جنگ کنند. به نظر می رسد ایران و متحدینش باید فکری برای این مسئله بکنند و زودتر از اسرائیل دست به کار بشوند. شاید بهتر باشد هم زمان با حملات هوائی و دریایی اسرائیل در اولین لحظات، حزب الله هم هم زمان تمامی نقاط استراتژیک اسرائیل را بی امان هدف قرار دهد تا سریعاً اسرائیل را فلج کند و ابتکار عمل را از آن سلب کند یا سریعاً یک حمله وحشتناک به ناو جنگی امریکا تدارک ببیند تا در لبنان و سوریه همه حساب کار بیاید دستشان. مسئله دیگر این است که بهتر است ایران و مقاومت سریعتر در سوریه دست به کار بشوند و قدرت مانور را از داعش، سلفی ها و دروزی ها بگیرند. به نظر می رسد که زمان خوبی است که ایران روس ها را در سوریه درگیر کند. اگر یادتان باشد چند ماه قبل وقتی امریکائی ها پس از بمباران پایگاه التنف در مرز سوریه و اردن شروع به هدف قرار دادن پایگاه های مقاومت در نقاط حساسی کردند که با نبود این پایگاه ها معارضین سوری شروع به تحرکاتی کرده بودند، روس ها سریعا مواضع معارضین سوری را بی امان بمباران کردند تا این معارضین نتوانند بر روی زمین جابجا بشوند. به نظر می رسد ایران باید بوسیله روسیه پیشاپیش یک حمله گسترده و بسیار محکم به مواضع معارضین سوری داشته باشد که در صورت حمله اولیه اسرائیل به لبنان و سوریه نتوانند تکان بخورند. البته بهترین کار این است که ایران در طول جنگ روسیه را در سوریه درگیر کند که به نظرم با توجه به شرایط جهانی کاملاً شدنی است. اگر سوریه در این جنگ محفوض بماند و ایران و مقاومت بتوانند سوریه را حفظ کنند و از تحرک معارضین سوری جلوگیری کنند پیروزی حزب الله صد در صد و شکست اسرائیل نیز وحشتناک خواهد بود و حزب الله به راحتی میتواند الجلیل و مابقی اراضی اشغالی در شمال را آزاد کند. مازیار شکوری