24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 علم به کس نسپارد امام خامنه ای
🚩 مگر آنکه به دست صاحب الزمان (عج) بدهد
🪩 @alyassin313
•┈••┈•••┈•✾••┈•
🔴 یک بخش سخنرانی دیروز رهبر خیلی تلخ بود دلیل هم کم کاری ماست
آنجایی که گفتند[مضمون این بود]: امیرالمومنین در زمان حکومت در هیچ جنگ نظامی شکست نخورد. آنجایی حضرت متوقف شد که باجنگ نرم مردم را مقابل امام قرار دادند!
خیلی تلخ بود
خیلی باید کار کرد
جامعه را آگاه کنید
👈 جنگ اینجاست ...
@alyassin313
•┈••┈•••┈•✾
🕯️به نیت #شهید_سید_مجتبی_صالحی_خوانساری
💚همنوا با امام زمان(عج)
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
@alyassin313
روحانی شهید سید مجتبی صالحی خوانساری🌻
🌷🕊🌷🕊🌷🕊🌷
تاریخ ولادت: ۱۳۲۳
محل ولادت: خوانسار
تاریخ شهادت: ۱۳۶۲/۱۱/۳۰
محل شهادت: جوانرود کردستان
مزار: قم_گلزار شهدای علی بن جعفر
#شهید_سید_مجتبی_صالحی_خوانساری
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
@alyassin313
🔰مختصری از زندگینامه روحانی شهید سید مجتبی صالحی خوانساری
💐🍃شهید در سال۱۳۲۳ در شهرستان خوانسار به دنیا آمد. پدرش سیدرضا و مادرش کبرا نام داشت. تا پایان دوره ابتدایی درس خواند سپس به فراگیری علوم دینی و حوزوی تا (سطح۴) پرداخت.
امام جماعت بود. سال ۱۳۴۶ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و چهار دختر شد.
شهيد صالحي قبل از انقلاب اسلامي از سال 1342 همراه با امام راحل عليه رژيم ستم شاهي به مبارزه برخواسته و بارها تحت تعقيب و بازداشت قرار گرفت.
ايشان بعد از انقلاب اسلامي نيز با آغاز جنگ تحميلي، مشتاقانه براي دفاع از جبهه اسلام و دفاع از ميهن خود، در برابر كفر به سرزمين جهاد و شهادت شتافت.
و در تاريخ ۱۳۶۲/۱۱/۳۰ به دست عوامل ضد انقلاب در جوانرود كردستان به شهادت رسيد و پيكر پاك و مطهر ايشان در گلزار شهداي علي ابن جعفر (ع) قم و در قطعه چهارم رديف 5 به خاك سپرده شد.
روحش شاد و یادشان گرامی🌹🌹
#شهید_سید_مجتبی_صالحی_خوانساری
─━━━⊱❅✿•❅•✿❅⊰━━━─
@alyassin313