BANOO 05.mp3
3.41M
5
#بانوی_آسمانی 5⃣
در باب تاریخ و مظلومیّت و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 💐
با روایتگری زیبای #پورولی
🆔@alyassin313
BANOO 06.mp3
2.82M
6
#بانوی_آسمانی 6⃣
در باب تاریخ و مظلومیّت و شهادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها 💐
با روایتگری زیبای #پورولی
🆔@alyassin313
آل یاسین ۳۱۳
.#اسرار_فدک معرفی 💠در سلسله مطالب اسرار فدک در مورد فدک حضرت زهرا سلام الله علیها به بررسی موضوعات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
یهودیان_فدک از پیامبر صلی الله عليه و آله درخواست کردند خودشان را آزاد کند و اموال را به تناسب نصف با آنان مصالحه کند
حضرت این پیشنهاد را قبول کرد و امیر المؤمنين عليه السلام را فرستاد و باضمانت_حفظ_خونشان با آنان مصالحه کرد و قرار بر این شد که(هر کس از اهل فدک مسلمان شود خمس_اموال او را بگیرند و هر کس بر دین خود باقی بماند همه ی اموالش را بگیرند
این قرارداد بین پیامبر صلی الله عليه و آله و يهود_فدک به امضاء درآمد و به دست آنان داده شد تا بعنوان همیشه می تاریخ بدان عمل شود.
این درباره ی جان و اموال شخصی آنان بود، و سرزمین فدک بعنوان ملک_شخصی پیامبر صلی الله عليه و آله درآمد و قرار شد سالیانه_یکصد و بیست_هزار دینار سکه ی طلا بعنوان در آمد فدک ارسال نمایند
🏞«فدک»سرزمینی آباد در سراشیبی خیبر با چشمه ای پر آب و منطقه ی وسیع کشاورزی و قلعه ای مهم بود ونخلستانهایش از خیبر بیشتر بود. ساکنان آن عده ای از یهود بودند که با اهل خیبر در ارتباط بودند و رئیس آنان در روز فتح آنجا مردی بنام يوشع بن نون بود. نام این سرزمین هم به اسم(فدک بن هام)اول کسی است که در آنجا سکونت یافته است.این باغها در شمال مدینه واقع شده بود و هم اکنون نیز باقی است و فاصله ی آن تا مدینه حدود ۱۰۰ کیلومتر است
معجم البلدان
پس از فتح خیبر در سال هفتم هجرت و حدود چهار سال قبل از رحلت پیامبر صلی الله عليه و آله جبرئیل نازل شد و از جانب خداوند دستور فتح فدک را آورد. در این فرمان تصریح شده بود که این اقدام می بایست توسط شخص پیامبر صلی الله علیه و آله و امير المؤمنين عليه السلام انجام شود،و مسلمانان در آن شرکت نکنند
📚بحار الانوار
آل یاسین ۳۱۳
#خطبه_فدکیه قسمت 1 ⚫️لمّا اَجْمَعَ اَبُوبَكْرٍ عَلىٰ مَنْعِ فاطِمَةَ عليهاالسلام فَدَكاً وَ صَرَفَ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#خطبه_فدکیه قسمت 2
▪️ثمَّ أَنَّتْ أَنَّةً ارْتَجَّتْ لَهَا الْقُلُوبُ وَ ذَرَفَتْ لَهَا الْعُيُونُ وَ اَجْهَشَ الْقَوْمُ لَها بِالْبُكاءِ وَ النَّحِيبِ، فَارْتَجَّ الْمَجْلِسُ.
ثمَّ اَمْهَلَتْ هُنَيَّةً حَتّٰى اِذا سَكَنَ نَشِيجُ الْقَوْمِ وَ هَدَأَتْ فَوْرَتُهُمْ
افْتَتَحَتِ الْكَلامَ بِحَمْدِ اللّهِ وَ الثَّناءِ عَلَيْهِ وَ الصَّلاةِ عَلىٰ رَسُولِهِ، فَعادَ الْقَوْمُ فى بُكائِهِمْ، فَلَمّا اَمْسَكُوا عادَتْ عليهاالسلام فى كَلامِها فَقالَتْ
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
▪️سپس آه جان سوزى كشيد كه دلها لرزيد و اشكها فرو ريخت و صداى گريه و ناله از مردمان برخاست و مجلس به هيجان افتاد.
آنگاه لحظه اى درنگ فرمود تا مردمان آرام گرفته از خروش افتادند.
آنگاه سخن خويش را با حمد و ستايش خداوند و درود بر پيامبر صلیالله علیه وآله و سلم آغاز فرمود. مردمان دوباره به گريه افتادند. همين كه از گريه باز ايستادند، براى بار دوم آغاز سخن كرده و اين گونه فرمود:
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
#Fadak_Sermon (2)
▪️When they were all seated on either side of the curtain, the Highnesses Fatimah let out such a lamentation that made the people sitting there weep so loudly that the mosque reverberated with the sound of their weeping.
And then, when there was a pause and the sound of weeping subsided, she began dressing the amazing expecting people
She said:
‘I commence my speech by praising Allah and expressing my gratitude to Him.’
And then she continued by calling Allah's blessings upon the prophet, bless be upon him and his Descendants, at which there was another round of weeping and wailing on part of the people in the mosque.
When again there was silence, the Highnesses Fatima continued her speech by saying:
🆔@alyassin313
.#فضائل_فاطمی_قرآن_روایت شماره 2
✅عنْ جَابِر قَالَ: دَخَلَ النَّبِيُّ (صلى الله عليه وآله) عَلَى فَاطِمَة (علیه السلام) وَعَلَيْهَا كِسَاءٌ مِنْ جِلْدِ الإبِلِ وَهِيَ تَطْحَنُ، فَدَمَعَتْ عَيْنَاهُ فَقَالَ: يَا فَاطِمَة تَعَجَّلِي مَرَارَةَ الدُّنْيَا لِحَلاوَةِ الآخِرَةِ، فَأنْزَلَ اللّهُ: «وَلَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَی »
👈جابر بن عبد الله انصاری فرمود:رسول خدا (صلى الله عليه وآله) بر حضرت فاطمه زهرا (علیه السلام) وارد شدند در حالی که رواندازی از پوست شتر بر ایشان بود و آسیاب میکرد، پس اشک در چشمان رسول خدا (صلى الله عليه وآله) حلقه زد و فرمودند:"ای فاطمه تلخی دنیا را مقدمه برای شیرینی آخرت قرار ده."
پس خداوند متعال این آیه را نازل فرمودند:
"و بزودى پروردگارت تو را عطا خواهد داد تا خرسند گردى."
📖سوره ضحی،آیه:6
📚مناقب آل ابیطالب علیه السلام ،
ج3، ص342
🆔@alyassin313
🌤امام زمان (عجلالله تعالی فرجه الشریف) فرمودند :
وَ لَوْ أَنَّ أَشْیاعَنَا وَفَّقَهُمْ اللَّهُ لِطَاعَتِهِ عَلَی اجْتِمَاعٍ مِنَ الْقُلُوبِ فِی الْوَفَاءِ بِالْعَهْدِ عَلَیهِمْ لَمَا تَأَخَّرَ عَنْهُمُ الْیمْنُ بِلِقَائِنَا وَ لَتَعَجَّلَتْ لَهُمُ السَّعَادَةُ بِمُشَاهَدَتِنَا عَلَی حَقِّ الْمَعْرِفَةِ وَ صِدْقِهَا مِنْهُمْ بِنَا فَمَا یحْبِسُنَا عَنْهُمْ إِلَّا مَا یتَّصِلُ بِنَا مِمَّا نَکرَهُهُ وَ لَا نُؤْثِرُهُ مِنْهُمْ.
اگر شیعیان ما که خداوند توفیق طاعتشان دهد، در راه ایفای پیمانی که بر دوش دارند، همدل میشدند، میمنت ملاقات ما از ایشان به تأخیر نمیافتاد، و سعادت دیدار ما زودتر نصیب آنان میگشت، دیداری بر مبنای شناختی راستین و صداقتی از آنان نسبت به ما؛ علّت مخفی شدن ما از آنان چیزی نیست جز آن چه از کردار آنان به ما میرسد و ما توقع انجام این کارها را از آنان نداریم.
✍این جملات، قسمتی از نامهای است که از ناحیۀمقدّس امام زمان (علیهالسلام) برای شیخ مفید (ره) فرستاده شده است. حضرت مهدی (علیهالسلام) در این نامه، بعد از سفارشهای لازم به شیخ مفید و دستورهایی به شیعیان، به امر مهمّی که سبب غیبت ایشان شده است، اشاره میکنند. حضرت، نبود صفا و یکدلی در بین شیعیان را سبب غیبت خود میشمرند.
📚احتجاج ، ج۲، صفحه ۴۹۹
📚بحارالأنوار، ج۵۳، ص۱۷۷، ح۸
--------------------
اللﮩـم عجـل لولیڪ الفـــرج
🆔@alyassin313